שאלון היכרות...

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifהנה ../images/Emo3.gif

שם: אדם גיל: 17 עוד חודש מין: זכר מזל: גדי תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)חברים ספר אהוב? התפסן השדה השיפון, הארי פוטר יצאת מהמדינה? כן, הרבה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? אממ.. לא הייתי קורה לזה גניבה.. אבל בקטנה כזה..
פגעת בעצמך? פיזית? חס וחלילה! רצית למות? בחיים לא. עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? אף פעם
איזה ילד טוב של אמא אני השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן.. עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן.. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן
צללת עם דולפינים? לא.. ואני גר באילת.. ראיתם מה זה? קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן.. לפחות 10 פעמים ויותר.. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? באיזו הצגה של בית ספר בכיתה ו' אני חושב רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן, היום.. התקלחתי 3 פעמים.. כי קר לי ובמקלחת חם
עברת יישור שיניים? לא. טפו טפו טפו. היו לך משקפי ראייה? יש לי .. עדשות.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? היו כמה פעמים שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? א נראה לי.. נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? כן
עשו לך? כן נעצרת? לא.. אבל כמעט נעצרתי על שנכנסתי לבית ספר שאני לא לומד בו.. לכו תבינו. קיבלת נכשל בתעודה? כן.. שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן.. היום שיחקת כדורגל? פעם.. מזמן.. הלכת מכות? בערך.. שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? הוצאתי קרוב ל10,000 שקל בין ראש השנה לסוכות..על שטויות.. ו900 דולר בארה"ב בחופש הגדול, בשבוע.. על כלום.. כמעט הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? אני אובססי לנעלים, קולה קרה ובגדים היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? תמיד היית מכור למשהו? קולה, שוקולד, קניות היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? תנ"ך.. כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן
ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא.. ביצעת אקט מיני בשירותים? לא.. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כמה פעמים.. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כל מה שאני מחכה לו יגיע בסופו של דבר. זה המוטו שלי. רקדת בגשם? כן. כל פעם שיש גשם אני יורד עם מעיל לגשם. בגלל שזה אילת וזה לא קורה כל הזמן. צרחת מפחד? כן.. בבית האימה הכי מפחיד שהייתי בחיים שלי בקנדה.. אנשים תפסו אותי שם וזרקו אותי על קירות, חטפו אותי לכמה דקות ואח"כ לא מצאתי את חברים שלי וזה היה איום ומפחיד! היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? תמיד
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן..אני לא זוכר את השם שלו אבל היית על במה? כן, הרבה היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? הרבה ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? פעמיים בלבד. שברת לב? לא שזכור לי השם שלך הופיע בעיתון? וואו.. כן.. 4 פעמים במעריב לנוער, ומעל 10 פעמים בעיתון של אילת..
זייהו.

•BluEyeS•

New member
תשובות :)

שם: נופר גיל: 16.5 מין: נקשבה מזל: תאומים תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) חברים ובאפי ספר אהוב? אין לי דעה מגובשת לגבי זה יצאת מהמדינה? כן, פולין אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא דעת חח שחית בעירום? אמבטיה נחשב? ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? בלחי
בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? חרקים למיניהם גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? תכננתי נו חחח עשית קעקוע? לא הסתפרת? דהה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לזרוק על אנשים כאילו? בטח :) צללת עם דולפינים? הלוואיייי קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? הא? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן

קצת ארוך../images/Emo3.gif אבל אני נענה..

