../images/Emo199.gifעונה!../images/Emo13.gif
1-שם:אסיה
2-גיל:13 3-עיר אהובה: תל אביב,ר"ג,ליובליאנה,רעננה,יש הרבה
4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?
לא ראיתי אותו 5-שעון קיץ או חורף?חורף
6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? מה?
7-הייתם פעם בקייטנה? לא 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? כן פעם ב..... 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!): כחול לשלטוןןן
10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? ואת יותם הלפרין
או מישהנו חתיך אחר
למרות שאין מלבדו 11-הדבר האחרון שקניתם? צ'יטוס X O 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)-כחול-טורקיז
13-התמכרויות? להתעמלות,מוסיקה,ספורט 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?לבלות איתם,לדבר ולבדר איתם 15-הייתם רוצים לגור בת"א? בטחח 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? 17-מה הכי מצחיק אותכם? גורי אלפי
והבנים הקרועים בכיתה 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) אממ... לא יודעת... הורים שלי,כי הם תומכים ואוהבים והם כל העולם שלי ואני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיהם 19-מקום אהוב? חדר כושר,בית חחח 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?בשמות שלהם,שמות חיבה 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 1.שאוכל חציל
2.שארזה
3.שאלמד לקפוץ ראש
4.שאפגוש מישהו שאני ש-ר-ו-פ-ה עליו....
22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? לא שיחקתי
23-נשיקה או חיבוק? גם וגם
24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? ooohhh snap
25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא ראיתי אותו
26-נכון רונה קינן מעצבנת? רונה who? 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון?הראשון
28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? פוווויי
מלא.. 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אני לא יודעת מי שותה את הגועל הזה
30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? כיף להאשים אותך 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? חחחח 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא ראיתי
33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?