שאלון הכרות

sok777

New member
שאלון הכרות

הרבה אנשים כאן לא מכירים אחד את השני. אז הנה ההזדמנות שלכם. שאלון הכרות של פורום מנג'ר בתפוז, ינואר 2007. תהנו. השאלון: שעת התחלה: שם: כינוי: תאריך לידה/גיל: מקום מגורים: מאכל אהוב: צבע אהוב: כמה אחים ואחיות: קבוצה אהודה: ספורט אהוב: העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: מסנג'ר שלך: איסיקו שלך: שאיפות עתידיות הדבר הכי טוב אצלך: הדבר הכי רע אצלך: כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: מקום אהוב בעולם: איפה טיילת בעולם: מה הדף בית שלך: אנשים שאתה מעריץ: שוקו/קפה: נעליים/סנדלים/כפכפים: עונה בשנה: סיפור מוזר על הילדות: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: פורומים/קומונות נוספים בתפוז: אקספלורר/מוזילה: יס/הוט: הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עצלן/פעיל: אלכוהול?: סיגריות?: תוכניות טלוויזיה אהובות: לישון: בריא/ג'אנק פוד: תחביבים: הדבר הכי הזוי שעשית: שעת סיום:

sok777

New member
שלי

שעת התחלה: 16:33 שם: סער כינוי: אממ.. אין. באינטרנט זה [מין הסתם] Sok777 תאריך לידה/גיל: 11.6.91 - תחשבו לבד
מקום מגורים: בצפון הארץ. כרמיאל מכירים? מאכל אהוב: אממ.. הכל כמעט. פיצה
הכי הרבה. צבע אהוב: אדום-שחור. הפועל חיפה עולה עולה! כמה אחים ואחיות: אחות ואח. קבוצה אהודה: הפועל חיפה
וגם בארסה. ספורט אהוב: כדורגל
העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: פשש.. אני ממש לא זוכר.. בטח עם בארסה או משהו בFM 2005.. העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: אין לי מושג.. המשחק הראשון שלי בFM 2007 היה עם הפועל חיפה והיה לי ממש עלוב.. אבל לא סיימתי עונה אפילו מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: נראה לי.. 2012 או משהו.. או משהו כזה. כרגע אני עם בית"ר ביולי 2011. הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: ואו.. לא זוכר.. נראה לי 16-0 ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: לא גדול.. בטח משהו כמו בהפרש 3. סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: אממ.. אין לי כאלו הרבה על הראש כרגע. אני אגיד מה אני כרגע: עונה 6 עם בית"ר עומדת להתחיל. 4 אליפויות ומקום 3 אחד היה לי. העונה שסיימתי בה מקום 3 הייתה דווקא עונה שסיימתי עם הכי הרבה נקודות מכל העונות [חוץ מה5, בה סיימתי עם נקודה יותר וכאלוף]. איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: בארסה נראה לי.. כי אני אוהב אותם. המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: FM 2007. לגמרי. אחריו זה FM2005. מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: מה זה משנה? אני ממילא לא מתחבר. שאיפות עתידיות: אממ.. להצליח בתחום המוזיקה.. ואולי לשלב איכשהו אהבות אחרות שלי הדבר הכי טוב אצלך: בעעעעע.. קשה. הדבר הכי רע אצלך: הכל
לא סתם.. לא יודע! כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: אמ.. אני לא חושק באיזה משהו מסויים. אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: בישראל. ואם לא אז לונדון. בעצם אירופה
מקום אהוב בעולם: לונדון, אנגליה. איפה טיילת בעולם: בהרבה מקומות יחסית לגילי ה"מופלג": אנגליה [מס' פעמים], איטליה, שוויץ, קפריסין, אוסטריה, גרמניה, טנזניה, ארגנטינה, ספרד.. ואולי שכחתי משהו.. לא יודע. מה הדף בית שלך: ONE לצערי. אנשים שאתה מעריץ: מוזיקאים למיניהם.. ואולי גם כמה מאנשי הכדורגל. שוקו/קפה: אממ.. קפה. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים! עונה בשנה: קיץ כשחורף וחורף כשקיץ. אבל בדוגרי? סתיו זה הכי נעים.. סיפור מוזר על הילדות: ואו.. זה היה כ"כ מזמן
סתם לא.. אבל הייתה לי ילדות רגילה ככה שאין משהו מיוחד. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: אולי 20 ככה.. פורומים/קומונות נוספים בתפוז: אואזיס רולז! אני מנהל שם
אקספלורר/מוזילה: מוזילה פיירפוקס שולט! יס/הוט: יס. הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לטוס לאיזה משחק או הופעה.. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: באנג'י? מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: הרבה.. לא קבוע אבל זה בין 5 [כשממש אין לי זמן] ל20 או משהו כזה.. דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני מוזיקאי..[?] עצלן/פעיל: די פעיל. אלכוהול?: סבבה.. אבל לא תמיד ולא חובה. סיגריות?: לא.. אבל לא מפריע לי. תוכניות טלוויזיה אהובות: אממ.. אני לא איש של טלוויזיה, אבל ספורט 5+ וYES STARS מעולים. לישון: זה אחלה.. בריא/ג'אנק פוד: בריא בעיקר. תחביבים: כדורגל, מחשבים, מוזיקה. הדבר הכי הזוי שעשית: אני לא איש של דברים הזויים.. שעת סיום: 16:42. 9 דק' לקח לי אאל"ט.

