אני עונה רק כי אין לי חיים
השאלון: שעת התחלה: 23:12 שם: נטע כינוי: מימי תאריך לידה/גיל: 23 מקום מגורים: י-ם מאכל אהוב: הכל צבע אהוב: שחור כמה אחים ואחיות: אחות קבוצה אהודה: יש הרבה ספורט אהוב: האבקות העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: צ'לסי העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: לא הייתה עונה גרועה מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: 2009 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 6-0 על ריאל ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 4-0 ליונייטד סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: אני פיטרתי את קרספו מצ'לסי והצבתי לו נתונים גרועים והכל רק בשביל שצלסי לא ירצו אותו יותר, כשעזבתי והלכתי לקבוצה אחרת - הוא סירב לבוא לקבוצה החדשה שלי.. (הכל היה בשביל לקחת אותו איתי חחחחחחחח) איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: צ'לסי המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: אני מסנג'ר שלך: וואלה יש לי, רק במסרים בבקשה איסיקו שלך: אין לי שאיפות עתידיות להתחיל לעבוד חחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר הכי טוב אצלך: שאני בתחתית ואני לא הורגת את עצמי הדבר הכי רע אצלך: שאני בתחתית כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: להשיג כסף כמו גיידמאק אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: במקום בלי כסף מקום אהוב בעולם: י-ם איפה טיילת בעולם: לונדון, צרפת, ארה"ב מה הדף בית שלך: תפוז אנשים שאתה מעריץ: דידי הררי שוקו/קפה: שוקו נעליים/סנדלים/כפכפים: הכל עונה בשנה: אביב סיפור מוזר על הילדות: שהתגייסתי לצה"ל, זה מוזר בפני עצמו בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: 40 פורומים/קומונות נוספים בתפוז: יש ! אקספלורר/מוזילה: מה? יס/הוט: יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להשיג עבודה הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לעבוד מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: הזה? פעם ביומיים דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: שאני רזה והכל אבל מסיבה כלשהי אני תמיד נדהמת מריבועים של נשים עצלן/פעיל: רובצת נותן לכם רמז? אלכוהול?: כן סיגריות?: לא תוכניות טלוויזיה אהובות: אבודים לישון: כן בריא/ג'אנק פוד: ג'אנק תחביבים: לרבוץ הדבר הכי הזוי שעשית: סמים שעת סיום: 23:19