שאלון היכרות

noni2222

New member
שאלון היכרות

כי הפורום חדש וצריך להכיר אחד ת'שני.. שם: תאריך לידה: גיל: כיתה: ביה"ס: גובה: משקל: מקום מגורים: מקומות שגרת בהם בעבר: היית בחו"ל? מאכל אהוב: קינוח אהוב: שתייה חמה אהובה: שתייה קרה אהובה: חיות מחמד: חיה אהובה: בשר אהוב: דג אהוב: חברות/חברים הכי טובות/טובים: חבר/ה: כמה זמן: אי-מייל: אי סי קיו: מסנג'ר: צבע עיינים: צבע שיער: אחים/אחיות: זמר/ת אהוב/ה: סרט אוהב: ספר אהוב: שחקן/ית אהוב/ה: מאמין באלוהים: צבע אהוב:

noni2222

New member
../images/Emo36.gif

שם:נועה תאריך לידה:30.12.1990 גיל:14 וחודשיים כיתה:ישראל - ח', אוסטרליה- ט'. ביה"ס:EC גובה:1.66 משקל:אמ.... בסביבות 45. מקום מגורים:אוסטרליה מקומות שגרת בהם בעבר:אמ.. ישראל (באר-שבע), ישראל (יישוב נידח ליד באר-שבע), ישראל (נס ציונה), אוסטרליה (מקום אחר מאשר עכשיו), בלגיה (לובן) ואיטליה (פיזה). היית בחו"ל?אמ.. כן כמעט בכל המדינות (נו, לא מתכוונת לכאלו כמו עירק...) מאכל אהוב: כל דבר שקשור לתפוחי אדמה ולא כולל בשר. קינוח אהוב:אמ.. גלידה ועוגה.. שתייה חמה אהובה:שוקו שתייה קרה אהובה:לימונדה חיות מחמד:חתול - צ'יפס.. וארנבת - קטשופ.. (לא היה בחרתי את השמות... חח) חיה אהובה:חתול בשר אהוב:צמחונית!!! דג אהוב:צמחונית!!! חברות/חברים הכי טובות/טובים:אמ.. ענבר סמדר אנה ארם קארין הילה אדוה דבורה ענבר שג שני ניצן יעל הדר. וקני אם בנים נחשבים.. כאילו כידידים.. חבר/ה:אין כמה זמן:אין.. אי-מייל:[email protected] אי סי קיו:239426960 מסנג'ר:[email protected] צבע עיינים:כחול צבע שיער:היה בלונד יפה.. נהפך לשטני מכוער. אחים/אחיות:אחד. יותר דומה לחמור. זמר/ת אהוב/ה:הילארי דאף... דהההה סרט אוהב:אמ.... כל הסרטים של היל והתאומות אולסן. מדליין. מטילדה. יומני הנסיכה. ספר אהוב:אמ... כל כך הרבה.. שחקן/ית אהוב/ה: הילללל והתאומות אולסן. מאמין באלוהים:לא צבע אהוב:תכלת וורוד..

Snobubit

New member
עונה

שם:
איטן תאריך לידה:
4.7.90 גיל:
14.8 כיתה:
ט' ביה"ס:
גובה:
1.73 משקל:
לודעת מקום מגורים:
ת"א מקומות שגרת בהם בעבר:
ת"א היית בחו"ל?
כן מאכל אהוב:
סלט,שניצל ופירה קינוח אהוב:
שוקולד שתייה חמה אהובה:
קפה שתייה קרה אהובה:
יש הרבה, בעיקר מים חיות מחמד:
חתולה
חיה אהובה:
חתולים וסוסים בשר אהוב:
אני אוכלת רק עוף..אז עוף
דג אהוב:
אני אוכלת רק טונה
חברות/חברים הכי טובות/טובים:
אין הכי טובים, יש טובים יותר חבר/ה:
אין כמה זמן:
אי-מייל:
[email protected] אי סי קיו:
אין מסנג'ר:
כמו המייל צבע עיינים:
כחול צבע שיער:
שחור..אבל באור הוא בצבע קולה אחים/אחיות:
אחות זמר/ת אהוב/ה:
לודעת, יש כמה סרט אוהב:
טרויה ספר אהוב:
אין כזה דבר..
שחקן/ית אהוב/ה:
אין מישהו אהוב אבל יש מועדפים... מאמין באלוהים:
לא צבע אהוב:
כחול/סגול

