שאלון הכרות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולפעמים הן כל כך חזקות ופתאומיות, עד שהבנאדם מעיר את עצמו, ולא מבין מה קרה
(ע"ע אבא שלי
)

West Doll

New member
אני עונה...--->>>

1-שם:חן... 2-גיל:17 עוד חודש וקצת... 3-עיר אהובה:ניו-יורק רולז!!!! 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?לא ראיתי.... 5-שעון קיץ או חורף?קיץץץץץ 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?לא מכירה... 7-הייתם פעם בקייטנה?כןןן...לצערי הרב!! 8-אתם נוהגים לגזור קצוות?ממש לא... 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!)שחור... 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....?די.וי.די של אנג'י.. 11-הדבר האחרון שקניתם?די.וי.די לחדר..(שברתי את הקודם) 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)אדום... 13-התמכרויות?מוזיקה, סרטים, E!-ערוץ הבידור...חיחיחי 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?שטויות!! 15-הייתם רוצים לגור בת"א?לא...יותר מדיי רועשת.. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד?קרימינולוגיה... 17-מה הכי מצחיק אותכם?אני מצחיקה את עצמי!!...
18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!)אממממ....ל'...תודה רבה!!! נשמה שלייייייייי.... 19-מקום אהוב?החדר שלי...חיחיחיחי 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?מאמי....מאמי....ומאמי!! 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו?אמממ...וואווו...אין לי כוח לכתוב!! 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא?הרבה...לא זוכרת כמה... 23-נשיקה או חיבוק?ח-י-ב-ו-ק....!! 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות?that's hot...!! פריס הילטון הזבללללל!! 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות?ממש לא!! 26-נכון רונה קינן מעצבנת?האאא??? מי??? 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון?לגמרי השכנה המעצבנת!!!
28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"?אומרים....אבל לא תמיד 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן?פלצן עם תעודות...!! 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע?לא זוכרת...
31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?סורי...אבל אני לא יודעת בדיוק
32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון?האמא של הבזיונות!! 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?שזה אומר...??

אהההההההה, ערים בכל העולם? יופי!

ואני חשבתי רק בארץ...מממ..אז אם בעולם, נראה לי שניו יורק אחת האהובות עליי...לא סגורה על זה חחח

ירינייי

New member
אתם לא מכירים אותי אז אני עונה...

1-שם:ירין 2-גיל:עוד חודש 16 3-עיר אהובה:חיפה...כי אני גרה בה 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?לא ראיתי 5-שעון קיץ או חורף?קיץ 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי?לא ראיתי..איזה בורה אני 7-הייתם פעם בקייטנה?בכיתה ב' 8-אתם נוהגים לגזור קצוות?לעצמי??לאאא 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!)ירוקות רק בגלל שזה צבע העיניים שלי. 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....?קרטיב דובדבן 11-הדבר האחרון שקניתם?גופיות 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)אדום 13-התמכרויות?לדיאט קולה ולחתול שלי 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?לבלות,לצחוק,להשתגע. 15-הייתם רוצים לגור בת"א?כן.. 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד?לא עולה לי כרגע שום דבר לראש 17-מה הכי מצחיק אותכם?וואי מלא דברים 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!)אין אחד כזה 19-מקום אהוב?הבית שלי 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?יש לכל אחד כינוי 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו?כל מיני מתקנים בלונה פארק.. 22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא?אולי 2 23-נשיקה או חיבוק?חיבוק 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות?תגידי 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות?לא ראיתי את הסרט רק שמעתי עליו.. 26-נכון רונה קינן מעצבנת?אמממ לא ממש מכירה אותה 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון?להתקע בפקק זה הכי מעצבן זה מה שבטוח 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"?לפעמיים לא באופן קבוע 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן?לא דודה שלי שותה את זה והיא לא פלצנית בשני המובנים. 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע?לא אמרו לי משפט הזוי 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר?לא מכירה אף אחת מהם 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון?לא מכירה וואי אני בורה 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?משהו משהו

E

Elektra Natchios

Guest
|מרימה גבה|כן, עם ענבר.. אין לדעת.

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo199.gifעונה!../images/Emo13.gif

