שאלון הכרות

Papito

New member
וואלה סטיבי ריי וואן??

בואנה בנאדם לא ידעתי... אני חולה על התחת של הבנאדם הזה, יש לי כמעט כל דבר שלו והנה משהו חולני בבמיוחד שעשיתי לפני שלוש וחצי שנים, שהיה לי זמן בשפע לפני הצבא ובלי עבודה http://stage.co.il/Stories/285911

מגניב ביותר!!!

ראיתי את זה כבר אני חושב. איך...... איך עשית את זה? איזה גיטרה זאת? לגיטרה הזאת יש צליל לא מהעולם הזה..... ולחשוב מה הוא היה עושה לה!

אני עונה רק כי אין לי חיים

השאלון: שעת התחלה: 23:12 שם: נטע כינוי: מימי תאריך לידה/גיל: 23 מקום מגורים: י-ם מאכל אהוב: הכל צבע אהוב: שחור כמה אחים ואחיות: אחות קבוצה אהודה: יש הרבה ספורט אהוב: האבקות העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: צ'לסי העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: לא הייתה עונה גרועה מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: 2009 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 6-0 על ריאל ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 4-0 ליונייטד סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: אני פיטרתי את קרספו מצ'לסי והצבתי לו נתונים גרועים והכל רק בשביל שצלסי לא ירצו אותו יותר, כשעזבתי והלכתי לקבוצה אחרת - הוא סירב לבוא לקבוצה החדשה שלי.. (הכל היה בשביל לקחת אותו איתי חחחחחחחח) איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: צ'לסי המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: אני מסנג'ר שלך: וואלה יש לי, רק במסרים בבקשה איסיקו שלך: אין לי שאיפות עתידיות להתחיל לעבוד חחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר הכי טוב אצלך: שאני בתחתית ואני לא הורגת את עצמי הדבר הכי רע אצלך: שאני בתחתית כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: להשיג כסף כמו גיידמאק אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: במקום בלי כסף מקום אהוב בעולם: י-ם איפה טיילת בעולם: לונדון, צרפת, ארה"ב מה הדף בית שלך: תפוז אנשים שאתה מעריץ: דידי הררי שוקו/קפה: שוקו נעליים/סנדלים/כפכפים: הכל עונה בשנה: אביב סיפור מוזר על הילדות: שהתגייסתי לצה"ל, זה מוזר בפני עצמו בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: 40 פורומים/קומונות נוספים בתפוז: יש ! אקספלורר/מוזילה: מה? יס/הוט: יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להשיג עבודה הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לעבוד מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: הזה? פעם ביומיים דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: שאני רזה והכל אבל מסיבה כלשהי אני תמיד נדהמת מריבועים של נשים עצלן/פעיל: רובצת נותן לכם רמז? אלכוהול?: כן סיגריות?: לא תוכניות טלוויזיה אהובות: אבודים לישון: כן בריא/ג'אנק פוד: ג'אנק תחביבים: לרבוץ הדבר הכי הזוי שעשית: סמים שעת סיום: 23:19

SiC

New member
המשפט הזה קרע אותי

"שאני רזה והכל אבל מסיבה כלשהי אני תמיד נדהמת מריבועים של נשים" חחח :)

kobisa

New member
זאת לא היא בתמונה...

זו סטפני לגרוסה מהישרדות גוואטמאלה...נראה לך שאם היא הייתה נראית ככה היא הייתה משחקת במנג'ר חחחחחחחח

