שאלון הכרות

מצאתי!!!!!!../images/Emo66.gif

מצאתי משהו משותף! שתינו אוהבות שוקולד לבן! פיי.... לא חשבץי שאני אמצא אי פעם משהו שהוא משתוף בינינו=\
שירשרשתי נכון!
F.....

אני חדשית../images/Emo13.gif

שם: נעה הכינוי שלך בכל הפורומים: פ י ח ו ש י ת גיל: 14 בהכחשה מקום מגורים: הרצליה מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : פסטה... משקה מועדף: בורה בורה בזוזוברה..אוף אני פלצנית מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? לבן!!!!!!!!!! מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? אין כזה דבר...אולי מנטה... לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? השוקולד המושלם ההוא שאני לא זוכרת את שמו, שהיו לו כמה שכבות כזה והוא היה בא בשכבות נניח של שוקולד חלב שוקולד לבןושוקלד חלב...אוףף אני לא זוכרת הקוביות שלו היו כאלה מחודדות...אוף אני לא מוצאת אות ו בשום מקום... סוג מוזיקה: אין סוג מסויים...יהודים שוטי הנבואה הדורבנים סבאג' גרדן רופיו יוני בלוך (ולא בגלל הפיג'מות
) והכי חשוב-אלטון ג'ון! וסטינג! זמר\ת מועדף: אלטון!!!!...וסטינג!!!!... להקה מועדפת: שוטי הנבואה ורופיו שיר שוקולדי מעודף: ממ יונתן גפן, השיר ההוא על המפעל ברמת גן...נווו אני יכולה לשיר אותו אבל לא זוכרת תשם..
סרט מצוייר אהוב: מלך האריות סרט אהוב: האלמנט החמישי לאיזה פורומים אתם נכנסים? רעיונות מטורפים גאווה זיהוי שירים מש"ה סקס לנוער...מה שיוצא... אתם מאמינים בחברות וירטאולית? לא. אתם מאמינים באהבה וירטאולית? לא. מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? אין לי חברים הכי טובים...יש לי כמה חברות שאני מכירה במציאות אבל מהפורומים אין לי חברים... חבר? באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? לפעמים כמו עילגת כזה מקופלת כמו כדור על הבטן..נו כמו עובר...אבל בד"כ אני חייבת לישון על הגב שיד שמאל מכסה את המצח כזה משהו משונה...לא יכולה בלי זה... מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? עוד לא קראתי... פעם ניסיתם?
עוד לא קראתי.. הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אלטון סלבריטאי נחשב?..חחח הסלבריטי הכי שנוא עליכן: עופר שכטר, מכל כך הרבה סיבות! ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? גם לא קראתי.. אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? לא יודעת לתאר את עצמי.. מה המוטו שלכם? נשבר לי ממוטואים אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? בטח משהו חלבי..כי אני נמסה מהר.. מה אתם חושבות על הפורום? בדיוק בשבילי... אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? אם זה הרדמה כללית, מה אכפת לי? דוקא אדיר, טריפ חוקי כזה... ומילות סיכום, יש? לא.

erlich

New member
טוב :)

אני אענה מהיר ובקצרה... אני לא במצב רוח כזה טוב היום (ראו הודעה שתעקוב אחרי זו) אבל לא נדבר על זה עכשיו... קודם - לשאלון! ארז ארליך 20 סוכריות גומי ספרייט פרה אדומה או השחר (!!!) נוטלה אני לא מתגעגע, אני עובר הלאה. לפחות מנסה. ישראלי, לועזי, הכל, מה שטוב
ביטלס אני מאמין באהבה. נקודה, לא משנה מאיפה היא תבוא, שתהיה אמיתית. מיטל :) נויה :) שיפי כשהוא בצ'אט:) אין לי חברה. אני לא ישן הרבה לאחרונה. אני לא חושב על הפינות שלי יותר, זה גורם לי דיכאון קל :) וכן, נסכם את כל השאלות - את כל הפינות שלי ניסיתי. כך או אחרת...
נדב כותב מדהים :) ושתהיה לו הרבה בהצלחה בהמשך... "תעשי לי מסג מאמי" מיטל, אם היית צריכה תרומת לב הייתי תורם לך :) מילות סיכום? הייתם טובים אלי :) תודה. אני נורא מעריך את זה. ארז.

