שאלון הכרות

E

Elektra Natchios

Guest
בעודי מדברת איתך..

(זה כן סרט טוב
) 1-שם: אופיר. 2-גיל: 15+ 3-עיר אהובה: מ...
החלו להתפתח רגשות חיבה לת"א. 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? אה, חביב. 5-שעון קיץ או חורף? חורף. 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?
או שאני טיפשה, או שזה לא בעברית. 7-הייתם פעם בקייטנה? כן, תודה שהזכרת לי, אגב. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? קצוות? קצוות שיער? לא, לא ממש. פעם אחרונה היו צריכים לקשור אותי לכיסא בשביל שאני אעשה את זה. 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) כחול
, מה, אז עכשיו אני בחוץ? אפשר ללכת לישון? 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? רונה קינן
מוזיקה? 11-הדבר האחרון שקניתם? כרטיס להופעה. 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) משהו כהה. 13-התמכרויות? אמ, זה יקח זמן, ואני צריכה לקום מוקדם מחר
14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לשבת באיזשהו מקום בלילה, ולדבר
. 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לידה?
אבל.. אבל...
טוב, האמת שלא הייתי מתנגדת. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? "כיצד לישון בשקט". 17-מה הכי מצחיק אותכם?
תלוי. 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) 19-מקום אהוב? החדר שלי (ומשהו קצת יותר ספציפי - המיטה שלי) 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?
"אנשים?" 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? לא משחקת שש בש. 23-נשיקה או חיבוק?
24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? "לישון", "מוזיקה".. 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא, אבל אחרי פליפר כן
. 26-נכון רונה קינן מעצבנת? מצחיק אותי שקראתי כמה שאלונים של אחרים, ולא שמתי לב בכלל לשאלה. ענבר, חייך בסכנה. 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? להתקע בפקק ולקרוא עיתון, בעוד 30 נהגים מצפצפים מאחוריך, ו-2 רבים ממש ליד החלון. 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? לא.. אצלי זה יותר "בשנות ה.." 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אה, לא יודעת בנוגע לזה, אבל ממש אהבתי את הפרסומת
30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע?
היה משהו שהמורה להיסטוריה אמרה, אבל אני לא זוכרת. בכל אופן, זה היה משפט שלם, שכולו שגיאות תחביריות. 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?
אני לא רוצה להסתבך אח"כ, אז אומר שאופיר. נראה לכם שהיא תשנא אותי עכשיו? 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? ואו, את ממש מתעלה על עצמך הפעם. ממש מעוניינת לעצבן אותי, אה? 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? *נאנחת*

ענבר1

New member
נומי אופיר עושה לי אאוטינגגגגגג

תגידי לההההההההה תקראי לי בר או ד"ר אבל לא ענבר אני לא רוצה שידעו את שמי

פליפר../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif בסוף ייצא שאופיר הבנאדם

הכי הזוי בפורום ענבר, את עברת את הזוי, את כבר ליגה אחרת

EinavBIUS

New member
וואי אופיר,

אפילו לא חשבתי על סקיי קפטן
כל הכבוד ענבר, שיחקת אותה עלית לה על העצבים עד הסוף
אגב, שתדעי שלפני שהיא שלחה את השאלון היא אמרה לי- "מעניין אם אופיר תתעצבן" *מגלגלת עיניים*

לונה..

New member
נו נעביר ת'זמן עד וחצי

1-שם: מיכל 2-גיל: 20 3-עיר אהובה: ת"א, San Francisco 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? לא יודעת, לא ראיתי 5-שעון קיץ או חורף? חורף 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? לא יודעת, לא ראיתי 7-הייתם פעם בקייטנה? כן. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? לא 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) כחול
10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? מסתבר שאנחנו חלוקים בדיעה לגבי כל מה שצריך בחיים
11-הדבר האחרון שקניתם? סיגריות. 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) כחול
וירוק וסגול. וכתום ואדום וצהוב! (אה, זה יצא בפוקס הצבעים של הדגל) 13-התמכרויות? אני, איזו אחת, קפה, ציפורניים 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לשתות? 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לא ממש 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? וטרינריה, משפטים 17-מה הכי מצחיק אותכם? חברה שלי מהצבא. האדם המצחיק ביותר ביקום. 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) מי יגיד אנג'י? תראו לי את האחד שיגיד שהיא שינתה בו משהו מלבד העלאת יצר החרמנות! אניוואי, אבא שלי הוא הבן אדם שהכי שינה אותי, מסתבר, וכנראה גם נתן לי השראה. 19-מקום אהוב? מקום זה מאוד כללי... 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? בשמות של איברים פנימיים בעיקר: טחול, לבלב, מעיים שלי 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? איים נוט אין אה מוד פור דיגינ' רייט נאו. 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? כמעט תמיד
23-נשיקה או חיבוק? חיבוק. ואז נשיקה. 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? וואי. 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא. 26-נכון רונה קינן מעצבנת? ממש לא. 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? הכי ישראלי זה להגיד "איכס, מדינה מסריחה, הכל מלא זבל, איזה חרא אנשים" ולזרוק את העטיפה של המסטיק על הרצפה. 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? לא. 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? מסכימה. 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? היו יותר מדי. 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? לא יודעת, אני לא פה בד"כ...
32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא ראיתי, לא יודעת 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? כן, למה לא... [?]