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמשעמם לי

שם:
רוני תאריך לידה:
32.1.90 גיל:
15
כיתה:
ט' ביה"ס:
אליאנס גובה:
1.60 אני חושבת
משקל:
אין לי מושג וגם אם היה לי לא הייתי אומרת לכם
[
] מקום מגורים:
בית מקומות שגרת בהם בעבר:
בית אחר היית בחו"ל?
כןןן
מאכל אהוב:
שניצל ופירה של אמא קינוח אהוב:
אממ לא יודעת... יש הרבה דברים שתייה חמה אהובה:
שוקו שתייה קרה אהובה:
תפוזים חיות מחמד:
הכלבה הכי מותק בעולםםםםם
חיה אהובה:
כלבים בשר אהוב:
דג אהוב:
חברות/חברים הכי טובות/טובים:
אין הכי טובים... חבר/ה:
כמה זמן:
--- אי-מייל:
אי סי קיו:
אין מסנג'ר:
מי שרוצה אז במסר צבע עיינים:
ירוק-חום צבע שיער:
חום כהה אחים/אחיות:
אח
זמר/ת אהוב/ה:
היא לא ממש זמרת אבל קמילה
סרט אוהב:
המורדים המסע אל החלום
ספר אהוב:
הארי פוטר
שחקן/ית אהוב/ה:
קמילה בורדונבה
מאמין באלוהים:
לא צבע אהוב:
כחול

עונה

שם:לירון תאריך לידה: 28.10.90 גיל: 14 וחצי כיתה: ט גובה: 1.60 משקל: 45 מקומות שגרת בהם בעבר:פתח תקווה היית בחו"ל? כן מאכל אהוב: ספגטי קינוח אהוב: עוגת שוקולד חמה שתייה חמה אהובה: תה שתייה קרה אהובה: לימונדה חיות מחמד: כלב חיה אהובה: כלב בשר אהוב: המבורגר דג אהוב: איככככססס חברות/חברים הכי טובות/טובים: יש הרבה... חבר/ה: אין כמה זמן: אין אי-מייל: [email protected] אי סי קיו: 262242255 צבע עיינים: חום צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח ואחות זמר/ת אהוב/ה: אשלי סימפסון, גוון סטפני סרט אוהב: שישי הפוך ספר אהוב: סודות נעורים שחקן/ית אהוב/ה: הילארי דאף, צ'אד מייקל מאריי, לינדזי לוהאן מאמין באלוהים: כן צבע אהוב:ורוד, כתום, סגול