שם: אבי גיל: 16 מין: זכר
מזל: דגיגים
תוכנית אהובה?(טלוייזיה כמובן)המירוץ לאתמול והישרדות
ספר אהוב? אממ.. אני לא קורא הרבה ספרים אבל הארי פוטר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?:-8 לא.. שחית בעירום?
שאלה חודרנית מדי.. לא? ברחת מהבית?|X
X| התחילו איתך?
צפרו לך? חחחחח אולי.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?לא! אפילו ביום כיפור אני לא צם! דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו: לא.. נישקת מישהו מאותו מין?לא.. בגדו בך?לא.. הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? לא!! גנבת משהו?לא פגעת בעצמך? לא.. רצית למות? לא - חיים רוולז
עישנת סיגריות? ניסיתי
לא משהו.. עישנת נרגילה? כנ"ל ניסית סמים? לא.. שתית אלכוהול?כן.. השתכרת? לא.. התנשקת?
כן
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן.. עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן.. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן
צללת עם דולפינים? לא.. קפצת כתה?לא.. היית ערום בציבור?לא
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אממ.. לתקופה ממושכת?אממ.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן.. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן.. התאפרת? לא.. רצית להיות משהו שאתה לא?לא.. אני גאה בעצמי
רצית להיות בן המין השני? ללדת ולשים טמפונים?! לא תודה.. התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן.. עברת יישור שיניים? חחח לא.. היו לך משקפי ראייה? לא.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא.. התביישת בהורים שלך? לא|פרצוףגאה| שיקרת למישהו?כן.. היית מאוהב? כן.. התעלפת?חח לא.. נשברה לך שן? לא.... עשית למישהו היקי? |בלעתי מנעול| עשו לך?|כנ"ל| נעצרת?לא - אני ילד טוב
קיבלת נכשל בתעודה? כן
שברת עצם בגוף? כן.. רכבת על אופניים? חח כן על סוס? כן שיחקת כדורסל? כן... שיחקת כדורגל?כן... הלכת מכות? כן... שיחקת טאקי?
|מאוהב
כתר|
שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן
הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא היית אובססיבי כלפי משהו? אני עדיין אובססיבי - כלפי הישרדות היית מאושר?כן
התנצלת על משהו שעשית? כן
היית מכור למשהו?כן.. היית כל הלילה על המחשב? לא.. התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? היום.. העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן.. ביצעת אקט מיני בבית הספר?אממ.. ביצעת אקט מיני בשירותים? אממ.. התעקשת על משהו מטופש?כן.. הברזת למישהו בלי להודיע?לא.. התחרפנת?לא.. נכנסת למצב כפית? לא.. ביקרת אצל פסיכולוג?לא
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן.. רקדת בגשם? חח כן.. צרחת מפחד? חחחחחחחחחח לא.. היית 'צומי' במודע?|X
X| שנאת את עצמך?אממ.. צעקת על מישהו? כן.. קינאת במישהו אחר? אממ.. היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן.. בכית בגלל מישהו? לא.. בכית בגלל מישהי?לא.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא.. הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחח לא
בכית בסרט? "אם הישרדות נחשב סרט.. היית על במה?כן.. היית מחוייב למישהו? כן.. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן.. סיננת מישהו בטלפון? כן.. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.. נשבר לך הלב?לא.. שברת לב?אממ.. השם שלך הופיע בעיתון? חחחח לא נראה לי..

bat el2

New member
אני

שם: בת-אל גיל:16 מין: נ מזל: קשת תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) לא יודעת ספר אהוב? יש יותר מידי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כה צפרו לך? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כה בגדו בך? ממ משהו בסיגנון... לא כזה רציני הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כה רצית למות? כה עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כה ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כה השתכרת? לא התנשקת? כה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כה עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כה השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? יש מצב צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? ממ אנשים שאני מכירה אז כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאתה לא? כה רצית להיות בן המין השני? כה התקלחת יותר מפעמיים ביום? יש מצב עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כה הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כה התביישת בהורים שלך? כה שיקרת למישהו? כה היית מאוהב? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? יש מצב עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כה שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? חמור נחשב? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה שיחקת כדורסל? כה שיחקת כדורגל? כה הלכת מכות? כה שיחקת טאקי? כה.. חח עשינו על זה סרט שיחקת מונופול? כה שיחקת שש-בש? יש מצב הוצאת מלא כסף על שטויות? לא מלא אבל הוצאתי הברזת מבצפר? לא מכל היום התחרטת על משהו שעשית? יותר מידי היית אובססיבי כלפי משהו? נידמה לי היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית מכור למשהו? שוקו היית כל הלילה על המחשב? לא ממש התקלחת עם מישהו? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה נרדמת בשיעור? כמעט העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? לא זוכרת ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא זוכרת הברזת למישהו בלי להודיע? כה התחרפנת? כה נכנסת למצב כפית? לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא זוכרת חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא זוכרת רקדת בגשם? כה צרחת מפחד? כה היית 'צומי' במודע? כה שנאת את עצמך? כה צעקת על מישהו? כה קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה בכית בגלל מישהו? כה בכית בגלל מישהי? כה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כה היית על במה? כה היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב? כה שברת לב? לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון? כה

InFecTeD LOVER

New member
בלעט בלעט.

