שאלון היכרות?

SallySkelly

New member
שאלון היכרות?

מקווה שמותר לי
חשבתי ששאלון היכרות זה דרך טובה להכיר אתכם... שם: ספיר אזור מגורים: המרכז [שליטע
] גיל: 16 כיצד הכרתי את שאניה: ראיתי את Man, I feel like a woman בטלוויזיה [הייתי בת 6 בערך וחשבתי שהיא מוזרה בגלל הכובע והרעלה הזאת...] ואמא שלי קנתה אח"כ את Come on over והשמיעה אותו שוב ושוב.. ואהבתי
האלבום האהוב עליי של שאניה: כנראה ש Up... [אל תהרגו אותי
] השיר האהוב עליי של שאניה: זה טיפשי לשים את השאלה הזאת כי אין לי תשובה. יש יותר מדי שירים!!
סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: כלמיני.. קווין, אוונסנס, קורס, קולדפליי, אימברייס, אבריל לאבין, קלי קלרקסון, סנו פטרול ועוד מלא... תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות: ממ.. להקשיב למוזיקה, לנגן בגיטרה, לצפות בטלוויזיה [תאי מוח מתים..
] ובסרטים [רצוי בבית - בלי אוכל במחיר מוגזם ובלי אנשים שבועטים לי בכיסא!], לקרוא, להמציא מילים בסינית ולצרוח אותן תוך כדי משחק מטקות בשיעור ספורט. אה, ולאכול [רצוי אוכל משמין
]. משהו שאני רוצה להגיד לסיום: אם עונים על שאלוני היכרות חיים זמן רב [רמזרמז
].

cosefi15

New member
את אוהבת snow patrol?!?!

יווו איזה מלכהה! קניתי את האלבום האחרון שלהם בניו יורק eyes open הוא כל כך מעולה! שם: ספיר אזור מגורים: קירית אונו גיל: אוטוטו 19 כיצד הכרתי את שאניה: הסיפור המוכר בכיתה ד' של שאניה והקליפ המפורסם של 'זה לא מרשים אותי כלל' - כל אחד נתקל בו באיזשהו שלב בחיים האלבום האהוב עליי של שאניה: Come One Over שליטע! השיר האהוב עליי של שאניה: Black Eyes Blue Tears למרות ששנים לא הקשבתי לו - פמניסטית שכמותי סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: קווין, אלטון, קאנטרי נוסף, סנאו פטרול שליטה!!!! תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות:מכון כושר
משהו שאני רוצה להגיד לסיום:שאת מלכה מלכע מלכותית!

SallySkelly

New member
יאיייייייי../images/Emo6.gif

אני מלכה מלכע מלכותית!!!!!!
ווהו!!!
[סנו פטרול שולטים
] [אבל פחות משאניה
]

cosefi15

New member
כתבתי בשם שלי ספיר במקום ספי

אוופס, כנראה יותר מדי התרגשתי :)

Eilleen

New member
מותר לך לעשות הכל חוץ מלקרוא לשניר בכינויי

שם: גל (כי ספיר כבר תפוס) אזור מגורים: ראשל''צ - כבוד כיצד הכרתי את שאניה: ראיתי את That don't impress me much כשזיפזפתי בין הערוצים בדיוק 10 דקות לפני החזרות לטקס סיום של כיתה --- ו' (!) האלבום האהוב עליי של שאניה: Come on over (ספיר, הרוב נראה לי אוהבים את UP אל חשש...) השיר האהוב עליי של שאניה: נראה לי שכל החיים תהיה ל That don't impress me much פינה חמה מאד-מאד אצלי בלב חוץ ממנו Nah! ו If you're not in it for love I'm outta here What made you say that No one needs to know וכו' וכו' וכו' סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: שלמה ארצי, ג'ניס ג'ופלין וכו'
תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות: לספור מרצפות במב"ק בצבא (אגב, בספירה האחרונה הגעתי לתוצאה המסחררת: "הרבה") משהו שאני רוצה להגיד לסיום: אני שולטת!
ואנדי תפסיק להתחל עם קטינות! =)

