שאלון הכרות

meital G

New member
שאלון הכרות ../images/Emo13.gif

בגלל שבימים האחרונים הצטרפו אנשים רבים ובגלל שמזמן לא היה פה שאלון החלטתי לשים. (תגידו תודה שלא שמתי את שאלון המאה הזוועתי
שם:
הכינוי שלך בכל הפורומים:
מאכל אהוב (חוץ משוקולד) :
משקה מועדף:
מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים?
מהו השוקולד שאתם הכי שונאים?
לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים?
סוג מוזיקה:
זמר\ת מועדף:
להקה מועדפת:
שיר שוקולדי מעודף:
סרט מצוייר אהוב:
סרט אהוב:
לאיזה פורומים אתם נכנסים?
אתם מאמינים בחברות וירטאולית?
אתם מאמינים באהבה וירטאולית?
מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום?
חבר?
באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון?
מה אתם חושבים על הפינות של ארליך?
פעם ניסיתם?
הסלבריטי הכי אהוב עליכן:
הסלבריטי הכי שנוא עליכן:
ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים?
אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה?
מה המוטו שלכם?
אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם?
מה אתם חושבות על הפורום?
אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן?
ומילות סיכום, יש?

meital G

New member
הפסיקו להעיר לי ../images/Emo7.gif

יש שתי סיבות לכך שיש שאלות שמנוסחות בלשון נקבה. קודם כל, אני סוג של מעריצה של מירב מיכאלי. ומה שטוב לה-טוב לי.
ודבר שני, השאלון נלקח מפורום "בנות", חלק מהשאלות נמחקו, כמה וכמה שאלות התווספו. אבל זו הסיבה שלא שמתי לב בכמה שאלות. הבא שיעיר לי, יחטוף הרעלת שוקולד ראו הוזהרתם

yofi tofi

New member
אני עונה.. :)

שם: מורן הכינוי שלך בכל הפורומים: יופי-טופי גיל: 18 מקום מגורים: מרכז
מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : צ'יפס משקה מועדף: מיץ מנגו/אפרסקים מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? שוקולד לבן עם עוגיות מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? שוקולד עם חתיכות של תפוזים לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? רוזמרי (כבר אי אפשר להשיג!!) סוג מוזיקה: העיקר שיהיה ישראלי זמר\ת מועדף: שלמה ארצי להקה מועדפת: משינה שיר שוקולדי מעודף: שיר השקולד (שוקלד קטן,ושוקולד גדול.. שוקולד יקר ושוקולד בזול,שוקולד ילדים ושוקלוד סתם,לעשירים ולכולם והריח בחינם! :) סרט מצוייר אהוב: מלך האריות סרט אהוב: הסנדק(על כל חלקיו) לאיזה פורומים אתם נכנסים? מתגייסים אימפריה! ולכאן :) אתם מאמינים בחברות וירטאולית? בהחלט אתם מאמינים באהבה וירטאולית? כן מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? מיטלו'ש :) חבר? באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? על הצד מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? פינה נחמדה פעם ניסיתם? ניסנו מה? הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אני? :) הסלבריטי הכי שנוא עליכן: לא שונאת אנשים ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? אחלה פינה אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? אחלה ילדה (אני? ילדה?) מה המוטו שלכם? אל תסתכל על הקנקן אלא מה שבתוכו :) אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? לא משנה מה,העיקר לבן מה אתם חושבות על הפורום? אחלה פורום! אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? למיטל הייתי תורמת הכל.. ומילות סיכום, יש? אין!

אז ככה..