שם: יש. גיל: קטינה. מין: כן מזל: לא. תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן): יש. ספר אהוב? משהו בשדה השיפון. יצאת מהמדינה? חו"לית אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אנינת טעם. שחית בעירום? צנועה. ברחת מהבית? ילדה טובה ברקן. התחילו איתך? מבוקשת. צפרו לך? ישראל. נשארת ער כל הלילה? לא עייפה. לא אכלת יום שלם? יהודיה. דיברת בטלפון כל הלילה? טחונה. הרגת מישהו? חפה. נישקת מישהו מאותו מין? חד מינית. בגדו בך? לא מקורננת. הרגת חיה בטעות? בנאדם. הרגת חיה בכוונה? תנו לחיות. גנבת משהו? פושעת. פגעת בעצמך? מזוכיסטית. רצית למות? דכאונית. עישנת סיגריות? בשקט. עישנת נרגילה? תפוח. ניסית סמים? גמילה. שתית אלכוהול? נקי. השתכרת? שטויות. התנשקת? לה פרנסה? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? מופקרת. עשית או תכננת לעשות פירסינג? שלמה. עשית קעקוע? אייה. הסתפרת? ?! השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? מלפפון. צללת עם דולפינים? קפצת כתה? כמעט חכמה. היית ערום בציבור? שמנה. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? יזיזה. לתקופה ממושכת? יזיזההה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? טחונה. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? תפוז. התאפרת? דרו קארי. רצית להיות משהו שאתה לא? נרקיס. רצית להיות בן המין השני? לס. התקלחת יותר מפעמיים ביום? נקייה. עברת יישור שיניים? ישרה. היו לך משקפי ראייה? ישנם. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? יש כזה דבר? התביישת בהורים שלך? אוהבת. שיקרת למישהו? בת אדם. היית מאוהב? דניאל. התעלפת? בריאה. נשברה לך שן? שלמה. עשית למישהו היקי? מוצצת. עשו לך? נמצצת. נעצרת? קרימינלית. קיבלת נכשל בתעודה? מתמטיקה. שברת עצם בגוף? מנוקעת. רכבת על אופניים? ורודות. רכבת על סוס? צ'רלי. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? קלאברית. שיחקת כדורסל? מכבי ת"א שיחקת כדורגל? מכבי ת"א הלכת מכות? שריטה. שיחקת טאקי? טקיאנית. שיחקת מונופול? בנקאית. שיחקת שש-בש? שש-שש. הוצאת מלא כסף על שטויות? קמצנית. הברזת מבצפר? ב'. התחרטת על משהו שעשית? סוף מעשה במחשבה סופה. היית אובססיבי כלפי משהו? קרציה. היית מאושר? דניאל. אין לי כוח. התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? הסטוריה העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן ^^ התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? זמרת, שחקנית, מנחה, דוגמנית [טחחחחחחחחחחחחחחחחחח]. היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן

InFecTeD LOVER

New member
פששששששש

חחחח אוקיי עוד מישהו מכיר את זה חוץ ממני!! אתה יודע איך קוראים לזה באנגלית? אגב... תאור יפה של הפורום שלנו בחתימה! מוכר לי מאיפשהו...

Chandler Rulz

New member
הגזמת! זה אחד הספרים היותר מפורסמים

בעולם. The Catcher In The Rye (של ג'.ד. סלינג'ר).. אגב, מארק צ'פמן, הרוצח של ג'ון לנון, אמר שהוא רצח את לנון בגלל שהוא חש צורך להגן על התמימות של הנוער בעולם, בהשפעת הספר הזה (כי זה בדיוק מה שהולדן חש צורך...) אם למישהו יש כח לקרוא באנגלית..

