שאלון "הכל מכל":

d r o r y

New member
שאלון "הכל מכל":

לאחר תקופה דיי ארוכה בלי לחבר שאלונים,החלטתי לחזור לעניינים ולהרכיב את אחד השאלונים המעניינים,המשעשעים,העמוקים,והמצחיקים בכל הזמנים. השאלון,כשמו כן הוא,יכלול כל מיני קטגוריות ושאלות מכל הסוגים-שאלות מצחיקות,שאלות שעוסקות בנושאים ברומו של עולם,זה או זה,שאלות היכרות,ועוד ועוד. אז עכשיו,אני אפסיק עם הפוליטיקה והשיווק שלי ואתחיל סוף סוף את השאלון: -שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? 4.מה הוא תחביבך העיקרי? 5.וכישרונותייך העיקריים? 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? 7.והאהובה? 8.כמה שפות אתה דובר? 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? 13.מה הפרי האהוב עליך? 14.והירק? 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך? 21.מה מה משמח אותך? 22.מה מצחיק אותך? -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? 2.שוקו או קפה? 3.ישראל או ארה"ב? 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? 5.עוגה או גלידה? 6.ענבים או בננה? 7.כדורגל או טניס? 8.אביב גפן או גידי גוב? 9.דגים או בשר? 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? 12.קולה או מיץ ענבים? 13.שיעור לשון או אנגלית? 14.שם לבנים-דניאל או רותם? 15.שם לבנות-דנה או נטלי? זהו...לבינתיים.בהצלחה!

..

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מי זה בוגי מן?? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מנסה להוריד אותה קצת 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 10 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? אה? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? תרגום 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? בעיטה לביצים 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 1- 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך אשם בבגידה" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה אותו -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אבא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שלא צריך לחפור כדי שיסכימו משהו 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? ליאונדרו דיקפריו חח 4.מה הוא תחביבך העיקרי? אין בעיקרון 5.וכישרונותייך העיקריים? איןן 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות 7.והאהובה? כנות 8.כמה שפות אתה דובר? 1 וחצי 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? האמת אני לא מוצאת דבר כזה 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? לצערי רבנו אתמול בלילה... הכל הכל הכל 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? ברור איזה סטיגמותת 13.מה הפרי האהוב עליך? תות 14.והירק? עגבניה 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? שאני אסיים בגרויות ופסיכומטרי בהצלחה והתקבל לאוניברסיטה ואתחיל את החיים כמוש צריך... 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? העולם הבא.. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? העולם הבא 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? בני דודים שלי 19.מה אתה אוהב בו/ה? כיף לדבר איתם 20.מה מרגש אותך? וואי, המון דברים 21.מה מה משמח אותך? כנ"ל 22.מה מצחיק אותך? כל דבר -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? שאלה קשה.. אממ מלוואח 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? כשאני אהיה בארה"ב אני אעדכן 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? תלוי איזה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? טניס למרות שבחיים לא שיחקתי, פשוט יש לי סלידה טבעית מכדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? אוי ווי.. אפחד 9.דגים או בשר? דגים אני חושבת.. בעצם אפחד 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? משהו באמצע 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לספר 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם? אממממ רותם 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

