שאלון הכירות ראשון!

Snow fairy

New member
אבל ברור שאני יודעת מי את../images/Emo10.gif

גם ראיתי אותך במפגשים וכאלה>:

tribe spirit

New member
פגישת מחזור../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

שם:נדיה גיל:18.האהא. מקום מגורים:פריז,דה,ברלין בסופש"ים וניו יורק בחופשים. דרכי תקשורת:מייל.אם אתם לא עצלנים-כנסו לשמשתמש.וגם טלפון. שיר אהוב של אפרת:פיה...ג'ורג'יה,מועדון ריקודים שיר אהוב כללי:על הכנרת בזריחה(א.גפן) קפה או שוקו?שוקו.עדיף בשקית.התמכרות קצת... ציפורניים בידיים או ברגליים?חיחי...רגליים.ואז זה עושה חורים בגרביים.כפרה עליך נירק
ותמונה-->[חובה!!]אין לי. באמת,זה המחשב של המכינעעעעעעע

y a e l4

New member
תכלס פגישת מחזור...הכי כייף../images/Emo13.gif

מזכיר לי ימים עברו=) ימים טובים מאיי פעם.. אוח הנוסטגליה.. מתי הופעות?

הורס 17

New member
עונה ^^ ../images/Emo23.gif

שם: גל גיל: 19 מקום מגורים: כרמיאל דרכי תקשורת:- שיר אהוב של אפרת: שעתיים אחרי שיר אהוב כללי: בא מכאב דניאל סלומון קפה או שוקו? קפה ציפורניים בידיים או ברגליים? ידיים ותמונה-->[חובה!!]

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאז גם אני פה.

שם: בר גיל: 12.10? מקום מגורים: פרדסיה דרכי תקשורת: [email protected] , זה מסנג'ר. שיר אהוב של אפרת: וואו, אמ. שעתיים אחרי, פעם בחיים, כמו שזה היה [הישן!], ג'ורג'יה.. שיר אהוב כללי: זה כבר יותר מדי הזוי קפה או שוקו? בירה שחורה P: ציפורניים בידיים או ברגליים? ידיים :X ותמונה-->[חובה!!] כי אין לי פה הרבה מה להציע על המחשב ואני במילא באמצע כל הספר שורשים. אז קחו, זה יום הולדת 6 בערך.

ססילייה

New member
הוי הוי הוי.

שם:ליל גיל: 19 מקום מגורים: קריות. דרכי תקשורת: [email protected] [כאלה דרכי תקשורת?XD] שיר אהוב של אפרת: דיאטה. שיר אהוב כללי: יגאל רן דואק-מישהיא כמוך. קפה או שוקו?שוקו. ציפורניים בידיים או ברגליים?בידיים.

dafi daf

New member
אני ממש אוהבת את השם שלך,

בין אם זה רק כינוי P-: ואם אפשר לשאול,של מה הקעקוע?

ססילייה

New member
הו תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

השם הוא סיפור ארוך, סוג של שילוב בין השם הראשון לשם האמצעי שלי. [לירון ליאן.] והנה תמונה ברורה של הקעקוע :)

grace00

New member
ואני אוהבת את הכל

אחלה תמונה אחלה שם אחלה קעקוע אחלה שיר של אפרת!!

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאה!!!23415

עכשיו הבנתי מאיפה את מוכרת לי. פורום שייגעצ?

הגיע הזמן שיהיה פורום לאפרת!

מזל טוב ובהצלחה.
שם: ירדן גיל: 18 מקום מגורים: חור קטן ליד כפר-סבא. דרכי תקשורת: ICQ# 256712394 שיר אהוב של אפרת: וואו, קשה לבחור. זה נורא תלוי במצברוח, אבל אני חושבת ש"ג'ורג'יה". שיר אהוב כללי: וואלה, לא יכולה להחליט על זה בחיים. קפה או שוקו? קפה
ציפורניים בידיים או ברגליים? הלוואי שהייתי מצליחה להתמיד בגידול ציפורניים בידיים, הן כל הזמן נשברות!

Margarita chum

New member
וואו!../images/Emo23.gif

תגידי לי באיזה *חור קטן ליד כפר-סבא* את גרה, והיום אני באה לחטוף אותך!
סתם, נעים מאד אני קאיה
בת 18 מהוד השרון...

למעלה