InFecTeD LOVER

New member
אהאאאאא תודה רבה!!!!!!!!!

אני לא מבינה בספרים...=\ איזה שטויות לרצח אין סיבה...

לימלי

New member
היום בדיוק היה לי מבחן עליו!

וידעתי לענות!!! ובכלל לא קראתי את הספר...

חדשה פה אז שלוםםםם

שם: נטלי גיל: עוד חודש וקצת 15 הספירה לאחור החלה מין: נקבה מזל: גדי תוכנית אהובה?the o.c ושנות השבעים ספר אהוב? לרחם על סיליה יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא, קשה באוכל שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כןןן היו לי הרבה לילות לבנים(נראה לי שזה המונח לא?) לא אכלת יום שלם? כןיום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא שידוע לי נישקת מישהו מאותו מין? לא! בגדו בך? לאא הרגת חיה בטעות?ארמדילו חופים נדיר סתם אולי נמלה פה ושם הרגת חיה בכוונה? אזרתי אומץ והרגתי ג'וק(דורשת קרדיט!) גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? אממ לא רצית למות? לא ממש עישנת סיגריות? לא איכס לא נודעת בזה עישנת נרגילה? ניסיון לא מוצלח אחד ניסית סמים? נאבר שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן בבר מצווה של אחי שתיתי איזה מליין קקוטילים פרפקט טיימינג התנשקת? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?אמא תמיד אמרה לי שלא משחקים באוכל צללת עם דולפינים? לצערי לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לאא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן טנקיו גאד על עדשות המגע הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הרבההה שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן(לוב דיס גיים מכבי חיפה אהובתי) הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כןן שיחקת מונופול? כן (חיפה איס אלל מיין אהאהאה שיחקת שש-בש?כן גרועה בזה הוצאת מלא כסף על שטויות? כנ הברזת מבצפר? כה התחרטת על משהו שעשית? כה היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כה, למסטיקים היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כןן וגם ניתחתי אותו נרדמת בשיעור? פעם אחת העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כןן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? הא? ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לאא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? יאס שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אכן בכית בסרט? כן היית על במה? כן אני מתה על זה מכורה לזה היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה נשבר לך הלב? כה שברת לב? כה השם שלך הופיע בעיתון? לא

