שאלון הכירות =]

nitzan s

New member
שאלון הכירות =]

טוב בימים האחרונים הצטרפו לפורום כמה בנות חדשות =] וגם יצאו ממנו כמה בנות.. =\ בכל מקרה חשבתי שכדאי לעשות שאלון חדש כדי שכולן יכירו את כולן! אז אתן מוזמנות לענות!!
שם: תאריך לידה: גיל: עיר מגורים/איזור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: עונה אהובה: שחקן אהוב חוץ מג'וני: שחקנית אהובה: סרט אהוב של ג'וני: סרט אהוב לא של ג'וני: שיר אהוב: זמר אהוב: כלי נגינה אהוב: יום בשבוע אהוב: שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): שיעור שנוא: צבע אהוב: חיה אהובה: תמונה שלך/ תמונה אהובה טוב ועכשיו אני רוצה לענות ראשונה!!
שם: ניצן
תאריך לידה: 19.5.1990
מזל: שור
עיר מגורים/איזור: נס ציונה
מאכל אהוב: אממ גלידה!
שתייה אהובה: מיץ מנגו--> מנגו רולז!! =]
עונה אהובה: אביב קיץ =]
שחקן אהוב חוץ מג'וני: אממ אחרי מחשבה רבה כנראה שזה אדם סנדלר אבל יש עוד מלא שאני אוהבת
שחקנית אהובה: שחקניות אין לי ממש אבל אם כבר אז קיירה ניטלי
סרט אהוב של ג'וני: טוב זה קשה אבל בחרתי בשודדי הקריביים! =]
סרט אהוב לא של ג'וני: אממ יש לי הרבה אבל אני אבחר ב... פתאום 30! סרט יפה וממש מומלץ =]
שיר אהוב: don't wanna miss a thing
זמר אהוב: טוב אין לי מש זמרים אהובים אבל אם כבר אז אביב גפן
כלי נגינה אהוב: גיטרהה
יום בשבוע אהוב: אממ ראשון או רביעי =]
שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): תיאטרון
שיעור שנוא: תנ"ך
צבע אהוב: אממ אדום!
חיה אהובה: כלב
תמונה שלך/ תמונה אהובה ובגלל שאי אפשר להעלות תמונה הנה לינק: http://s81.photobucket.com/albums/j227/nit_s/?action=view&current=P1010021.jpg

K o n C h

New member
עונה [וואי מזמן לא הייתי כאן..]

שם: רוני תאריך לידה: 21.6 גיל:13.7 עיר מגורים/איזור: מרכז מאכל אהוב: אורז שתייה אהובה: לימונדה עונה אהובה: חורף שחקן אהוב חוץ מג'וני: דן שפירא שחקנית אהובה: - סרט אהוב של ג'וני: אממ זה קשה.. שודדי הקריבים אני חושבת.. סרט אהוב לא של ג'וני: קליק שיר אהוב: המתוקות האחרונות.. ו-Welcome to the black parade זמר אהוב: אמ לא יודעת.. אין ספציפי כלי נגינה אהוב: גיטרה יום בשבוע אהוב: חמישי אולי.. שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): תרבויות שיעור שנוא: חשבון צבע אהוב: ירוק בהיר חיה אהובה: פילים
תמונה שלך/ תמונה אהובה: -.-"

פאני14

New member
אני..!

שם: פאני תאריך לידה: 14.8.92 גיל: 14 עיר מגורים/איזור: מרכז מאכל אהוב: האוכל של אמא וסבתא שלי. שתייה אהובה: שוקו. עונה אהובה: קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני: טום הנקס. שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון. סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקאריביים 2. סרט אהוב לא של ג'וני: יפה במנהטן/ טרמינל שיר אהוב: welcome to the black prade זמר אהוב: בילי ג'ו ארמסטרונג (הסולן של green day) כלי נגינה אהוב: גיטרה יום בשבוע אהוב: יום שישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): אנגלית שיעור שנוא: מתמטיקה צבע אהוב: כחול כהה חיה אהובה: דגים, "הם החיה הכי חכמה כי הם תמיד יודעים לשתוק כשצריך" (תנחשו מאיזה סרט של ג'וני הציטוט הזה..) תמונה שלך/ תמונה אהובה: אין לי כל כך כוח לחפש עכשיו...

carmel depp

New member
אנייי

שם: כרמל תאריך לידה: 26.1.1991 גיל: 16 (לפני שבועיים היה לי יומולדת עיר מגורים/איזור: זכרון יעקב מאכל אהוב: ספגטי שתייה אהובה: מים.... עונה אהובה:חורף שחקן אהוב חוץ מג'וני: אין שחקנית אהובה:אין סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקאריביים שיר אהוב: Fall Out Boy - Sugar We'Re Going Down זמר אהוב: אין ממש זמר....אני אוהבת כול מיני להקות כלי נגינה אהוב: גיטרה חשמלית יום בשבוע אהוב: שישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): ביולוגיה שיעור שנוא: לשון צבע אהוב:שחור חיה אהובה: כלב תמונה שלך/ תמונה אהובה

tali44

New member
אני.....