amit hakapit

New member
עכשיו תורי../images/Emo26.gif

שם: עמית הכינוי שלך בכל הפורומים: כפית, כפיתוש גיל: 21 מקום מגורים: עפולה מאכל אהוב (חוץ משוקולד): זה משתנה בהתאם למצב רוח. משקה מועדף: דיאט קולה מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים: לבן/תפוז מהו השוקולד שאתם הכי שונאים: מריר לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים: לא זוכרת. סוג מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית וטראנסים זמר\ת מועדף: שלמה ארצי, עברי לידר, אלאניס מוריסט, להקה מועדפת: קולדפליי, rem, פינק פלויד, הדלתות... שיר שוקולדי מעודף: "שוקולד קטן ושוקולד גדול"... סרט מצוייר אהוב: ספר הג'ונגל סרט אהוב: לאון לאיזה פורומים אתם נכנסים: שלמה ארצי, עברי לידר, פלירטוטי לשון, דוסון קריק אתם מאמינים בחברות וירטאולית: כן. אתם מאמינים באהבה וירטאולית: לא. מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום: יואב. חבר: לא באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון: על הבטן מה אתם חושבים על הפינות של ארליך: מאוד יצירתית, מתה על הראש שלך
, המשך כך. פעם ניסיתם: לא. הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אין כזה דבר. הסלבריטי הכי שנוא עליכן: דודו טופז ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים: נדב מלך, והוא יודע שאני חושבת את זה. אין עליך, נדבי
אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה: במילה אחת, מתוסבכת. מה המוטו שלכם: תקראו בדולינה ואז נדבר אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם: סניקרס. מה אתם חושבות על הפורום: חביב ביותר. אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן: אם הייתי מתאימה אז כן... ויש לי כרטיס של תרומת איברים ואני ממליצה לכולכם לעשות אחד כזה. ומילות סיכום: הפרחים לצה"ל.

NBGirl

New member
די ! מה זה ?!

אנשים, למה אתם ישנים על הבטן ? היכן אתם מניחים את הראש ?
לא כואב לכם העורף מזה ? מוזרים

shellydeez

New member
אז ככה מצרפים אנשים לפורום הזה

טוב... אני אנסה לענות 1. שם: שלי 2. הכינוי שלי בכל הפורומים: shellydeez 3. גיל: 18.7 4. מקום מגורים: עיר האורות - רחובות! 5. מאכל אהוב ( חוץ משוקולד): פסטה!!! 6. משקה מועדף: אייס בננה 7. השוקולד שאני הכי אוהבת: שוקולד מריר 8. השוקולד שאני הכי שונאת: שוקולד עם פקאנים 9. השוקולד שאני הכי מתגעגעת: נשיקולדה ( מישהו זוכר בכלל?) 10. סוג מוסיקה: ג'אז 11. זמר/ת מועדפ/ת: אווה קסידי 12. להקה מועדפת: קאונטינג קרוז 13. שיר שוקולדי מועדף: יש דבר כזה...? ( סליחה על הבורות) 14. סרט מצויר אהוב: מלך הג'ונגל 15. סרט אהוב: נזירות בלוז 2 16. לאיזה פורומים אתם נכנסים: מתגייסים, רחובות, שוקולד 17. אתם מאמינים בחברות וירטואלית? כן 18. אתם מאמינים באהבה וירטואלית? אין תגובה 19. מי הם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? אה........ ונוס123 ומיטללל 20. חבר? אין תגובה
21. באיזה תנוחה את אוהבת לישון? תינוק 22. מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? אה... לא חושבים... 23. פעם ניסיתם? אה.. לא... 24. הסליברטי הכי אהוב והכי שנוא: המממ תגדירו סלבריטי... 25. לנדב יש פינה? 26. משפט שמתאר אותי: נורמלית עם בקע עמוק במוח... 27. מוטו: "חסקה חסקה עם סיפון ומעקה..." "אחרי לחיל הים!" 28. ממתק שוקולד: קיט-קט! 29. פורום שוקולד פורום מתוק במיוחד 30. הייתי תורמת להן כליה+ כמה אבנים... מילות סיכום: ברוך שעשיני אישה! עד כאן מהדורת החדושת היומית של : "חדשות החסקה"