שלי ../images/Emo41.gif

שם: אלינה תאריך לידה: 2.3.1993 גיל: 12 כיתה: ו'(2 לשלטון
) ביה"ס: אופק גובה: 1.48 משקל: לא הגזמתם
מקום מגורים: בני-עי"ש מקומות שגרת בהם בעבר: בת-ים, אוקראינה-קייב... היית בחו"ל? ב-ר-ו-ר... מאכל אהוב: פיצה, פירות וירקות (חוץ מקישור, סלק, אפרסמון ועוד כמה...) קינוח אהוב: גלידה
בטעמי פירות
או ריבת חלב
שתייה חמה אהובה: שוקולטה... שתייה קרה אהובה: קוקה-קולה או מיץ תפוזים חיות מחמד: אין לי, אבל אני מתה על חתולים ואוגרים
חיה אהובה: חתולים ואוגרים... בשר אהוב: מה
אני לא ממש אוהבת בשר, אבל עם כבר אז המבורגר... דג אהוב: שאלה מפגרת... אמממ... פיראנות
חברות/חברים הכי טובות/טובים: ויקה .פ, ג'ניה .א ודני .ב חבר/ה: אין... יש
כמה זמן: אין אומרים לכם
אי-מייל: [email protected] , אתם מוזמנים להטריד אותי בכל זמן
(רק בלי וירוסים כוס עמק) אי סי קיו: אין... נכנס וירוס (בלאט) אז מחקתי... מסנג'ר: אין... צבע עיינים: חום בהיר.. צבע שיער: שאטני עם פסים בלונדיניים... אחים/אחיות: 2 אחים... זמר/ת אהוב/ה: אני מהשגיאות-טבע שאוהבים גם את לינדזי לוהאן וגם את הילארי דאף סרט אוהב: היצ', הארי פוטר והאסיר מאזקבאן, טיטאניק, הצלצול ספר אהוב: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן, הארי פוטר ומסדר עוף החול... שחקן/ית אהוב/ה: הילארי, לינדזי ונינט טייב (השיר שלנו) מאמין באלוהים: לא... למה, אתם חושבים שיש מישהו שיכול לשלוט לכם על החיים ולעשות "נסים"
הכול זה הגורל חבר'ה... (אנ'לא שופטת אנשים לפי אמונה...
) צבע אהוב: גווני כחול...

a charmed girl

New member
עונה

שם: ליאור תאריך לידה: 1/1/1990 (איזה תאריך יפה) גיל: 15 כיתה: ט' ביה"ס: משנה? גובה: לא זוכרת אבל משהו בסביבות ה 1.60 משקל: חפני 10 דקות זה היה 52 מקום מגורים: ראשל"צ מקומות שגרת בהם בעבר: מושב נידח ליד אשקלון (בית שקמה מישהו מכיר?) היית בחו"ל? כן מאכל אהוב: תפוחי אדמה קינוח אהוב: גלידה שתייה חמה אהובה: שוקולטה שתייה קרה אהובה: ספרייט חיות מחמד: אין לי חיה אהובה: כלבים בשר אהוב: לא אוכלת בשר דג אהוב: לא אוכלת דגים חברות/חברים הכי טובות/טובים: חח אתם בטוח לא מכירים.... חבר/ה: אין כמה זמן: בעעע... אין אי-מייל: [email protected] (מחלקת הזמנות למי שרוצה...) אי סי קיו: 1503075 מסנג'ר: [email protected] צבע עיינים: חום צבע שיער: חום אחים/אחיות: לצערי יש 2 זמר/ת אהוב/ה: הילארי דאף, לינדזי לוהאן, אשלי סימפסון, גסיקה סימספון ועוד המון... סרט אוהב: שישי הפוך הסרט הכי קורע שראיתי ספר אהוב: אממ... לא אוהבת לקרוא שחקן/ית אהוב/ה: פי יש המון... ג'סיקה אלבה, ג'נסן אקלס, מייקל וות'לי, הולי מרי קומבס, אליסה מילאנו, דרו פולר, הילארי דאף, לינדזי לוהאן ואין לי כוח להמשיך אז נפסיק פה... מאמין באלוהים: בערך צבע אהוב: כחול וסגול

