שאלון הכרות [:

MispIaced

New member
אני פה רק בגלל המנהלת, שיהיה ברור../images/Emo11.gif

שם: נעים גיל: 15 מסנג'ר אם בא לך: לא פה. ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו): המדריך. סדרה אהובה: יש כמה. סדרת ילדים אהובה: דנבר. השיר הטוב ביותר בעולם: HRH של לורדי D: מנגנות? על מה? לא. ואני בן. נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? לא נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? לא פירסינג: יש בלשון, השבוע אני עושה וורטיקל לאברט, אחרי זה יש לי עוד כמה בתכנון. פורומים אחרים שאתן בהם: יש מלא. המאכל האהוב עלייכן: כל דבר שמכיל שוקולד. שחקן אהוב כי הוא חתיך: :S שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: ג'ים קרי. מה עדיף - מתוק או מלוח: מתוק. אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? מה?

Slow Cheetah

New member
השבט לא מוזר! #$&*&^%$#@

זו סדרה מאגניבה
למרות שהיא משודרת בערוץ 1

I am Cornholio

New member
חחחח גם סטארגייט,

סטאר טרק וחוק וסדר מדור מיוחד (!!!) משודרות (או שודרו) בערוץ 1.... זה אחלה ערוץ בחיי...

I am Cornholio

New member
מי היה מאמין שלפורום אימו יהיה מנהל/ת

עם כינוי כל כך כלי... ארתור דנט אינדייד.....

Slow Cheetah

New member
היא מנהלת../images/Emo3.gif

והיא נחמדה, חוץ מזה שהנושא שהיא מנהלת לא כזה אהוב

I am Cornholio

New member
אימו מעריצה של מדריך הטרמפיסט....

מי אני שאשפוט?
סתם תאמת עכשיו, חלאס עם הירידות על אימואים... נכון זו מוסיקה מעפנה, אבל די, חפרנו להם כבר, מסכנים. כולה מוסיקה מטופשת (לדעתי כן....?). יאלה, צחקנו עליהם, נהנינו, קדימה, להתבגר טיפה....
בהצלחה עם הפורום וזה... אל תצפו לראותי פה יותר מדי....-_-"

פלאפאל

New member
פראצ'ט יותר איכותי מאדאמס.

ככה שלהיות מעריצה של המדריך (מה שמאיה לא, אגב) זה לא כזה שוס.

I am Cornholio

New member
הלו... עד סדרת המדריך....

ספריחם כל כך טובים
באנגלית יותר, זה מתורגם מעפן...

פלאפאל

New member
הם טובים. אבל פראצ'ט יותר P:

ואם את מחפשת סאטירה הזויה שאנשים שלא קוראים טוב יחשבו שזה סתם מצחיק ולא יבינו את הביקורת - זה פראצ'ט.

יאללה אני מצטרפת ../images/Emo3.gif

שם: יערה גיל: 15 וחצי מסנג'ר אם בא לך: אין לי כוח לכתוב..תשלחו לי מסר או משהו.. ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו): "אני" ו-"לילה אדום" סדרה אהובה: בובת רק בגלל הפריק שיש שם
סדרת ילדים אהובה: אין X: השיר הטוב ביותר בעולם: הלנה- מי כמיקל רומנס!! מנגנות? על מה? גיטרה...בקרוב באס
נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? כןכןכןן!!~ נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? יאפפ
פירסינג: לא
פורומים אחרים שאתן בהם: מי כמיקל רומנס,פול אאוט בוי,טוקיו הוטל,פאניק!אט דה דיסקו[אני המנהלת],שלושים שניות למאדים. המאכל האהוב עלייכן: ספגטי
שחקן אהוב כי הוא חתיך: נופ X: שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: ... מה עדיף - מתוק או מלוח: מתוק D: אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? אע?..

יוראיוראיףור'איף'א RWE^#%^^ ../images/Emo163.gif

שם: נועושש גיל:16.5 מסנג'ר אם בא לך: חיחי לא ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו): קצרצרים של פאולו קואלו. סדרה אהובה: פריקים וגיקים, סאות'פארט!!!!!!1 סדרת ילדים אהובה: בבאאיייייייייי!!!!
פינוקי
!!!!!!!!11 השיר הטוב ביותר בעולם: Won't Go Home Without You-Maroon 5 מנגנות? על מה? גיטרה, סקסופון, חצוצרה, קלידים, אורגנית (O_ס אותו הדבר), פסנתר, זהו! נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? לא זה ממש גרוע האמת. נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? ראיתיייייייי פירסינג: נזם, הרחבות של 6 בשתי האוזנים, אינדסטריאל, עגיל בגבה, קעקוע של לוטוסושש פורומים אחרים שאתן בהם: גרין גיי (רולזזז), HIM, פירסינג וקעקועים, שביעיסטים, הומו שחור, אופנה אלטרנטיבית. המאכל האהוב עלייכן: סושי שחקן אהוב כי הוא חתיך: ג'יימס פראנקו, ג'יימס פלפס. שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: ליאור דיין מה עדיף - מתוק או מלוח: מלוח אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? לאאא#%$#@%

YuvalJones

New member
שאלון ../images/Emo6.gif

שם: יובל גיל: 7 מסנג'ר אם בא לך: [email protected] ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו): הארי פוטר
סדרה אהובה: בובות בגלל המין פריק-חתיך D: אבל גם דרייק וג'וש. סדרת ילדים אהובה: המומינים. השיר הטוב ביותר בעולם: Too Close For Comfort - McFLY מנגנות? על מה? גיטרה. |דקה של שוויץ| ישלי בבית חלילים, אקורדיון, גיטרה קלאסית+חשמלית, אורגן, ושתי מערכות תופים |סוףדקהשלשוויץ| נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? יאאאאאאפפ D: נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? דווקא ראיתי, הם מגניבים! פירסינג: לא, בנתיים,יהיה. פורומים אחרים שאתן בהם: מקפליי, מחול. המאכל האהוב עלייכן: קורנפלקס. כולם חוץ מהאני-נאט-צ'יריוס. שחקן אהוב כי הוא חתיך: אורלנדו בלום[אבל הוא גם אחלה שחקן.] שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: ג'וני דפ[וגם הוא חתיך] מה עדיף - מתוק או מלוח: מתוק. אבל הכי טוב חמוץ. אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? בפלסטינה! ><

למעלה