שאלון הכירות

skooby

New member
שאלון הכירות ../images/Emo13.gif

שם או כינוי: נולדתי ב: הקשר שלי לארגנטינה הוא: האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא: הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: טלנובלה אוהבה עליי: מאכל אהוב עליי: קבוצת כדורגל אוהבה עליי: מקום בארגנטינה האוה עליי: מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו:

skooby

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם או כינוי: מריאלה נולדתי ב:בבואנוס איירס הקשר שלי לארגנטינה הוא: נולדתי וגדלתי שם האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא: מרסדס סוסה הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: אהבתי מאוד את הבן של הכלה וגם את קליאופטרה טלנובלה אוהבה עליי: קיץ נצחי!!! מאכל אהוב עליי: אסאדו, אמפנדס והסנדוויצים הקטנים. קבוצת כדורגל אוהבה עליי: אין לי ממש. מקום בארגנטינה האהוב עליי: ארץ האש מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו: אל קלפטה , הקרחון פריטו מורנו

skooby

New member
../images/Emo9.gif

עד היום אנטי מזמזמת לעצנמי את השירים של הסדרה

skooby

New member
התכוונתי

שעד היום אני מזמזמת לעצמי את השירים של הסדרה. העייפות של השבוע... חחח... סליחה על הג'יבריש

ננרולה

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

שם או כינוי:.... נולדתי ב: בואנוס איירס הקשר שלי לארגנטינה הוא:נולדתי שם ואני בארץ כבר 16 שנה האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא:לא עולה לי כרגע הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: ESPERANDO LA CARROZA טלנובלה אוהבה עליי:דווקא אהבתי את קפה בניחוח אישה, קולומביאנית אבל טובה מאכל אהוב עליי:צ'ורוס ואלפחורס קבוצת כדורגל אוהבה עליי:לא סובלת את זה מקום בארגנטינה האוה עליי:הכל מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו:ברילוצ'ה

skooby

New member
גם אני אהבתי

את קפה בניחוח אישה. עם גביטה החמודה ןשני החתיכים שלה. שיר הפתחיה עדיין מתנגן לי בראש לפעמים.

Joy107

New member
התשובות שלי...

שם או כינוי: רינת נולדתי ב: חיפה, ישראל הקשר שלי לארגנטינה הוא: סיפור ארוך.... מגיל קטן משך אותי כל מה שקשור לארגנטינה (בגילי המופלג, הכוונה לזמן שלפני פריצת הטלנובלות לעולמנו
...) לא ברור בעצם למה, ההורים שלי מתפוצות אחרות בכלל, אף אחד לא מדבר אצלנו ספרדית ומה שמוזר שההתענינות הזו היתה רק לארגנטינה, לא לכל דרום אמריקה. חברה שלי אומרת שכנראה חייתי שם בגלגול קודם..
כשהתחלתי לראות את הטלנובלה הראשונה, (אנטונלה) כבר הרגשתי שאלמד את השפה מהצפייה ואחרי כארבע או חמש טלנובלות רכשתי ספרי
ילדים מוכרים, התחלתי לקרוא - בהתחלה עם מילון - וכך למדתי לכתוב. בשנת 2000 כשכבר הרגשתי קצת שליטה בשפה, התחלתי לצ'וטט בצ'ט של בואנוס איירס, שם הכרתי המון המון חברים ושם גם ב2002 הכרתי את מרטין - יום לפני שעלה לארץ!
אתמול חגגנו 3 שנות נישואין
- ועם שני ילדים חצי ארגנטינאים - אתם יכולים לתאר לעצמכם שהקשר שלי לארגנטינה היום חזק מתמיד... האמן הארגנטינאי האהוב עלי הוא: לא עולה לי כרגע שום דבר לראש כי בשנה האחרונה אני שומעת רק את מנואליטה ואת טרומפיטה.. הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: תשע מלכות!
פשוט מעולה ומומלץ בחום! טלנובלה אהובה עליי: יאגו! וכשיוצא לי אני אוהבת את
סנטרל 099 בגלל הסלנג. מאכל אהוב עליי: אמפנדס, פנקייק עם ריבת חלב קבוצת כדורגל אהובה עליי:
EL MAS GRANDE SIGUE SIENDO RIVER PLATE...
מקום בארגנטינה אהוב עליי: הכי בבית הרגשתי בבואנוס איירס, אבל המפלים באיגואסו זה משהו שבאמת אי אפשר לתאר..
הגעתי לשם ולא יכולתי לדבר כמה דקות מההלם! מקום בארגנטינה שלא הייתי בו והייתי רוצה לטייל בו: המון!! כל מקום שלא הייתי בו.. אבל בעיקר הייתי רותה להיות בדרום, פריטו מורנו, סן מרטין דה לוס אנדס

skooby

New member
ואוו

איזה סיפור מרגש!!! יום לפני שעלה לארץ!!! נראה לי ששום דבר לא מקרי..