DankaN5

New member
חח אופס----------->

1-שם: דניאל 2-גיל: 16:) 3-עיר אהובה: מילאנו, ניו יורק, לוס אנג'לס 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? לא ראיתי למרות שהוט חפרו עליו השבוע 5-שעון קיץ או חורף? זה שיש עוד עשה לישון (אני מסתבכת עם המושגים של להרויח ולהפסיד) 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? מוכר לי השם לא זוכרת בדיוק 7-הייתם פעם בקייטנה? בטח 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? עכשיו אחרי הראסטות אין ברירה 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) ירוק בוהק חח 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? חיים בלי בגרויות 11-הדבר האחרון שקניתם? הממ כרטיס לרוק עצמאות 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) ירוק 13-התמכרויות? "חברים" 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לאכול 15-הייתם רוצים לגור בת"א? בטחח 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? כרימינולוגיה 17-מה הכי מצחיק אותכם? פאדיחות של אנשים 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) אין 19-מקום אהוב? ורונה (עיר באיטליה) 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? כל מיני
21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? משהו אישי... 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? שונאת שש בש 23-נשיקה או חיבוק? נשיקה 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? טמבל 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? אאאאעאעאע לא היית צריכה להזכיר את זה! 26-נכון רונה קינן מעצבנת? לא היא בסדר
27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? אתה מוכר 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? יש מצב
29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אני שותה! לפעמים חח 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? נממ 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא ראיתי
33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? הוו?

מצטערת שאני עונה רק עכשיו..

1-שם: דניאל 2-גיל:20 3-עיר אהובה: ניו יורק:) 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? לא..צ'טערת.. 5-שעון קיץ או חורף? חורף:) 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?אממ..אולי..?
7-הייתם פעם בקייטנה?כן..בקייטנת עין חמד, בצבא פגשתי מישהו שזיהה אותי משם.. 8-אתם נוהגים לגזור קצוות?לא ממש.. 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) חום!!או סגול כמו של קלרה הקדושה.. 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....?אהבה 11-הדבר האחרון שקניתם?סוכריות תרנגול אומות- 20 כאלה. 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)סגול. 13-התמכרויות?לא ניכנס לזה אפילו.. 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?ללכת לים בערב. 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לא . 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? וואו, משחק! 17-מה הכי מצחיק אותכם? שאנשים מתנהגים כמו שהם בלי לחשוב על זה. 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) עוברת הלאה- 19-מקום אהוב?מבנים נטושים ומתפרקים. באמת. 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? דוץ. 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? אני נוסעת לניו יורק לשנה ביולי. האמת שרוב הדברים שאני עושה מפתיעים אותי..בעצם, זה כבר לא ממש הפתעה. 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? אוי, בושה, אני לא יודעת שש בש. 23-נשיקה או חיבוק? חיבוק אמיתי. 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? "למה?" 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא..אני מפחדת להיכנס לים שהדגים לא יאכלו לי את האצבעות. 26-נכון רונה קינן מעצבנת? נכון. 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? להסתובב בשכונה. הכי שכונה. 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? כן! שונאת!! 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אויש כן..מצטערת אנשות. 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? "זה נגמר ביננו" (אמר לי השבוע מישהו שאני לא בקשר איתו כבר יותר משנה:). 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? עדיין לא יודעת. 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לצערי כן. 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? הטיה?? סטיה..:)

