שאלון הכרות

שאלון הכרות

שם: שם אמצעי : שם משפחה : מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך: מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושר: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: אתה נאמן?: אתה אוהב ילדים?: אתה ותרן או עקשן: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות:. מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: מתנשק עם עיניים עצומות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות: נלקח מפורום שלמה ארצי

תשובותיי

שם : אלביס
שם אמצעי : אהרון
שם משפחה : פרסלי
מזל: עקרב
מאכל אהוב: האוכל של אימא
שתייה מועדפת: יין אדום
סדרה אהובה: חברים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא
כמה כריות: אחד
חיות מחמד: דגים טורפים
מכונית אידאלית: הרכב שלי
מוזיקה: שקטה
להקה אהובה: פינק פלויד
כמה אחים/אחיות יש לך: 3
מאמין באהבה וירטואלית?: כן
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: היו כמה
מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן
מה הדבר שעושה אותך למאושר: לתת ולקבל חיבה
מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים
מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, פאב אירי, ים
אתה אוהב להיות בבית?: כן
אתה נאמן?: מאוד
אתה אוהב ילדים?: לפעמים מעצבנים
אתה ותרן או עקשן: ותרן
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: כנות, אמון ואהבה
המרחק הפיזי כן קובע?: לא
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: מנסה
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: שתקח לבד
איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אם אין אני לי יד ימין לי"
מה המשפט שמאפיין אותך?: "יש שני סוגים של אנשים בעולם, כולם ואני"
אתה בחור קנאי?: כן
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יפה שלי, יקירתי, מתוקה שלי
האם אתה מאמין באלוהים?: אמממ, אם הוא קיים, אני מאוד כועס עליו.
החיים הטובים לדעתך: כן
היחסים עם ההורים טובים?: אמממ
לבוש: טי שרט ומכנס ג’ינס *ברגע זה:
לובש: כלום
מוזיקה: שלמה ארצי
חושב על: מישהי *זה או זה:
מועדון/מסיבה פרטית: גם וגם
קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות
חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה?
להרוג: את הכלב של השכן
לשמוע: שלמה ארצי
להיות כמו: שלמה ארצי, סתם, לא יודע *האחרון
סרט אחרון שראיתי: "הטרמינל"
בקלונוע: שבוע שעבר
בטלוויזיה: אתמול
במחשב: לפני חצי שנה
מספר אחרון שחייגת: מתי
דבר אחרון ששתית: מים
דבר אחרון שאכלת: את הלב
פעם אחרונה שהתקלחת: לא זוכר
פעם אחרונה שבכית: לפני שלושה שבועות
פעם אחרונה שחייכת: תמיד מחייך
פעם אחרונה שצחקת: לפני דקה
הריח האחרון שהרחת: את השירותים *האם אתה:
מעשן?: לא
ישן עם חיות פרווה: שערות גופי
מנגן על כלי נגינה: לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: נראה אותם באים
מאמין בנסים: מאוד
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן
רואה בשוטרים חברים או אויבים: מחנכים טובים
אוהב אלכוהול: מאוד
מאמין באסטרולוגיה: גם
מאמין בקסמים: לא
מתפלל: לא
מבקר בבית כנסת: לא
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתי שהוא, כן
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן
חובש כובעים: כובעונים
שונא את עצמך: מה עשיתי רע
מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן, שזה יגמר כבר, מעייף
אוהב את היד שלך: את יד ימין
אוהב את כתב היד שלך : כן
מאמין במכשפות: חברות שלי
מאמין בשדים ורוחות: אותה המשפחה
נותן אמון בקלות: לוקח את הזמן
אוהב לטייל בגשם: מאוד
אוהב ציניות: תלוי
מתנשק עם עיניים עצומות: גם
שר במקלחת: גונח *האם יש לך:
סודות: יש
חלום שחוזר על עצמו: אין
פירסינג/קעקועים: לא
חוויה אחרונה שחויית: ישנתי
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: גניקולוג
הדייט המושלם: כשמגיע השני
סרט אהוב: לא עולה לי לראש כרגע
הבן אדם הכי שנוא: לא שונה אף אחד
הדבר הכי קשור אלי: אני

