שאלון הכירות!!!

בכנרית

New member
שאלון הכירות!!!

שם: מאיזה קיבוץ? האם הקיבוץ מופרט? יש חדר אוכל? פינת חי? מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים: חוגגים עדיין חגים בשותף? אם למישהו בא להוסיף שאלות הוא מוזמן....

בכנרית

New member
אני ראשונה! |דוחף|

שם: ערמ מאיזה קבוץ? גבעת ברנר (ליד רחובות) האם הקיבוץ מופרט?כן לצערי יש חדר אוכל? רק בצהריים פינת חי? יש! מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים: לילדים יש מרח"ב ולנערים יש את המועדון/ נעורים /חטיבה. חוגגים עדיין חגים בשותף? כן, חלק. הכי כיף יום העצמאות!!!!

MsUnderstood

New member
שאלונים../images/Emo99.gif

שם:דנה מאיזה קיבוץ?יגור האם הקיבוץ מופרט?לא כזה יש חדר אוכל?יאפ פינת חי?יאפ מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים:ברור!בלוקונים
חוגגים עדיין חגים בשותף?יאפ |הולכת לטאגלן|(פועל של מנהלי תפוז..חחחחחחח)

מממ..מעניין על עוד כמה כאלה נענה../images/Emo6.gif

אני בעד להוסיף: מין- אז אני מוסיף: מין: זכרררררר קיבוץ: מענית הקיבוץ מופרט גם מופרט.. יש חד"א (טפו טפו טפו) פינת חי: אין בתור ילד נורא קינאתי בקיבוצים אחרים שהיה להם..
מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים: יש. מועדון מ-ז' - י"ב. חוגגים חגים במשותף: כן, אבל אחרי פסח אחד טראומטי (לפני שנולדתי) הוחלט במשפחה שלי שזאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה. תאמינו לי שהרבה יותר כיף חגים בבית בלי כל הקיבוץ
~סנוב~

.....

מאיזה קיבוץ? הממ..כן. אי שם פה בסביבה. האם הקיבוץ מופרט? כן, וזאת הטעות הכי גדולה שאי פעם נעשתה כאן. יש חדר אוכל? כן, אבל הוא לא מתפקד. אין בכלל ארוחות, הוא קיים רק כי חבל להרוס אותו, כי יש בו את הדואר וכי צריך אותו בשביל חגים, ימי זיכרון, אזכרות וכו'. פינת חי? כן!! וזה כ"כ טוב!! דבר אחד בקיבוץ המטומטם הזה שעוד עומד על הרגליים בזכות עצמו. מקום לנעורים או לילדים לאחה"צ: לילדים יש, והוא מתפקד יפה (כולם באים אליו ישר אחרי א. צהריים), לנעורים.. יש, והוא עכשיו בתהליכי הרמה. מביאים מדריך חדש שינסה להעמיד את החבר'ה פה על הרגליים. חוגגים עדיין חגים בשותף? חלק. ראש השנה לא, סוכות כן (בונים סוכה ענקית וכיף לנו), חנוכה כן (מפקד אש), פורים כן, פסח כן (מי שרוצה ונרשם מראש), שבועות בערך, ו.. זהו?

mayooosh

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: מאי מאיזה קיבוץ? איזור השרון... האם הקיבוץ מופרט? כן.. לא מזמן זה קרה... יש חדר אוכל? כן
פינת חי? אההמ נראה לי שעוד קיימת אבל כבר לא שייכת לקיבוץ..
מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים: בתי ילדים (סופסוף אני יכולה להגיד "בית ילדים" ואנשים יבינו ת'כוונה..
) ובית נעורים.. לכיתות י' - יב' חוגגים עדיין חגים בשותף? כן! מסכימה עם מי שאמר/ה שיום העצמאות הכי כייף
אם למישהו בא להוסיף שאלות הוא מוזמן.... יש לי שאלה!! לקיבוצניקים שהקיבוץ שלהם עוד לא מופרט... אתם עובדים? אם כן, אז במה? (הכוונה לעבודה בשביל הקיבוץ.. לא בשביל כסף... או גיוסים, אתם יודעים מה זה??(גיוסים)) אנחנו היינו עובדים (חוויה די נוראית.. אבל מההפרטה, זה תם ונגמר
) אגב (הסרט) "מבצע סבתא" בחתימה שלך...סרט גדול.. וחובה לכל קיבוצניק

RaZiK4

New member
מה רק שלי לא מופרט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

la reputa madre

New member
../images/Emo120.gifעונה

שם:אדוה מאיזה קיבוץ? בית קשת האם הקיבוץ מופרט?כן יש חדר אוכל?יש פינת חי?יש מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים:יש חוגגים עדיין חגים בשותף?סוכות ראש השנה ופסח לא...השאר כן.

Piece of Wood

New member
*מצטרפת*

שם:
שי מאיזה קיבוץ?
משמר העמק האם הקיבוץ מופרט?
לא יש חדר אוכל?
כן פינת חי?
הרסו אותה לאחרונה מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים:
כן + פנימייה חוגגים עדיין חגים בשותף?
כן

Unreachable

New member
פחחח עונה

שם: שחר מאיזה קיבוץ? הזורע האם הקיבוץ מופרט? כן יש חדר אוכל? כן פינת חי? משק כאילו? יש.. מקום לנעורים או לילדים לאחר הצהריים: יש חוגגים עדיין חגים בשותף? כן...

ל י ב ר

New member
../images/Emo13.gif

שם: לירז קיבוץ:שילר האם הקיבוץ מופרט: בתהליכים יש חדר אוכל: כן (בוקר וערב) פינת חי: כן מקום לנעורים או לילדים: ילדים - בתי ילדים נעורים - בית נעורים (שעדיין גרים בו) חגים במשותף: חלק

anais18

New member
הכרתי פעם

מתנדב מקבוצת שילר
ובאיזור הזורע ומשמר העמק הייתי רוצה לגור יום אחד... תמיד ירוק שם

למעלה