moomi123

New member
עונהנה../images/Emo15.gif

שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?בוהה בו במבט מוזר ושואלת אותו מה הוא עושה פה? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?לאדעת.. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?5וחצי 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אםםםםםםםםם.......... 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?שזה אומר? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?שלא הבנתי כלום!
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???קופץ עליה וחוטף לה את שקית הצ'יטוס!
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?1,200 חח.. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך לא ידע?" חח.. לאדעת.. לא מירה ת'משפט 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????מתחילה לשתות את המיץ ואח"כ הולכת למכולת לקנות מים כדי לשטוף פנים! -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?הכל 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?אפחד 4.מה הוא תחביבך העיקרי?לגלוש במחשבב 5.וכישרונותייך העיקריים?לשיר, לרקוד, לשחק כדורעף 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?צביעות,שקרנות,נצלנות 7.והאהובה?רוך,אהבה חברתית,שמחה ועוד כלמני 8.כמה שפות אתה דובר?2 וחצי שפות 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?לאדעת.. אולי שלפעמים אני יכולה להיות סופר קרציה? 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שכיף להיות איתהה! 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין.. 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?כן 13.מה הפרי האהוב עליך?לאדעת.. תפוח? 14.והירק?מלפפון
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?אםם.. שאני אצליח בכל מה שארצה ושאני אחיה באושר ועושר!
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?כיהנום/גן עדן 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?לאדעת.. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?בר 19.מה אתה אוהב בו/ה?שכיף להיות איתה ולעשות כל מני דברים מפגרים כמו..מלחמת כריות 20.מה מרגש אותך?סרטים, סיפורים אמיתתים שקרו לאנשים כמו: סיפורי שואה 21.מה מה משמח אותך?המון דבריםםםם!!! 22.מה מצחיק אותך?המון.. נוווווווווווווווווו -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה 2.שוקו או קפה?שוקו 3.ישראל או ארה"ב?אםםםםם 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?ענבים 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב?אביב גפן 9.דגים או בשר?בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?קולים וטובים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?תלוי מה 12.קולה או מיץ ענבים?שאלה קשה... מיץ ענבים 13.שיעור לשון או אנגלית?אנגליתת 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי

עונה

שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?אהההה בוגי מן ?? דבר ראשון הייתי שואלת אותו מי הוא ומה הוא עושה בחדר שלי -חחח 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?הוא היה מקשת אותה בשרשראות של סוכות 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?5 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? אין לי מושג 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? באמת ? לא הרגשתי אותן בתחת ... דקה אני בודקת אם הן שם ... 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???אומרת לו שהצ'יטוס רעיל ואני רק מנסה להתאבד ואז הייתי בורחת משם בדילוגים 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?הרבה 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"לא יודע כי הוא אהבל ... 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותה את המיץ !!! -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?שנייהם 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?הכל 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?ג'ואי מ"חברים" הוא טמבל חמוד כזה !!! 4.מה הוא תחביבך העיקרי?יש הרבה 5.וכישרונותייך העיקריים?כתיבה 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?קנאה ושביצריות 7.והאהובה?היגיון ותמיכה 8.כמה שפות אתה דובר?שתיים 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?לא יודעת כל אדם הוא מיוחד בהכל ... 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?תמיכה ואהבה 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא 13.מה הפרי האהוב עליך?אבטיח 14.והירק?לא יודעת 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?חבר , הצלחה בלימודים , שכל האנשים שאני אוהבת יהיו איתי ... 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?עוד עולם אני מקווה 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?עוד עולם שאני אפגוש בו את כל מי שמת (משפחה שמתה או נרצחה בשואה ...) 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?הורים וסבתא 19.מה אתה אוהב בו/ה?נו אין לי כח להסביר 20.מה מרגש אותך? דברים רומנטים 21.מה מה משמח אותך?שאני פוגשת אנשים שאני אוהבת , שאני שותה קולה , ושאני עושה דברים שאני אוהבת 22.מה מצחיק אותך?בדרך כלל בדיחות מצחיקות אבל הרבה פעמים ביחוד בטיולים ואחרי שאני שותה קולה אז אני במצב כפית ואז אני צוחקת מהכל ... -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה 2.שוקו או קפה?תה .... 3.ישראל או ארה"ב?ארה"ב 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?ענבים 7.כדורגל או טניס?טניס 8.אביב גפן או גידי גוב?שניהם 9.דגים או בשר?דגים 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?לא יודעת .... 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?להוציא 12.קולה או מיץ ענבים?קולה!!!!!!!!!!!! אהההההה אני מכורה .... 13.שיעור לשון או אנגלית?לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?נטלי