../images/Emo113.gif../images/Emo27.gifעונהנהנה../images/Emo3.gif

שם: רונית תאריך לידה: 8.2 גיל: 13
(וחודש
) כיתה: ז' גובה: לא יודעת..
משקל: כנ"ל אבל בסביבות 40 קילו..
מקום מגורים: ירושלים
מקומות שגרת בהם בעבר: ניו יורק היית בחו"ל? יאפ..
מאכל אהוב: לזניה/ספגטי קינוח אהוב: פאי תפוחים
.. שתייה חמה אהובה: שוקו
שתייה קרה אהובה: פנטההה.. (בטרוף שלנו
) חיות מחמד: אין..
חיה אהובה: חתול
בשר אהוב: המבורגר דג אהוב: סלמון
חברות/חברים הכי טובות/טובים: שמות
חבר/ה: אין..
כמה זמן:
אי סי קיו:347-742-270 מסנג'ר:[email protected] צבע עיינים:תכלת-ירוק.. צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 (אח ואחות
) זמר/ת אהוב/ה: אבריל לאבין [שליטהההה
] סרט אהוב: הרבההה.. ספר אהוב: גבעת ווטרשיפ שחקן/ית אהוב/ה: אורלנדו בלום
והיל
מאמין באלוהים: כן
צבע אהוב: כחול, ירוק, אדום, ורוד ועודדד..

עונה../images/Emo25.gif

שם:הדס תאריך לידה:1/6/95 גיל:9 כיתה:ד' ביה"ס:...(קים אומרת סשאסור לי לגלות...) גובה:לא זוכרת משקל:22 או 21 מקום מגורים:המרכז מקומות שגרת בהם בעבר:לא זוכרת היית בחו"ל?כן מאכל אהוב:פיצה קינוח אהוב:עוגה שתייה חמה אהובה:תה שתייה קרה אהובה:קולה חיות מחמד:יש לי כלב, כלבה וחתול חיה אהובה:ארנב בשר אהוב:לא אוהבת דג אהוב:לא אוהבת חברות/חברים הכי טובות/טובים:מיק'וש חבר/ה:מיק'וש כמה זמן:מה? אי-מייל:לא זוכרת אי סי קיו:כנ"ל מסנג'ר:כנ"ל צבע עיינים:חומות-ירוקות צבע שיער:שחור-חום אחים/אחיות:מה? זמר/ת אהוב/ה:רוני סרט אוהב:לא יודעת... ספר אהוב:לא יודעת... שחקן/ית אהוב/ה:פלור מאמין באלוהים:כן צבע אהוב:סגול

שלי!

שם: שירן תאריך לידה: 28 לאוקטובר גיל: 17 וחמישה חודשים כיתה:י"ב ביה"ס:לא מכירים.. גובה:נמוכה...לא יודעת. משקל: 46 מקום מגורים: ק.אתא מקומות שגרת בהם בעבר: רק ק.אתא היית בחו"ל?הלוואי מאכל אהוב: פיצה קינוח אהוב: גלידה שתייה חמה אהובה: שוקו שתייה קרה אהובה: קולה חיות מחמד: חתול חיה אהובה:כנ"ל בשר אהוב: סטייק דג אהוב: איכססססס חברות/חברים הכי טובות/טובים: נטלי אפרת הודיה בתאל חבר/ה: כמה זמן: אי-מייל:[email protected] אי סי קיו:283325794 מסנג'ר:[email protected] צבע עיינים:חום צבע שיער:שטני אחים/אחיות:2 אחים גדולים 2 אחיות קטנות זמר/ת אהוב/ה: בריטני
הילארי
אבריל
אשלי
סרט אוהב:סיפור אהבה בלתי נשכח ספר אהוב:בת יפתח שחקן/ית אהוב/ה: שיין ווסט
אשטון קוצ'ר
מאמין באלוהים:כן...דתייה. צבע אהוב:סגול