ננסה שוב

שם : אלביס
שם אמצעי : אהרון
שם משפחה : פרסלי
מזל: עקרב
מאכל אהוב: האוכל של אימא
שתייה מועדפת: יין אדום
סדרה אהובה: חברים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא
כמה כריות: אחד
חיות מחמד: דגים טורפים
מכונית אידאלית: הרכב שלי
מוזיקה: שקטה
להקה אהובה: פינק פלויד
כמה אחים/אחיות יש לך: 3
מאמין באהבה וירטואלית?: כן
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: היו כמה
מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן
מה הדבר שעושה אותך למאושר: לתת ולקבל חיבה
מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים
מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, פאב אירי, ים
אתה אוהב להיות בבית?: כן
אתה נאמן?: מאוד
אתה אוהב ילדים?: לפעמים מעצבנים
אתה ותרן או עקשן: ותרן
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: כנות, אמון ואהבה
המרחק הפיזי כן קובע?: לא
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: מנסה
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: שתקח לבד
איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אם אין אני לי יד ימין לי"
מה המשפט שמאפיין אותך?: "יש שני סוגים של אנשים בעולם, כולם ואני"
אתה בחור קנאי?: כן
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: יפה שלי, יקירתי, מתוקה שלי
האם אתה מאמין באלוהים?: אמממ, אם הוא קיים, אני מאוד כועס עליו.
החיים הטובים לדעתך: כן
היחסים עם ההורים טובים?: אמממ
לבוש: טי שרט ומכנס ג’ינס *ברגע זה:
לובש: כלום
מוזיקה: שלמה ארצי
חושב על: מישהי *זה או זה:
מועדון/מסיבה פרטית: גם וגם
קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות
חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה?
להרוג: את הכלב של השכן
לשמוע: שלמה ארצי
להיות כמו: שלמה ארצי, סתם, לא יודע *האחרון
סרט אחרון שראיתי: "הטרמינל"
בקלונוע: שבוע שעבר
בטלוויזיה: אתמול
במחשב: לפני חצי שנה
מספר אחרון שחייגת: מתי
דבר אחרון ששתית: מים
דבר אחרון שאכלת: את הלב
פעם אחרונה שהתקלחת: לא זוכר
פעם אחרונה שבכית: לפני שלושה שבועות
פעם אחרונה שחייכת: תמיד מחייך
פעם אחרונה שצחקת: לפני דקה
הריח האחרון שהרחת: את השירותים *האם אתה:
מעשן?: לא
ישן עם חיות פרווה: שערות גופי
מנגן על כלי נגינה: לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: נראה אותם באים
מאמין בנסים: מאוד
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן
רואה בשוטרים חברים או אויבים: מחנכים טובים
אוהב אלכוהול: מאוד
מאמין באסטרולוגיה: גם
מאמין בקסמים: לא
מתפלל: לא
מבקר בבית כנסת: לא
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתי שהוא, כן
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן
חובש כובעים: כובעונים
שונא את עצמך: מה עשיתי רע
מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן, שזה יגמר כבר, מעייף
אוהב את היד שלך: את יד ימין
אוהב את כתב היד שלך : כן
מאמין במכשפות: חברות שלי
מאמין בשדים ורוחות: אותה המשפחה
נותן אמון בקלות: לוקח את הזמן
אוהב לטייל בגשם: מאוד
אוהב ציניות: תלוי
מתנשק עם עיניים עצומות: גם
שר במקלחת: גונח *האם יש לך:
סודות: יש
חלום שחוזר על עצמו: אין
פירסינג/קעקועים: לא
חוויה אחרונה שחויית: ישנתי
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: גניקולוג
הדייט המושלם: כשמגיע השני
סרט אהוב: לא עולה לי לראש כרגע
הבן אדם הכי שנוא: לא שונה אף אחד
הדבר הכי קשור אלי: אני

beautiful rose

New member
מה אני הראשונה?