or 343

New member
../images/Emo179.gif גם אני רוצה !!

שם:אור
הכינוי שלך בכל הפורומים: אור...דההה? גיל:17 פלוס מקום מגורים:ירושלים
מאכל אהוב (חוץ משוקולד) :מרציפן
משקה מועדף:קולה (למרות שכרגע אני בגמילה כבר חודש וחצי)
מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? מריר, וכמה שיותר
מהו השוקולד שאתם הכי שונאים?לבן ורוזמרי
לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? אהה...אממ..אין אחד כזה
סוג מוזיקה: המון סוגים: פופ, רוק, אולדיז, פסקולים...
זמר\ת מועדף:יש הרבה! אנני לנוקס,אלביס,סלין דיון, מתי כספי.. להקה מועדפת: רוקפור שיר שוקולדי מעודף:נו, השיר הזה מהכבש השישה עשר על המפעל שוקולד...תמיד נהיה לי חשק לשוקולד מהשיר הזה
סרט מצוייר אהוב: מלך האריות
אין פה אייקון של אריה... סרט אהוב: רקוויאם לחלום לאיזה פורומים אתם נכנסים? פורום לימודים ועוד, וזה . אתם מאמינים בחברות וירטאולית? לא ממש
אתם מאמינים באהבה וירטאולית? לא
מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? אממ...
חבר? לא
באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? על הבטן, על הצד... לא שמה לב לזה
מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? פעם ניסיתם? לא מוכר...
הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אין אחד כזה
הסלבריטי הכי שנוא עליכן: יש יותר מדי...
ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? אהבתי!
אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? "חושב משמע אני קיים"
מה המוטו שלכם? שימו ז**ן (סליחה על הגסות!)
אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? עדשי שוקולד צבעוניים
מה אתם חושבות על הפורום? סובל מעודף סוכר.
אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן?
ומילות סיכום יש? : מילות סיכום

העצלנית

New member
טוב היום הגעתי הביתה אזזזזז

שם: דפנה כינוי: העצלנית גיל: 17 מקום מגורים: אבירים/שדה בוקר מאכל אהוב: סלט ירקות/טבולה/חסה ובלי בצלללללל משקה מעודף: מים קרים שוקלד אהוב:מריר עם אגוזים שוקלד שנוא:מממ תלוי במצב רוח שלי תפוז וחלב נראה לי הכי מתגעגעת:היו חתיפים כאלה באריזות צהובות עם בסקוויט לא זוכרת שם. סוג מוזיקה: הכל מה ששומע מי שסביבי. אבל בעיקר שנות השישים,שלמה ארצי,אבטיפוס ולא כל כך שומעת מוזיקה. זמר/ת: שלמה ארצי (מהבית מה לעשות) להקה מעודפת: אין ממש אם כבר אבטיפוס. שיר שוקלדי מעודף: אדון שוקו סרט מצוייר: מולאן סרט: שלושת המוסקטרים פורמים: מתכונים,שוקלד,ביקורת מסעדות,גורמה וגסטרונמיה,הנוער העבוד והלומד לפעמים, ומשום מה סקס לנוער. חברות: לא עונה טוב נמאס לי אני אמשיך ביום אחר אההה וסבלנות אין לי הרבה

נימשון

New member
פייי, אני ממש זקנה..