עונה

שעת התחלה:1521 שם:אושר כינוי: סמו תאריך לידה/גיל:19.01.84(23) מקום מגורים:פ"ת מאכל אהוב: פיצה/שווארמה צבע אהוב:צהוב שחור כמה אחים ואחיות:4 אחים קבוצה אהודה:בית"ר י-ם אימפריה ספורט אהוב:כדורגל העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: בית"ר ירושלים הגעתי איתה לגמר ליגת האלופות והפסדתי לאינטר
ובחו"ל אם מנצ'סטר יונייטד (5 אליפויות אירופה 5 גביעים ו4 אליפויות) העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם:סלטה ויגו לא הצלחתי להעלות ליגה ופרשתי מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן:2013 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:13-0 ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:5-0 לאינטר בליגת האלופות אבל לא משמעותי כי עברתי אותם במשחק השני סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]:אין משהו מיוחד איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: בית"ר המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: fm 2007 אבל את 05 אהבתי מסנג'ר שלך:eek:[email protected] איסיקו שלך: שאיפות עתידיות: ללככת ללמוד מקצוע הדבר הכי טוב אצלך: לא מפונק הדבר הכי רע אצלך: עצבים כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: כדורגל אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: ישראל!!!! מקום אהוב בעולם: ישראל אין אחרת מלבדה איפה טיילת בעולם: ארה"ב מה הדף בית שלך: אנשים שאתה מעריץ: אמא ואבא שוקו/קפה: קפה נעליים/סנדלים/כפכפים:נעליים עונה בשנה: קיץ סיפור מוזר על הילדות:יש הרבה סיפורים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו:18 פורומים/קומונות נוספים בתפוז: 20פלוס פורום סוסים פורום כלבים ופורום בית"ר ירושלים אקספלורר/מוזילה: יס/הוט:הוט הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לקפוץ בנג'י הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לקפוץ בלי החוט מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום:פעם ביומיים בערך דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עצלן/פעיל:פעיל אלכוהול?:לפעמים סיגריות?:לצערי תוכניות טלוויזיה אהובות: ארץ נהדרת לישון: בחורף כייף בקיץ באסה בריא/ג'אנק פוד: הכל תחביבים: ספורט הדבר הכי הזוי שעשית: שעת סיום:15:40

spinebuster

New member
שאלון

שעת התחלה:16:15 שם:ניקיטה כינוי:spinebuster תאריך לידה/גיל:17 מקום מגורים:תל אביב מאכל אהוב:אוכל של אמא צבע אהוב:ירוק כמה אחים ואחיות:0 קבוצה אהודה:מכבי חיפה ספורט אהוב:האבקות העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם:מילאן העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם:היו כמה לא זוכר עם מי מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן:2011 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:לא זוכר ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:לא זוכר סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]:הייתה לי עונה טובה עם ניוקאסל איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?:מילאן המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]:FM 2007 מסנג'ר שלך: איסיקו שלך:24828971 שאיפות עתידיות:להצליח בחיים הדבר הכי טוב אצלך:ילד טוב הדבר הכי רע אצלך:עצלן כשרון שהיית רוצה שיהיה לך:חוסר עצלנות אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: אי בודד באוקיינוס או הקריביים מקום אהוב בעולם:הבית שלי איפה טיילת בעולם:פראג,גרמניה,ארה"ב,רוסיה ותורכיה מה הדף בית שלך:blank אנשים שאתה מעריץ:דה רוק ומיק פולי שוקו/קפה:שוקו נעליים/סנדלים/כפכפים:נעליים עונה בשנה:אביב סיפור מוזר על הילדות:זרקתי מסרק על אבא שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו:4 פורומים/קומונות נוספים בתפוז:פורום 13 האבקות אקספלורר/מוזילה:אקספלורר יס/הוט:הוט הדבר שאתה הכי רוצה לעשות:לסיים בית ספר הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות:לסיים בית ספר בלי תעודת בבגרות מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום:2 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם:הרבה דברים עצלן/פעיל:די עצלן אבל משתפר אלכוהול?:רק במסיבות וגם זה לעיתים רחוקות סיגריות?:HELL NO תוכניות טלוויזיה אהובות:נישואים פלוס, סיינפלד בעיקר קומדיות לישון:הדבר הכי טוב בעולם בריא/ג'אנק פוד:ג'אנק פוד תחביבים:כדורגל הדבר הכי הזוי שעשית:לא יודע שעת סיום:16:24

למעלה