וואעע... זה ארוך

שם:עדן גיל:17 מין:נקבה מזל:עקרבית! תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) או סייייי ספר אהוב? פרחים בעליית הגג יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ספייס קוקי נחשב? שחית בעירום? יאפ ברחת מהבית? כן, וחזרתי בערב כי הייתי רעבה התחילו איתך? יאפ צפרו לך? יאפ נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? לא מסוגלת דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? חלילה! בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? זה קורה כל הזמן ומי שסובל אלו הנמלים הרגת חיה בכוונה? ברור - ג'וקים גנבת משהו? חחח כן... פגעת בעצמך?כן רצית למות? מזאת אומרת? אני עדין רוצה עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כןכן השתכרת? לא התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? חחח אכן כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? יש לי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא למטרת אכילה!?!?!? מי יעשה דבר שכזה!? צללת עם דולפינים? כן, מדהים ביותר קפצת כתה? חע לא היית ערום בציבור? חלילה! היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? בערך לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? גנבו לי אותוווו
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן, ילדה מדמהימה בטרוף התאפרת? סומק נחשב? רצית להיות משהו שאתה לא? חע.. כן כן רצית להיות בן המין השני? לא מה פתאום התקלחת יותר מפעמיים ביום? 3 זה השיא עברת יישור שיניים? כןןן!!! חיוך שלי שווה כמה אלפים טובים
היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא וכן (?) התביישת בהורים שלך? זה קורה רוב הזמן שיקרת למישהו? מסתבר היית מאוהב? נדמה לי שכן התעלפת? חע לא נשברה לך שן? כן, חלק קטן ממנה עשית למישהו היקי? לא.. עשיתי לו נשיכה ערפדית! עשו לך? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לצערי שברת עצם בגוף? לא תודה לאל רכבת על אופניים? כןכן רכבת על סוס? כן וזה מגעיל רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? מזאת אומרת כמעט?! אני נפלתי פור גאד סייק! שיחקת כדורסל? יאפ שיחקת כדורגל? יאפ הלכת מכות? חחח כן.. שיחקת טאקי? מכורה למשחק הזה שיחקת מונופול? התמכרות שנייה שיחקת שש-בש? שונאת הוצאת מלא כסף על שטויות? בטח, חולה על שטויות הברזת מבצפר? שלא נדע כמה התחרטת על משהו שעשית?נו זה קורה לכולנו לא? היית אובססיבי כלפי משהו? כן לצערי היית מאושר? רגעים כאלה... התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? למשהויים! כריות וניל, במבה, קולה וכל מני חרא שמזיק לגוף. היית כל הלילה על המחשב? בערך.. 5 בבוקר זה השיא התקלחת עם מישהו? לא.. בעתיד כן :) קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן, ושילמתי על זה בחצי שעה איחור לבגרות בללשון זכרת חלום? חלומות נרדמת בשיעור?מה פתאום\ העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? חחח כן.. מביך ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? ולא התעקשת על משהו מטופש? כל החיים שלי אני מתעקשת על דברים טיפשיים הברזת למישהו בלי להודיע? כן רעה שכמותי התחרפנת? כל הזמן נכנסת למצב כפית?חחחח כן ביקרת אצל פסיכולוג? כם חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כם חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לרקוד? לא... לרוץ כמו משוגעת? כן צרחת מפחד? חחחחחחח אני חיה על זה! היית 'צומי' במודע? בטח.. שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? זאת תכונה ממרכזית שלי היית גאה בעצמך? כן! 100 בטומטומטיקה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן :\ בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? לא חלילה עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כןכן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא מה פתאום הופעת בציבור בפיג'מה? החניה של הבית נחשב? :\ בכית בסרט? שר הטבעות שיבת המלך.. 3 פעמים בקולנועעע :((( היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן ברור סיננת מישהו בטלפון? גנבו לי אותווווו אבל כן ניתקת למישהו בפרצוף? חחחח כן היום לאמא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן :\ נשבר לך הלב? כן :( שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא עד כמה שידוע לי זה היה הדבר הכי מיגע!!! והיום היה פרק שווה ועצוב במיוחד :(

שלי !

שם:אלי גיל:14 מין:זכר מזל:בתולה תוכנית אהובה?יש המון , בעיקר ערוץ יס וויקנד (הישרדות,THE O.C,המירוץ למיליון) ספר אהוב?הארי פוטר (היחיד שקראתי) יצאת מהמדינה?פעמיים , לצרפת אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן צפרו לך?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא יודע הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?לא עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה?כן ניסית סמים?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?כן התנשקת?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג?לא עשית קעקוע?לא הסתפרת?כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?לא צללת עם דולפינים?לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן , 900 נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?לא התאפרת?בפורים רצית להיות משהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני?לא התקלחת יותר מפעמיים ביום?כן עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראייה?לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך?לפעמים שיקרת למישהו?כן היית מאוהב?כן התעלפת?לא נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?לא עשו לך?כן נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף?כן , אצבע רכבת על אופניים?בן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן , בחתונה של אחי שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות?כן שיחקת טאקי?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר?כן התחרטת על משהו שעשית?לא היית אובססיבי כלפי משהו?לא היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו?קולה היית כל הלילה על המחשב?כן התקלחת עם מישהי?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?שההיתי קטן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים?לא התעקשת על משהו מטופש?לא הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת?כן נכנסת למצב כפית?לא ביקרת אצל פסיכולוג?לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא רקדת בגשם?לא צרחת מפחד?לא היית 'צומי' במודע?לא שנאת את עצמך?לא צעקת על מישהו?כן קינאת במישהו אחר?לא היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?לא בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?לא היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא נשבר לך הלב?לא שברת?לא יודע

למעלה