התשובות שלי...
שם או כינוי: רינת נולדתי ב: חיפה, ישראל הקשר שלי לארגנטינה הוא: סיפור ארוך.... מגיל קטן משך אותי כל מה שקשור לארגנטינה (בגילי המופלג, הכוונה לזמן שלפני פריצת הטלנובלות לעולמנו
...) לא ברור בעצם למה, ההורים שלי מתפוצות אחרות בכלל, אף אחד לא מדבר אצלנו ספרדית ומה שמוזר שההתענינות הזו היתה רק לארגנטינה, לא לכל דרום אמריקה. חברה שלי אומרת שכנראה חייתי שם בגלגול קודם..
כשהתחלתי לראות את הטלנובלה הראשונה, (אנטונלה) כבר הרגשתי שאלמד את השפה מהצפייה ואחרי כארבע או חמש טלנובלות רכשתי ספרי
ילדים מוכרים, התחלתי לקרוא - בהתחלה עם מילון - וכך למדתי לכתוב. בשנת 2000 כשכבר הרגשתי קצת שליטה בשפה, התחלתי לצ'וטט בצ'ט של בואנוס איירס, שם הכרתי המון המון חברים ושם גם ב2002 הכרתי את מרטין - יום לפני שעלה לארץ!
אתמול חגגנו 3 שנות נישואין
- ועם שני ילדים חצי ארגנטינאים - אתם יכולים לתאר לעצמכם שהקשר שלי לארגנטינה היום חזק מתמיד... האמן הארגנטינאי האהוב עלי הוא: לא עולה לי כרגע שום דבר לראש כי בשנה האחרונה אני שומעת רק את מנואליטה ואת טרומפיטה.. הסרט הארגנטנאי האוהב עלי הוא: תשע מלכות!
פשוט מעולה ומומלץ בחום! טלנובלה אהובה עליי: יאגו! וכשיוצא לי אני אוהבת את
סנטרל 099 בגלל הסלנג. מאכל אהוב עליי: אמפנדס, פנקייק עם ריבת חלב קבוצת כדורגל אהובה עליי:
EL MAS GRANDE SIGUE SIENDO RIVER PLATE...
מקום בארגנטינה אהוב עליי: הכי בבית הרגשתי בבואנוס איירס, אבל המפלים באיגואסו זה משהו שבאמת אי אפשר לתאר..
הגעתי לשם ולא יכולתי לדבר כמה דקות מההלם! מקום בארגנטינה שלא הייתי בו והייתי רוצה לטייל בו: המון!! כל מקום שלא הייתי בו.. אבל בעיקר הייתי רותה להיות בדרום, פריטו מורנו, סן מרטין דה לוס אנדס