sok777

New member
מה שאיבדתי בישראל

ובאמת- מקום מעניין מאוד. טסתי לטיול בספארי באפריקה וזו חוויה פשוט קסומה ומדהימה. אני מת לטוס שוב.

Benn Is Kane

New member
עונה:

שעת התחלה: 17:05 שם: בן ג'יני כינוי: כולם קוראים לי ג'יני... תאריך לידה/גיל: 21.10.88 (או בקיצור, 18 ומשהו) מקום מגורים: חיפה מאכל אהוב: סושי (ואח"כ שווארמה) צבע אהוב: כחול כמה אחים ואחיות: 2 אחים קטנים ממני קבוצה אהודה: מכבי חיפה, ברצלונה ספורט אהוב: כדורגל העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: ברצלונה... אבל אם לא קבוצה גדולה, אז עם מכבי חיפה, וגם עם בורוסיה מינשנגלאדבך (גמר ליגת האלופות, בייבי!) העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: ברצלונה (כלום לא עבד, פוטרתי 10 מחזורים לסוף העונה כשאני ממוקם במקום ה-8 ואיבדתי כל סיכוי לזכות באליפות) מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: אמממ... 2012, במנג'ר 2006. הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: אני חושב שזה היה משהו בסביבות ה-28:0, במשחק ידידות בברצלונה מול איזו קבוצה מאיראן.... ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 7-1 לריאל מדריד, אני ברצלונה (
) סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: קרה לי מקרה ניירה והפועל ת"א פעם... החתמתי שחקן ממש טוב, והוא נפצע לי במשחק הראשון שלו ל-8 חודשים. איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: ברצלונה. המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: FM07, הגירסא האחרונה. מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: 272289565 שאיפות עתידיות: להצליח בכל מה שאני אעשה, להיות מאושר, להיות קשור בדרך כל שהיא לספורט או למוזיקה. הדבר הכי טוב אצלך: אני תמיד אמיתי. הדבר הכי רע אצלך: עצלן ברמות שאי אפשר לתאר. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: להיות ג'ו סטריאני/ג'ון פטרוצ'י. אבל הייתי מסתפק גם בסטיבן ווילסון או דייויד גילמור. אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: אם לא איפה שאני חיי כיום, אז כנראה בלונדון. מקום אהוב בעולם: הבית
. איפה טיילת בעולם: יוון, קפריסין, טורקיה, הונגריה, צרפת, גרמניה, הולנד, ארה"ב (גרתי שם 3 שנים). מה הדף בית שלך: www.hotmail.com אנשים שאתה מעריץ: ג'ון פטרוצ'י, דייויד גילמור, סטיבן ווילסון. שוקו/קפה: קפה. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים. עונה בשנה: אביב. סיפור מוזר על הילדות: הזיכרון הראשון שלי, הוא שאני מאכיל אווזים בהונגריה... אה, וההורים שלי טוענים שהתחלתי לתופף בגיל 3... כיום, למרבה האירוניה, אני מנגן על גיטרה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: 21... נמאס לי שיש מקומות שאני לא יכול להכנס אליהם למרות שאני כבר לא קטין. פורומים/קומונות נוספים בתפוז: WWE היאבקות, מכבי חיפה, סימפסונס, קומונת ה-OFF של פורום WWE. אקספלורר/מוזילה: אקספלורר.... יס/הוט: יס. הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: שוב, לדעת לנגן כמו הגיטריסטים הגדולים בעולם. ואם זה בהקשר אחר, אז להיות בגמר ליגת האלופות שברצלונה/יובנטוס/צ'לסי/מכבי חיפה(
) משחקות בו, משחק גמר אירופאי אחר שחיפה משחקת בו, גמר מונדיאל ו/או רסלמניה. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ברגע זה? להסתפר. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: זה משתנה... 4 פעמים לפחות אבל... דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: יש הרבה... גרתי בארה"ב 3 שנים, ויש לי מנוי למשחקי הבית של מכבי חיפה מאז עונת 95/6, ואני הולך לכל משחק עם סבא שלי. עצלן/פעיל: כמו שאמרתי, הכי עצלן בעולם. אלכוהול?: בירה, ופה ושם צ'ייסרים של פינלנדיה/ג'יימיסון ווטאבר. אבל בירה בא לי טוב כל פעם שיציעו לי. סיגריות?: לא, בחיים לא. תוכניות טלוויזיה אהובות: סימפסונס, יציע העיתונות, פאמילי גאיי, ארץ נהדרת... לישון: כן, כמה שיותר. בריא/ג'אנק פוד: תלוי מה שבא. תחביבים: כדורגל, כדורסל, מחשב, פלייסטיישן, נגינה על גיטרה, שתייה עם חברים. הדבר הכי הזוי שעשית: בעע... לא יודע... שעת סיום: 5:20

