שאלון הכרות

YOasis

New member
וואי התומר האלה זונות!

שיחנקו כבר!!! בביקור הראשון שלי בחנות הוונאביז הזאת ביקשתי פוסטר של אואזיס אז האיש הזה (עם המבטא המוזר) ציחקק ואמר שיש לו בטח איזה אחד במחסן אבל הוא לא יכול להוריד אותו עכשיו. אז אמרתי לו שאני אחזור עוד חמש דקות ועד אז שהוא יוריד לי.. אז הוא אמר שזה תלוי בעומס של החנות (פחחחחחח). שאלתי אותו איך הפוסטר נראה והוא אמר לי חח שיש שם איזה גלאגר מנגן בגיטרה (חחחחחח הוא כזה מטומטם הוא עשה כזה חיקוי של נואל מנגן את וונדרול, רציתי להרביץ לו). וכל שאר הלהקה שם. והוא אמר שהפוסטר עולה 100 שקל (פאק, יא גנב לך תזד**ן). בקיצור מניאק הבנאדם. בסוף כשחזרתי הוא כמובן לא הוריד את הפוסטר ואמר שהוא לא יכול להביא לי את הפוסטר. סוף הסיפור. מה שכן זאת החנות היחידה שמוכרת שם סיכות מגניבות אז הייתי חייבת לחזור לשם כמה פעמים. 2 סיכות של אואזיס 3>

sok777

New member
חחח מאגניב..

הם מתלהבים. ואני מתגאה שהייתי הראשון שגרר את כרמל פנימה
[באותה הפעם]

razkaplan

New member
אני...

שעת התחלה: 17:10 שם: רז קפלן כינוי: קאפ תאריך לידה/גיל: 22/2/90 מקום מגורים: ראש העין (אבל אני לא תימני) מאכל אהוב: אממם...הכל חוץ מדגים צבע אהוב: כחול כמה אחים ואחיות: 2 שיר אהוב: עכשיו זה she hates me של פאדל אוף מאד אלבום אהוב: (wts)mg? להקות אהובות [וההכי אהובה]: אואזיס..., רדיוהד, אירוסמית', בלינק182, קולדפליי, U2 ,בון ג'ובי, רד הוט צ'ילי פפרס ונירוונה סגנון מוזיקה: רוק שיר שמתנגן כרגע: all around the world האלבום האחרון שקנית: האקוסטי של בון ג'ובי = this left feels right מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית , יש לי אולי 20 שירים בעברית מסנג'ר שלך: [email protected] איסיקו שלך: 206197558 מה אתה רוצה להיות בעתיד: מליונר הדבר הכי טוב אצלך: ? הדבר הכי רע אצלך: ? טלוויזיה/מחשב: 50\50 פלאפון- כן או לא וכמה: כן... כלי נגינה: לא כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: רק בארץ מקום אהוב בעולם: ישראל איפה טיילת בעולם: קליפורניה מה הדף בית שלכם:---- אנשים שאתה מעריץ: ---- שוקו/קפה:קפה האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: כן מס' נעליים: 44 גובה: 170 משקל : 60 MTV/VH1: בטח ש vh1 אבל גם לא כל כך צרוב/קנוי: מצטער אני עוד לא מליונר - צרוב כמה זמן אוהב את אואזיס: שנתיים ככה נעליים/סנדלים/כפכפים: כפכפים רולז מזגן/מאורר: הלוואי מזגן אבל בנתיים מאוורר ליאם/נואל: ליאם אנדי/גם: אנדי הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס עונה בשנה: אביב-קיץ מנוי לעיתון: אדרנלין סיפור מוזר על הילדות: ?! גיטרה/פסנתר/אחר: עצבים פנדר/גיבסון: --- מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 17 - רישיון, 21- אחרי צבא =התלבטות קשה גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: בס ספורט: גלישת גלים דיסקמן/MP3: mp3 קבוצה אהודה: כדורסל - מכבי בריטים/אמריקאים: אוסטרלים פורומים/קומונות נוספים בתפוז: קומונת יא'11 חיה אהובה: תורם לאגודות?: מוזיקה במחשב/בנגן: מחשב... אקספלורר/מוזילה: אוונט יס/הוט: הוט הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: קעקוע הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: ש"ב מתמטיקה בלעכס מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: 4 כלב/חתול: ---- דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: יש משהו שאתם כן יודעים? עצלן/פעיל: זה תלוי דעה על המלחמה בצפון: --אין תגובה-- ביצה קשה/חביתה: חביתה אלכוהול?: לפעמים סיגריות?: בחיים לא MTV2 – יש או אין: אין ספרים, כן או לא ואיזה: כן!!, מתח...ג'ון גרישם..הארי פוטר... קולנוע/סרט בבית: בבית אימיול רולז מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: שקט תוכניות טלוויזיה אהובות: 24 נמלטים אבודים שנות ה70 משחק מכור לישון: הרבה בשר/חלב: ביחד ירק/פרי: שניהם לחם/לחמניה: לחמניה בריא/ג'אנק פוד: בריא תחביבים: לגלוש, ללכת לים, סנובורד, לשמוע מוזיקה..., אינטרנט... הדבר הכי הזוי שעשית: קשה לדעת נהנת מהשאלון?: אא שעת סיום: 17:23

