שאלון היכרות

רק שימי דאף על החלון!!!../images/Emo11.gif

שם:נוי
תאריך לידה:22.7 גיל:11 ו-6 חודשים
כיתה:ו' ביה"ס:אהממממממ גובה:1.66 משקל:סודי...*דבה דכמותי* מקום מגורים:יקנעם מקומות שגרת בהם בעבר:קריית ביאליק,ירושלים היית בחו"ל?לע מאכל אהוב:הרבה
דבה שכמותי.. קינוח אהוב:מממממממממ מילקשייק שתייה חמה אהובה:שוקו שתייה קרה אהובה:ספרייט חיות מחמד:כלב חיה אהובה:דולפין בשר אהוב:אה? דג אהוב:כנ"ל חברות/חברים הכי טובות/טובים:צמד המנורות
,עדנה,זיוה,ספיר {נועה},רותמיקה,נויה,ליאתוש וזהו
{מהכיתה..} חבר/ה:יאק...
כמה זמן:-____- אי-מייל:-________- אי סי קיו:276019882 תזדהו! מסנג'ר:[email protected] תזדהו! צבע עיינים:חום צבע שיער:שחור אחים/אחיות:2 זמר/ת אהוב/ה:הילאריייייי סרט אוהב:המון....שחקי אותה מותק,סיפור סינדרלה,ריקוד מושחט 2... ספר אהוב:משחקי חברות שחקן/ית אהוב/ה:הילארייייי מאמין באלוהים:בארורררר צבע אהוב:תכלת!

אני עונה

שם:אור קרסנר תאריך לידה:24.3.1993 תאריך עברי ג' ניסן תשנ''ג גיל:12 כיתה:ה'1 ביה"ס:רמב''ם גובה:1.41 משקל:35 ק''ג מקום מגורים:חיפה מקומות שגרת בהם בעבר:אין כאלו היית בחו"ל? כן בארה''ב מאכל אהוב:פלפל מומלא פיצה המברוגר ועדשים קינוח אהוב:קרמבו או עוגה שתייה חמה אהובה: שוקו או קפה הפוך(שתיתיפעם וזה טעם טעם אבל אני כבר לא שותה) שתייה קרה אהובה: תפוזים ומנגו חיות מחמד:איןלנו בבית חיה אהובה:חתול ואוגר בשר אהוב:שניצל ובשר בקר דג אהוב:דג הנסיכה חברות/חברים הכי טובות/טובים:אין לי אני עצובה בגלל זה חבר/ה:אין כמה זמן:אין אי-מייל:eek:[email protected] אי סי קיו:290-567-733 מסנג'ר: צבע עיינים: ירוק צבע שיער:חום אחים/אחיות: אחותי אפרת(מנהלת הפורום) ואריאל אחי התאום זמר/ת אהוב/ה:הילארי דאף וסולדד פטרסיו ורוני דואני סרט אוהביום בניורק סיפור סינדרלה ובקול גדול ספר אהוב: הרבה שחקן/ית אהוב/ה:אמנדה ביינס התאומות אולסן פלורנסיה ברטוטי והילארי דאף מאמין באלוהים: כן צבע אהוב:ורוד וסגול הינה תמונה שלי
חמודה נכון

noni2222

New member
יא אורררר

אני מכירה אותך!! מפורום התאומות אולסן <לא בתפוז>

faina s

New member
עונה

שם:פאינה תאריך לידה:10.09 גיל:15 כיתה:ט ביה"ס: מקיף ג גובה: 1.65 משקל: לא יודעת מקום מגורים: בית היית בחו"ל? כן מאכל אהוב: פסטה קינוח אהוב: עוגה שתייה חמה אהובה:שוקו שתייה קרה אהובה: קולה חיות מחמד:אין חיה אהובה: כלבים ודולפינים בשר אהוב: שום בשר דג אהוב: טונה חברות/חברים הכי טובות/טובים: יש הרבה חבר/ה: אין כמה זמן: אי-מייל: רק במסר מי שרוצה אי סי קיו: כנ"ל מסנג'ר: כנ"ל צבע עיינים: חום צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח זמר/ת אהוב/ה: הילארי דאף סרט אהוב: מה שבחורה רוצה. בקול גדול וסיפור סינדרלה ספר אהוב: שחקן/ית אהוב/ה: הילארי כמובן הולי מרי קומבס אליסה מילאנו ג'וליה רוסרטס ויש עוד הרבה מאמין באלוהים: כן צבע אהוב: כחול

A d i 1 3

New member
ששששששששלי!

