שאלון הכרות

ענבר1

New member
שאלון הכרות

1-שם: 2-גיל: 3-עיר אהובה: 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? 5-שעון קיץ או חורף? 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? 7-הייתם פעם בקייטנה? 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? 11-הדבר האחרון שקניתם? 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) 13-התמכרויות? 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? 15-הייתם רוצים לגור בת"א? 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? 17-מה הכי מצחיק אותכם? 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) 19-מקום אהוב? 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? 23-נשיקה או חיבוק? 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? 26-נכון רונה קינן מעצבנת? 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?

אניייי../images/Emo13.gif

1-שם:דניאל 2-גיל:15 ושלושה חודשים
3-עיר אהובה:בתל אביב יש הכי הרבה מה לעשות, אז אני מניחה שתל אביב. 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? לא ראיתי חח 5-שעון קיץ או חורף? קיץ, מחשיך מאוחר יותר.. 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? אה? לא ראיתי גם חח 7-הייתם פעם בקייטנה? כן, אף פעם לא אהבתי את זה.. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? לפעמים אני תופסת ת'ג'ננה וגוזרת לעצמי איזו קצווה
9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) סורי, ירוק
10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? ולא להשמין מזה!! 11-הדבר האחרון שקניתם? גופיית סבא
12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) ירוק! 13-התמכרויות? יישמע מוזר, אבל, מכורה לאנשים מסויימים, ולשוקולד ול...כל מיני דברים, לא עולה לי חחח 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? שיחות נפש, ללכת לים 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לא הייתי מתנגדת, שווה לנסות.. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? יש לי זמן, אני כל יומיים משנה ת'החלטה שלי, אולי רוצה להיות דיאטנית, פסיכולוגית, אה, ואני רוצה ללמוד עיצוב, בלי קשר
17-מה הכי מצחיק אותכם? מה שבטוח, לא ארץ נהדרת!! (שונאתתת!!, אני לא מבינה מה כולם מוצאים בזה!!) 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) אממ, בכוח שאני אכנס לדיכאון? לא באלי להכנס לזה חחחח
19-מקום אהוב? ים 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? מממ, אף פעם לא חשבתי על זה לעמן האמת.. 21- דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? אף פעם לא שיחקתי שש בש, תאמינו או לא.. 23-נשיקה או חיבוק? חיבוק, וכמה שיותר חזק 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? "לא" (אמא טוענת שאני קצת אנטי לאחרונה
), או "ביצ'", שמשום מה אני גם אומרת הרבה לאחרונה חחחח 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות?ממש לא, וחוץ מזה, אני לא נכנסת עמוק, סתם בקטנה כזה.. 26-נכון רונה קינן מעצבנת? בכוונה לעצבן את אופיר??! 27-מה הכי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? וואי, זה הזכיר לי, ישבנו פעם למטה כמה חברות, באיזה 3 לפנות בוקר והשכנים צרחו עלינו וניסו לגרש אותנו, כמה מצחיק זה היה, וואי, לא אשכח ת'לילה הזה, אחד ההזויים! 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? כן, רישמית!! זה המשפט השנוא עלייי רררררררררר 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? נכון!! זה זוועתי!! בעעע...דרך אגב, נגמלתי מקולה, אמנם מדיאט קולה, אבל נגמלתי, כבר כמעט חצי שנה שלא שתיתי קולה!!!!! *גאה* 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? אני לא אגיב על זה
32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לגמרי!! נורא!! לא יכלתי לראות דקה ממנו! 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? בהחלט

¥EleVatioN¥

New member
למי שלא מכיר../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo129.gif