sok777

New member
מממ

ענית בהרחבה ענקית
בכל אופן, בשר וחלב יחד? בלעכס.. חח לא ידעתי בראש העין זה רק תימנים.. אני מהצפון ככה שמה שאני יודע זה שכרמיאל זה רוסים..

RoySupernova

New member
היי אני מכיר רוסי מכרמיאל

גבר גבר ד"א.. דימה'לה.. חח לא דיברתי עם הג'ינג'י שנים.. ורוסים יש בכל מקום.. זו מגיפה. אני לא גזען.

sok777

New member
שיא חדש! 13 דק' ../images/Emo8.gif

וסליחה שלא כללתי את אבאנט

Bulletproof Mor

New member
הו יא ../images/Emo54.gif../images/Emo41.gif

שעת התחלה: 20:22 שם: מור כינוי: מורקי, מורי, מוער, יאצוק, יאצי. תאריך לידה/גיל: 17.4.94 מקום מגורים: ת"א מאכל אהוב: פאסט פוד, לא משהו ספציפי. צבע אהוב: אוהו כמה יש... שחור, אפור, לבן, ורוד, סגול, ירוק וכתום.
כמה אחים ואחיות: 2, אח ואחות. שיר אהוב: יש 4... Blue american וBulletproof cupid של פלסיבו, Thoughtless של אוונסנס (קאבר לשיר של קורן) וCivil war של גאנס אן רוזס.
אלבום אהוב: אולי Sleeping eith Ghosts של פלסיבו? אבל אני לא יודעת. להקות אהובות [וההכי אהובה]: אוונסנס הכי אהובה, אחריה פלסיבו וגאנס אן רוזס.
סגנון מוזיקה: רוק, פופ, לאחרונה קצת היפ - הופ. שיר שמתנגן כרגע: כלום
האלבום האחרון שקנית: קניתי 2 ביחד... Monkey Buisness של בלאק אייד פיס ו-Placebo של... פלסיבו.
מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית, למרות שיש גם כמה אמנים ישראלים טובים. מסנג'ר שלך: במסר. איסיקו שלך: במסר. מה אתה רוצה להיות בעתיד: גיטריסטית או שחקנית
הדבר הכי טוב אצלך: אין לי מושג. הדבר הכי רע אצלך: כנ"ל טלוויזיה/מחשב: שניהים. פלאפון- כן או לא וכמה: כן, קצת. כלי נגינה: אהוב או שאני מנגנת? בכל אופן, אענה על שניהים... אני מנגנת על גיטרה קלאסית ואוהבת גיטרות (כל הסוגים), תופים, פסנתר וכינור. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: לנגן על כל כלי נגינה אפשרי
אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: לונדון, הוליווד או קליפורניה. מקום אהוב בעולם: לאדעת. איפה טיילתם בעולם: איטליה, הולנד, טורקיה וקפריסין. מה הדף בית שלכם: וואלה אנשים שאתה מעריץ: נהה, יותר מדי. שוקו/קפה: שוקו
האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: יאפ. מס' נעליים: 39. לפעמים גם 38 ו-40. גובה: 157 בערך. משקל: לגמרי חסוי. MTV/VH1: אמטיוי
צרוב/קנוי: קנוי! אבל יש לי גם כמה צרובים. כמה זמן אוהב את אואזיס: שנה וחצי? אולי שנתיים. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים וכפכפים. מזגן/מאורר: מזגן ליאם/נואל: אני לא מבינה בחברי להקה, לא יודעת מי זה מי
אנדי/גם: כנ"ל הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס. עונה בשנה: חורף!! כל כך
מנוי לעיתון: ידיעות אחרונות
סיפור מוזר על הילדות: ממ, יש יותר מדי. גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה ופסנתר. וגם תופים וכינור. פנדר/גיבסון: גיבסון! מיי לאב
מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר, דה. בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 15 גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית ספורט: ריקוד
דיסקמן/MP3: אייפוד. XD קבוצה אהודה: לאדעת. אללה מכבי? X: בריטים/אמריקאים: בריטים. פורומים/קומונות נוספים בתפוז: אני קוראת בנמלטים ופיריסנג וקעקועים ונמצאת באוונסנס, אופנה אלטרנטיבית ומיי כמיקל רומנס. קומונות... אממ פלסיבו ופאניק! אט דה דיסקו חיה אהובה: חתול. גם יש לי חתולה אחת
תורם לאגודות?: מדי פעם, זה חשוב!
מוזיקה במחשב/בנגן: בנגן. אקספלורר/מוזילה: אם הייתי יודעת מה זה מוזילה... יס/הוט: יס, יס, יס! D: הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לאדעת. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לאדעת. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: 12?
כלב/חתול: חתול. דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני אתאיסטית, יש לי אובססיה לחתולים ולאיפור, אני חולת שופינג וכולם אומרים שיש לי עיניים ירוקות אבל הן כחולות. עצלן/פעיל: עצלנית, טוטאלי. דעה על המלחמה בצפון: סאקס. ביצה קשה/חביתה: מקושקשת רולז!
אלכוהול?: יאפ, אבל לא פוזרים קטנים שחשים ת'צמם אלכוהוליסטים ובעצם שתו רק בירה. סיגריות?: לא. MTV2 – יש או אין: יש ספרים, כן או לא ואיזה: לא
קולנוע/סרט בבית: קולנוע, למרות שיש יתרונות בסרט בבית כשיש לך פלזמה ויס מקס |מתלהבת| מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: בינוני. לא לקרוע ת'עור תוף ולא להתחשב יותר מדי בשכנים. תוכניות טלוויזיה אהובות: מגרש ביתי, נמלטים, טירוף בבית, השיר שלנו (ארבעתן נגמרו, דאמיט!) וגם כריסטין הישנה, שני גברים וחצי, האקדמיה לסטייל ופאמילי גאיי. לישון: כל הזמן
בשר/חלב: חלב נראלי. ירק/פרי: גם וגם לחם/לחמניה: גם וגם
בריא/ג'אנק פוד: אתם מעמידים אותי במצב קשה.
תחביבים: לישון, לנגן, לצייר, לרקוד, לשיר, להיות על המחשב והטלוויזיה ולעשות שופינג מטורף. הדבר הכי הזוי שעשית: לאדעת
נהנת מהשאלון?: יאפ ^^ שעת סיום: 20:37

sok777

New member
ברוכה השווה../images/Emo11.gif!

איזה מגניב, מישהי רוצה להיות בגיל שלי
בכל אופן, ברוכה השבה ואם את רוצה המלצות/מידע על הלהקה או אם יש לך שאלות על דברים שאת לא יודעת, הרבה ישמחו להגיב! [טאגליינס תמיד עוזר אהם אהם]

RoySupernova

New member
..

בהחלט מפתיע שהיא בת 12, כשמסתכלים על הלהקות האהובות עליה.. פלסיבו וגאנז ואואזיס.. מפתיע לטובה כמובן.. אני אישית הורשמתי לטובה.. הלוואי עליי להיות מעריץ אואזיס בגיל הזה..

sok777

New member
אכן נחמד

אני לא אוהב את גאנז. מתלהבים מדי. ראיתי ראיון עם הלהקה מלפני שנה, בטור של DDBT באמריקה, דרום אמריקה ונואל וליאם התבטאו נגדם שהם סתם מתלהבים והקשר אליהם היה שבפעם הראשונה שאואזיס הופיעו בברזיל [שם נערך הרעיון] הם חיממו את גאנז אנד רוזס

RoySupernova

New member
גאנז בסדר

הרבה כישרון.. מתלהבים זה ברור.. גם לאואזיס לא חסר.. אבל באמת חבל שהם התפרקו.. חוץ מזה הם הלהקה הכי מעניינת לראות תוכנית מיוחדת עליה נגיד ב- VH1.. חח טירוף מה שהולך איתה..

למעלה