sok777

New member
יפה.. נהנתי ללמוד עלייך

הכי אהבתי את הקטע, שלמרות שאתה אוהד מכבי חיפה [וזה בעעע והכל] שאתה אוהד אמיתי ולא כמו רוב החארות המפונקות שלכם ביציע.. שבאים אולי פעם ראשונה ואולי שבוע ראשון שהם אוהדים ולא מסתפקים בתיקו ואפילו לא בניצחון 1:0 ומקללים את השחקנים. 10 שנים מנוי, איכותי.

SiC

New member
שלי

שעת התחלה: 18:18 שם: עומר ויסברג כינוי: ריקו, ביסמארק תאריך לידה/גיל: 9.2.84, גיל: 22 מקום מגורים: זכרון יעקב מאכל אהוב: סטייק אנטריקוט, ריביולי בטטה צבע אהוב: כחול כמה אחים ואחיות: 2 אחיות קבוצה אהודה: בית"ר ירושלים, ניוקאסל ספורט אהוב: כדורגל, כדורסל, כדוריד העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: בית"ר ירושלים מגיעה לחצי גמר האלופות העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: מכבי תל אביב סיימתי מקום 9 כשאני רוב העונה נלחם נגד הירידה מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: 2017-18 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 15-0 עם בית"ר בTOUR מול קבוצת חובבים ביוון ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 8-0 לברצלונה סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: אין משהו מיוחד איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: ניוקאסל המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: FM 2007 מן הסתם מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: 53638243 (לא מחובר הרבה) שאיפות עתידיות: להצליח באוניברסיטה הדבר הכי טוב אצלך: לא עונה על זה... הדבר הכי רע אצלך: מה זה? ראיון עבודה? :) כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: כישורי כתיבת סיפורים אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: טוב לי איפה שאני מקום אהוב בעולם: אין מקום ספציפי איפה טיילת בעולם: פולין, פריז, לונדון, תאילנד מה הדף בית שלך: www.fmisrael.com אנשים שאתה מעריץ: ג'ורג' מרטין, אלן שירר שוקו/קפה: קפה נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים עונה בשנה: קיץ!!! סיפור מוזר על הילדות: לא זכור לי משהו מוזר ביוחד :) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: 17-18 פורומים/קומונות נוספים בתפוז: פורום IPOD, שיר של אש ושל קרח אקספלורר/מוזילה: אקספלורר 7, ואם לא אז רק פיירפוקס! יס/הוט: הוט בריבוע הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לכתוב רב מכר, להיות בהופעה של Deftones הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: מילואים !!! מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: כל זמן שהמחשב דולק הפורום פתוח עם ריפרש מדי פעם דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: הרבה למען האמת... עצלן/פעיל: פעיל אלכוהול?: כן, תודה רבה. סיגריות?: עם החבר'ה תוכניות טלוויזיה אהובות: אבודים, בבילון 5, ורוניקה מארס לישון: למה לא בריא/ג'אנק פוד: אין העדפה תחביבים: קריאה, כתיבה, אינטרנט, טיולים, חדר כושר, ספורט, מוזיקה הדבר הכי הזוי שעשית: בתאילנד, בהופעה של ליידי בוי אחת מהן הוציאה פרח מהתחת ושמה לי אותו בחולצה (זה לא בדיוק אני עשיתי אבל זה מספיק הזוי) שעת סיום: 18:29