kate162

New member
../images/Emo3.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?חחח הייתי הולכת לי בשקט החוצה... 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? דיאטה? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 1 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? מה? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? חחחח 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? לוקחת את אלת הבייסבול הקרובה ומכה בראשו
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 342558 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? חושבת שענבים זה מגעיל -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? סטואי מאיש משפחה 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לגלוש באינטרנט 5.וכישרונותייך העיקריים? מתמטיקה, ציור 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? טיפשות 7.והאהובה? חכמה 8.כמה שפות אתה דובר? 3 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? היא מצחיקה 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? חחח לא. 13.מה הפרי האהוב עליך? מנגו, אפרסק 14.והירק? גמבה 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לפתוח עסק מצליח 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? כלום 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? כלום 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך? 21.מה מה משמח אותך? 22.מה מצחיק אותך? אנשים טיפשים -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? קפה 3.ישראל או ארה"ב? ארה"ב 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? משחקים 5.עוגה או גלידה? עוגה 6.ענבים או בננה? --- 7.כדורגל או טניס? טניס 8.אביב גפן או גידי גוב? 9.דגים או בשר? 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חחח חנונים כמובן 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לשמור 12.קולה או מיץ ענבים? כלום 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

noa elisha

New member
עונהה =]

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? כלום...חח... 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? היה מת!! =] 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 8 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? מאיפה לי?! 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? מה?? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מזה? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? רצה 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 700000 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה תמים =] -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שאמא שלי מסכימה לי לעשות כל מה שאני רוצה =] 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? עפר שכטררררר 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לשחק כדורסל, לנגן בגיטרה, ולראות טלויזיה 5.וכישרונותייך העיקריים? כדורסל... 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? אנשים צבועים 7.והאהובה? אנשים שמסתכלים על האופי- ולא על היופי 8.כמה שפות אתה דובר? עברית=] חח סתם אני יודעת בערך אנגלית ספרדית וערבית 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת... 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין לי אחת יש לי כמה... 11.ובבת זוגתך(אם יש)? איןן 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? חח לא 13.מה הפרי האהוב עליך? מנגו 14.והירק? חסה 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לסיים בצפר, ללמוד משחק ולהתחתן 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? הולכים לגן עדן... 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? גן עדן =] 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? בדודה שלי 19.מה אתה אוהב בו/ה? היא יפה וחמודה ומצחיקה (היא בת 2...) 20.מה מרגש אותך? שירים 21.מה מה משמח אותך? חברות שלי 22.מה מצחיק אותך? חברות שלי -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? טלויזיה =] 5.עוגה או גלידה? עוגה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? איףף...אפחד 9.דגים או בשר? דגים 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? קולים ורעיםם =] חח... 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לספר 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

Emi25

New member
אני

שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? את אבא אני לא מכירה 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? אני בקושי רואה טלויזיה 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לשמוע מוזיקה... לתייל אם בן שלי או לבד 5.וכישרונותייך העיקריים? חח 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שקרים, אנשים רעים, 7.והאהובה? עזרה, חברות. 8.כמה שפות אתה דובר?עברית ספרדית וחצי אנגלית 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אין לי מוסג 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין לי ממש הכי טוב...יש לי חברים אבל לא הכי טובים 11.ובבת זוגתך(אם יש)?אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוח אדום 14.והירק? קרוב 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? אושר, אהבה 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?לא ודעת 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? בן שלי ואח שלי ובת דודה שלי 19.מה אתה אוהב בו/ה? הרבה 20.מה מרגש אותך? בן שלי, שאני רואה אנשים טובים שעוזרים 21.מה מה משמח אותך? כנ"ל 22.מה מצחיק אותך?בן שלי וביחלל ילדים -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? קפה 3.ישראל או ארה"ב? לא היתי בארצות הברית 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? שניהם 6.ענבים או בננה? בננה 7.כדורגל או טניס? לא שניהם 8.אביב גפן או גידי גוב? לא יודעת 9.דגים או בשר? שניהם 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? הכל בגוולות... 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לספר 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל!! זה הבן שלי!!! 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי אומרת מיז ה לעזאזל בוגימן? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? הוא היה הולך עקום מרוב המשקל.. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? אמ.. אני מאוד מפקפקת האימרה הזאתי אז:4 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 500% לפחות!
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? אהע? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אני טוענת אחרת.. הטענה שלי היא מאוד רחבה ומעניינת והיא טוענה שלכל טענה יש טוען ואז יש מישהו שטוען שהוא טענה אחרת שהוא טען בעבר ועכשיו הוא טוען שהוא טען בטעינה..ברור
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? אומרת לו: "אבוללה תירגע! הצ'יטוס הזה עלה לי 6 שקל בקיוסק היקרן! ואתה לא תיקח לי אותו!!
" 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 67889 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" עשה 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה את המיץ ענבים..דההה פפחח.. הייתי מצפה ממך ליותר! -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? זה שהיא באותו מין שלי..
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?
4.מה הוא תחביבך העיקרי? לנוח 5.וכישרונותייך העיקריים? לנחור 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות 7.והאהובה? הגינות 8.כמה שפות אתה דובר? 4.. אבל 2 מהם זה חלקית וחלקית מינוס. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת..:S 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? לוידעת. 11.ובבת זוגתך(אם יש)?
12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? כן.. מה הקשר.? 13.מה הפרי האהוב עליך? מנגו ואבטיח..:) 14.והירק? עגבניה..
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? שאני אהיה מאושרת!!!! 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? לא מעונינת לחשוב על זה.. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? גן עדן. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? סבא וסבתא שלי 19.מה אתה אוהב בו/ה? שהם חמודים?.. 20.מה מרגש אותך? אממ.. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה מפשט שהיה בהארי פוטר..
21.מה מה משמח אותך? הרבה דברים.. 22.מה מצחיק אותך? כנ"ל -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה!! 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? ארה"ב.. אבל אין כמו ישראל!! 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? עוגה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? טניס 8.אביב גפן או גידי גוב? גידי גוב.. 9.דגים או בשר? בשר.. דגים זה בלעכסי!! 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים וטובים. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצה? לספר ולהוציא החוצה 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית!! רולז!!:) 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? דנה