שם: ביוטיפול שם אמצעי :ביוטיפול שם משפחה :רוז מין:
מזל: מאזניים מאכל אהוב: שווארמה בבגט שתייה מועדפת: מיץ טבעי סדרה אהובה: טרה נוסטרה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא כמה כריות:אחת חיות מחמד: ארנבון-בוני מכונית אידאלית: גי"פ מוזיקה: כל מיני סגנונות,בעיקר שקטים להקה אהובה: - כמה אחים/אחיות יש לך: 3 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: ???
מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: אהוב ליבי מה אתה אוהב לעשות: מוסיקה,ציור,שופינג מקומות בילוי מועדפים:- אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?:רק את אלה שלא צורחים לי בראש אתה ותרן או עקשן:עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?:אהבה,נאמנות,וחברות המרחק הפיזי כן קובע?: לא בהכרח אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?:
איזה פתגם אומר לך הרבה?: "צרת רבים נחמת טיפשים" מה המשפט שמאפיין אותך?:לא עולה לי משפט כזה אתה בחור קנאי?: כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: - האם אתה מאמין באלוהים?: לפעמים החיים טובים לדעתך:לא תמיד היחסים עם ההורים טובים?: תמיד יש מקום לשיפור לבוש:ספורט *ברגע זה: לובש:פיג"מה מוזיקה: לא חושב על:כלום *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה קפה/תה: שוקו שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים/כלבים: גם וגם אוכל/ממתקים:ממתקים קולה/פפסי: תפוזינה *מה/מי היית רוצה? להרוג:
לא אגלה לשמוע:אלביס להיות כמו:עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי:מוכת ירח(עם שר וניקולאס קייג") בקלונוע: לא זוכרת בטלוויזיה:הערב במחשב:לא זוכרת מספר אחרון שחייגת: - דבר אחרון ששתית: מיץ דבר אחרון שאכלת: יוגורט פעם אחרונה שהתקלחת:היום פעם אחרונה שבכית: מזמן פעם אחרונה שחייכת:לא מזמן פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת:את האוכל שבישלתי *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא מאמין בנסים: לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן רואה בשוטרים חברים או אויבים:אויבים אוהב אלכוהול:לא,רק יין אדום
מאמין באסטרולוגיה:בולשיט מאמין בקסמים: - מתפלל:- מבקר בבית כנסת: - לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:.לא חובש כובעים:
שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:כן מאמין במכשפות:.לא מאמין בשדים ורוחות: לא
נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם: זה כן! אוהב ציניות:לא מתנשק עם עיניים עצומות: גם שר במקלחת: כן *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: ספרתי כבשים מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:שחקנית הדייט המושלם:כבר לא זקוקה לדייטים סרט אהוב:פורסט גאמפ הבן אדם הכי שנוא: חמותי הדבר הכי קשור אלי:גופי?
הכי שונא בעצמי: את הרגישות אוהב בעצמי:את העיניים זה היה אררוךךך!