רואה ענבר, את סוטה../images/Emo70.gif אני עוד לא

סגורה על באיזה מובן אבל יש שם משהו

עונה

1-שם: תומר 2-גיל: 16 וחצי 3-עיר אהובה: ניו יורק ולוס אנג'לס 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? לא ראיתי 5-שעון קיץ או חורף? קיץ 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? לא ראיתי 7-הייתם פעם בקייטנה? כה 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? חחח לא 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) חום דבש פרחוני עם גוון של זהב 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? עברי לידר 11-הדבר האחרון שקניתם? ספר לבגרות בלשון 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) אדום 13-התמכרויות? עברי לידר 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? חחחח לרדת עליהם ולראות משחקים 15-הייתם רוצים לגור בת"א? לה לא? 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? רפואה 17-מה הכי מצחיק אותכם? חברים שלי 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) (ובשביל לגוון קצת.. הפעם לא עברי לידר) אביב גפן.. הוא גרם לי לראות את החיים באור שלילי גם, ולהגיד תודה רבה על כל יום שיש לי לחיות.. כמובן שגם עברי לידר אבל כדי לגוון הפעם נגיד שלא. 19-מקום אהוב? מי האוס [= 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? חחחח איש.. מי כמו האיש של הפורום הזה יודע 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? לא משחק שש בש 23-נשיקה או חיבוק? חיבוק ארוך 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? איש.. לא נעים.. יש הרבה 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא 26-נכון רונה קינן מעצבנת? טילים.. יותר מדי 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? הכי ישראלי לדעתי זה לשמוח על ההשגים באולפיאדות שבעצם לא רוסים עשו אותם בכלל אלא ישראלים, או לשמוח שמכבי לוקחת אליפות הרבה אבל בעצם כולה מורכבת מזרים 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? חחח כה 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אין לי מושג 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? יש לי שני הורים הורים.. במקום יש לי שני הורים רופאים 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? עינב(ר) חחחחחח ברור שלא עינבוש.. חולה עליה 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? מה?

תיקון

27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? הכי ישראלי לדעתי זה לשמוח על ההשגים באולפיאדות שבעצם לא ישראלים עשו אותם בכלל אלא רוסים, או לשמוח שמכבי לוקחת אליפות אירופה אבל בעצם כולה מורכבת מזרים

love1beyonce

New member
ההצתה המוקדמת שלי הגיעה גם.. ;]

1-שם:שרון2 -גיל:15 ו-חודש וחצי חודשיים 3-עיר אהובה:נתניה 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?לא ראתי 5-שעון קיץ או חורף?קיץ 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?לא ראיתי 7-הייתם פעם בקייטנה?כה 8-אתם נוהגים לגזור קצוות?כן מדי פעם 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!)אממ בדוגרי גם אם לא היית אומרת לא כחול או ירוק הייתי אומרת לך, חום בהיר. 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....?נוף 11-הדבר האחרון שקניתם?אממ אורביט נראה לי.. 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)אדום 13-התמכרויות?להסתכל על השמיים 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?אממ לדבר הכי גלוי שיש 15-הייתם רוצים לגור בת"א?לא 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד?משפטים 17-מה הכי מצחיק אותכם?אין לי מושג איך לענות על זה אז אני יגיד ש... סטאנד אפ שיש בביפ 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!)הייתי אומרת שאמא שלי כי היא כזו בן אדם טוב :] 19-מקום אהוב?חוף הים ולא בכוונה של להשתזף 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?אממ הכי קלישה.. יפה שלי אבל זה נכון:] 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו?אה להגיד משהו שהשארתי בבטן (אבל ממש ממש גדול) לחברה שלי, לעלות על האנקונדה פעמיים אחרי שבפעם הראשונה יצאתי עם סיוטים, לעלות על מתקן כזה שיש בכניסה ללונה פראק גם אחרי טראומה קשה, וזהו נראה לי.. 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא?אה פעמיים אני לא כזו שחקנית 23-נשיקה או חיבוק?נשיקה 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות?למען השם 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות?עד חודש לאחר שצפיתי בסרט לא נכנסתי אבל על טראומות מתגברים.. 26-נכון רונה קינן מעצבנת?אין לי מושג מי זו.. אני לא מתמצאת בישראלים רק בחו"לים 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון?להתפקע בפפק, כי דוגרי איזו שכנה בכל העולם לא הייתה מתעצבנת 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"?כהההה.. יאו איזה חופר זה.. 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן?אממ תרתי משמע כן, ולא תרתי משמע אין לי מושג כי אני לא עוקבת אחרי מה הם שותים.. 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע?גם על זה אני לא עוקבת 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?אין לי מושג.. 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון?לא ראיתי ואחרי כל התגובות שלכם גם אני לא רוצה לראות 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?אני בספק

למעלה