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מציעה לו שיעבור ערוץ ויראה השגריר עם מלו-מלו-ילו ותום-תום
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? דאווינים
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 0 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? מיליארדים, האי אויר יש בכל מקום! 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי אתם תפסתם ת'קווים. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? שכואב לי התחת. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? "לך תזדיין, מי שאוכל לבד אוכל יותר!" 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? המון
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך____________" לא בנה?
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? מקיאה. שונאת מיץ ענבים. -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? שניהם לא, שילכו לעזאזל. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? ^^^^^ 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? שרון סילבר וריקי בן-חיים
שולטות
4.מה הוא תחביבך העיקרי? ללכת להצגות. חולה על זה! 5.וכישרונותייך העיקריים? להציק
6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות 7.והאהובה? אני די אנטיפתית, אז..
8.כמה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וספרדית בערך ברמה של שפת אם. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כלום
11.ובבת זוגתך(אם יש)? שהוא מדהים
ועוזר לי המון.. ומקשיב לכל הזיוני שכל שלי, חח.. 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? נייט, נייט, נייט. 13.מה הפרי האהוב עליך? תותים, נהנהנהנה..
14.והירק? מלפפון. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לפגוש את יעל
עוד כ"כ הרבה פעמים שהיא בעצמה תבוא ותגיד לי שלום
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? זין. מאיפה לי? 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? סתבו. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אין
19.מה אתה אוהב בו/ה? שונאת את המשפחה. 20.מה מרגש אותך? יעלי. 21.מה מה משמח אותך? יעלי. 22.מה מצחיק אותך? יעלי. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה
2.שוקו או קפה? בטח ששוקו. 3.ישראל או ארה"ב? י ש ר א ל . 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גלידה 6.ענבים או בננה? איכס. 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב
9.דגים או בשר? בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? אה? 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? תלוי מתי. 12.קולה או מיץ ענבים? קולה
13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? דאאאאאנה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo203.gif../images/Emo181.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? אומרת לו שיתחפף מכאן! 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? לא יודעת 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? מה? 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? מה אני איינשטיין? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? מה? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מה זה השאלות האלה? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? מרביצה לו
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? אני לא טובה בחשבון.. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" בלה בלה בלה 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה את המיץ ענבים! -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אף אחד מהם.. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? כלום חה חה חה 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? אוי יש מלא.. 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לקפוץ על המיטה! 5.וכישרונותייך העיקריים? כלום! אני בן-אדם ללא כישרונות! 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? לא יודעת 7.והאהובה? לא יודעת 8.כמה שפות אתה דובר? 2.. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? שאני מיוחדת
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהוא חושב כמוני.. 11.ובבת זוגתך(אם יש)? .. 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא 13.מה הפרי האהוב עליך? אבטיח
14.והירק? כרובית 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? להיות אזרחית ארה"ב 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? עולם הבא.. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? עולם הבא.. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אלה שבארה"ב.. 19.מה אתה אוהב בו/ה? הם אמריקאים כאלה
20.מה מרגש אותך? סרטים 21.מה מה משמח אותך? אה הרבה דברים.. 22.מה מצחיק אותך? הרבה דברים.. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה
2.שוקו או קפה? קפה
למרות ששניהם זה מגעיל! 3.ישראל או ארה"ב? ארה"ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? תלוי מתי..
6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? טניס! 8.אביב גפן או גידי גוב?
9.דגים או בשר?
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים שליטה! 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? להוציא החוצה 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונהנהנה

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?מי זה בוגי מן?
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? אבל היא לא
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? ממתי יש ים במדבר?
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? ממתי יש קלוריות באוויר?
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? מאיפה השאלות האלה?
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אפשר מילון? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? מביאה לו את הצי'טוס
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? תחשב לבד
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך____אין לי חרוז
___________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? יאמייייי^#@&% -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? לא יודעת 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? דורין ממיכאלה 4.מה הוא תחביבך העיקרי? מחשב 5.וכישרונותייך העיקריים? מחשב
סתם, לא יודעת 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שקרנות 7.והאהובה? כנות מן הסתם
8.כמה שפות אתה דובר? 3 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא מדהימה#$^#@ וחכמה וחמודה 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוח 14.והירק? עגבניה 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לראות את טלי שרון
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? אין כלום 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? שנמשיך לחיות
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? מיטל 19.מה אתה אוהב בו/ה? הרבה דברים 20.מה מרגש אותך? הרבה דברים 21.מה מה משמח אותך? חברה שלי 22.מה מצחיק אותך? חברה שלי -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? עוגה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? טניס 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן 9.דגים או בשר? לא זה ולא זה 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים וטובים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לשמור ולאגור בבטן 12.קולה או מיץ ענבים? מיץ ענבים 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם? אני רותם
אממ רותם לא מתאים לבנים לדעתי אז דניאל
15.שם לבנות-דנה או נטלי? דנה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

-שאלות "שרוטות":
1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? קמה, ואומרת לו בוקר טוב
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? הוא היה מסתדר..
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 5
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? באוויר?
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי הם מאגניבותת
6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מה?
7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? מביאה לו את השקית.. מי אוהב צ'יטוס?!
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? מתמטיקה זה לא התחום שלי :-\
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" סיפר כבדיחה.
10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשטוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שוטפת במיץ ענבים
-שאלות היכרות כלליות:
1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? עם שניהם
2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? אני אוהבת את שניהם הכי בעולם
3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? את מלמן הג'ירפה ב"מדגסקר"
4.מה הוא תחביבך העיקרי? לרקודדד
5.וכישרונותייך העיקריים? ריקודד
6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? שחצנות
7.והאהובה? יושר
8.כמה שפות אתה דובר? 4 ובקרוב 5
9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אני עקשנית
10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהיא מתחשבת
11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין לי
12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? חח לאא
13.מה הפרי האהוב עליך? מנגו
14.והירק? ברוקולי
15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לסיים תיכון עם בגרויות ולהתגייס
16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? אני מקווה שעוד חיים
17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? עוד חיים
18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? כל המשפחהה
19.מה אתה אוהב בו/ה? אני אוהבת את כולםםם
20.מה מרגש אותך? שירים טובים
21.מה מה משמח אותך? לראות שאני מצליחה במשו
22.מה מצחיק אותך? חברות שלי
-זה או זה:
1.פיצה או מלאווח? פיצהה
2.שוקו או קפה? לא זה ולא זהה
3.ישראל או ארה"ב? שתיהם
4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט
5.עוגה או גלידה? עוגה
6.ענבים או בננה? ענבים
7.כדורגל או טניס? כדורגל
8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן
9.דגים או בשר? בשר
10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? חנונים וטובים
11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצה? לספר ולהוציא החוצה
12.קולה או מיץ ענבים? קולה
13.שיעור לשון או אנגלית? שיעור אנגלית
14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל
15.שם לבנות-דנה או נטלי? דנה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עניתתתתי