../images/Emo6.gif אהבתי, עכשיו אני

שם:אמא שם אמצעי :ז'ני שם משפחה :בריבוע מין:לפעמים, כשיוצא לי. מזל:תאומים מאכל אהוב:בעיקר בשרים על האש שתייה מועדפת:תוססים למיניהם סדרה אהובה:מכושפות, ג'יין מארקדיה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: הפסקתי בגיל 7 או 8. כמה כריות:לפחות שתיים חיות מחמד:אין לי אף אחת אבל מאוד אוהבת כלבים, חתולים, איגואנות מכונית אידאלית:זאת שאני אקנה אחרי שיהיה לי רשיון. מוזיקה:דגש על רוקנרול ופופ של החמישים-שישים להקה אהובה:משינה כמה אחים/אחיות יש לך:2 אחים ואחות מאמין באהבה וירטואלית?:זה אפשרי הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?:יצא לי עם כמה אנשים ולא רק בתחום הרומנטי מאמין באהבה ממבט ראשון?: זה קרה לי מה הדבר שעושה אותך למאושר:שהאנשים שחשובים לי מאושרים מה אתה אוהב לעשות:לשיר, לרקוד, להיות עם החברים שלי מקומות בילוי מועדפים:קריוקי, מועדונים אתה אוהב להיות בבית?:אם אני לבד אז לא כל כך, אם יש איתי מישהו/י אז זה הרבה יותר נעים ונחמד. אתה נאמן?:כן. אתה אוהב ילדים?:את הילדים שלי, של אחרים לפעמים מעצבנים אותי. אתה ותרן או עקשן:תלוי על מה. יש דברים שאני לא אתעקש יותר מדי ולעומת זאת יש דברים שאני לא אוותר ויעמוד על העקרונות שלי. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?:הדדיות, כנות וסקס המרחק הפיזי כן קובע?:אם יש רכב אז לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:אנסה לקבל אותך כמו שאתה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: תלוי מאיזו בחינה לא מוצא/ת חן. אם זה משהו בסיסי באופי, אין מצב, יתהפך העולם שינסה להרשים אותי עד מחר. איזה פתגם אומר לך הרבה?:חייך ותן לחיות. מה המשפט שמאפיין אותך?:נחש מתחת לקש. אתה בחור קנאי?:לפעמים אני קצת קנאית אבל ברמה סבירה. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:OH MY GOD! האם אתה מאמין באלוהים?:כן. החיים הטובים לדעתך:החיים הטובים לדעתי הם לעבוד 4 שעות ביום, לחזור לוילה שלי, לרבוץ בג'קוזי, לנמנם לאיזה שעתיים להתעורר למסז' מפנק מהשבדי יורגן, להמשיך לחדר כושר לפגוש את החברות רנר זלווגר וג'וליה רוברטס וללכת לפגישת עבודה עם הבמאי ריצ'רד דונר אחרי שסירבתי לתפקיד בסרט של סטיבן שפילברג שהבטיח לחכות עם התפקיד עד שאסיים את הסרט של ריצ'רד.
היחסים עם ההורים טובים?:סבירים. לבוש: תלוי לאן ועם מי. *ברגע זה: לובש:דגמ"ח וחולצת טי מוזיקה:אלביס פרסלי האלבום I BEG OF YOU חושב על: מה לאכול לארוחת בוקר *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: גם וגם קפה/תה:קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי באיזה נושא; את העבודה לוקחת בקלות את בלימודים שואפת לשלמות. את חיי האהבה מנסה לקחת בקלות לגבי הילדות שואפת לשלמות. חתולים/כלבים:חתולים אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי:RC *מה/מי היית