שם: טלי תאריך לידה: 23.8.91 גיל: 15 עיר מגורים/איזור: חולון מאכל אהוב:
פיצה שתייה אהובה: קולה עונה אהובה: אביב
שחקן אהוב חוץ מג'וני: אממ... לא יודעת שחקנית אהובה: ריס וותרפסון וג'ניפר אניסטון מתוקות =] סרט אהוב של ג'וני:
צ'ארלי בממלכת השוקולד, שה"ק ושאיפות! סרט אהוב לא של ג'וני:
זוג משמיים, סטפ אפ והיומן. שיר אהוב: כל השירים של בריטני (ונכון לעכשיו-
TOXIC) זמר אהוב:
בריטני ספירס כלי נגינה אהוב: יום בשבוע אהוב: רביעי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב):
ביולוגיה! שיעור שנוא:
לשון. צבע אהוב: שחור (ו- וורוד?) חיה אהובה:
Dog תמונה שלך/ תמונה אהובה: נחכה עד ש-
יסדרו את התקלה.

ouch1

New member
אני.

שם: איה תאריך לידה: 18.6.92 גיל: 14 וחצי עיר מגורים/איזור: הרצליה מאכל אהוב: פיצה, פנקייק, גלידה וכו'. שתייה אהובה: קולה. ובריזר. עונה אהובה: חורף שחקן אהוב חוץ מג'וני: חשבתי על זה הרבה, אבל אין לי מושג. שחקנית אהובה: חשבתי על זה הרבה, אבל אין לי מושג. יש מלא. סרט אהוב של ג'וני: צ'רלי בממלכת השוקולד, שודדי הקאריביים, מה עובר על גילברט סרט אהוב לא של ג'וני: וואי, כ"כ בא לא בא לי לנסות להזכר עכשיו בכל הסרטים שראיתי בשביל להחליט... שיר אהוב: בטח משהו של רד הוט צ'ילי פפרס. זמר אהוב: אין כלי נגינה אהוב: גיטרה יום בשבוע אהוב: שישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): אנגלית שיעור שנוא: לשון צבע אהוב: שחור חיה אהובה: סוס וכלב תמונה שלך/ תמונה אהובה

pazyo

New member
עכשיו אני...

שם: פז גיספן תאריך לידה:22/05/85 גיל: לא עוד הרבה זמן 22
עיר מגורים/איזור: הרצליה מאכל אהוב: זה לא בדיוק אוכל אבל יש לי מחלה לסוכריות גומי שתייה אהובה: קולה (מכורה) עונה אהובה: עונות מעבר יש בהם קסם ציורי שחקן אהוב חוץ מג'וני: אלייז'ה ווד שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס סרט אהוב של ג'וני: וואי זה קשה... אממ.. בני וג'ון הוא כזה מקסים שם סרט אהוב לא של ג'וני: שר הטבעות כל הטרילוגיה שיר אהוב: hotel california שיר ישן אבל שיר ממש יפה מומלץ לשמוע זמר אהוב: להקת nickelback כלי נגינה אהוב: גיטרה (החשמלית שלי בדרך...) יום בשבוע אהוב: יום שישי זה אולי נדוש אבל אז יש לי שקט לכתוב שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): קולנוע ותיאטרון שיעור שנוא: את האמת לא נכנסתי לרוב השיעורים חוץ מתיאטרון וקולנוע ועכשיו אני משלמת על זה (אקסטרני) צבע אהוב: כחול חיה אהובה: כלב ודולפינים תמונה שלך/ תמונה אהובה התמונה לא עולה לי...
אבל זו תמונה מאחורי הקלעים של "ליברטין" שבה רואים את ג'וני בחדר איפור עם האיפור של הדמות שלו כשהפנים שלו אכולות מהמחלה...) זו פשוט תמונה שאני אוהבת כי הצלחתי לאפר את ידיד שלי לאיזה עבודה שעשיתי והצלחתי לדייק

