שאלון הכרות [:

פלאפאל

New member
שאלון הכרות [:

הפורום חדש וכולם חדשים, אז סתם כמה שאלות
מותר לכן לא לענות על הכל, אבל אז נהיה חייבים להרוג אתכן. ויש לי קשרים אצל ההנהלה
שם: גיל: מסנג'ר אם בא לך: ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו): סדרה אהובה: סדרת ילדים אהובה: השיר הטוב ביותר בעולם: מנגנות? על מה? נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? פירסינג: פורומים אחרים שאתן בהם: המאכל האהוב עלייכן: שחקן אהוב כי הוא חתיך: שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: מה עדיף - מתוק או מלוח: אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? השאלה האחרונה מוקדשת למישהי ספציפית

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo144.gif

שם: אגנסקע [אגנסה] גיל: 13 מסנג'ר אם בא לך: [email protected] ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו):בנצי הפיל הצבעוני XD סדרה אהובה: בובספוג. סדרת ילדים אהובה: בייבי שף XD [סתם .. אח שלי מסתכל את זה ] השיר הטוב ביותר בעולם: בריק אווי של טוקיו הוטל.. השיר הכי מושלם מנגנות? על מה? לא נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? יאפ> חרשתי על זה לא מזמן .. יש לי ריקוד לזה XD נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? לא.. פירסינג: רוצה.. אבל אני הולכת לחיל האוויר , אז אני לא עושה :( פורומים אחרים שאתן בהם: טוקיו הוטל, טינאייג`רס , סקרים ושאלונים , אבריל[פחות] המאכל האהוב עלייכן: טוסט.. שחקן אהוב כי הוא חתיך: זאק אפרון שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: מה שרשמתי למעלה מה עדיף - מתוק או מלוח: מתוק.. אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? מה?

הסבר מחיילת בחיל האוויר:

לצבא לא אכפת כמה את מחוררת. בזמנך החופשי וכשאת על אזרחי שימי כמה פירסים שמתחשק לך. רק כשאת על מדים אל תשימי.

עובדים רק שמונה שעות.

ואם זה כל כך בעייתי אפשר ללכת לשירותים לחמש דקות, לשים את הפירס, להוריד אותו ולחזור לעבודה.

פלאפאל

New member
אפשר גם לשים פלסטר, לא?

ואם זה לא על הפנים בכל מקרה אף אחד לא ידע. רק על הלשון זה בעייתי. אלה אם כן אתם נורא נהנים ללכת עם פלסטר בתוך הפה.

בלשון זה בכלל לא בעייתי.

כל עוד לא רואים אותו (וצריך להיזהר במיוחד ליד משטרה צבאית) אז אין בעיה.

MispIaced

New member
בלשון זה הכי פחות בעייתי

שמים אחד שקוף ונזהרים לא להוציא את הלשון\לפהק

MispIaced

New member
אוי נו, זה לא פועל ככה

את מורידה, הוא מתחיל להסתם, את מחזירה, כל תהליך ההחלמה חוזר.

MispIaced

New member
רואים שיש בליטה מתכת לפלסטר.

שתעשה פוני אימו וזהו, יסתיר את הכל.

Ori California

New member
'רלוכ

שם:אורי גיל:18 מסנג'ר אם בא לך:לא באלי ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו):דידגראי סדרה אהובה:קדאנדאנ סדרת ילדים אהובה:ראדידראי השיר הטוב ביותר בעולם:דארנדאקנדראמדארנ דאקנ מנגנות? על מה?דאנדקאנדראנדראנד נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה?דראנדראנ נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראראניתן? פירסינג:דאנדרא פורומים אחרים שאתן בהם:נדאנ המאכל האהוב עלייכן:דארנדאנדאנדא שחקן אהוב כי הוא חתיך:דנגרטחמכאוצ שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן:עטחצעח מה עדיף - מתוק או מלוח:ינחצתעי אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב?חצעטחיטיחצ

פלאפאל

New member
|אייקון עונה לעצמו|

שם: טל השאווה גיל: זקנה מדי, באמת, כבר חצי מתה מסנג'ר אם בא לך: לא בא לי P: אחר כך מעצבנים אותי ספר אהוב (ואם אין לכן תגידו בנצי הפיל הצבעוני או משהו): בורות סדרה אהובה: הפיג'מות
סדרת ילדים אהובה: פשוט אמרו לא~! השיר הטוב ביותר בעולם: דוד ושאול או מלנכוליה אהובתי. מנגנות? על מה? חליל צד, אבל ממש ממש מזמן נכון שגם אתן אהבתן את הביצוע של ונילה סקיי לאמברלה? מי לא D: נכון שגם אתן יודעות מי זה הסדרה המוזרה ההיא, השבט, אבל אף פעם לא באמת ראיתן? ואפילו ראיתי אותה כשהייתי בת 12. פירסינג: כל הגוף פורומים אחרים שאתן בהם: לא אחד חי במיוחד, אני בעיקר סמויה המאכל האהוב עלייכן: שוקולד לחלוטין. וצ'יפס בטטה לא בריא ומשמין שחקן אהוב כי הוא חתיך: ג'וני דפ. וגם ההוא מקייל XY שחקן אהוב כי הוא אחלה שחקן: ג'וני דפ מה עדיף - מתוק או מלוח: מתוק אתן יודעות איפה נמצא שער האוייב? אאערקרא איבדתי אותו אני לא מאמינה!!!!~@!~@!~~1#@ עכשיו אני אעוף בחלל עם הרגליים לתקרה ואמותתת!!@!

למעלה