אפרת אפרתוש המקורית גיל 17 וחצי גרה בעיר הפשע-ראשון לציון חולת פיצה קולה אמממ אומנם זה ישמע מוזר..אבל אני מתה על שוקולד לבן לא אוהבת שוקולד עם כל מיניי תוספות מוזרות למינהן..בעעעעעעעע אני שומעת את כל סוגי המוזיקה..לא של הזקנים זמרת אהובה..בשלב הזה לאסגו להקה..אוונסנס..בינתיים אני מתתתתה על השיר שלהם שיר שוקולדי...יש כזה דבר? סרט..שרק סרט אהוב...אממממ אמנם נדוש אבל א-ר-מ-ג-ד-ו-ן פורום מתגייסים, אפי היקרה, שוקולדדדד בטח שאני מאמינה בחברות וירטואלית!!! והאנשים שצריכים לדעת יודעים..
אהבה וירטואלית לא..אבל אפשר למצוא פה אהבות.. חבר? ישששש וישששש אוהבת לישון על הצד הפינה של ארליך שימושית במיוחד..עוד לא ניסיתי הסלברטי..צביקה הדר הסלברטי הכי שנוא.. ג.יפית הפינה של נדב חביבה ביותר מ-ט-ו-ר-פ-ת המוטו שלי..חיה ותן לישון בשקט.. אני הייתי אממממממ פסק זמן פורום פצצתי ביותר כליה?? בטח?? לתת את הטלפון פה? מילות סיכום...שוקו קוקו לכולם!!!!

kerenyyy

New member
אני אני אני אני אני אני אני..!

שם: קרן ר' הכינוי שלך בכל הפורומים: kerenyyy גיל: היה לי 18 ב-6.6. ואין לי כוח לעשות כמה ימים, כמה חודשים, אני עייפה!! מקום מגורים: קיבוצניקית עם כפכפים. מעין-צבי. מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : פיצה (כי זה מה שבא לי עכשיו). משקה מועדף: קפה. מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? שוקולד פרה עם פיצפוצים. הכי טעים זה שמחממים את השוקולד ואז הוא נוזלי...יאמי.. מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? אין דבר כזה. לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? ברגע זה לכל שוקולד..כי אין כאן! דאמאט!! סוג מוזיקה: רוק ומטאל. זמר\ת מועדף: מי שעולה לי לראש עכשיו זה ברי סחרוף. להקה מועדפת: דרים ת'יאתור. שיר שוקולדי מעודף: "שוקולד שוקולד בוא אליי, שב אצלי על קצה הלשון.." סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה. סרט אהוב: אימות חזיתי. (וגם- גבעת חלפון אינה עונה) לאיזה פורומים אתם נכנסים: מתגייסים, שוקולד. אתם מאמינים בחברות וירטאולית?: כן. אתם מאמינים באהבה וירטאולית? כן. מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום?: מיטל, עמי, אורית, שירה אחותי התאומה, שני, שניר, וודקאון הלא הוא אלכס, דוד, ועוד ועוד ועוד.. חבר? אין. באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? על הבטן, צד. מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? נהדרות!!. פעם ניסיתם? לא. הסלבריטי הכי אהוב עליכן: נבי הארנב שלי כשהייתי קטנה. בעיניי הוא סלבריטי. הסלבריטי הכי שנוא עליכן: דדה הקוף שהיה לאחי כשהוא היה קטן. סתם, אני לא באמת שונאת אותו, כי אני לא יודעת איפה הוא. אבל בעצם הוא היה חמוד. אוף הוא נעלם. דאמאט. ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? אין יל כוח לראות מה זה. אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה?: "אני קרן הקיבוצניקית הלוהטת". מה המוטו שלכם? שכחתי. אני סנילית. (באמת..הוא יבוא לי בטח מחר בבוקר). אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? ממתק שיכול להפוך לבנאדם כדי שאני אוכל לאכול שוקולדדדדדדדדדד. מה אתן חושבות על הפורום? הוא הכי מגרה שיש..!!!!!!! :) אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? אני מכירה רק אחת, וברור שהייתי תורמת לה,לא צריך לשאול אפילו, פשוט תגידי שאת צריכה- והופ! תהיה לך את שלי מותק. ומילות סיכום יש? כן, אני רוצה שוקולד..!!!