רוצה? להרוג:אף אחד לשמוע:את אלביס בהופעה חיה להיות כמו:עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי:דודג' בול בקלונוע:שרק 2 בטלוויזיה:דודג' בול במחשב:לא רואה סרטים במחשב, אבל זה עומד להשתנות בקרוב מאוד. מספר אחרון שחייגת:לאמא שלי דבר אחרון ששתית:שוקו בשקית דבר אחרון שאכלת:סופגניה מהקונדיטוריה פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול פעם אחרונה שבכית:לפני שלושה ימים פעם אחרונה שחייכת:היום בבוקר פעם אחרונה שצחקת:היום בבוקר הריח האחרון שהרחת:הביס האחרון של הסופגניה *האם אתה: מעשן?:הפסקתי, חזרתי ועכשיו כבר לא מעשנת כמה שנים. ישן עם חיות פרווה:מרוב כריות אין מקום לבובות. מנגן על כלי נגינה:התחלתי ללמוד על גיטרה אבל לא הצלחתי. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כן, ובגלל שהם אינטלגנטיים הם לא באים לכדור הארץ. מאמין בנסים:קורה לנס כמעט בכל יום. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים:עושים את העבודה שלהם, לא תמיד בצורה טובה. בסך הכל עוזרים לשמור על הסדר עד כמה שניתן. אוהב אלכוהול:נהנית לשתות מדי פעם. מאמין באסטרולוגיה:זה נחמד אבל לא חיה לפי זה. מאמין בקסמים:אומרים שזה הכל טריקים ואשליות אם זה כך, כל הכבוד לקוסמים, יש קסמים שנראה שאין להם הסבר. מתפלל:יש לי שיחות אישיות עם אלוהים. מבקר בבית כנסת:לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כשיורידו את עלויות שכר הלימוד אז אולי. בינתיים לומדת משחק. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:בודקת קודם את הפרופיל שלהם, בדרך כלל מתחילה שיחה ולפי איך שהיא זורמת מחליטה עם לנתק או להמשיך. חובש כובעים:זה נראה יפה על אחרים, לי זה לא נוח. שונא את עצמך:לפעמים, כשעושה שטויות אני ממש יורדת על עצמי קשה. מביע משאלות מול כוכבים נופלים:אף פעם לא ראיתי כוכב נופל. אוהב את הכתב יד שלך:לא כל כך, טעון שיפור, כמו שאמרו המורים כל השנים. מאמין במכשפות:כן למרות שלא פגשתי אחת. מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות:לא. אוהב לטייל בגשם:לא. אוהב ציניות:לא. מתנשק עם עיניים עצומות:גם. שר במקלחת:לפעמים *האם יש לך: סודות:ברור! חלום שחוזר על עצמו:יש שניים. פירסינג/קעקועים:כואב, אין לי. חוויה אחרונה שחויית:אהבה נכזבת. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:משחק מול מצלמה הדייט המושלם:מתחיל בשקיעה ומסתיים בזריחה בים המלח או מקום קסום אחר, מחובקים. סרט אהוב:שר הטבעות הטרילוגיה הבן אדם הכי שנוא:לא שונאת אנשים בצורה קיצונית. יש אנשים שאני פשוט לא סובלת להיות לידם או לראות אותם. אבל לא שונאת אף אחד. הדבר הכי קשור אלי:הילדות שלי. הכי שונא בעצמי:שלפעמים אני לא מצליחה לסיים דברים ועוברת למשימה חדשה לפני שסיימי את הקודמת. אוהב בעצמי:שאני לא שופטת אנשים לפני שאני מנסה להכיר ולהבין אותם. לפני המוות:אגיד תודה לכל מי שעזר לי בחיים ושיתף אותי בחייו.