../images/Emo109.gif אני :]]

אני מתה על שאלונים
שם: לידור תאריך לידה: 16.11.94 גיל: 12 מזל: עקרב עיר מגורים/איזור: חולון מאכל אהוב: פיצה
שתייה אהובה: קולה.. עונה אהובה: קיץ :) שחקן אהוב חוץ מג'וני: אלן ריקמן שחקנית אהובה: קייט וינסלט סרט אהוב של ג'וני: שאיפות ושוקולד
סרט אהוב לא של ג'וני: טיטאניק
שיר אהוב: My love- Justin Timberlake זמר אהוב: אני לא אוהבת זמרים XD כלי נגינה אהוב: תופים יום בשבוע אהוב: שבת .. שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): מוזיקה.. שיעור שנוא: היסטוריה ואומנות
צבע אהוב: שחור ואדום חיה אהובה: סוס :] תמונה שלך/ תמונה אהובה

HakunaMatata15

New member
יאייאי שאלון

שם: נועם
תאריך לידה: 14.8
עיר מגורים/איזור: גבעתיים
מאכל אהוב: שוקולד
שתייה אהובה: פאנטה
עונה אהובה: קיץ
שחקן אהוב חוץ מג'וני: ג'ק בלאק,ג'ים קארי ועוד כמה
שחקנית אהובה: רנה זולווגר
סרט אהוב של ג'וני: צ'ארלי בממלכת השוקולד
סרט אהוב לא של ג'וני: יש יותר מדי...
שיר אהוב: wake me up when september ends
זמר אהוב:אין לי זמר ספיציפי..
כלי נגינה אהוב: גיטרה
יום בשבוע אהוב: חמישי (שישי לא לומדים
)
שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): ספרות
שיעור שנוא: ביולוגיה
צבע אהוב: ירוק
חיה אהובה: חתול תמונה שלך/ תמונה אהובה

עונה../images/Emo108.gif

שם: רינת תאריך לידה: 5.12.91 גיל: 15 עיר מגורים/איזור: ר"ג מאכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת עם פטריות שתייה אהובה: מים עונה אהובה: קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני: ליאונרדו דיקפריו שחקנית אהובה: סרט אהוב של ג'וני: אין אחד ספציפי... אבל אחד האהובים בהחלט זה "המספריים של אדוארד" סרט אהוב לא של ג'וני: המרדף לאושר. ראיתי את זה שבוע שעבר.. אחלה סרט שיר אהוב: עברי לידר- זכיתי לאהוב זמר אהוב: יש להקה אהובה---> Arctic Monkeys כלי נגינה אהוב: פסנתר.. אני מנגנת עליו..חח יום בשבוע אהוב: חמישי-שישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): חינוך P: אממ אנגלית נחמד. שיעור שנוא: לשון. ואחרי זה מתמטיקה צבע אהוב: אדום וכל גווני הכחול חיה אהובה: כלב

anush91

New member
עונה!

שם:אנה תאריך לידה: 27.02 גיל:16 עד שלושה שבועות..חח עיר מגורים: פ"ת מאכל אהוב: פיצהה שתייה אהובה: אהמ..קולה? עונה אהובה: חורף אוף קורס!!! שחקן אהוב חוץ מג'וני: אין..ג'וני דה בסט! שחקנית אהובה: אין סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקריביים 1 ו2 סרט אהוב לא של ג'וני: טיטאניק שיר אהוב: insatiable זמר אהוב: דארן הייז כלי נגינה אהוב: גיטרה..אבל לא מנגנת.. יום בשבוע אהוב: שבתתת שיעור אהוב: אנגלית, היסטוריה שיעור שנוא: מתמטיקההה צבע אהוב: אדום חיה אהובה: כלב

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: סהר תאריך לידה: 10.4 גיל: 17 עיר מגורים/איזור: רחובות מאכל אהוב: סיני, פיצה יש הרבה שתייה אהובה: נס טי, קולה עונה אהובה: קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני: אורלנדו בלום אבל סתם כי הוא חתיך P: שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקאריביים סרט אהוב לא של ג'וני: 8 מייל, היומן
שיר אהוב: walk away של כריסטינה זמר אהוב: כריסטינה אגילרה כלי נגינה אהוב:
יום בשבוע אהוב:
שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): תקשורת שיעור שנוא: ספרות צבע אהוב: אדום חיה אהובה:

93 lol

New member
עונה!