NBGirl

New member
התשובות שלי

למרות שלא השארת לי בכלל עבודה ואני עצובה
שם: נויה הכינוי שלך בכל הפורומים: NBGirl גיל:17 ו-8 חודשים מקום מגורים: נההה מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : ספגטי כמובן :) משקה מועדף: טקילה/מיץ אפרסק/שניהם יחד מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? נראה לי שחלב רגיל. מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? לא שונאים לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? לא יודעים
סוג מוזיקה: אין זמר\ת מועדף: מאיר בנאי הולך להקה מועדפת: אין שיר שוקולדי מועדף: ??? סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה סרט אהוב: לא זכור לי משהו מיוחד חוץ מפורסט גאמפ לאיזה פורומים אתם נכנסים? שוקולד כמובן ומתגייסים. אתם מאמינים בחברות וירטאולית? בודאי
אתם מאמינים באהבה וירטאולית? מיטל יודעת אם כן או לא
מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? מייט כמובן, ארז :) לא מכירה הרבה אחרים =/ חבר? אין באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? (לישון !?)
על הצד או על הגב מה אתם חושבים על הפינות של ארליך?
וכל מילה מיותרת. (שיט, הרסתי=/) פעם ניסיתם? לא היה לי עם מי
הסלבריטי הכי אהוב עליכם: אין הסלבריטי הכי שנוא עליכם: אין. ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? עוד לא גיבשתי דיעה. אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? "אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה.." מה המוטו שלכם? מוטו ?! מה עם אוטו ? הייתי רוצה פיג'ו 607. אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? m&m. תמיד יש חשק לעוד ממני
מה אתם חושבים על הפורום? מעורר תאבון
אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? חחח.. תלוי במצברוח.
ומילות סיכום, יש? ברור. נהנתי למלא את השאלון, אבל נגמר מהר מדי ! אני אוהבת שאלונים ! רוצה עוד !

meital G

New member
ועכשיו תורי ../images/Emo13.gif

שם: מיטל הכינוי שלך בכל הפורומים: meital G גיל: 18 וחודש ויום. מקום מגורים: ת"א. מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : פיצה, שיפוד בלאפה. משקה מועדף: קולה, תפוזים טבעי. מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? טימ טאם. מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? כל שוקולד עם מילוי. לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? שוקולד דיסני. שיר שוקולדי מעודף: "אדון שוקו הולך לחפש חבר שלו.. אדון שוקו אחר". סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה. לאיזה פורומים אתם נכנסים? אפי היקרה, מתגייסים, אופרת סבון. אתם מאמינים בחברות וירטאולית? כן. עד שנועה הרשוקביץ עזבה...
אתם מאמינים באהבה וירטאולית- בערך. מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? מי שחבר שלי-הגיב לשרשור הזה
חבר? לא.
באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? תלוי בלילה. מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? "ארז, תעשה לי תאומים?". פעם ניסיתם? מי חיבר את השאלה הזו?! ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? הוא לא כל כך עומד בזמנים
אבל מדובר בכישרון ענק. ואני גיליתי אותו
אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? אני חושבת על השאלה הזו עוד מאתמול... מה המוטו שלכם? כתבתי משו. אבל הוא היה אישי כזה. אז מחקתי. "חיה ותן לחיות".
אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? ביצת קינדר
מה אתם חושבות על הפורום? סיבת קיומי
אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? מממממ ומילות סיכום, יש- פיהוקי כפול שלוש.

סופרשיפ

New member
בעאעאעאעא

שם: נתן הכינוי שלך בכל הפורומים: סופרשיפ גיל:18 מקום מגורים: ירושלים מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : לא קבוע משקה מועדף: לא קבוע מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? לא קבוע מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? שוקולד מריר לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? מה שהגננת הייתה מחלקת ביום שישי סוג מוזיקה: ארצי ישראלית זמר\ת מועדף: שלמה ארצי להקה מועדפת: כוורת שיר שוקולדי מעודף: אדון שוקו סרט מצוייר אהוב: מלך האריות סרט אהוב: לא קבוע לאיזה פורומים אתם נכנסים? שוקולד מכוניות ומתגייסים אתם מאמינים בחברות וירטאולית? כן אתם מאמינים באהבה וירטאולית? לא! מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? אהמ... חברה? לא באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? בטן מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? שייקץ פעם ניסיתם? ח"ו הסלבריטי הכי אהוב עליכן:טום הנקס הסלבריטי הכי שנוא עליכן: טום קרוז ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? לא יודע אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? אני סופר מוזר מה המוטו שלכם? מסובך מדי אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? ביצת קינדר מה אתם חושבות על הפורום? טיפ טופ אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? גם 2 ומילות סיכום, יש? יש למנהלת דמיון טיפ טופ!