MiAdi

New member
טוב.....אז זאת אני ../images/Emo13.gif

שם או כינוי: Claudia נולדתי ב: Buenos-Aires וגדלתי ב- Concordia - (Entrerriana בדם). הקשר שלי לארגנטינה הוא: דם,,,,,אהבה למדינה נהדרת....נוסטלגיה ובעיקר הרבה, הרבה געגועים. האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא: עליתי ארצה לפני 33 שנה כך שהאמנים האהובים עלי מאותה תקופה היו Palito Ortega ו- Sandro (לא לצחוק עלי
) הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: לא זוכרת - הייתי קטנה מדי. טלנובלה אוהבה עליי: אני רואה עד היום הרבה בעיקר אוהבת את המקסיקניות. מאכל אהוב עליי: Polenta, Chorisos, Chinchulines וכל הבצקים למיניהם. קבוצת כדורגל אוהבה עליי: בתור ילדה אהבתי את Boca, למרות שאני שונאאאתתת כדורגל. מקום בארגנטינה האהוב עליי: לפני 13 שנה טיילתי בכל הדרום עד הגבול עם Chile. מקום בארגנטינה שלא הייתי בו והייתי רוצה לטייל בו: בע"ה בטיול הבא Mendoza ו- Las Cataratas. שבת שלום ומקסימה לכולם. Claudia

נחמד../images/Emo13.gif

שם או כינוי:אדוה נולדתי ב:בית החולים העמק עפולה, ישראל
הקשר שלי לארגנטינה הוא:ההורים שלי הם ארגנטינאים וחצי מהמשפחה עדיין גרה שם. האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא:אלכס אובגו
הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא:הבן של הכלה טלנובלה אוהבה עליי:אני צועני מאכל אהוב עליי:אלפחורס הבאנה
|מזיל ריר| קבוצת כדורגל אוהבה עליי:בארגנטינה סן לורנצו, בארץ בית"ר ירושלים
מקום בארגנטינה האוה עליי:לא הייתי שם עדיין, אבל לפי איך שראיתי ברילוצ'ה מאדמאד יפה. מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו:לא הייתי בארגנטינה, ככה שזה לא ממש חוכמה, אבל בהחלט הייתי רוצה להיות באיגואסו ,ברילוצ'ה ,טיירה דל פואגו ובעוד איזה עיירת חוף, אולי מאר דל פלאטה.

rosedal

New member
עונה

שם או כינוי: אוהד חחח אני לא אוהב כינויים נולדתי ב: ירושלים הקשר שלי לארגנטינה הוא: אהבה ממבט ראשון
. התאהבתי באנשים הטובים והחייכנים שיש שם. המקומות האנשים המוזיקה הכלללללל לא יודע להסביר את זה. יודעים לחיות שם. האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא: סלסטה סיד. היפה בתבל!!
הסרט הארגנטינאי האוהב עלי הוא: un buda - סרט מעולה!!
טלנובלה אוהבה עליי: ללא ספק הנובלה קיץ נצחי. כ"כ אהבתי שנסעתי לבקר באתר הצילומים 5 שנים אחרי...משוגע או לא? חחחח
מאכל אהוב עליי: כל מה שרשור בדולסה דה לצ'ה. קבוצת כדורגל אוהבה עליי: בוקה ג'וניורס (
דאלה בוקה דאלה בו דאלה בוקה דאלה בו
) מקום בארגנטינה האהוב עליי: טיגרה בקיץ - מדהים מדהים מדהים! מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו: כל מקום שלא הייתי..! בעיקר בדרום.

skooby

New member
איזה כיף לך!!

גם אני היתי רוצה לבקר באתר הצילומים של "קיץ נצחי"

yaelgro

New member
עונה

שם או כינוי: יעל נולדתי ב: ישראל הקשר שלי לארגנטינה הוא: נמצאת כאן בשליחות, אבל גם עוד לפני זה בגלל סולדד האמן הארגנטינאי(ת) האהוב(ה) עלי ביותר: סולדד הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: אין משהו מיוחד טלנובלה אהובה: אף אחת מאכל: אמפנדס דה קרנה קבוצת כדורגל: בוקה מקום אהוב בארגנטינה: ברילוצ'ה מקום שלא הייתי ורוצה ךבקר: סלטה ואוסוואיה

עונה...

שם או כינוי: מיתר (cato) נולדתי ב: ת"א, ישראל הקשר שלי לארגנטינה הוא: זיקה עמוקה לתרבות(בעיקר תרבות הכדורגל והרוק) האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא: צ'רלי גרסיה ו-DieCiS1e7E הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: esperando la carroza(שמחה לראות שאני לא היחידה!) ו kamchatka טלנובלה אוהבה עליי: לא אוהבת טלנובלות. מאכל אהוב עליי: אלפחורס קבוצת כדורגל אוהבה עליי: בוקה!!!!!!!!!! היחידה שקיימת!!!!! מקום בארגנטינה האוה עליי: לא הייתי עדיין אז קשה לי להגיד.. זה די בא ביחד עםה שאלה הבאה.. מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו: בואנוס איירס(בית העלמין רקולטה והבומבונרה בעיקר) והדרום..

גרי רשף

New member
Yo tambien../images/Emo13.gif

שם או כינוי: גרי נולדתי ב: ישראל הקשר שלי לארגנטינה הוא: ההורין שלי משן האמן הארגנטנאי האהוב עלי הוא: Los Fronterizos (להקת פולקלור) הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: אינני מכיר סרטים
טלנובלה אוהבה עליי: לא צופה בטלנובלות מאכל אהוב עליי: Flan con Crema קבוצת כדורגל אוהבה עליי: אם חייבים אז Boca אבל לא ממש מתעניין מקום בארגנטינה האהוב עליי: בואנוס איירס מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו: Jujuy

אוהד11

New member
עונה -

שם: אוהד נולדתי ב: ת"א הקשר שלי לארגנטינה הוא: רעייתי נולדה שן, בקורדובה. הסרט הארגנטינאי האוהב עלי הוא: היחדי שזכור לי הוא הבן של הכלה. סרט מעולה טלנובלה אהובה עלי: לא מרבה לצפות בטלנובלות. דווקא לאחרונה צופה באלו של השכנים דוברי השפה האחרת (
לא להתעצבן) מאכל אהוב עליי: אמפנדס ו- אלפאחורס. קבוצת כדורגל אוהבה עליי: כדורגל זה לא התחום שלי בכלל מקום בארגנטינה שלא היתי בו והיתי רוצה לטייל בו: טרן יצא לי לבקר שן.

למעלה