שם: אלה תאריך לידה: 8.2.1993- ביום חמישי יומולדת גיל: ביום חמישי בת 14 עיר מגורים/איזור: חור בצפון ושמו כפר ורדים
מאכל אהוב: אין משהו ספציפי בעיקרון אוכל של אמא שתייה אהובה: מיץ אשכוליות עונה אהובה: חורף שחקן אהוב חוץ מג'וני: בראד פיט ויו לורי שחקנית אהובה: ג'וליה אנדרוז הענקית סרט אהוב של ג'וני: לא יודעת יש כמה, שה"ק 1+2,השער התשיעי שוקולד בעצם אהבתי כמעט את כולם סרט אהוב לא של ג'וני: רוחות של תשוקה, הלוחש לסוסים שיר אהוב:לאחרונה welcome to the black parade זמר אהוב: אריק איינשטיין כלי נגינה אהוב: פסנטר וסקסופון יום בשבוע אהוב: שבת שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): אמנות ספורט שכבתי [אני תמיד מבריזה
] שיעור שנוא: לשון וגאוגרפיה צבע אהוב: לא יודעתת אמממ.... אולי אדום חיה אהובה: קואלה

shir idan 3791

New member
o.k אז אני...

שם:שיר תאריך לידה:3.7.90 גיל:16 מזל:סרטן עיר:חולון מאכל אהוב:פסטה..מממ... שתייה אהובה:מיץ ענבים ירוקים וקיווי(זה החדש של פריגת) עונה אהובה:קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני:אדי מרפי..אני אוהבת כושים.. שחקנית אהובה:האמת..אין לי! סרט אהוב של ג'וני:אני אוהבת את כל הסרטים אבל הכי אהבתי אותו בבני וג'ון (שודדי הקריביים-כמובן!) סרט אהוב לא של ג'וני:פרל הארבור שיר אהוב:nothing else matters זמר אהוב:בון ג'ובי,ומטליקה.. כלי נגינה אהוב:גיטרה כמובן...!!! יום בשבוע אהוב:רביעי! שיעור אהוב:היסטוריה שיעור שנוא:תחביר..איך לא.. צבע אהוב:כתום חיה אהובה:כלב תמונה שלי: אני מאחלת לכולם השתלבות מהירה...!!!(לכל החדשות..וגם לי.!!)

LIRONSH100

New member
עונה....

שם: לירון תאריך לידה:10.6.89 גיל:17 עיר מגורים/איזור:גליל מאכל אהוב: שניצל תירס שתייה אהובה: RC קולה... עונה אהובה:קיץ.... שחקן אהוב חוץ מג'וני: יש דבר כזה??? טוב נגיד ג'ון בון ג'ובי (גיליתי שיש בינהם הרבה במשותף ולג'ון יש כמה סרטים שהוא משחק בהם (הוא לא רק זמר רוק מעולה וניראה מדהים..) שחקנית אהובה:אמנדה ביינס סרט אהוב של ג'וני: בני וג'ון סרט אהוב לא של ג'וני: מה שבחורה רוצה שיר אהוב: שאלה קשה יש הרבה עכשיו זה של בון ג'ובי You Give Love a Bad Name זמר אהוב:ג'ון בון ג'ובי (יש לו כמה אלבומי סולו....) ונמרוד שיקלר... כלי נגינה אהוב:גיטרה יום בשבוע אהוב:שישי (לא לומדים...) שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): זואולוגיה (מגמה) שיעור שנוא: מטימתיקה צבע אהוב:סגול חיה אהובה:הכלב שלי... תמונה שלך/ תמונה אהובה

סתווש14

New member
עונה:]]

שם:סתיו תאריך לידה:20.12 גיל:15 עיר מגורים/איזור:חור..=\ מאכל אהוב:פיצה של אמא שתייה אהובה:מיץ מנגו עונה אהובה:סתיו
שחקן אהוב חוץ מג'וני:יו לאורי,אורלנדו בלום.. שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי סרט אהוב של ג'וני:שוה"ק 1+2 ולמצוא את ארץ לעולם לא סרט אהוב לא של ג'וני:השטן לובשת פראדה,ללכת על המים,אמריקן פאי..כולם..חח ועוד ועוד.. שיר אהוב:יש כ"כ הרבה..חח אבל שירים רוק סטייל כזה..חח זמר אהוב:אביב גפן ועברי לידר
כלי נגינה אהוב:גיטרה יום בשבוע אהוב:חמישי שיעור אהוב:כלל שיעורי קולנוע:] שיעור שנוא:מתמטיקה צבע אהוב:אדום\כחול\כתום חיה אהובה:פרה

SIMPLEdavidPLAN

New member
עונה!