NBGirl

New member
אפשר להגיב ?

יופי. תודה.
אתה רוצה להגיד לי שאתה ישן על הבטן כל הלילה ?! זה מצחיק :)

סופרשיפ

New member
שאלה מצויינת

אני חושב שכן אני הולך לישון על הבטן, כשאני מתעורר באמצע הלילה כדי להעיף את הכלבה לקצה המיטה אני מוצא את עצמי על הבטן וכנ"ל לגבי הבוקר. אפשר לשאול מה מצחיק בזה?

*-*SUNSHINE*-*

New member
גם אני!

שם:שני הכינוי שלך בכל הפורומים:sunshine גיל:17 והרבה חודשים מקום מגורים:בת ים סיטי מאכל אהוב (חוץ משוקולד) :איטלקי משקה מועדף:קפה מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים?עם פיצפוצי אורז או רוזמרי כזה(אם מישהו מכיר שוקולד שנקרא "מילקי ווי" זה המועדף עלי) מהו השוקולד שאתם הכי שונאים?עם אגוזים לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים?דני שובבני המטורףףף סוג מוזיקה:ישראליתתת זמר\ת מועדף: להקה מועדפת:היהודים/משינה שיר שוקולדי מעודף:"אדון שוקו הולך לבקר חבר שלו...אדון שוקו אחר" סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה סרט אהוב:אמא חורגת לאיזה פורומים אתם נכנסים?שוקולד מתגייסים סדירים וזיהוי שירים אתם מאמינים בחברות וירטאולית?כן אתם מאמינים באהבה וירטאולית?כן מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום?לורן חבר?אין באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון?על הבטן מה אתם חושבים על הפינות של ארליך?מגרה... פעם ניסיתם? לא הסלבריטי הכי אהוב עליכן:שני צור המדהימה הסלבריטי הכי שנוא עליכן:צביקה פיק ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים?לא יצא לי לקרוא...סליחה נדב אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה?חולת נפש אמיתית מה המוטו שלכם?בלה בלה בלה,ידה ידה ידה אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם?M&M מה אתם חושבות על הפורום?פורום טעים להפליא אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן?גם טחול הייתי תורמת ומילות סיכום, יש?איזה פורום מתוקקקקקקק