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מי זה בוגי מן?! 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? נהנה 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? ברור ש10 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 90 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי זה כייףףףף!! 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?ברור 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???בורחחחחחח 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?386 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך____________יודע___" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? לא יודעת עם שניהם 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? שניהם 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? לא יודעת.אי מתחברת להרבה. 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לישון 5.וכישרונותייך העיקריים? יש לי כישרון חבוי.. :]] לא חשוב כרגע 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? אדישות 7.והאהובה? יכולת הצחקה 8.כמה שפות אתה דובר? 2 וחצי (עברית חצי ערבית חצי ספרדית וחצי אנגלית) 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לא יודעת. 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין דבר הכי. אני אוהבת קצת מכל דבר. 11.ובבת זוגתך(אם יש)?- 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? :| 13.מה הפרי האהוב עליך? אבטיח זה פרי נכון?! 14.והירק?מלפפון 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?2 דברים. להגשים את שני החלומות שלי! 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? יש לי תאוריה שלמה לגבי זה לא ניכנס לזה! 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? מה שישי בתאוריה שלי 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? - 19.מה אתה אוהב בו/ה?- 20.מה מרגש אותך? ואוו..הרבהה!! 21.מה מה משמח אותך?שאנשים שאני אוהבת שמחים! 22.מה מצחיק אותך? קומקאים -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה 2.שוקו או קפה?שוקו 3.ישראל או ארה"ב?ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה?עוגה 6.ענבים או בננה?ענבים 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב?גידי גוב 9.דגים או בשר?בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? קולים וטובים!! 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?תלוי איזה סוג של תיסכול. אם זה תיסכול שניתן לשיתוף עם אנשים אז למה לא להוציא החוצה!? 12.קולה או מיץ ענבים? דיאט קולה! 13.שיעור לשון או אנגלית? אנגלית 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?דנה

shanchan

New member
עונה ../images/Emo105.gif

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? שואלת אותו "מה חדש?" 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? נופל 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 5, כי בסוף המדבר תמיד יש ים בל לא תמיד בסוף הים יש מדבר. 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0.5267 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי כוכביות דוקרות בתחת. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? דעתי היא שעדיף להסביר בשפה פשוטה כדי שאני אבין. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? נכנסת לשוק! מאיפה הגיעה לי שקית צ'יטוס ליד? :| 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? הרבה 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך- לא ידע? 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשטוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה להנאתי :) -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? את זה שהיא לא ההורה השני. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? אדם בג'ואן מארקדיה. ואחריו לארי מאלי מקביל. 4.מה הוא תחביבך העיקרי? לישון 5.וכישרונותייך העיקריים? לישון |אני מעולה בזה!|, למרות שאני גם בסדר בלצייר, לכתוב וכאלה. 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות ורחמים עצמיים. 7.והאהובה? ישירים, שאפשר לתת בהם אמון, חוש הומור. 8.כמה שפות אתה דובר? אחת. את כל השאר אני לא מדברת... 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אני נרדמת בכל מקום בכל שעה ובמקום דברים |למשל- במקום בית ספר, במקום ללכת לחברים, במקום לעשות עבודות וכדומה| 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אין לי.. יש לי כמה חברים טובים שבכל אחד אני אוהבת משהו אחר :) 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? אה, לרוב אני לא שואלת מזרחיים איזו מוזיקה הם אוהבים. 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוח 14.והירק? גזר 15.מה תאחל לעצמך לעוד 5-10 שנים? שאני אלמד עיצוב פנים או עיצוב אופנה באיטליה. 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? חחח עוד לא החלטתי... אבל בעיקרון או גלגול נשמות, או כלום. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? חיים נוספים, אבל לא כמו בגלגול נשמות שלרוב לא זוכרים כלום מהגלגול הקודם, אלא שזוכרים את כל מה שהיה בגלגול הראשון. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אמא 19.מה אתה אוהב בו/ה? היא אמא שלי והיא הכי נורמלית... 20.מה מרגש אותך? סרטי קומדיה רומנטית. 21.מה מה משמח אותך? כל מיני דברים קטנים... 22.מה מצחיק אותך? חברים D: -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה!! 2.שוקו או קפה? שוקו! 3.ישראל או ארה"ב? שניהם מסריחים P: סתם, לא הייתי בארה"ב... אבל אני מניחה שכל מקום |אולי פרט לעיראק| יותר טוב מפה, אז ארה"ב. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? עוגה 6.ענבים או בננה? בננה |שונאת ענבים| 7.כדורגל או טניס? שניהם מסריחים... כדורסל יותר טוב. 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן! 9.דגים או בשר? שניצל. 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? לא איכפת לי... 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לספר ולהוציא יותר טוב. 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון! 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