Tomerl050

New member
עונה

שעת התחלה: רבע ל8 שם: תומר כינוי: Tomerl050 תאריך לידה/גיל: 29.9.91 מקום מגורים: מוצקין סיטי מאכל אהוב: פיצה צבע אהוב: שחור/אדום כמה אחים ואחיות: אח ואחות קבוצה אהודה: מנצ'סטר יונייטד ספורט אהוב: כדורגל/כדוריד העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: פיונרטינה ללא ספק העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: ווסטהאם מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: חחחח 2008? הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 6-0 עם פיורנטינה ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: לא זוכר סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: אין איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: ממ הלב רוצה מנצ'סטר אבל אני פוחד שלא יהיה אתגר המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: עד השנה אהבתי CM- עכשיו FM מסנג'ר שלך: בפרטי איסיקו שלך: בפרטי שאיפות עתידיות לא יודע עדין הדבר הכי טוב אצלך: לא יודע הדבר הכי רע אצלך: לא יודע כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: להיות שמאלי ביד וברגל חחח אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: איפה שאני עכשיו מקום אהוב בעולם: הייתי בבלגיה הולנד וצרפת והכי התרשמתי מהולנד...השאר עד שאני לא אהיה אני לא אדע איפה טיילת בעולם: ^^^^ מה הדף בית שלך: www.sport5.co.il אנשים שאתה מעריץ: אח שלי
שוקו/קפה: שוקו שוקו שוקו נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים עונה בשנה: חורף לא כמו בישראל סיפור מוזר על הילדות: זרקו עליי כסא לגבה בגיל 3 ופתחתי אותה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: כמו שאני עכשיו פורומים/קומונות נוספים בתפוז: WWE גאנס נ' רוסס אקספלורר/מוזילה: אקספלורר יס/הוט: יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: שאני אוהב את מה שאני עושה...שאני אגשים את השאיפות שיש לי הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: מממ למות? מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: הזה? 3/4 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עצלן/פעיל: גם וגם אלכוהול?: לא סיגריות?: אין מצב תוכניות טלוויזיה אהובות: בעיקרון אני רואה רק ספורט....יאיר לפיד וארץ נהדרת מדי פעם לישון: טוב מאוד בריא/ג'אנק פוד: גם וגם תחביבים: כדוריד, ספורט בכללי, WWE הדבר הכי הזוי שעשית: לא זוכר שעת סיום: עשרה ל8 שבת שלום

sok777

New member
חחחח.. מכל המקומות בגוף

הכסא פגע בגבה! חחחחח.. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: למות. חחחחחחח.. שבת שלום גם לך. אגב, אני גם קרייתי במקור.. אבל גרתי בק. חיים, ורק לשנה אחת.. עד גיל שנה
אבל כל המשפחה שלי שם..