../images/Emo9.gif...../images/Emo66.gif

שם: עופרי(קי)...
הכינוי שלך בכל הפורומים:בוניטה בפיתה\ עפריקי\ yelllow
מקום מגורים: אשקלון- הפסקה ללא עיר
מאכל אהוב (חוץ משוקולד): שוקולד
... לא סתם.. שקשוקה
משקה מועדף: מים- סנבנדטו...
מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? שוקולד לבן
מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? שוקולד חלב עם אגוזים, תפוזים, שקדים וכל מיי תוספות כאלה למיניהן
לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים?טובלרון
כמה זמן לא אכלתי... סוג מוזיקה:הכל
(ני לארג'ית..
זמר\ת מועדף:חמי רודנר! (אחרי שפגשתי אותו... ואאה)
להקה מועדפת:כנסיית השכל, שייגעצ, מוניקה סקס, היהודים...
שיר שוקולדי מעודף:השיר של הפרסמומת של שוקולית של פעם.. (שוקולית שוקולית שוקולית של עלית, כולנו ילדים ילדים של שוקולית... עם הבובות גומי האלה
) סרט מצוייר אהוב:הנסיך הקטן....
סרט אהוב: אחי איפה האוטו שלי (אשטון קוצ'ר..
) לאיזה פורומים אתם נכנסים?אוף טופיק, גוד שארלוט, תמונות מצחיקות, בנות (פורום של סנוביות
), שוקולד וצופים- דרום
! אתם מאמינים בחברות וירטאולית? תלוי... יותר קל לספר להן דברים...
אתם מאמינים באהבה וירטאולית? לא
למה שאני יואהב מישהו שאפעם לא ראיתי
מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? אני דיי חדשה פה אז לא יודעת... שמתי לב שאיוצ'קית פה... אז היא
חבר? כרגע לא... באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? מקופלת כולי ובצד בצד של המיטה...
מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? אני לא חושבת... פעם ניסיתם?
! אני קטינה! הסלבריטי הכי אהוב עליכן: תגדירו סלבריטי הסלבריטי הכי שנוא עליכן: כנ"ל...
ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? אמרתי כבר שאני לא חושבת... אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? לא יודעת=\ מה המוטו שלכם? fuck the fucking fuckers! אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? מקופלת מקופלת, עד הפירור האחרון.. מה אתם חושבות על הפורום? טעים...
אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? יש לי כליה אחת.. אז לא
סורי... ומילות סיכום, יש? מילה

נוביצקי

New member
תשובון

שם: נוביצקי הכינוי שלך בכל הפורומים: נוביצקי גיל:18 וחודש ועשרה ימים מקום מגורים:מרכז מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : ספגטי בולונז משקה מועדף: מיץ קיווי מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? פרה מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? לא שונא לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? לא מתגעגע סוג מוזיקה:כל הבנאים שקיימים ! זמר\ת מועדף: בנאי לכל להקה מועדפת:משינה/תיסלם שיר שוקולדי מעודף: "אדון שוקו.." סרט מצוייר אהוב: צעצוע של סיפור סרט אהוב: גברים בחלל/גרינמייל לאיזה פורומים אתם נכנסים? שוקולד/ מתגייסים אתם מאמינים בחברות וירטאולית? אתם מאמינים באהבה וירטאולית? מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? נויה ומיטל חברה? לא באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? זה לא לגיל שלכם... מה אתם חושבים על הפינות של ארליך? לא מכיר פעם ניסיתם? הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אין הסלבריטי הכי שנוא עליכן:אין ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים? לא מכיר אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? "בור סוד שאינו מאבד טיפה" מה המוטו שלכם? החיים קצרים מדיי... אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם? ביסלי מה אתם חושבים על הפורום? על הפנים ... אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? לא ומילות סיכום, יש? לא אין

NBGirl

New member
חחחחח שרוט ../images/Emo122.gif

ביסלי לא עשוי משוקולד, אתה יודע... :) ומה אתה לא מכיר את הפינה של ארליך ?! זו הפינה הסוטה
אתה מכיר.

Ez sLeeP

New member
עונה..

