שאלון הכירות =]

Deadly Whisper

New member
:)

שם: ירדן תאריך לידה: 12/8 גיל: 13 עיר מגורים/איזור: רחובות מאכל אהוב: המ, קשה
נראה לי אוכל סיני. שתייה אהובה: דיאט קולה!!!!!!
עונה אהובה: אביב? שחקן אהוב חוץ מג'וני: יש לי הרבה
אורלנדו בלום, הית' לדג'ר, שן פן, ג'ק ניקולסון, ג'פרי ראש
וליאונרדו דיקפריו. P: שחקנית אהובה: שרליז ת'רון. סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקאריביים. סרט אהוב לא של ג'וני: וואי, איזו שאלה
כנופיית נד קלי והניצוץ נראה לי. שיר אהוב: איזה שאלות
לא יודעת. זמר אהוב: זמרת P: כריסטינה אגילרה ומדונה. כלי נגינה אהוב: פסנתר. יום בשבוע אהוב: שני. יש CSI:NY
שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): וואי...נראה לי מדעים. כי נורא מצחיק בד"כ. אה וצרפתית!
שיעור שנוא: חינוך, מתמטיקה. צבע אהוב: כתום. חיה אהובה: כלב, חתול
תמונה שלך/ תמונה אהובה: אין לי כוח

Aviyush

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: אביה תאריך לידה: 26.8 גיל: 15 וחצי עיר מגורים/איזור: מרכז מאכל אהוב: שוקולד שתייה אהובה: מים, אייס וניל עונה אהובה: קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני: טום הנקס, שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס סרט אהוב של ג'וני: המספריים של אדוארד סרט אהוב לא של ג'וני: אישה יפה שיר אהוב: TIME OF MY LIFE זמר אהוב: זה משתנה מלא. אבל אני אוהבת את סלין דיון ומרי ג'יי בלייג' (אם הכוונה גם לזמרת) כלי נגינה אהוב: אין יום בשבוע אהוב: שבת שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): מתמטיקה שיעור שנוא: תנ"ך.. יש לי מחר מבחן
צבע אהוב: ורוד חיה אהובה: חתול תמונה שלך/ תמונה אהובה
זה לא נותן לי להעלות תמונה

n o g n o g

New member
כמה זמן לא הייתי כאן....

מה? המנהלות עזבו? שם: נגה. תאריך לידה: 2-5 גיל: עוד מעט 15. עיר מגורים/איזור: צפון. מאכל אהוב:
שתייה אהובה: מים. עונה אהובה: אביב. שחקן אהוב חוץ מג'וני: המממ.. צריכה לחשוב על זה. שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון, אוונג'לין לילי. סרט אהוב של ג'וני: שאיפות. סרט אהוב לא של ג'וני: כל טרילוגיית שר הטבעות. שיר אהוב: 500 מילס ודונט סטופ מי נו זמר אהוב: עברי לידר, ג'ימס מוריסון. להקות: גרין דיי, פאניק! אט דה דיסקו, מיוז רד הוט צ'ילי פפרס כלי נגינה אהוב: תופים. יום בשבוע אהוב: חמישי. שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): שיעורים חופשיים. ומתמטיקה. שיעור שנוא: ערבית בעעעע. צבע אהוב: כחול. חיה אהובה: ארנבת?

cowgirl Ms

New member
אני~

שם: מריאנה. תאריך לידה: 13.2.87 גיל: 20 עיר מגורים/איזור: פ"ת. מאכל אהוב: סושי! שתייה אהובה: סיידר חם. עונה אהובה: קיץ
שחקן אהוב חוץ מג'וני: המממ.. בראד פיט הוא סבבה. שחקנית אהובה: קריסטין דאנס
סרט אהוב של ג'וני: אל תאלצו אותי לבחור...
סרט אהוב לא של ג'וני: "ראיון עם הערפד". שיר אהוב: "wish you were here" פינק פלויד. זמר אהוב: בריאן מולוקו מפלאסיבו . כלי נגינה אהוב: חחח, גיטרה? יום בשבוע אהוב: שבת~ שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): היה- ציור. שיעור שנוא: מתמטיקה, תנך, ספורט... מה לא.. צבע אהוב: ירוק. חיה אהובה: סוסים. תמונה שלך/ תמונה אהובה ~~~

למעלה