שאלון הכירות ראשון!

שאלון הכירות ראשון!../images/Emo124.gif

שם: גיל: מקום מגורים: דרכי תקשורת: שיר אהוב של אפרת: שיר אהוב כללי: קפה או שוקו? ציפורניים בידיים או ברגליים? ותמונה-->[חובה!!]

grace00

New member
fresh and new!

עם כל המוזרות, זה קצת מרגש
עוד שנה שנתיים נעלה זיכרונות. שם: גרייס גיל: 28 מקום מגורים: ניו-יורק דרכי תקשורת: [email protected] שיר אהוב של אפרת: דיאטה, מה שקרה, אם תלך מכאן, פעם בחיים, ואלס, ג'ורג'יה (תמיד השאלה אחרי זה, היא 'שיר אהוב של יוני?
) שיר אהוב כללי: Damien Rice - Don't Explain, The Devlins - Waiting, 3 Doors Down - Here without you קפה או שוקו? קפה ציפורניים בידיים או ברגליים? בידיים! איכס ברגליים.

הנני כאן!

שם: ניר גיל: 18 ומשהו מקום מגורים: עזה דרכי תקשורת: מסנג'ר, לרב, [email protected] ומסרים! שיר אהוב של אפרת: ג'ורג'יה שיר אהוב כללי: Vincent (Starry, Starry Night) - Don Mclean, לוט-יוני בלוך, עטור מצחך - אריק איינשטיין קפה או שוקו? קפה ציפורניים בידיים או ברגליים? יאמי, רגליים.

tipeshet

New member
גם אני. :)

שם: עומר גיל: 17 מקום מגורים: רומא דרכי תקשורת: מסנג'ר, בד"כ. P: שיר אהוב של אפרת: טוב לבד, ג'ורג'יה, לילה טוב.. קפה או שוקו? קפה. ציפורניים בידיים או ברגליים? בידיים, הלוואי והייתי שומרת עליהן. P:

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif

שם: תמר גיל: 21 [אם לגרייס מותר, גם לי מותר] מקום מגורים: לונדון [כנ"ל] דרכי תקשורת: תקשורת זה פויה. שיר אהוב של אפרת: תלוי במצב רוח, בעיקרון, הכל חוץ מפעם בחיים שיר אהוב כללי: נכון לרגע זה שיר ללא שם של שלום חנוך קפה או שוקו? בארור שקפה ציפורניים בידיים או ברגליים? בידיים תמונה אין לי אחת נורמלית... כשאחזור מפולניה תהיה...

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gifפעם אהבתי אותו

אבל אחרי ההופעה של עמיר לב עם אפרת ויהלי סובול
אני לא מסוגלת לשמוע אותו. עמיר לב זה פויה.

grace00

New member
אלוהים ישמור...

בגלל הופעה אחת שלא אהבת את פוסלת אמן גדול כמו עמיר? תשמעי זה בהחלט עניין של טעם ואני לא אתווכח אבל נתת לו הזדמנות באמת? הקשבת פעם באמת בלי גישה שלילית נגדו בגלל אותה הופעה? חבל בשבילך עמיר הוא אחד האמנים המוכשרים והמדהימים של ישראל.

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif

הוא עשה זבלה מכמה שירים שאני ממש אוהבת, ולכן עליו למות. [גרייס, אל תהיי כל כך רצינית, איזה כיף יש בעולם אם אי אפשר לשנוא אמנים על פי דבר אחד שהם עשו...]

grace00

New member
הוא עשה זבלה?

אל תשכחי שהוא זה שעשה בכלל את פעם בחיים ואת ואלס לדוגמא. שמעי לא רק במוזיקה, זו תכונה גרועה, לפסול דברים על ההתחלה בלי לתת צ'אנסים. אבל מה אני אגיד לך, זו את לא אני. זבשך

scoobysnax

New member
זה לחלוטין מצריך קאמבק-על

שם: אנדי גיל: 18 מקום מגורים: צבא דרכי תקשורת: מסנג'ר, מדורות עשן שיר אהוב של אפרת: שעתיים אחרי שיר אהוב כללי: לא קבוע. קפה או שוקו? קפה. לחלוטין קפה. ציפורניים בידיים או ברגליים? לא זה ולא זה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo99.gif תמונה מצויינת../images/Emo99.gif. נחמד לראותך כותב../images/Emo13.gif

Margarita chum

New member
"לומר את האמת הייתי קמה והולכת

לכבודך"... שם:קאיה:) גיל: 18 מקום מגורים: הוד-השרון דרכי תקשורת:בעיקר מסנג'ר [email protected] או במייספייס http://www.myspace.com/14749028 שיר אהוב של אפרת: טוב לבד... כ"כ
שיר אהוב כללי: נו אין אחד
אז נכון להיום:, גן חיות-ירח כחול, נושאי המגבעת-המוהלת, מאיר אריאל-איך לפעמים אני. Fiona Apple - Love Ridden קפה או שוקו?מה השאלה פה? קפה ו10 פעמים ביום אם אפשר! ציפורניים בידיים או ברגליים? פשוט בלי:) ותמונה--> אני מימין מצולמת עם הזמרת הדרה לוין-ארדי.

למעלה