שם: עדי תאריך לידה: 4.11.91 גיל: 13 וחצי כיתה: ח' ביה"ס: אורנית גובה: 1.60 משקל: 43 מקום מגורים: אורנית חחח מקומות שגרת בהם בעבר: ת"א היית בחו"ל? כההה מאכל אהוב: אמממ פיצה... קינוח אהוב: שוקולדדד... גלידההה... וואטבר שתייה חמה אהובה: שוקווו יאמ שתייה קרה אהובה: לימונדה... חיות מחמד: אין :( חיה אהובה: סוסים בשר אהוב: שניצללל דג אהוב: חחחחחחחחח איזה דגים יש בכלל?? או לאכול?? פיכס חברות/חברים הכי טובות/טובים: הרבההה חבר/ה: היה פעם עכשיו אין חח כמה זמן: הא? אי-מייל: [email protected] אי סי קיו: 323-743-619 מסנג'ר: [email protected] צבע עיינים: חום צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש 2 אחים זמר/ת אהוב/ה: הילארי... אבריל... אהרון קרטר... להקה green day סרט אוהב: אמממ שישי הפוך ספר אהוב: אין חעעע שחקן/ית אהוב/ה: הילארייי מאמין באלוהים: כעעע צבע אהוב: סגול

שלי../images/Emo188.gif../images/Emo26.gif

שם:נופר תאריך לידה: 4.6 גיל:14 ושלושת'רבע כיתה:ט ביה"ס:- גובה:1.66 משקל:- מקום מגורים:פ"ת מקומות שגרת בהם בעבר:ארה"ב
היית בחו"ל? נולדתי שם... מאכל אהוב: לא מאכל...אבל אני אובססית לפופקורן
קינוח אהוב: גלידה שתייה חמה אהובה: שוקו [קר אבל...] שתייה קרה אהובה: מיץ תפוזים [ט-ב-ע-י!] חיות מחמד:כלבה- דוטי ותוכי- ג'יימס. חיה אהובה:כלב בשר אהוב:הא? דג אהוב:שונאת דגים.... חברות/חברים הכי טובות/טובים:ממממ...? חבר/ה:מממ....? כמה זמן:? אי-מייל:[email protected] אי סי קיו:231-227-006 מסנג'ר:[email protected] צבע עיינים:חום בהיר צבע שיער:חום.... אחים/אחיות:
זמר/ת אהוב/ה:ליאן ריימס
ויש עוד הרבה זמרות אהובות... סרט אוהב:הצלצול ספר אהוב:כל סדרת צמרמורת
שחקן/ית אהוב/ה:מרי קייט ואשלי סימפסון
מאמין באלוהים:כן צבע אהוב:שחור

olga131

New member
סורי שניזכרתי מאוחר אבל גם אני עונה

היו לי מזה הרבה דברים לעשות אז לא עניתי אז עכשיו גם אני! שם:אולגה תאריך לידה: 31.5.91 גיל: עוד 3 חודשים 14 כיתה: ח' ביה"ס: לאו-באק גובה: לא יודעת משקל: 37-40 מקום מגורים: חיפה מקומות שגרת בהם בעבר: פעם גרתי בארץ המוצא שלי באוקראינה ובהדר שבחיפה היית בחו"ל? כן מאכל אהוב: כל האוכל המהיר שיש קינוח אהוב:עוגות וגלידה שתייה חמה אהובה: קפה וקפוצ'ינו שתייה קרה אהובה: קולה חיות מחמד: אין חיה אהובה: כלב בשר אהוב: הכל דג אהוב: הכל חברות/חברים הכי טובות/טובים: יוליה החברה הכי טובה שלי ויש לי עוד חבר/ה: אין ( הלוואי עליי ) כמה זמן: אין אי-מייל: [email protected] אי סי קיו: 208508311 מסנג'ר: [email protected] צבע עיינים: חומות צבע שיער:חום אחים/אחיות: בדרך זמר/ת אהוב/ה: בריטני ספירס וג'ניפר לופז וכולם בעצם סרט אוהב: אין לי עכשיו ספר אהוב: כולם שחקן/ית אהוב/ה: פשוט כולם . לינזי והיראלי במיוחד מאמין באלוהים: כה צבע אהוב:ורוד ושחור וזהו חבריה !

למעלה