הו יא ../images/Emo54.gif../images/Emo41.gif
שעת התחלה: 20:22 שם: מור כינוי: מורקי, מורי, מוער, יאצוק, יאצי. תאריך לידה/גיל: 17.4.94 מקום מגורים: ת"א מאכל אהוב: פאסט פוד, לא משהו ספציפי. צבע אהוב: אוהו כמה יש... שחור, אפור, לבן, ורוד, סגול, ירוק וכתום.
כמה אחים ואחיות: 2, אח ואחות. שיר אהוב: יש 4... Blue american וBulletproof cupid של פלסיבו, Thoughtless של אוונסנס (קאבר לשיר של קורן) וCivil war של גאנס אן רוזס.
אלבום אהוב: אולי Sleeping eith Ghosts של פלסיבו? אבל אני לא יודעת. להקות אהובות [וההכי אהובה]: אוונסנס הכי אהובה, אחריה פלסיבו וגאנס אן רוזס.
סגנון מוזיקה: רוק, פופ, לאחרונה קצת היפ - הופ. שיר שמתנגן כרגע: כלום
האלבום האחרון שקנית: קניתי 2 ביחד... Monkey Buisness של בלאק אייד פיס ו-Placebo של... פלסיבו.
מוזיקה ישראלית/לועזית: לועזית, למרות שיש גם כמה אמנים ישראלים טובים. מסנג'ר שלך: במסר. איסיקו שלך: במסר. מה אתה רוצה להיות בעתיד: גיטריסטית או שחקנית
הדבר הכי טוב אצלך: אין לי מושג. הדבר הכי רע אצלך: כנ"ל טלוויזיה/מחשב: שניהים. פלאפון- כן או לא וכמה: כן, קצת. כלי נגינה: אהוב או שאני מנגנת? בכל אופן, אענה על שניהים... אני מנגנת על גיטרה קלאסית ואוהבת גיטרות (כל הסוגים), תופים, פסנתר וכינור. כשרון שהיית רוצה שיהיה לך: לנגן על כל כלי נגינה אפשרי
אם היו נותנים לך לגור איפשהו בעולם, איפה היית בוחר?: לונדון, הוליווד או קליפורניה. מקום אהוב בעולם: לאדעת. איפה טיילתם בעולם: איטליה, הולנד, טורקיה וקפריסין. מה הדף בית שלכם: וואלה אנשים שאתה מעריץ: נהה, יותר מדי. שוקו/קפה: שוקו
האם אמרת למישהו/מישהי שאת/ה אוהב/ת אותו?: יאפ. מס' נעליים: 39. לפעמים גם 38 ו-40. גובה: 157 בערך. משקל: לגמרי חסוי. MTV/VH1: אמטיוי
צרוב/קנוי: קנוי! אבל יש לי גם כמה צרובים. כמה זמן אוהב את אואזיס: שנה וחצי? אולי שנתיים. נעליים/סנדלים/כפכפים: נעליים וכפכפים. מזגן/מאורר: מזגן ליאם/נואל: אני לא מבינה בחברי להקה, לא יודעת מי זה מי
אנדי/גם: כנ"ל הביטלס/הרולינג סטונס: ביטלס. עונה בשנה: חורף!! כל כך
מנוי לעיתון: ידיעות אחרונות
סיפור מוזר על הילדות: ממ, יש יותר מדי. גיטרה/פסנתר/אחר: גיטרה ופסנתר. וגם תופים וכינור. פנדר/גיבסון: גיבסון! מיי לאב
מסנג'ר/איסיקו?: מסנג'ר, דה. בן/בת כמה היית רוצה להיות עכשיו: 15 גיטרה חשמלית/אקוסטית/קלאסית: חשמלית ספורט: ריקוד
דיסקמן/MP3: אייפוד. XD קבוצה אהודה: לאדעת. אללה מכבי? X: בריטים/אמריקאים: בריטים. פורומים/קומונות נוספים בתפוז: אני קוראת בנמלטים ופיריסנג וקעקועים ונמצאת באוונסנס, אופנה אלטרנטיבית ומיי כמיקל רומנס. קומונות... אממ פלסיבו ופאניק! אט דה דיסקו חיה אהובה: חתול. גם יש לי חתולה אחת
תורם לאגודות?: מדי פעם, זה חשוב!
מוזיקה במחשב/בנגן: בנגן. אקספלורר/מוזילה: אם הייתי יודעת מה זה מוזילה... יס/הוט: יס, יס, יס! D: הדבר שאתה הכי רוצה לעשות: לאדעת. הדבר שאתה הכי לא רוצה לעשות: לאדעת. מס' הפעמים בהם את/ה נכנס/ת לפורום ביום: 12?
כלב/חתול: חתול. דברים שאנחנו לא יודעים עליכם: אני אתאיסטית, יש לי אובססיה לחתולים ולאיפור, אני חולת שופינג וכולם אומרים שיש לי עיניים ירוקות אבל הן כחולות. עצלן/פעיל: עצלנית, טוטאלי. דעה על המלחמה בצפון: סאקס. ביצה קשה/חביתה: מקושקשת רולז!
אלכוהול?: יאפ, אבל לא פוזרים קטנים שחשים ת'צמם אלכוהוליסטים ובעצם שתו רק בירה. סיגריות?: לא. MTV2 – יש או אין: יש ספרים, כן או לא ואיזה: לא
קולנוע/סרט בבית: קולנוע, למרות שיש יתרונות בסרט בבית כשיש לך פלזמה ויס מקס |מתלהבת| מוזיקה בפול ווליום או שקט לעצמך: בינוני. לא לקרוע ת'עור תוף ולא להתחשב יותר מדי בשכנים. תוכניות טלוויזיה אהובות: מגרש ביתי, נמלטים, טירוף בבית, השיר שלנו (ארבעתן נגמרו, דאמיט!) וגם כריסטין הישנה, שני גברים וחצי, האקדמיה לסטייל ופאמילי גאיי. לישון: כל הזמן
בשר/חלב: חלב נראלי. ירק/פרי: גם וגם לחם/לחמניה: גם וגם
בריא/ג'אנק פוד: אתם מעמידים אותי במצב קשה.
תחביבים: לישון, לנגן, לצייר, לרקוד, לשיר, להיות על המחשב והטלוויזיה ולעשות שופינג מטורף. הדבר הכי הזוי שעשית: לאדעת
נהנת מהשאלון?: יאפ ^^ שעת סיום: 20:37