SallySkelly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח, קרעת אותי
"לספור מרצפות במב"ק בצבא (אגב, בספירה האחרונה הגעתי לתוצאה המסחררת: "הרבה")" זה כמו שאח שלי החליט לספור את הנמשים שלי והתבלבל כל הזמן באמצע. בסוף הוא הגיע לתוצאה המסחררת שלך

Eilleen

New member
כי ספיר כבר תפוס - פעמיים!!! ספי יש משהו שאתה

רוצה לספר לצופים בבית?!?!?!?!?

cosefi15

New member
כן כן יש לי!

מי ששוכב עם בואשים שלא יתפלא שהילדים שלו מסריחים!! וזה תקף גם ל.........? נו גל תעני על זה!!

Eilleen

New member
זה כמו:

מי שמכניס כלב למיטה סופו להתעורר עם פרעושים

veish

New member
גם אני

שם: שני אזור מגורים: רעננהההה גיל: 19 כיצד הכרתי את שאניה: בסביבות גיל 10 ישבתי מול הטלויזיה וצפיתי לי באמטיוי כמו ילדה טובה, כשלפתע שנאיה הופיעה על המסך עם tdimm ואני התאהבתי
זמן קצר אחרי קניתי את come on over ומאז השריטה אליה רק נהיתה עמוקה יותר, וקשה יותר... האלבום האהוב עליי של שאניה: come on over השיר האהוב עליי של שאניה: i'm outta here סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: רוק לרוב...פינק פלויד, סקאנק אנאנסי, בליינד מלון, טורי אמוס, פיונה אפל ועוד הרבהההה...שמאוד שונים ולא קשורים לשנאיה
תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות: מוזיקה, חברים, גיטרה וכד' משהו שאני רוצה להגיד לסיום: שיהיה לכם יום טוב

shiratel

New member
אוקיי

שם: שירה
אזור מגורים:עזבו אזור, אני גרה בזכרון. איזה חור!
כיצד הכרתי את שאניה: ראיתי את Man! I Feel Like A Woman והתאהבתי
איזה קליפ, איזה שיר!!!
האלבום האהוב עליי של שאניה: לא יודעת... נראלי הלהיטים, כי הוא ידע לקחת את הכי טובים מכל אלבום
השיר האהוב עליי של שאניה: Man! I Feel Like A Woman
סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: ג'ורג' מייקל
, קווין
, וכל המיינסטרים, MTV והזבל הזה, יו נואו... מארון 5, כריסטינה אגילרה, פינק, פרגי, וכו' וכו' וכו'...
תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות: משחק, שירה, ריקוד, תאטרון, ספרים, קולנוע, אינטרנט, טלוויזיה, לאכול, וכו' וכו'...
משהו שאני רוצה להגיד לסיום: נארףףףףףףףףףףףףףףףףף אני הייתי שירה

shiratel

New member
חחחחחחחחח אוייי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם כל הספירים שלכם לא שמתי לב!!!

snirk

New member
עכשיו תורי!!!

שם: ספיר אזור מגורים: כפר סבא. ליד מרים. גיל: 24 (בקרוב 25) כיצד הכרתי את שאניה: דרך MTV. אבל יותר לעומק דרך מרים. האלבום האהוב עליי של שאניה: אין אלבומים, יש שירים. השיר האהוב עליי של שאניה: man i feel like a woman (משפט שיוצא לי לומר כל בוקר מחדש...) סוגי מוזיקה / אמנים שאני אוהב/ת: מרגול. תחביבים וסתם שטויות שאני אוהב/ת לעשות: להציק למרים. משהו שאני רוצה להגיד לסיום: "מיריייייייייייייייייייייי" (והמבין יבין. כנראה רק מירי תבין). אה, ומירי היא השטן. ודיברתי גם עם האחיינית שלה והתפוח לא נופל רחוק מהעץ.

snirk

New member
קבלו תיקון - שם: שניר, לא ספיר.

אם כי זה דומה.

למעלה