שאלון מאה? אני כבר עשיתי שאלון אלף. אני חושב. לא תוכלי להפתיע אותי, ANYWHO.
מקום מגורים: חיפה, בירת הצפון השוממת.
מאכל אהוב: כל המערב פחמימות בצורה נאותה.
משקה מועדף: קפה. אבל שיהיה טוב.
שוקולד אהוב: הממ.. ספלנדיד. בעצם, עדיף משהו תוצרות שוויצרית.
שוקולד שנוא: כל שוקולד שפג תוקפו / שהתייבש / אינו ראוי לאכילה.
געגועים לשוקולד: הממ.. אני סנילי. לא זוכר שוקולדים שכבר לא מיוצרים.
זמר אהוב: עברי לידר. (תעשה לי ילד?)
להקה מועדפת: The Corrs, The Cardigans.
שיר שוקולדי מועדף: הא?
סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה. ראיתי 53495893 פעם.
סרט אהוב: נוטינג היל (או כל סרט פסטורלי אחר בו מככבת ג'וליה רוברטס); סרטיו הפולחניים של קווין סמית'.
"לאיזה פורומים אתם נכנסים?": עברי לידר, אופרות סבון, שוקולד, שמינסטים. (2 ו-4 בניהולי).
"אתם מאמינים בחברות וירטואלית?": כן.
"אתם מאמינים באהבה וירטואלית?": לא.
"מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום?": שאלה מכשילה?
"באיזה תנוחה אתן אוהבות לישון?": מתנגד לשאלה הזו בגלל הניסוח המגדרי הלקוי שלה.
"מה אתם חושבים על הפינות של ארליך?": גם זה מאוד לא נכון-מגדרי, אבל עובד בשבילי, אז.. מעוררות תיאבון (מיני או אחר..).
"פעם ניסיתם?": לא.
סלבריטי אהוב: אין.
סלבריטי שנוא: אודטה מ'הבוקר של אודטה'. אישה נוירוטית המפרכסת מול מסכי הטלויזיה בצורה שלא מושכת אף אחוז רייטינג בודד, באש הוא.
"ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים?": מיותרת.
"אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה?": אני לא יכול לתאר את עצמי, מעולם לא יכולתי.
מה המוטו שלכם? חיו ותנו לחיות. היו מאושרים באשר אתם. אהבו את עצמכם. קבלו את עצמכם. קבלו את אחרים. אל תתנו לקטנות להניד מנוחה מעיניכם. שנו טוב. אכלו טוב. חיו טוב.
"אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם?": יוקרתי, מאופק, ובעל טעם מעודן.
"מה אתם חושבות על הפורום?": (זו צורה מאוד מעוותת לכלול את שני המינים בשאלה אחת) פורום מתוק. אפילו מתוק מידי.
"אם המנהלות היו צריכות תרומת כלייה, הייתם תורמים להן?": לא. מצטער, אני מאוד אובססיבי כלפי איברי הפנימיים.
מילות סיכום? צוהריים טובים, והמשך יום נעים. נדבו'ש.

ל א ק י

New member
אממ...:\|אליהו|../images/Emo107.gif

שם: הכינוי שלך בכל הפורומים: ל א ק י גיל: 13 ו11/12
מקום מגורים: מגדל העמק מאכל אהוב (חוץ משוקולד) : מנצ'וס משקה מועדף: דם
מהו השוקולד שאתם הכי אוהבים? לבן מהו השוקולד שאתם הכי שונאים? מריר לאיזה שוקולד אתם הכי מתגעגעים? למה לי להתגעגע לשוקולד?
סוג מוזיקה: זמר\ת מועדף: להקה מועדפת: שיר שוקולדי מעודף: סרט מצוייר אהוב: מלך האריות סרט אהוב: לאיזה פורומים אתם נכנסים? אוף טופיק, שוקולד, כלבים, הומור אתם מאמינים בחברות וירטאולית? כן אתם מאמינים באהבה וירטאולית? לא יודעת מיהם החברים הכי טובים שלכם מהפורום? אין לי חברים
חבר? אין באיזו תנוחה אתן אוהבות לישון? על הבטן מה אתם חושבים על הפינות של ארליך?
פעם ניסיתם?
הסלבריטי הכי אהוב עליכן: אין הסלבריטי הכי שנוא עליכן: אין ועל הפינה של נדב, מה אתם חושבים?
<?> אם הייתם צריכים לתאר את עצמכם במשפט, מהו היה? ילדה סתומה שמתאמצת למלא שאלון עם מקלדת וירטואלית בבולגריה אחרי בנג'י
מה המוטו שלכם? מאיפה לי אם הייתם ממתק שוקולד, איזה ממתק הייתם?
מה אתם חושבות על הפורום? אין לי עם מה חשוב על הפרום אם המנהלות היו צריכות תרומות כלייה, הייתם תורמים להן? רק לאחת מהן
ומילות סיכום, יש? בולגריה זאת ארץ דפוקה, אי אפשר להתקין בה עברית

למעלה