וגםלא ממש משתתפת פעילה אבל קוראת אתכם כל הזמן אז מרשה לעצמי גם לענות.. שם: הכינוי שלך בכל הפורומים: נימשון גיל:בקרוב 26 מקום מגורים:מרכז הארץ מאכל אהוב (חוץ משוקולד) :צלעות משקה מועדף:מים מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים?פרה מהו השוקולד שאתם הכי שונאים?הרשי לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים?milk way סוג מוזיקה:ישראלית זמר\ת מועדף:שלמה ארצי/סאב להקה מועדפת:משינה שיר שוקולדי מעודף:לא יודעת... סרט מצוייר אהוב:מלך האריות סרט אהוב:החיים יפים לאיזה פורומים אתם נכנסים?סינגלס קלאב, סקס, מורים, חינוך מיוחד. אתם מאמינים בחברות וירטאולית?יאפ אתם מאמינים באהבה וירטאולית?לא
מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום?ארז, אפשר להציע לך חברות
ומיטל שהביא אותילפה, תודה בובה
חבר? היה ולא עוד.. באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? על הצד מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? אין לי מילים.... פעם ניסיתם? לא הסלבריטי הכי אהוב עליכן: וואלה לא חשבתי על זה אףפעם.. הסלבריטי הכי שנוא עליכן:יש יותר מידי כאלה... ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? לא קראתי מעולם, סליחה נדב
אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? עד שלא ניסיתם לא ידעתם משמעותה של ציניות. מה המוטו שלכם? חייה ותן לחיות אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? פסק זמן כמובן מה אתם חושבות על הפורום? משמין, טעים ולעיתים מחרמן
אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? בבדאי
ומילות סיכום, יש?לא

tiptip4u

New member
תשובות (למרות שמלא זמן לא הייתי)

@ ימית @ tiptip4u אבל זה התקצר מזמן לTipi במציאות @ ראשון @ ספגטי בולנז מבשר צמחוני. ג'חנון. @ שוקו/ אייס T של אבא שלי/ דיאט קולה נטול קפאין/ בטעם לימון. @ אמממ... היה אחד שאכלתי פעם אני לא יודעת איזה, זה היה משהו שחברה של אמא הביאה לנו משוויץ. היא כבר לא באה לבקר. העטיפה הייתה ירוקה וזה היה עם אגוזים. @ מריר של פרה. @ זה משוויץ. @ רוק ישראלי. @ אמממ אין ממש זמר, אז נגיד שברי כדי לצאת מחובה. @ משינה (היום אני הולכת להופעה. סוף סוף) @ הא?! אין. @ הגיבן מנוטרדם/ היפה והחיה. רק באנגלית @ שר הטבעות/ דירתו של ג'ו. @ לעשרה: סופרים צעירים, משינה, מוניקה סקס, בלוגים, משחקי סימס, איפור, רעיונות מטורפים, שוקולד (שזה זה), חתולים והארי פוטר- הספר. @ כן. @ לא. @ הזה? אין לי כל כך
אבל בכלל, המנהל של פורום סופרים צעירים, ועוד כמה משם, ושניים מפורום משינה. @ לא. לפחות לא לי. @ איך שהגורה לא מציקה לי, ככה אני ישנה. @ אחלה פינות. @ לא. @ אורלנדו בלום ? @ בריטני @ יפה. @ לא יודעת לתאר את עצמה במשפט אחד. @ חייך אל המוכרת מחנות הירקות והיא תחיך אליך חזרה. @ מקופלת אולי. @ פורום חמוד. @ לא! אבל אם זה היה החתול שלי שצריך...
@ משינה שולטים, יש לי שני חתולים, וגורה בת חודשיים שצריך למסור *מישהו רוצה?* וארנבת. אתמול היה פיצוץ של גז בבנין ליד.