1-שם: אורלי 2-גיל: 18 3-עיר אהובה: ת"א 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? לאדעת לא ראיתי, לא נדמה לי 5-שעון קיץ או חורף? קיץ 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? חחחחחחחחחח מה? 7-הייתם פעם בקייטנה? כה 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? לא ממש... 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) ירוק!
(מה תעשי לי?!) 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? בחור! (מה?!
) 11-הדבר האחרון שקניתם? אעעעעע.........שכחתי
12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) שחור (מספיק יצירתי בשבילך?) 13-התמכרויות? לאכול את העוד היבש מהשפה, לכסוס ציפורניים, ולגרד איכסה מהעור
14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לאמשנה..
15-הייתם רוצים לגור בת"א? לא ממש.. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? הנדסת תוכנה 17-מה הכי מצחיק אותכם? (אתכם!) לאדעת, דברים מצחיקים...חברים שלי 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) אפאחד 19-מקום אהוב? לאדעת, השביל של ההליכה כשיש מלא עננים בשמיים.. 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? בשמות שלהם? או מותק, בובע וכיוצא בזאת 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? לאמשנה
22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? אני לא יודעת לשחק ששבש ובחיים לא שיחקתי :S 23-נשיקה או חיבוק? חיבוק ונשיקה
24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? אוף, בלע, ו.. כוסמת!!!! 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא אבל שתדעו שיום שישי הייתי ואהד אמר לי שאין מדוזות ואני ראיתי אחת במו עיניי!!!!!!!!! ואז רצתי לאהד וצעקתי לו "אהד אהד יש פה מדוזההההההההההההההההההה", ואז מישו שנכנס לים בדיוק הסתכל עליי כאילו אני משוגעת....|מסיימיל מגלגל עיניים של מסנג'ר| 26-נכון רונה קינן מעצבנת? מיזו בכלל? 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? למה יש לי תחושה שאני יודעת מה עינב תענה פה?
, בכל מקרה הכי ישראלי זה להדחף בתור ולומר "אבל יש לי רק שאלה" 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? לא, אני אומרת את זה יותר לאנשים אחרים
29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? לא, אבל זה לא כזה יאמי, זה דייט! למה אין לא דייט?! 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? אעעעעעעעעעעע, לא זוכרת.... 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? עושה צרות? ברור שעינב.. אופיר עוד בסדר! 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא ראיתי אבל אני מאמינה שכן, אגב יש אותו השבוע בYES.. 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? אני אצטרך הסבר לשאלה הזו

ענבר1

New member
תמיד נשאררר אניייי

1-שם:ענבר 2-גיל:22 3-עיר אהובה:ראשון לציון 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?ברוררררר 5-שעון קיץ או חורף?קיץ 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?אחד הזוועתיים 7-הייתם פעם בקייטנה?לצערי.. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות?אחי גוזר לי 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) חום 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? אותך 11-הדבר האחרון שקניתם? סרט של אנטון צכוב 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)לבן 13-התמכרויות?לאנשים מסוימים,להריח לפני האוכל ולהוריד סרטים מהאימיול 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לטייל לאורך הים,לראות הופעות של עברי,קמפינג... 15-הייתם רוצים לגור בת"א?never 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? גם מה שאני לומדת והייתי מוסיפה היסטוריה ותולדות האומנות 17-מה הכי מצחיק אותכם? החיקויים של סיון והפאפי פייס של נאטי כשהיא נעלבת 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) נ' 19-מקום אהוב? חדר של אדם מסוים.. 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? מיקי,סמי,נועית,קוף,עליזה,טימון,פייר,דון,אהבת חיי 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? שאלה מעצבנת 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? פעמייםםםםםם 23-נשיקה או חיבוק? חיבוק 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? בחייייייייי 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? מאוד 26-נכון רונה קינן מעצבנת? כ"כ!!!!!! 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? השכנה הנצחית שאוסרת להרעיש בין 2 ל4 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? המשפט הכי מעצבן בעולם 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? כןןןןןןן אני גם משוכנעת שהם מעמידים שזה טעים 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? "את קקי אבל את הקקי שלי" חחח 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? הן עושות משמרות!! נומי אני מציעה חסימה זמנית.. 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? 82 דקות שנראו כמו 800 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? חס וחלילה

