שאלון הכרות

שאלון הכרות

שם: גיל: איזור מגורים: ההורה הנפטר: ממה נפטר: באיזה גיל היית: ואיך הרגשת באותו רגע שידעת שנפטר/ה: ומה אתם זוכרים ממנו/ה שלא יעזוב אותכם: נ.ב. מצטערת על כמות השאלות

היי :)

שם: חסוי ,גיל: 18 וחצי בערך ,מגורים-סביבת ת``א, מסרטן ,אלא מה? :-/ ,היתי בדיוק בת 16-שתי סיבות לחגוג :) . לא ממש הרגשתי משהו למרות שהיא היתה מולי באותו רגע,אני זוכרת את המראות ואת המילים ההגיוניות`` שיצאו לה מהפה. גם את צריכה לענות!/tapuzforum/images/emo46.gif

הנה אני עונה:

שם: מעין גיל: עוד חודשיים 20 איזור מגורים: מרכז ההורה הנפטר: אמא ממה נפטר: סרטן באיזה גיל היית: 16 שנים 8 חודשים ויומיים ואיך הרגשת באותו רגע שידעת שנפטר/ה: עצב+ ממשיכה בחיים כי הכל לטובה וזה מה שהיה אמור לקרות ומה אתם זוכרים ממנו/ה שלא יעזוב אותכם: שמחת החיים שלה, ההבנה שלה. היא בן אדם הכי קרוב אליי.

מזכירה אותי

אמא שלי נפטרה כשהייתי בת 16 (אפשר לומר שאפילו יותר מ16 וחצי) תגידי מאיזה סרטן זה אם אפשר לשאול. ומה מקומך במשפחה אני הבכורה

אז ככה:

אני הבכורה, כשהייתי בת 7 היא חלתה בסרטן השד עשו כריתה, מוח עצמם מעצמה אחרי זה היה שנתיים "הפסקה" ואז התחיל לה בכבד

כן

בגלל זה כתבת "הפסקה" כי ב"הפסקה" הרי הולכים לביקורים וכו'.. גם אצל ההורה שלך זה חזר?

אביתר28

New member
../images/Emo27.gif

שם:אביתר גיל:15 איזור מגורים:ת"א ההורה הנפטר:אבא ממה נפטר:סרטן בריאות. באיזה גיל היית:14 ואיך הרגשת באותו רגע שידעת שנפטר/ה:רעעעע אלא מה? ומה אתם זוכרים ממנו/ה שלא יעזוב אותכם: הזוגיות שלו עם אמא שלי, והיחס היוצא מין הכלל עם הילדים (אני והאחים שלי)

MeWithoutU

New member
לא לכולם זה חוזר../images/Emo4.gif

לאבא שלי היה סרטן לפני כמה שנים... וזה לא חזר! כל כמה זמן הוא הולך לבדיקות...אבל הכול טוב איתו... לא לכולם זה חוזר...

כל עוד עוצרים את זה מוקדם מאוד

נראה לי.. נו מילא.. בכל מקרה אצל אמא זה כל פעם התגלה במקום אחר,לא כ"כ מבינה,ואת האמת שאני מעדיפה לא לדעת בכלל.

eshkolit32

New member
עונה

שם: אשכולית. גיל: 32 איזור מגורים: ת"א. ההורה הנפטר: אימא ואבא האהובים שלי. ממה נפטר: אימא מסרטן ואבא מבעיות בלב. באיזה גיל היית:כשאמי נפטרה בת 17 וכשאבי נפטר בת 22. איך הרגשת באותו רגע שידעת שנפטר/ה: - כשאמי נפטרה - הרגשתי שעולמי הולך להיחרב עלי אבל לא תפסתי את המשמעות האמיתית של הדבר. הרגשתי גם שנגמרה המלחמה. כשאבי נפטר נחרדתי מזה שנשארתי מיותמת לגמרי, ושוב - לא ממש תפסתי את המשמעות של מה שקרה. מה אתם זוכרים ממנו/ה שלא יעזוב אותכם: אוו....בלי סוף זכרונות. על קצה המזלג:
אימא: החיוך שלה, חוש ההומור ההורס שלה; לצייר איתה בשבת בבוקר; לשחק איתה מונופול במרפסת;האהבה שלה לאבא שלי.
אבא:. מאגר הסיפורים הבלתי יאמן שלו; החוויה של לשבת בשיעור ציור שהוא מעביר; האהבה שלו לאימא שלי.

sivosh

New member
בגלל שהפורום עוסק בנושא כל כך רגיש

ובגלל שהיום עם "הטכנולוגיה" זה לא בעיה לקשר ולעשות אחד פלוס אחד יש כאן אנשים שלא מעוניינים לחשוף את שמם. אלא להשאר מאחורי הכינוי וכך הרבה יותר קל להם לשתף ולספר. אז שמה האמיתי הוא.... אשכולינה נה נה :)

sivosh

New member
עונה

שם: סיון גיל: 22 איזור מגורים: איפשהו בין חיפה לת"א ההורה הנפטר: אבא ממה נפטר: סרטן, עבר השתלת מח עצם, ונפטר מהסיבוכים. באיזה גיל היית:שבועיים לפני גיל 21 ואיך הרגשת באותו רגע שידעת שנפטר/ה: התמוטטות עצבים, הייתי איתו ב24 שעות האחרונות שלו. ומה אתם זוכרים ממנו/ה שלא יעזוב אותכם: לא יעזוב אותי הסיוטים שהיו לי בבית חולים וממנו באופן כללי, הבישול שלו, הטעם של האוכל שהוא היה מכין, לצחוקים שלי ושלו. ולזה שהוא היה מגן עלי כשהייתי רבה עם אמא ותמיד היה בא אלי לחדר לעודד אותי.

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo9.gif

שם:אסתר. גיל:16 איזור מגורים:ירושלים. ההורה הנפטר:אמא. ממה נפטר:סרטן. באיזה גיל היית:חודשיים לפני יומולדת של גיל חמש. ואיך הרגשת באותו רגע שידעת שנפטר/ה:לא יודעת אם בדיוק עכלתי בשביל להרגיש אבל רק שיננתי לעצמי שאמא בשמיים. ומה אתם זוכרים ממנו/ה שלא יעזוב אותכם:החיוך. תודה לך על השאלון!

למעלה