מה אתם בסדר?!

זה יותר גרוע משאלון 300, לא עונה. אני רק אגיד על הפינה של אלריך : ארז תשה לי שלישייה!! ואני מנסה כל יום פינה :)

טוב נו רק בגלל שמיטל הציעה לי טובות

הנאה...:) אני הורג אותך שיהיה ברור:)) מתן הכינוי הזה.. שממה ועיזבון אמיתיים! ה-כ-ל!!! מיץ מנגו חלב רגיל שוקולד עם שקדים ואגוזים וגם עם פיסטוקים כשיש (
) לא זוכר מה היה פעם ה-כ-ל,(חוץ ממזרחית, שונא כשבוכים וחלק מראפ) במיוחד דברים כגון safri duo (מתופפים אלקטרוניים). שלמה ארצי, יהודה פוליקר, עברי לידר, יזהר אשדות,סלין דיון לא יודע האמת, נראה לי שמשינה וכו'... לא מכיר כאלה מת על כולם :) "אהבה בשחקים", "עקיצה ב-60 שניות", "ג'י איי ג'ן" "שוטרת אינטימית" (לא משנה איז ויקום הבן שיגיד שהוא לא אוהב את זה אלא אם כן הוא יעדיף "שוטר אינטימי") וגם את "חומות של תקווה", אחד הסרטים הגדולים לדעתי. לפה ולשם פחחחח, שנייה אני אפסיק לצחוק. לא, סורי לא מאמין. יכול להיות אבל בעיקרון לא מאמין. מה אני ילד קטן?! כן, יש לי הרבה חברים. אני לא אוהבת לישון באף תנוחה אבל אם כבר אז על הבטן וזה לא שאני אוהב, פשוט רק ככה אני נרדם וזה ממש לא מוזר נויה (לפחות למי שבן) הגבתי כבר על זה... ארז פשוט תותח, כן ירבו!!! גם על זה הגבתי... אבל באמת עכשיו? אז כן רק בלי כל השוקולד מסביב :) זאת משוטרת אינטימית, אנה ניקול סמית', רגע אבל היא השמינה, אז את פמלה אנדרסון, רגע היא כבר זקנה, אז את דודי בלסר, אבל רגע הוא בן, אז את יעל בר זוהר. שרה ג'סיקה פרקר, היא כל כך מכוערתתתתתתת, לא יודע מה מוצאים בה כל הזמן ואם כשהיא בטלוויזיה עם איפור כל הזמן אז מה קורה כשהיא בלי? בעעעע לא רוצה לחשוב כל זה. לא מכיר, סורי נדב. עוד אין לי תואר בפסיכולוגיה אז סורי. אם באמת רוצים, הכל אפשרי! די הגזמתם!!!!!! פורום מתוק, במיוחד בגלל האנשים שבו
אפילו שתיים אני עוד לא מאמין שמילאתי את זה ואני מקווה שתוכלו להבדיל את הצחוק מהרצינות...:)

NBGirl

New member
רגע רגע רגע (מוחה בתוקף)

מה הבעיה בשרה ג'סיקה פרקר ? :) דבר ראשון, היא לא כזאת מכוערת דבר שני, גם אם כן, היא שחקנית טובה וזה מה שחשוב :) ולישון על הבטן זה כן מוזר ! אולי לבנים פחות

ממתי אני צריך להסתכל על צורת משחק?

סתם, גם בזה היא לא הכי טובה. תשמעי היא ממש כלב פודל. שום דבר אצלה לא הולך בסדר, לא יודע יש לי סלידה עזה ממנה.

התשובות שלי...