green rebel

New member
לכל אלה שלא יודעים מי זה בוגי-מן...

טוב.. אז יש סרט אימה אחד ששמו הוא: "בוגי-מן" בוגי-מן זאת מן מפלצת כזאת שיש עליה אגדה והיא מספרת שהבוגי-מן אוכל ילדים... סתם!! ת'אמת שאין לי מושג.. ואני רק יודעת שזאת דמות מפחידה מסרט אימה...

d r o r y

New member
הרשי לי לדייק קצת את דברייך:

כשכתבתי בוגי-מן התכוונתי למתאבק אחד מה wwe,שקוראים לו בוגימן,כי הגימיק שלו זה למעשה אותו הגימיק של הבוגי-מן מהסרט.התכוונתי לבוגי-מן מההיאבקות.חחחחח.......רובכם הגדול פה לא מכיר אותו,והייתי אומר שאתם לא מפסידים כלום בכך

green rebel

New member
אני מכירה אותו!!! אבל אני שונאת את

ה-wwe כי זה מבויים ואם יותר מדי הצצגות (של המתאבקים..) אבל לא ידעתי שאת מתכוונת אליו... אבל זה לא משנה כי השם של המתאבק הזה הוא עפ"י הדמות מהסרט,...

polbblop

New member
../images/Emo175.gif עונה.. ../images/Emo9.gif

-שאלות "שרוטות": |גזוז1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? בועטת בו.
|גזוז2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מתאבד..? |גזוז3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? המממ... 9843437 בריבוע.
|גזוז4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? לא נדמה לי שיש בו קלוריות...
|גזוז5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? ? |גזוז6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מסכימה בהחלט. [מה אמרת..?] |גזוז7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? מחביאת את הצ'יטוס בחזייה. לשם הוא לא יגיע.
|גזוז8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 5, כמובן.. מתמטיקה פשוטה.
|גזוז9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" לא ידע?
|גזוז10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה.
-שאלות היכרות כלליות: |גזוז1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אבא. |גזוז2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? הוא האדם הכי מצחיק שיש.
|גזוז3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? לא'דעת.. |גזוז4.מה הוא תחביבך העיקרי?
|גזוז5.וכישרונותייך העיקריים? יש כאלה..?
|גזוז6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? צביעות.
|גזוז7.והאהובה? חוש הומור. |גזוז8.כמה שפות אתה דובר? 3. |גזוז9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? אני? מיוחדת?
|גזוז10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שאפשר לדבר אתו על הכל.
|גזוז11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין בדיוק.. |גזוז12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? לא יצא לי להכיר ספרדי...
אז מוזיקה קלאסית? |גזוז13.מה הפרי האהוב עליך? תפוז.
|גזוז14.והירק? לא'דעת.. |גזוז15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? להיות מאושרת, עם מישהו שאני אוהבת.
|גזוז16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? אין לי מושג.. |גזוז17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? לא'דעת.. |גזוז18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אבא.
|גזוז19.מה אתה אוהב בו/ה? נו, כבר עניתי על זה... |גזוז20.מה מרגש אותך? הרבה דברים.. |גזוז21.מה מה משמח אותך? כל דבר כמעט.. |גזוז22.מה מצחיק אותך? כנ"ל.. -זה או זה: 1|גזוז.פיצה או מלאווח?
|גזוז2.שוקו או קפה? מוקה.
|גזוז3.ישראל או ארה"ב? ישראל. |גזוז4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט. |גזוז5.עוגה או גלידה?
|גזוז6.ענבים או בננה?
|גזוז7.כדורגל או טניס?
|גזוז8.אביב גפן או גידי גוב? אביב, כמובן. |גזוז9.דגים או בשר? בשר. |גזוז10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? רעים.
|גזוז11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? לספר. אבל לאנשים מאוד מסויימים.. |גזוז12.קולה או מיץ ענבים? קולה.
|גזוז13.שיעור לשון או אנגלית? שניהם.
|גזוז14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל. |גזוז15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי.