1-שם:אסיה
2-גיל:13 3-עיר אהובה: תל אביב,ר"ג,ליובליאנה,רעננה,יש הרבה
4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש?
לא ראיתי אותו 5-שעון קיץ או חורף?חורף
6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? מה?
7-הייתם פעם בקייטנה? לא 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? כן פעם ב..... 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!): כחול לשלטוןןן
10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? ואת יותם הלפרין
או מישהנו חתיך אחר
למרות שאין מלבדו 11-הדבר האחרון שקניתם? צ'יטוס X O 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים)-כחול-טורקיז
13-התמכרויות? להתעמלות,מוסיקה,ספורט 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים?לבלות איתם,לדבר ולבדר איתם 15-הייתם רוצים לגור בת"א? בטחח 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? 17-מה הכי מצחיק אותכם? גורי אלפי
והבנים הקרועים בכיתה 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) אממ... לא יודעת... הורים שלי,כי הם תומכים ואוהבים והם כל העולם שלי ואני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיהם 19-מקום אהוב? חדר כושר,בית חחח 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם?בשמות שלהם,שמות חיבה 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 1.שאוכל חציל
2.שארזה
3.שאלמד לקפוץ ראש
4.שאפגוש מישהו שאני ש-ר-ו-פ-ה עליו....
22-כמהפעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? לא שיחקתי
23-נשיקה או חיבוק? גם וגם
24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? ooohhh snap
25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? לא ראיתי אותו
26-נכון רונה קינן מעצבנת? רונה who? 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון?הראשון
28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? פוווויי
מלא.. 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? אני לא יודעת מי שותה את הגועל הזה
30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? כיף להאשים אותך 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? חחחח 32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? לא ראיתי
33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה?

אני!

סורי שאני לא פה הרבה, פשוט קורים הרבה דברים פלוס החלפתי מחשב... אז אני מקווה להיכנס יותר... 1-שם: דניאל 2-גיל: 18 3-עיר אהובה: בארץ- כנראה ת"א. בעולם- קיוטו או טוקיו ביפן (למרות שלא הייתי שם חח) 4-נכון שליחות קטלנית 2 זה אחד הסרטים הכי מגניבים שיש? אמ...אה?! 5-שעון קיץ או חורף? אמ, קיץ (למרות שחורף עונה יותר טובה) 6-נכון הסרט "ללא ראיות" עם אנשים קטסטרופלי? WTF? 7-הייתם פעם בקייטנה? לצערי כן 8-אתם נוהגים לגזור קצוות? במספרה...מדי פעם... 9-צבע עיניים אהוב?(כול מי שיגיד כחול\ירוק תשובתו תיפסל!!!) כתום 10-השלימו את המשפט "כול מה שצריך בחיים זה פיצה קולה ו....? שיר טוב 11-הדבר האחרון שקניתם? מחשב 12-צבע אהוב? (ואסור להגיד כחול!! די תהיו יצירתיים) שילוב של ירוק ואדום 13-התמכרויות? מוסיקה בעיקר 14-הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות עם חברים? לא משנה, העיקר להיות אם מישהו שאוהבים 15-הייתם רוצים לגור בת"א? כן 16-אם לא היה לכם דאגות כספיות או תנאי קבלה מה הייתם רוצים ללמוד? וואו זאת שאלה טובה! אמ...אם היה לי גם זמן, הייתי לומד פילוסופיה ומוסיקולוגיה 17-מה הכי מצחיק אותכם? כמה חברים שלי וסטאנד אפ... 18-מישהו ששינה אותכם ונתן לכם השראה? מי ולמה? (אסור להגיד אנגי!!) הרבה, בעיקר מוסיקאים ואנשים טובים למינייהם 19-מקום אהוב? שוב, כל מקום שהוא עם מישהו שאוהבים....אבל אם כבר אז איזה מקום שקט ביפן. או בהופעה טובה 20-איך אתם מכנים את האנשים האהובים עליכם? חברים, משפחה ואנשים טובים חח 21-5 דברים שלא האמנתם שתעשו? 22-כמה פעמים רציתם שיצא לכם 6-6 בשש בש ויצא? חח לא משחק שש בש 23-נשיקה או חיבוק? שנייהם...תלוי ממי חח 24-מילה שאתם אומרים לעיתים קרובות? בזמן האחרון אני אומר הרבה "בלאגן!"...אני חייב להיגמל חח 25-גם אתם מפחדים להיכנס לים בעקבות הסרט מלתעות? חח...לא, אבל אני מפחד מג'וקים בעקבות "הדירה של ג'ו"... 26-נכון רונה קינן מעצבנת? בקושי שמעתי (עדיין) לא שופט. 27-מה כי ישראלי בעיניכם ,להתקע בפקק ולקרוא עיתון,לשאול אתה מוכר?,להסתובב בשכונה עם חברים שגם הם משועממים ואז השכנה צועקת שקט מנסים לישון? עירבוב של כולם חח 28-גם לכם אומרים באופו קבוע "כשאני הייתי בגילכם"? כן, ואני עונה "כשאני אגיע לגילכם..." 29-נכון כול מי ששותה קוקה קולה לימון דיאט פלצן? לא אוהב דיאט קולה...מגעיללל 30-מה המשפט הכי הזוי שאמרו לכם השבוע? ווא..חח..בטוח יש, אבל עם הזיכרון שלי....חח 31-מי הכי עושה צרות בפורום עינב או אופיר? עינב- להירגע
32-נכון סקיי קפטן סרט ביזיון? חחח 33-גם אתם חושבים שהשאלות שלי נגועות בהטיה? אמ...חח..יש משהו...

למעלה