אני

שם:ישי תאריך לידה:אמ..לא זוכר כרגע גיל:13 וחצי כיתה:ח' ביה"ס:ברנקו וייס גובה:לא נמדדתי הרבה זמן.. משקל:לא נשקלתי הרבה זמן.. מקום מגורים:בקריות מקומות שגרת בהם בעבר:נשארתי באותו מקום היית בחו"ל? כן מאכל אהוב: בשר,פיצה.. קינוח אהוב:עוגת רולדת שוקולד של סבתא שלי
שתייה חמה אהובה:שוקו יאמיי שתייה קרה אהובה:מנגו ומים חיות מחמד:יש לי כלב חיה אהובה:כלבים וכולם בשר אהוב:בקר,עוף..
קשה לי שאני אוכל בעל-חיים אבל זה כל כך טוב.. דג אהוב:לא כל כך אוהב דגים.. חברות/חברים הכי טובות/טובים:יש לי הרבה.. חברה:יש לי כמה זמן:חודשיים אי-מייל:אין אי סי קיו:חסוי מסנג'ר:חסוי צבע עיינים:טורקיז צבע שיער:חום בלונד (שטני) אחים/אחיות:5 כולל אני {אני הכי קטן} זמר/ת אהוב/ה:הילארי דאף סרט אוהב:המלאכיות של צ'ארלי1,2,הצלצול ספר אהוב:זבנג שחקן/ית אהוב/ה:הילארי דאף מאמין באלוקים:בהחלט,איזה שאלה? צבע אהוב:כחול דרך אגב עשיתי להילארי דאף קומונה אבל היא לא ממש מוצלחת כי אין בה הרבה ילדים..נראה לי שאם יהיה הרבה ילדים אז אני יעדכן הרבה.. בכל אופן תיכנסו

noni2222

New member
כנס שניה.

"בשר אהוב:בקר,עוף.. קשה לי שאני אוכל בעל-חיים אבל זה כל כך טוב.." זה אחד הדברים הטעימים אבל תחשוב שרק בשביל ההנאה האישית שלך רצחת חיה.. משהו שהיה חי ונושם... אז טעים, אבל יש דברים אחרים לאכול שלא מעורבים עם רצח.. זאת דעתי.

noy13pour

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifשלייייייייייי../images/Emo36.gif

שם: נוי תאריך לידה:28.10 גיל:13 וחצי כיתה: ח' ביה"ס: מלטון גובה: מטר חמישים ומשו משקל: לא יודעת מקום מגורים: בת ים מקומות שגרת בהם בעבר:אין היית בחו"ל?בטח מאכל אהוב:ציפס קינוח אהוב: שוקולד שתייה חמה אהובה: שוקו שתייה קרה אהובה: מים חיות מחמד: אין רוצה חתול חיה אהובה: חתול בשר אהוב: כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא חבל על החיות????????????????? דג אהוב:כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חברות/חברים הכי טובות/טובים: חסויים חבר/ה: אין כמה זמן:0 אי-מייל: [email protected] אי סי קיו:339719716 מסנג'ר:[email protected] צבע עיינים: חום צבע שיער:חום אחים/אחיות: 2 זמר/ת אהוב/ה: הילארי סרט אוהב: המון ספר אהוב: אין ממש שחקן/ית אהוב/ה: אוי נתחיל ברשימה: צאד מייקל מריי, אדם ברודי, הילארי דאף, אוליבר גיימס ה-3 , דרו פולאר, רייצל בילסון, ועוד..ועודד..ועוד.. מאמין באלוהים:כן צבע אהוב:שחור , כחול

עונהההה

שם: ספיר תאריך לידה:8.11.89 גיל:15 כיתה:י ביה"ס:- גובה:1.68 משקל:49 מקום מגורים:דרום מקומות שגרת בהם בעבר:- היית בחו"ל?לא... מאכל אהוב:ספגטי...יאמייייי קינוח אהוב:כוס גדולה של שוקו קררררר
שתייה חמה אהובה:תההההה שתייה קרה אהובה:קולהההההה חיות מחמד:כלבבב חיה אהובה:כלב בשר אהוב:סטיק דג אהוב:לא משנה לי... חברות/חברים הכי טובות/טובים:אורלי ונעומי...ויש עוד אבל הן הכי טובות.. חבר/ה:- כמה זמן:- אי-מייל:- אי סי קיו:- מסנג'ר:- צבע עיינים:ירוק צבע שיער:שטני אחים/אחיות:2 זמר/ת אהוב/ה:ג'סיקה סימפסון סרט אוהב:טיטניקקקקק ספר אהוב:גן הוורדים שחקן/ית אהוב/ה:סנדרה בולוק מאמין באלוהים:ברוררר צבע אהוב:ורודדדדדד

עונה....