הופ הופ|פומפון| כובע חמוד-> ../images/Emo199.gif

1-שם:נוֹמי 2-גיל:21 3-עיר אהובה:ממ בארץ אני דווקא סבבה עם ת"א... כל עוד אין סכנה וכאלה:-\ בחו"ל אני חושבת שאני אוהבת בכלליות את ספרד ואת ברצלונה ובאיטליה אהבתי את ונציה
4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? אה, לא יודעת 5-שעון קיץ או חורף? ממ שעון קיץ.. כי יש אור יותר זמן 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? אה.... לא יודעת? 7-הייתם פעם בקייטנה? יאפ
8-אתם נוהגים לגזור קצוות? ממ לעיתים רחוקות... אני שוקלת בימים אלו האמת ללכת להסתפר. פעם שעברה שלא גזרתי קצוות זה נמשך *סופרת* בטח איזה 4-5 שנים
9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) לא יודעת.. עם עצמי סבבה לי בחום.. אבל אין מה לעשות, שיער כהה ועיניים בהירות זה די מושך
(ואני נמנעת מלנקוט בצבע מפאת האיומים פה
) 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? אהבה (זה יכול להיות משפחה\זוגיות ומהוכם הלאה) 11-הדבר האחרון שקניתם? מממ עגילים אה אה... כרטיס לאוטובוס
חחח 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) המממ אני אוהבת בעיקרון את כל הרשת של הגוונים הקרים כחול-ירוק-סגול [אני כבר חוזרת על זה בכל שאלון] 13-התמכרויות? המממ 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לשבת איפשהו ולנשנש או לראות סרט 15-הייתם רוצים לגור בת"א? אולי 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? זה מעבר לדברים האלה אבל.. משהו יצירתי.. עכשיו בא לי על גרפולוגיה, פיתוח קול וממ לא בטוחה עוד , אולי כמה שפות. 17-מה הכי מצחיק אותכם? 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) אבא שלי.. זה עניין מצטבר כמובן. פשוט החינוך שלו ולמדתי ממנו הרבה ואני גאה בזה. 19-מקום אהוב? ספרד-צרפת... מקום מסויים מטיול מסויים שהיה בשבילי מיוחד ביותר 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? ממ לא יודעת.. יש לי שמות חיבה לאנשים מסויימים 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? קשה לי להתחיל עם זה... יש משהו אחד שעשיתי ואני יודעת שהיה קשה 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? לא משחקת... לימדו אותי פעם אבל לא זוכרת 23-נשיקה או חיבוק? קודם כל חיבוק.. חם, אמיתי, מכל הלב 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות?זה ביטוי "לא י'דעת" חח 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? |פוערת עיניים| 26-נכון רונה קינן מעצבנת? אין תגובה
27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? אני חושבת שה"אתה מוכר?" חחח 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? ממ לא הרבה, בעצם, יכול להיות... תלוי באיזהו סיטואציה 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן?
ממ אני אישית לא אוהבת את זה... מי שרוצה, פשוט שישים פלח לימון. 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? אין לי משהו מהשבוע אני חושבת 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? את, ענבר
אבל אם את שואלת בכנות... אז עינב. ולא במובן של צרות, היא פשוןט כולה רעש וצלצולים, כולה דעתנית... אבל בצורה טובה
32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא ראיתי אותו, בעצם, רק איזה 5 דקות 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? הא......

איך זה יצא.. בקשר לעיר אהובה

התכוונתי שבכלליות אני אוהבת את ספרד ובפרט, אני אוהבת בה במיוחד את ברצלונה.

לא ייאמן... אהבה\זוגיות וכן הלאה**

ובקשר למה מצחיק... מעט סרקזם לפעמים זה טוב
קצת ציניות.. אבל כשזה לא בא בביקורתיות שפוגעת בך "עקיצות" זה משהו אחר