קרייטון

New member
akhh

שעת התחלה:21:05 שם:איתי כינוי: פרלוב תאריך לידה/גיל:20.1.06 מקום מגורים: קרית אונו מאכל אהוב: צבע אהוב:אדום וכתום כמה אחים ואחיות: אח יחיד קבוצה אהודה: הפועל תל אביב, ליברפול ספורט אהוב:כדורגל העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם:בטיס (L) ב05 העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: יותר מדי :p מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: 15\16 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:5-0 על רומא עם הפועל הכי זכור לי ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:לא זוכרר סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]:עשו את יוליץ טוב ב07 :| איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: הפועל המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: FM 07 מסנג'ר שלך:[email protected] איסיקו שלך:174080966 שוקו/קפה: קפה נעליים/סנדלים/כפכפים: סנדלי שורש טיל אי די עונה בשנה: חורףףףף סיפור מוזר על הילדות: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: נחמד לי ככה פורומים/קומונות נוספים בתפוז:אין אקספלורר/מוזילה:מוזילהההההההה יס/הוט: יס! הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: פעם אחת דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עצלן/פעיל: לפעמים ככה לפעמים ככה אלכוהול?:כן סיגריות?:חייב להפסיק תוכניות טלוויזיה אהובות: לישון:כן בריא/ג'אנק פוד:ג'נק תחביבים:צופים הדבר הכי הזוי שעשית: שעת סיום:21:11

BarcaBoy2

New member
הנה שלי..

שעת התחלה:3:33 שם:אלכס כינוי:בארסה בוי2 תאריך לידה/גיל:24-2-86 מקום מגורים:אור עקיבא מאכל אהוב:טוסט צבע אהוב:כחול-אדום כמה אחים ואחיות:1 קבוצה אהודה:ברצלונה,מנצסטר,יובנטוס בסדר הזה ספורט אהוב:כדורגל ובייסבול העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם:ברצלונה במנגר 03-04 נראה לי 12 אליפויות רצופות והיו כמה עונות של 38 נצחונות כל עונה העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם:מנצסטר באחד המנגרים הישנים 01-02 סיימתי בתחתית מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן:לא זוכר אבל עוד מעט זה ישבר הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: 16-0 נראה לי על לורקה ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:6-0 נראה לי עם בארסה לאוסאסונה סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]:יש מלא שלקחתי אליפיות במחזור האחרו וכאלה.. איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?:ברצלונה כי אני מת עליהם המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]:אפ אם של 06 מסנג'ר שלך:- איסיקו שלך:317007566 שאיפות עתידיות הדבר הכי טוב אצלך:לא יודע הדבר הכי רע אצלך:אין לי סבלנות כשרון שהיית רוצה שיהיה לך:קריאת מחשבות חחח סתם לא יודע אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: ברצלונה מקום אהוב בעולם:ברצלונה,פריז. איפה טיילת בעולם:ספרד-ברצלונה,מלאגה וכל החוף הדרומי,גם מדריד היתי אבל לא ממש טילתי שם,צרפת-פריז.גרמניה-מינכן ועוד פול ערים בדרום מערב גרמניה,אוסטריהחצי מדינה עברנו,שוויץ גם איזה חצי מדינה חח,איטליה כל אזור הצפון וורונה,וסיני חח. מה הדף בית שלך:וואן אנשים שאתה מעריץ:צאבי הרננדז פויול שוקו/קפה:שוקו נעליים/סנדלים/כפכפים:נעליים עונה בשנה:אביב סיפור מוזר על הילדות:- בן כמה היית רוצה להיות עכשיו:17 פורומים/קומונות נוספים בתפוז:יש הרבה אקספלורר/מוזילה:אקס יס/הוט:יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות:לגור בברצלונה הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות:לגור במדריד מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום:תלוי דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עצלן/פעיל: נגיד עצלן אלכוהול?: במסיבות סיגריות?:לא תוכניות טלוויזיה אהובות:נמלטים סקראבס.. מספרים.. איך פגשתי את אמא.. כריסטין החדשה.. כולם שונאים את כריס.. טרוף בית.. אוסי..לאס וגס.. לישון:12 שעות ביום לפחות חח בריא/ג'אנק פוד:גם וגם תחביבים:סרטים מוזיקה מסיבות צילום הדבר הכי הזוי שעשית:שרפתי מנוע של מרצדס חחח שעת סיום:3:50