טוב, במקרה יש לי אפשרות לענות כי האינטרנט שלי "נפל" ואני אצל חברה... אז: שם: ג'ולי תאריך לידה: 2.12.93 גיל:13 עיר מגורים/איזור: מרכז הארץ מאכל אהוב: פסטה שתייה אהובה:קולה עונה אהובה:חורף [שליטה! XD] שחקן אהוב חוץ מג'וני: א.......אורלנדו בלום ואוון ווילסון שחקנית אהובה: :S קיירה נייטלי[?] סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקאריביים [1-2] סרט אהוב לא של ג'וני: טום והאק [סרט ישן..ואני לא מצליחה להשיג אותו:(] שיר אהוב: ME AGAINST THE WORLD של סימפל פלאן [שליטה! XDD] זמר אהוב: לא אוהבת זמרים, אז הפכתי את זה ללהקה- סימפל פלאן כלי נגינה אהוב: גיטרה יום בשבוע אהוב: שישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): אני מניחה שחינוך, כי אנחנו לא עושים כלום, חחח.. סתם, מתמטיקה, יש לנו אחלה של מורה [!] שיעור שנוא: גיאוגרפיה, ואזרחות- אזרחות אנחנו כבר לא לומדים:) צבע אהוב:שחור חיה אהובה:חתול [ חתול זה יצור חמוד ביותר!] תמונה שלך/ תמונה אהובה , סורי, אני לא על המחשב שלי, אני אוותר על לחטט פה בדברים XD

אני עונה

שם: אור מרום תאריך לידה:13/7/89 גיל:17 וחצי עיר מגורים/איזור: עפולה מאכל אהוב:ממולאים שתייה אהובה:ספרייט עונה אהובה:קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני: אממ... טום הנקס שחקנית אהובה:אומה תורמן וגודי פוסטר סרט אהוב של ג'וני: שה"ק ונער שוליים סרט אהוב לא של ג'וני:להרוג את ביל שיר אהוב: יש המון זמר אהוב: פינק כלי נגינה אהוב:גיטרה חשמלית יום בשבוע אהוב:שבת שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב): תנ"ך ופסיכולוגיה סוציולוגיה שיעור שנוא:ביולוגיה צבע אהוב: כתום חיה אהובה:כלב

Adi 7

New member
../images/Emo9.gif

שם: עדי. תאריך לידה: 22/4/1991 גיל: 15 (עוד חודשיים -16
) עיר מגורים/איזור: ירושלים מאכל אהוב: הכל. (אני לא אתחיל לפרט, כי זה לא יגמר.
) שתייה אהובה: נסטי אפרסק וקולה. עונה אהובה: קיץ/ אביב שחקן אהוב חוץ מג'וני: לא עולה לי כרגע. שחקנית אהובה: כנ"ל. סרט אהוב של ג'וני: כולם, כולם כולם! סרט אהוב לא של ג'וני: "רוחות של תשוקה" שיר אהוב: אוו יש כל כך הרבה. זמר אהוב: מוש בן-ארי. כלי נגינה אהוב: גיטרה חשמלית /בס. יום בשבוע אהוב: שישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב):גאוגרפיה. (הכי קל בתכלס..) שיעור שנוא: לשון. חד משמעית. צבע אהוב: כחול. חיה אהובה:סוס

bobit marely

New member
וואו הרבה זמן לא הייתי פה...

מלא השתנה.. שם:בתאל תאריך לידה:6.4.90 גיל:באפריל 17 עיר מגורים/איזור:פ"ת מאכל אהוב:במבה שתייה אהובה:כל מה שקשור בקפאין חוץ מקולה עונה אהובה:קיץ שחקן אהוב חוץ מג'וני:אני צריכה לחשוב על זה.. שחקנית אהובה:אין לי ממש... סרט אהוב של ג'וני:שאיפות סרט אהוב לא של ג'וני:אמריקה X שיר אהוב:כל השירים של אביב גפן... זמר אהוב:אביב גפן כלי נגינה אהוב:סקסופון יום בשבוע אהוב:חמישי שיעור אהוב (אם לא לומדת אז מה היה השיעור האהוב):פסיכולוגיה שיעור שנוא:ספרות צבע אהוב:כתום! חיה אהובה:כל חיה שחיה

למעלה