MissPop

New member
שלי

שם: נילי שם אמצעי : אין שם משפחה : סודי מין: נקבה מזל: דלי מאכל אהוב: פסטה פטריות, בורקס שתייה מועדפת: קולה(!) סדרה אהובה: בנות גילמור האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: על אנשים טיפשים, כן. מצטערת, אבל טמטום מטריף אותי
כמה כריות: 2 חיות מחמד: אין אבל אני רוצה חתול
מכונית אידאלית: פג'ו 206 מוזיקה: פופ, רוק, ישראלית להקה אהובה: בון ג'ובי, ביטלס כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מאמין באהבה וירטואלית?: תלוי איך מכירים ואיך היא מתפתחת אבל זה אפשרי הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן *מנופפת לשלום לג'ני, ערן וליאור*
ואם הכוונה לתחום הרומנטי, אז גם כן
מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא, יש התרגשות ראשונית, אהבה באה אחר כך. מה הדבר שעושה אותך למאושר: תינוקות. מה אתה אוהב לעשות: לקרוא ספרים, לשמוע מוזיקה,ללמוד דברים שאני לא מכירה, לרקוד, לראות טלוויזיה. מקומות בילוי מועדפים: דאנס בר, קניון, סרטים, בתי קפה עם חברים, הצגות. אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן, מאוד, מאוד, מאוד. אתה אוהב ילדים?: מאוד. אתה ותרן או עקשן: עקשנית חבל"ז. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, כנות, שיתוף. המרחק הפיזי כן קובע?: כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: תלוי על מה.... אולי אני אלמד אותך משהו שאתה לא יודע ותסכים איתי ?
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: לא. איזה פתגם אומר לך הרבה?: תלמד לאהוב את עצמך לפני שתהייה נאהב ע"י אחרים. מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: קנאי לחברים ולאנשים לא אבל במערכת זוגית יש מצבים שכן... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סבבה, בכיף, למה לא. האם אתה מאמין באלוהים?: כן. החיים הטובים לדעתך: הם טובים?
היחסים עם ההורים טובים?: כן. לבוש: ספורט אלגנט. *ברגע זה: לובש: גופייה וטיץ קצרים. מוזיקה: פבלו רוזנברג ושלומי שבת מלדיטה לונה. חושב על: המסיבה מחר
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי במצב רוח. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות תמיד ובמקרים בודדים לוקחת בקלות. חתולים/כלבים: חתולים. אוכל/ממתקים: שניהם, איך אפשר לבחור? קולה/פפסי: קולה! *מה/מי היית רוצה? להרוג: כל הטרוריסיטים האלה בכיף הייתי מעמידה אותם בשורה יורה בהם אחד אחד אחרי עינויים קשים! לשמוע: לא יודעת. להיות כמו: סבתא שלי ז"ל. *האחרון סרט אחרון שראיתי: קוראים לי סם בטלוויזיה. בקלונוע: לא זוכרת..... בטלוויזיה: אקזיט
במחשב: פרק מהעונה הבאה של בנות גילמור, שווה! מספר אחרון שחייגת: חברה שלי. דבר אחרון ששתית: ספרייט. דבר אחרון שאכלת: דיאט דנונה שוקולד יאם. הייתם מאמינים 36 קלוריות? שווה בהחלט. פעם אחרונה שהתקלחת: עכשיו אני נכנסת להתקלח מחכה למים שיתחממו
פעם אחרונה שבכית: ביום ראשון.
פעם אחרונה שחייכת: אתמול. פעם אחרונה שצחקת: היום בבוקר. הריח האחרון שהרחת: הבושם של אחותי. *האם אתה: מעשן?: לאאאאאאאאאא. ישן עם חיות פרווה: לא. מנגן על כלי נגינה: לא.... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת אם אינטלגנטיים אבל כן יש יצורים חיים על כוכבים אחרים. מאמין בנסים: כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: תלוי. רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים. אוהב אלכוהול: כשיוצאים למה לא, במידה לא בהפרזה. מאמין באסטרולוגיה: כן. מאמין בקסמים: כן. מתפלל: כן. מבקר בבית כנסת: ביום כיפור. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אין אי סי קיו. חובש כובעים: רק בשמש כן. שונא את עצמך: לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא. אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים. מאמין במכשפות:. לא יודעת, מאוד ספקטית בנושא אני צריכה לראות כדי להאמין. מאמין בשדים ורוחות: שדים לא, רוחות כן. נותן אמון בקלות: לא. אוהב לטייל בגשם: כן. אוהב ציניות: כן. *הלו, צינית כאן*. מתנשק עם עיניים עצומות: כן. שר במקלחת: כן. *האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: .... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: גננת. הדייט המושלם: לשבת לאכול גלידה בבית קפה נחמד ליד שפת הים ואחר כך לצאת לרקוד
סרט אהוב: אין כמו אלבמה, סיפור אהבה בלתי נשכח, בזמן שישנת. הבן אדם הכי שנוא: ... הדבר הכי קשור אלי: אחותי. הכי שונא בעצמי: משקל עודף מעצבן יאללה כבר תרד! אוהב בעצמי: את השיער והעיניים. לפני המוות: אני רוצה להיות מוקפת במשפחה.