שם:שקד תאריך לידה:6.3.1991 גיל:14 כיתה:ח גובה:1.70 בערך.... משקל:בסביבות 45 מקום מגורים:מרכז... מקומות שגרת בהם בעבר:אשדוד היית בחו"ל?כה.. מאכל אהוב:יש פוול! קינוח אהוב:כנ"ל! שתייה חמה אהובה:אממ...תה שתייה קרה אהובה:מנגו חיות מחמד:כלבה...=]]! חיה אהובה:אני ממש אוהבת כמעט את כל החיות! אבל במיוחד כלבים.. בשר אהוב:כנפיים והמבורגר דג אהוב:לא אוהבת.... חברות/חברים הכי טובות/טובים:הרבה... חבר/ה:אין...=\\ כמה זמן:..=\\ אי סי קיו:349827874 צבע עיינים:חום ירוק צבע שיער:שטני...חום... אחים/אחיות:2 אחים זמר/ת אהוב/ה:אין מישהו מסוים סרט אוהב:הרבה... שחקן/ית אהוב/ה:הילארי לינדזי התאומות אמנדה צבע אהוב:כתום ורוד כחול סגול והגוונים של כולם...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifאני עונה../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

שם:דנה תאריך לידה:12/8/90 גיל:14 וחצי כיתה:ט' ביה"ס:X גובה:1.60 משקל:49 מקום מגורים:ת"א מקומות שגרת בהם בעבר:אין היית בחו"ל?ברור מאכל אהוב:פיצה קינוח אהוב:גלידה שתייה חמה אהובה:שוקו שתייה קרה אהובה:ספרייט חיות מחמד:כלב,חתול חיה אהובה:חתול בשר אהוב:סטייק דג אהוב:הדג הזה מ"מוצאים את נמו"...דג ליצן חברות/חברים הכי טובות/טובים:מיכל,יעל,קורין חבר/ה:כן כמה זמן:זה ההתחלה אי-מייל:[email protected] אי סי קיו:אין מסנג'ר:[email protected] צבע עיינים:חום צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 זמר/ת אהוב/ה:הילארי דאף ואבריל לאבין סרט אוהב:"סיפור סינדרלה","בקול גדול","כשכספר פגש את וונדי" וכל הסרטים של הילארי ספר אהוב:"הארי פוטר" שחקן/ית אהוב/ה:הילארי דאף ומרי-קייט ואשלי אולסן מאמין באלוהים:כן צבע אהוב:וורוד וכחול

אני../images/Emo26.gif

שם:לירז תאריך לידה:22.12 גיל:15 כיתה:ט' ביה"ס:*** גובה:1.65+- משקל:אין לי מושג מקום מגורים:בדרום מקומות שגרת בהם בעבר:רק בתוך העיר היית בחו"ל?יאפ מאכל אהוב:פיצה קינוח אהוב:שוקולד שתייה חמה אהובה:שוקו שתייה קרה אהובה:קולה חיות מחמד:כלום חיה אהובה:כלב בשר אהוב:נמממ דג אהוב:נמממ חברות/חברים הכי טובות/טובים:יש מלא... חבר/ה:נופ כמה זמן: אי-מייל:*** אי סי קיו:336343592 מסנג'ר:דפוק צבע עיינים:חום צבע שיער:חום אחים/אחיות:3 זמר/ת אהוב/ה:הילארי, אבריל סרט אוהב:קשה... ספר אהוב:הארי פוטר שחקן/ית אהוב/ה:הילארי מאמין באלוהים:יאפ צבע אהוב:תכלת

למעלה