שם: *** הכינוי שלך בכל הפורומים: צוף החיים... :) דה.. גיל: 17 מקום מגורים: פ"ת מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : מה זאת אומרת..?? רק שוקולד!! :) משקה מועדף: מים.. או קולה מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? שוקולד חלב - פרה מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? שוקולד עם פירות למיניהם.. לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? מממ... \= לשוקולד עם הדמויות מדיסני סוג מוזיקה: כמעט הכל זמר\ת מועדף: אין להקה מועדפת: אין שיר שוקולדי מעודף: חחחח... איזה שירי שוקולד יש..? סרט מצוייר אהוב: אין סרט אהוב: אין לאיזה פורומים אתם נכנסים? חידות, אהבה בגיל ההתבגרות, משחקים, ועוד... אתם מאמינים בחברות וירטאולית? כן אתם מאמינים באהבה וירטאולית? לא מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? ממממ... אין לי.. :( חבר? :) באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? על הצד (זה נועד רק לבנות השאלון..?) מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? what?? פעם ניסיתם? ההה? הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אין הסלבריטי הכי שנוא עליכן: אין ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? לא מכירה אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? ילדה שאוהבת מתוק ורואה ורוד מה המוטו שלכם? תהיו יותר רגועים.. PEACE! אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? שוקולד פרה :) מה אתם חושבות על הפורום? אחלה פורום.. פורום הכי טעים שיש אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? אולי.. \= ומילות סיכום, יש? שיהיה לכם לילה --מ-ת-ו-ק--! :)

apl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

ותורי הגיע: שם-ענת(י). כינוי-apl. גיל-17 וחצי+-. מקום מגורים:מרכז הארץ. מאכל אהוב-מאפים למיניהם,שווארמה,פירות העונה:). משקה מועדף-מים. שוקולד אהוב-שוקולד חלב-עלית. שוקולד שנוא-מריר. געגוע לשוקולד-זה של דיסני.לא זוכרת את שם החברה. סוג מוזיקה-רוק בריטי.(שונאת שונאת פופ).. זמר מועדף-האמממ רובי וויליאמס,אלטון ג'ון.ג'ורג' מייקל. להקה מועדפת-U2 לקחו. שיר שוקולדי מועדף-אין כזה.. סרט מצוין אהוב-לילו וסטיץ'.קופיקו. סרט אהוב-"לא רק בלונדינית".. לאיזה פורומים אתם נכנסים-קוראת בהרבה פורומים...מאקטואליה ועד אהבה.. משתתפת פעילה בפורום מתגייסים-164 בממיר הדיגיטלי של תפוז
אתם מאמינים בחברות וירטואלית-תלוי... חבר-לא כרגע. באיזו תנוחה אתן אוהבות לשכב-מה שנוח לי...אנערף.. פינת ארליך-אחלה של פינה..שנון ביותר.. פעם ניסיתן-לא. סלבריטי אהוב-אין כזה..חוצ אולי מאותם אמנים טובים שציינתי בנ"ל. סלבריטי שנוא-יש הרבה..ההודעה קצרה מלהכיל את כולם:). פינת נדב-ע"ע פינתו של ארליך.. אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט,מה הוא היה- ~מסתפקת במועט,אך רוצה יותר~. מהו המוטו שלכם-בצע כל מעשה בחייך כאילו היה המעשה האחרון שלך. אם הייתם ממתק שוקולד,איזה ממתק הייתם-האמממ סוכריות קופצות מצופות שוקולד.
(יש כזה בכלל?:)) מה אתם\ן חושבות על הפורום-פורום הכי מתוק בתפוז. אם המנהלות היו צריכות תרומת כלייה,הייתם תורמים להם-אולי
..תלוי בהתאמה בכלל.. מילות סיכום-דברו איתי ביזנס נטו.
בייז,וקריאה נעימה..

apl

New member
פספסתי 2 שאלות,אז הנה....

מאמינים בחברות וירטואלית-כן. מאמינים באהבה וירטואלית-לא. חברים הכי טובים שלכם בפורום-אני לא משתתפת פעילה פה..אז אין
כאלו בפורום הזה..

למעלה