qtgirl

New member
שאלוןןןןןןןןןןןןןןן

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מי זה? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? ממשיך בדרכו 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 1 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0.0000001 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? הא? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? זה לא נכון 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? מעיפה לו בוקס עצבני 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 423 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך__אוכל עוגה_____________" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? מקיא -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? לא זה ולא זה:p 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? כלום 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? לא זוכרת 4.מה הוא תחביבך העיקרי? ציור 5.וכישרונותייך העיקריים? נערף 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? קנאות 7.והאהובה? אהבה 8.כמה שפות אתה דובר? 2 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? נערף 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? נאמנות 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אהבה 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? כן 13.מה הפרי האהוב עליך? אפרסק 14.והירק? גמבה 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לגמור תואר או שנייםץ 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? כלום 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? עוד עולם 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? דודה שלי 19.מה אתה אוהב בו/ה? היא נחמדה 20.מה מרגש אותך? חבר שלי 21.מה מה משמח אותך? גם 22.מה מצחיק אותך?כנ"ל -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? ארה"ב 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גלידה 6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן 9.דגים או בשר? בשר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? קולים ורעים 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? להוציא 12.קולה או מיץ ענבים? קולה 13.שיעור לשון או אנגלית? ספרות 14.שם לבנים-דניאל או רותם? דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי? דנה זהו...לבינתיים.בהצלחה! תודה=]

yoelel

New member
../images/Emo107.gifעונההההההה

חיפשתי שאלון ארוך.. -שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מציע לו כוס קפה..מגיע לו! 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? אמממ,מפיל בדואים לבירכה... 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 17 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 25 בדקתי..
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? ככה. הם מאוד נעימות בישבן.. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?מה שתגידי..מזה בכלל?! 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? אומר לו"מי שאוכל לבד,אוכל יותר!" והולך.. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 4862 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך ידע?!" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? דה כיאילו! שותה ושותה ושותה ושותה! ואז שותה עוד! -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אפ'חד.. 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? כלום. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? הרבה. 4.מה הוא תחביבך העיקרי?לעשן,להיות על המחשב. 5.וכישרונותייך העיקריים? לדפוק לאנשים את החיים! 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? אמממ,התגאות על סתם. 7.והאהובה? לא יודע. 8.כמה שפות אתה דובר? אחד וחצי. 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? כל מיני.. 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אממ,יודע להקשיב..כנראה! 11.ובבת זוגתך(אם יש)? אין... 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? כן וזה.. 13.מה הפרי האהוב עליך? אממ,לא יודע! 14.והירק? גמבה. זה לא כיף שמדברים על אוכל.. באלי לי למות. 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? מוות מלא יסורים! 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? מקווה שכלום..או שחיים חדשים 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? חיים חדשים. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? אממ,אנערף.. 19.מה אתה אוהב בו/ה? כלום. 20.מה מרגש אותך? הרבה דברים. 21.מה מה משמח אותך? אהבה. 22.מה מצחיק אותך? אנשים. -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? לא עונה על שאלות עם אוכל! 2.שוקו או קפה? 3.ישראל או ארה"ב? ארה"ב. 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט! 5.עוגה או גלידה? 6.ענבים או בננה? 7.כדורגל או טניס? טניס. 8.אביב גפן או גידי גוב? דהההההה אביב גפן! 9.דגים או בשר? [יוצא דופן] בשר! 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? ילדים "קולים" וטובים.. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? מה שאני אחליט.. 12.קולה או מיץ ענבים? 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון. 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל. 15.שם לבנות-דנה או נטלי?רותם! זונות. בא לי למות..

למעלה