בילביס

New member
ועכשיו תורי למרות שנעלמתי../images/Emo6.gif

שם: בילביס שם אמצעי: בילביס שם משפחה: - מין: אישה מזל: אריה מאכל אהוב: המלוואח של אמא שלי סדרה אהובה: בנות גילמור האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא כמה כריות: 2 חיות מחמד: חתולה-סיל פה בהולנד, כלבה-נולי בישראל מכונית אידיאלית:- מוזיקה: הכל אבל בעיקר שקט להקה אהובה: הרה כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מאמין באהבה וירטואלית: לא הכרת פעם מישהו באינטרנט ונפגשת איתה: לא מאמינה בזה, SORRY מאמין באהבה ראשונה: כן מה הדבר שעושה אותך מאושר: אהובי מה אתה אוהב לעשות: לישון, לקרוא ולהציק לחתולה שלי מקומות בילויי: ברים אתה אוהב להיות בבית: אם אין ביתי לי מי לי
אתה נאמן: כן אתה אוהב ילדים: כן אתה ותרן/עקשן: גם וגם אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם: אהבה, נאמנות ואכפתיות המרחק הפיזי כן קובע? בגלל זה אני פה בהולנד אני שונה ממך תנס לשנות אותי? לא איזה מתגם אומר לך המון: אם אין אני לי מי לי מה המשפט שמאפיין אותך? תנו לנו את הים תנו לנו את המחר כי אולי הם אף פעם לא יהיה לנו יותר אתה בחור קנאי: לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא עולה לי עכשיו האם אתה מאמין באלוהים? אכן כן, מודה באשמה החיים טובים לדעתך: כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ספורט אלגנט *ברגע זה: לובש: טי שרט וג'ינס מוזיקה: המכונת כביסה נחשבת כמוזיקה חושב על: מה לרשום פה *מה/מי רצית להיות: להרוג: עדיין לא ואולי גם אף פעם לשמוע:הכל אבל גם אלביס להיות כמו: שאני עכשיו *האחרון: סרט אחרון שראית: לא זכור לי עכשיו בקולנוע: לא זוכרת בטלוויזיה: מה לעשות אני סנילית קצת במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: לבן זוג שלי דבר אחרון ששתית: קולה סבר אחרון שאכלת: עוגת יום הולדת פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לא זכור לי פעם אחרונה שחייכת: לא מזמן פעם אחרונה שצחקת: לא מזמן הריח האחרון שהרחת: את הבית שלי *האם אתה: מעשן: כן ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: שיראו את עצמם ואז האמין מאמין בניסים: לא וכן רואה בשוטרים חברים/אוייבים: חברים אוהב אלכוהול: לא ממש מאמין באסטרולוגיה: טפשי ביותר מאמין בקסמים: לא מתפלל:- לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: ללמוד הולנדית זה נחשב מדבר עם זרים שפונים אליך באי סי קיו : אין לי חובש כובעים: לא, אבל רק שממש קר לי שונא את עצמך: ממש ממש לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן מאמין במכשפות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: לפעמים כן מתנשק עם עיניים עצומות: כן שר במקלחת: לפעמים *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחווית: הייתי בפריס בשבוע שעבר מקצוע שהיית רוצה לעסוק בו: מורה למתמטיקה הדייט המושלם: ביום שפגשתי את הבן זוג שלי סרט אהוב: ריקוד מושחת הבן אדם הכי שנוא: אני לא שונאת אף אחד הדבר הכי קשור אלי: הבן זוג שלי הכי שונא בעצמי: אוהבת את כולי אוהבת בעצמי: את האף אוי זה היה מתיש אבל כייפי ביותר בילביס

למעלה