שאלון היכרות?

cosefi15

New member
היי גם אני אוהב את מרגול

ואני התחלתי עם הספיר הזה!!!

MiriOrit

New member
אוי... זה היה כ"כ מצחיק ../images/Emo6.gif

היא שיחקה עם הטלפון שלי ופתאום התקשרת... והיא לא ידעה איך להגיד את השם שלך וביטאה אותו כ"כ מצחיק.. אז היא ענתה לטלפון ושיגעה אותך... אוי.. זה היה מצחיק

MiriOrit

New member
../images/Emo68.gif

שם: ספיר אזור מגורים: לבנתיים כ"ס.. גיל:
למה להעלות נושא כאוב?! מעכשיו אסור לדבר על גיל בפורום הזה! כיצד הכרתי את שאניה: ראיתי את any man of mine בTV ונדלקתי! עד היום אחד הקליפים האהובים עלי! האלבום האהוב עליי של שאניה: UP (שזה גם הצלצול שלי בטלפון) השיר האהוב עליי של שאניה: יותר קל לי להגיד איזה שיר אני לא אוהבת. אבל לאחרונה אני ממש מתחברת ל IT ONLY HURTS WHEN I'M BREATHING - השיר הזה פשוט מזכיר לי את שניר
סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: אני כבר לא יודעת לענות על זה... לאחרונה השתנו הרבה.. תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות: להתעלל בשניר... לראות בנות גילמור.... לקרוא.. לכתוב... להתעלל בשניר... להכריח את שניר לראות הנסיכה הקסומה... תאמת?! אין לי כמעט זמן פנוי עם העבודה
משהו שאני רוצה להגיד לסיום: כן. נכון שהנסיכה הקסומה זה סרט אדיר וחובה לראות אותו?!

Eilleen

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חייבת לציין שאתם ג-ר-ו-ע-י-ם
!!!!!!!!!!
תקשיב ו קודם כל מירי ושניר אתם סיגל א' וסיגל ב' תבחרו מי זה מי בניכם ותודיעו לנו... ספיר....מהיום את סיתוונית...תתמודדי....שירה....אל תגלי לנו בת כמה את מי שינחש ראשון בת כמה שירה באמת יזכה להצצה חד-פעמית ונדירה בתעודת זהות שלה
(מתוך הנחה שהיא כבר בת 16) ספי מהיום אתה שרגא אתם גרועים =))) כבר אמרתי?

snirk

New member
סיגל א', זה כאילו ברור

מירי היא ברמה של סיגל ב'.

shiratel

New member
היי!!! יפה שאת זוכרת ../images/Emo13.gif יא שולטת אחת ../images/Emo47.gif

אני בת 16 כבר יותר מחצי שנה (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) והבצפר המסריח שלנו עשה לנו את התעודות זהות, בגלל העיצומים לא הלכנו לכנסת לקבל אותם בטקס חגיגי, ועכשיו הם שומרים אותם בכספת של בצפר עד שיטרחו למצוא "פעילות חברתית" כדי לתת לנו אותם. קקות!
עכשיו לא תקבלו הצצה בתעודת זהות שלי

באיחור קליל...

שם: אנדי אזור מגורים: תל אביב בסופ"שים ובשאר ימי השבוע בקרית הטכניון בחיפה (איכס!) גיל: 22 כיצר הכרתי את שנאיה: You're Still The One התנגן הרבה מאוד אצלנו בבית, כך נחשפתי לדיסק ומאז הכל היסטוריה. האלבום האהוב עליי: Come On Over כמובן! השיר האהוב עליי: You're Still The One קשה לתאר שלמות... סוגי מוזיקה/אמנים: דאנס, האוס, פופ, לטינית, רגאיי, R'n'B, הכל חוץ מרוק, ראפ וישראלית. תחביבים: פורום 394 כאן בתפוז ועוד הרבה דברים שקשורים לזה...

למעלה