EinavBIUS

New member
עכשיו תורי! ../images/Emo190.gif

1-שם: עינב 2-גיל: 20 3-עיר אהובה: הרצליה! (נכון, יש בה את הפאקים שלה אבל למי אין?
) 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? הספיק לי מהראשון... 5-שעון קיץ או חורף? חורףףףף 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? אם את אומרת... 7-הייתם פעם בקייטנה? כן, סבלתי שם נורא. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? לבד? לא ממש... 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) פחחח אז אני נמנעת
10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? אממ... התקלת אותי פה. 11-הדבר האחרון שקניתם? סנדביץ' 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) סגול 13-התמכרויות? אולי לסדרות מסויימות... לטלפון... למסנג'ר... ברוך ה' לא חסר. 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? להסתובב סתם 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לא, העיר הזאת מפחידה אותי. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? ממ... אולי פילוסופיה אנאעארף... 17-מה הכי מצחיק אתכם? הרבה דברים מצחיקים אותי כמו שאנשים פה יוכלו להעיד
18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) כל מיני אנשים *מגלגלת עיניים* 19-מקום אהוב? החדר שלי! 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? חחח אני לא טיפוס של שמות חיבה במיוחד... אבל אני נהנית להגיד את השמות של האנשים. 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? להיפגש עם אנשים מהאינטרנט או להזמין אותם אלי הביתה
22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? אף פעם! כל מי שאני משחקת איתו כזה פקסן, יוצא לי 6-6 רק אחרי שאוכלים אותי ואז אני לא יכולה לצאת
23-נשיקה או חיבוק? אממ... אממ... נראה לי שחיבוק... 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? חחחח 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא 26-נכון רונה קינן מעצבנת? לא נכון!
27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? אל תדברי איתי על פקקים אפילו! 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? כן אבל אני גם אומרת את זה לאחרים. 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אני גם לא מבינה איך אפשר לסבול את זה, כ"כ מגעיל... 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? לא מצליחה לחשוב כרגע, בטח משהו שאת אמרת לי *מגלגלת עיניים* 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?
32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? אכן
33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? whatever that means...

שימו לב, כולנו סבלנו בקייטנות חחחחח

זה כל כך מצחיק אותי, כולנו מעורערים נפשית כנראה

ענבר1

New member
להורים שלנו לא היה מה לעשות איתנו

בקיץ וסבא & סבתא היו בעבודה אז שמו אותנו בקיטנה ככה חודש שלם לשמוע שוקו-לחמניה כולם קיבלו? בעעעעעע הזוועה

אני נהניתי, חוץ מבאחת... אה..

וברגע שחתכתי את הרגל על משהו בבריכה ובפעם שדבורה עקצה אותי בלחי(
)

חנשוש4

New member
תשובות לשאלון...!!../images/Emo13.gif

1-שם:חן 2-גיל:14 וחצי 3-עיר אהובה:סלובניה 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?סרט נחמד 5-שעון קיץ או חורף?חורף 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?לא יודעת 7-הייתם פעם בקייטנה?לאאאא!!!! 8-אתם נוהגים לגזור קצוות?כן 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!)טורקיז(וסליחה שזה כחול...) 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....?ותירס!! 11-הדבר האחרון שקניתם?ג'ינס 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)שחור 13-התמכרויות?קולה!!!! 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?לרדת עליהם !! 15-הייתם רוצים לגור בת"א?לא הייתי מתנגדת... 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד?תאטרון 17-מה הכי מצחיק אותכם?לשמוע אנשים נו נוכרים בלילה (ותאמינו לי זה מצחיק!!!) 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!)אף חוץ מאנג'.... 19-מקום אהוב?המיטה שלייי.... 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?אתם לא רוצים לדעת, שמות מפגרים 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא?ת'אמת אני בכלל לא יודעת לשחק שש בש (אני יודעת מבייש...) 23-נשיקה או חיבוק?חיבוק 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות?או שכן... 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות?לא ממש לא 26-נכון רונה קינן מעצבנת?קצת... 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון?להתגע בפקק ולקרוא עיתון 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"?כן אןמרים יותר מדי 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן?לא נראה לי .. 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע?לא זוכרת (וכנראה שהיו הרבה...) 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?אין לי מושג אני דיי חדשה פה... 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון?לא סרט נחמד 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?כן

¥EleVatioN¥

New member
לנחור זה לא כייף!!!../images/Emo129.gif

אני לא יכולה לישון כשנוחרים לידי
זה סיוט זה לא מצחיק!

חנשוש4

New member
טוב...

גם לי זה דיי סיוט ,אבל תמיד יש את הנחירות הגדולות האלו ומזה אני נקרעת ....

למעלה