liog0

New member
חחחחח

שעת התחלה:16:45 שם:ליאור ג כינוי:lio.g. תאריך לידה/גיל:3.1.1991/16 מקום מגורים:חולון סיטי מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:ירוק כמה אחים ואחיות:אח ואחות קבוצה אהודה:חיפה הירוקה ספורט אהוב:כדור.....רגל ברור העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם:בית"ר גביע או"פא אליפות ביעים וכו ההפעלה לאלופות העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם:הפועל ב"ש ירידה לארצית חח מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן:2010 הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:7-0 בית"ר על הפועל ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]:6-0 לצ'לסי באלופות עם בית"ר סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]:לאא איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?:בית"ר המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]:fm 2006 מסנג'ר שלך:עזבו איסיקו שלך:טוב נו...207364143 לא להציק סתם שאיפות עתידיות לאמן קבוצת כדורגל הדבר הכי טוב אצלך:מאיפה להתחיל.....סתם לא אחרים יעידו הדבר הכי רע אצלך:כנ"ל כשרון שהיית רוצה שיהיה לך:כשרון איך לענות על שאלות מהסוג הזה אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?:איטליה מקום אהוב בעולם:איטליה איפה טיילת בעולם:איטליה, עזה נחשב?? יוון,טורקיה,קפריסין מה הדף בית שלך:www.telesport.co.il אנשים שאתה מעריץ:גוסטבו בוקולי שוקו/קפה:שוקו נעליים/סנדלים/כפכפים:נעליים עונה בשנה:סתיו שואלים למה???יומולדת סיפור מוזר על הילדות:שהייתי תינוק אז בברית שלי ..... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו:מזה משנה גם ככה זה לא יקרה (17-18) פורומים/קומונות נוספים בתפוז:לא אקספלורר/מוזילה:מזה נגיד אקספלורר יס/הוט:הוט הדבר שאתה הכי רוצה לעשות:לסיים תשאלון הזה הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות:ללכת לבצפר מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום:4-5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם:שאני אולי הבנאדם הכי טוב שיש במנג'ר עצלן/פעיל:פעיל אבל רק במיט... אלכוהול?:מי אמר אני ולא קיבל סיגריות?:רק גילה הנרגילה שלי תוכניות טלוויזיה אהובות:חברים סיינפלד לישון:אחחחח בריא/ג'אנק פוד:גאנק פוד בריא תחביבים:לזיין תשכל הדבר הכי הזוי שעשית:עניתי על השאלון הזה שעת סיום:16:55

שומו

New member
יש להכניס וכו'... נודניקים.

שעת התחלה: 19:24. שם: שמר. כינוי: תראו לבד. תאריך לידה/גיל: כ"ח שבט\עוד 19 ימים 16. מקום מגורים: חשמונאים. מאכל אהוב: ג'אנק פוד. צבע אהוב: כמעט כולם. כמה אחים ואחיות: 6, 3 ו-3. קבוצה אהודה: בית"ר ירושלים. ספורט אהוב: כדורגל. העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: מנצ'סטר יונייטד. העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: ליברפול. מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: 2007. הניצחון הגדול ביותר שלך: 10-0. ההפסד הגדול ביותר שלך: לא זוכר. סיפורים מעניינים על המנג'ר: לא בא לי, ואין ממש. איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן
: בית"ר ירושלים. המנג'ר הטוב ביותר הוא: סביר להניח ש-FM7... ה-ICQ שלך: 264357034. שאיפות עתידיות: להתחתן עם ירדנה. הדבר הכי טוב אצלך: אני יהודי. הדבר הכי רע אצלך: אני ביקורתי. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: נגינה אולי... אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר
אין כמו ארץ ישראל
מקום אהוב בעולם: ארץ ישראל
איפה טיילת בעולם: ארץ ישראל, הולנד, שווייץ ואיטליה. מה הדף בית שלך: בעל כורחי, ערוץ 7
... אנשים שאתה מעריץ: אלון, עמיחי, סטיבי ג'י ורונאלדיניו. שוקו/קפה: שוקו רולז
נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים, בקיץ כפכפים. עונה בשנה: קיץ. סיפור מוזר על הילדות: כשאני אזכר אני אומר. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: ככה טוב לי, תודה. פורומים/קומונות נוספים בתפוז: פורומים- כדורגל, בני-עקיבא והארי פוטר. קומונה- אמה הרמיוני ולונה. אקספלורר/מוסיקה: שו אקספלורר
ייס/הוט: נראה לי שייס. הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: להתחתן עם ירדנה יום אחד. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: להתנצר\להתאסלם. מס' הפעמים בהם אתה נכנס לפורום ביום: מספיק
. דברים שאנחנו לא יודעים עליך: יש המון, רק תשאלו... עצלן/פעיל: יותר עצלן מפעיל. אלכוהול
איכסה, ממש לא. סיגריות
חו"ח. תוכניות טלוויזיה אהובות: ארץ נהדרת, מרחק נגיעה, ניפ\טאק, חברים, הסימפסון ומכבי. לישון: טוב מאוד
בריא/ג'אנק פוד: ג'אנק פוד, כי בריא זה ירקות. תחביבים: בנות, אינטרנט, טלוויזיה, כדורגל, הארי פוטר, בני-עקיבא, מנג'ר, לאכול ולישון. הדבר הכי הזוי שעשית: צנחתי
שעת סיום: תראו לבד.

