שאלון הכרות

הורס 17

New member
שאלון הכרות ../images/Emo3.gif

בוא נחזיר קצת חיים לפורום.... לאור ההודעה שמתחתיי.... החלטתי לעלות שרשור הכרות מחודש ובוא נראה מי עוד נשאר בפורום היקר שלנו עד שאפרת תתחיל להפציץ שוב במוזיקה טובה והפורום יתמלא מחדש בתקווה אז...
שם:
עיסוק:
מסנג'ר/אייסיקיו?
שיר אהוב של אפרת:
שיר אהוב בכללי:
אפרת גוש או הסליחה ואני?
דיסק או הופעה?
אם יש אפשר לצרף תמונה, רצוי עם אפרת.... מה אתם אומרים שלאחת ההופעות הבאות, נקבע כולנו ונעשה מפגשפורום????

הורס 17

New member
אני גם יענה ראשון חח

שם: גל גיל: 21 מגורים: כרמיאל עיסוק: חייל, בשבוע האחרון שלייי
מסנג'ר/אייסיקיו? [email protected] שיר אהוב של אפרת: שעתיים אחריי שיר אהוב בכללי: blonde on blonde - nuda surf אפרת גוש או הסליחה ואני? אפרת גוש דיסק או הופעה?הופעההה ברורר
זה אני בהופעה האחרונה שהייתי אוקטובר 2008 זאפה הרצליה

עומר XD

New member
../images/Emo6.gifעונה גם../images/Emo6.gif

זאת פעם שלישית שאני עונה על הדבר הזה בגלל תפוז !! תפוז זאת מערכת מזה מפגרת..הכל איטי ולא עובד. שם: עומר! גיל: 12 וחציי! מגורים: איזור השרון! עיסוק: רכיבה על סוסים כבר 3 שנים, נו יש כאן ילדים קטנים גם! מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של אפרת: קופסה ביום שיר אהוב בכללי: נפוליאון, של יוני בלוך המהולל אפרת גוש או הסליחה ואני? הסליחה ואני דיסק או הופעה? זאת באמת שאלה? ברור שהופעה. וסוף סוף יצא לי ללכת לאחת כזאת! אוף תפוז המעצבנים עוד פעם קרציות נורא. הם לא נותנים לי להעלות תמונהה!!
נ.ב. - מי שרוצה לראות את התמונה שיוסיף אותי במסנג'ר..
(אני לא פדופיל שמעוניין בבחורות
)

הורס 17

New member
לא להיות פדופיל

ולא מעוניין בבחורות זה שי דברים שונים לגמרייי

GevaH

New member
גם אני עונה ../images/Emo3.gif

שם: גבע גיל: 17 וחצי מגורים: ראשון לציון עיסוק: לימודים :-\ מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] שיר אהוב של אפרת: של אפרת בלבד - "קרב איגרוף", אבל אני באמת אותה בדואט עם עברי "ביחד מפחד". שיר אהוב בכללי: "ביום שמש יפה" - עברי לידר. אפרת גוש או הסליחה ואני? אפרת גוש
דיסק או הופעה? הופעה, אין ספק!!! אני כרגע לא במחשב שלי, יותר מאוחר אעלה תמונה.

שפוצי

New member
שאלון הכרות

טוב, אז כמובן שאני עוד נמצאת כאן:) והלוואי שהמוזיקה של אפרת תבוא אלינו בקרוב כי זה ממש חסר לי.. שם:נטע גיל:17 מגורים:ירושלים עיסוק:מממ כיתה יא'..:) מסנג'ר/אייסיקיו[email protected] שיר אהוב של אפרת:פעם זה היה דיאטה אבל בתקופה האחרונה זה 'מודה אני'(החידוש שלה למאיר אריאל) שיר אהוב בכללי: זה תמיד שיר של אפרת אבל זה משתנה לפי תקופות..:) אפרת גוש או הסליחה ואני? שילוב של שניהם.. דיסק או הופעה?הופעה! ובדרך להופעה דיסק באוטו מה אתם אומרים שלאחת ההופעות הבאות, נקבע כולנו ונעשה מפגשפורום????בכייף..

שלומיתת

New member
יאללה

שם: שלומית גיל: בקרוב 18 מגורים: חיפה עיסוק: תלמידת י"ב מסנג'ר/אייסיקיו? [email protected] שיר אהוב של אפרת: ג'ורג'יה, שחזור שיר אהוב בכללי: יש כ"כ הרבה אפרת גוש או הסליחה ואני? אפרת גוש דיסק או הופעה? אם הייתי מגיעה להופעה סופסוף הייתי יכולה להחליט

למעלה