E
Elektra Natchios
Guest
בעודי מדברת איתך..
(זה כן סרט טוב
) 1-שם: אופיר. 2-גיל: 15+ 3-עיר אהובה: מ...
החלו להתפתח רגשות חיבה לת"א. 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? אה, חביב. 5-שעון קיץ או חורף? חורף. 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?
או שאני טיפשה, או שזה לא בעברית. 7-הייתם פעם בקייטנה? כן, תודה שהזכרת לי, אגב. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? קצוות? קצוות שיער? לא, לא ממש. פעם אחרונה היו צריכים לקשור אותי לכיסא בשביל שאני אעשה את זה. 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) כחול
, מה, אז עכשיו אני בחוץ? אפשר ללכת לישון? 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? רונה קינן
מוזיקה? 11-הדבר האחרון שקניתם? כרטיס להופעה. 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) משהו כהה. 13-התמכרויות? אמ, זה יקח זמן, ואני צריכה לקום מוקדם מחר
14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לשבת באיזשהו מקום בלילה, ולדבר
. 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לידה?
אבל.. אבל...
טוב, האמת שלא הייתי מתנגדת. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? "כיצד לישון בשקט". 17-מה הכי מצחיק אותכם?
תלוי. 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) 19-מקום אהוב? החדר שלי (ומשהו קצת יותר ספציפי - המיטה שלי) 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?
"אנשים?" 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? לא משחקת שש בש. 23-נשיקה או חיבוק?
24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? "לישון", "מוזיקה".. 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא, אבל אחרי פליפר כן
. 26-נכון רונה קינן מעצבנת? מצחיק אותי שקראתי כמה שאלונים של אחרים, ולא שמתי לב בכלל לשאלה. ענבר, חייך בסכנה. 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? להתקע בפקק ולקרוא עיתון, בעוד 30 נהגים מצפצפים מאחוריך, ו-2 רבים ממש ליד החלון. 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? לא.. אצלי זה יותר "בשנות ה.." 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אה, לא יודעת בנוגע לזה, אבל ממש אהבתי את הפרסומת
30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע?
היה משהו שהמורה להיסטוריה אמרה, אבל אני לא זוכרת. בכל אופן, זה היה משפט שלם, שכולו שגיאות תחביריות. 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?
אני לא רוצה להסתבך אח"כ, אז אומר שאופיר. נראה לכם שהיא תשנא אותי עכשיו? 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? ואו, את ממש מתעלה על עצמך הפעם. ממש מעוניינת לעצבן אותי, אה? 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? *נאנחת*
(זה כן סרט טוב