למה לא?

שעת התחלה: 00:14 שם: אריק דוידוב כינוי: הבולדוג תאריך לידה/גיל: 2/12/84 - 22 מקום מגורים: קריות מאכל אהוב: תולעים צבע אהוב: כחול קהה/בורדו כמה אחים ואחיות: 3 קבוצה אהודה: בארסה ספורט אהוב: סקס נחשב? העונה הכי מוצלחת שלך במנג'ר הייתה עם: בארסה\ארסנל\מכבי חיפה - מי זוכר?! כל כך הרבה שנים..... העונה הכי גרועה שלך במנג'ר הייתה עם: היית לי עונה גרוע אחת עם בארסה אני חושב מהי השנה הרחוקה ביותר אליה הגעת כמאמן: כל התארים מספיק רחוק? הניצחון הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: כל ניצחון על ריאל הוא גדול, אבל היו הרבה. זכור לי 6-0 על ריאל, 4-0 על צלסי בגמר. ההפסד הגדול ביותר שלך [אם אתה זוכר]: הפסד בגביע הספרדי שקרה לי לפני שבוע בערך, אני מוריד את הראש וכותב את זה: 6-0 לראיל. (תיקו בגומלין ואחרי שבועיים שוב הפסד למלוכלכים האלה בליגה) סיפורים מעניינים על המנג'ר [אם בא לך]: אין לי את כל הלילה...... איזו קבוצה אתה הכי אוהב לאמן?: קבוצה גדולה- בארסה. אבל אין לי בעיה לאמן כל קבוצה (חוץ מאחת), אחרי הכול כל מקום והתאגר שלו. המנג'ר הטוב ביותר הוא [איזה סוג ואיזו גרסא]: football manager 2005 מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: 107247957 שאיפות עתידיות: שאיפות זה טוב, אבל לא כל היום הדבר הכי טוב אצלך: הכול! הדבר הכי רע אצלך: אני אגאויסט, חרא של בן אדם, גזען, ותחמן כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: קצת יותר כשרון ברגליים, משהו שיספיק לי יותר מלשחק כדורגל בשכונה. אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: על החוף בברצלונה. מקום אהוב בעולם: קודם אני צריך לראות קצת יותר ממנו.... איפה טיילת בעולם: מה אמרתי עכשיו? מה הדף בית שלך: ויקיפדיה אנשים שאתה מעריץ: סטיבי ריי וואהן! שוקו/קפה: קפה נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים עונה בשנה: חורף, לא שזה משפיע כל כך בימנו... סיפור מוזר על הילדות: כל הילות שלי מוזרה. (רציני לגמרי) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו: 56 פורומים/קומונות נוספים בתפוז: סאות פארק.... אקספלורר/מוזילה: אקספלורר יס/הוט: יס הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לנגן על גיטרה כמו בן אדם, לשחות עם כרישים ולמחוק את המנג'ר. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: למחוק את המנג'ר מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: מינימם 5-7 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: עדיף שישארו ככה. עצלן/פעיל: הייתי אומר עצלן אבל בשנים האחרונות אני מפתיע את עצמי.... אלכוהול?: ברור סיגריות?: sucks תוכניות טלוויזיה אהובות: נשואים פלוס! סאות פארק! prison break! לישון: בזבוז זמן בריא/ג'אנק פוד: אי אפשר לגוון בינהם? תחביבים: יותר מידי, אין זמן לשיעורים! הדבר הכי הזוי שעשית: התערבתי עם חבר שלי על 10 שקל שאפשר לאכול דרך התחת, ולחרבן דרך הפה. שעת סיום: 00:39

למעלה