שאלון היכרות!

נעמצי

New member
הם בהחלט להקה..

הטקסטואליות שלהם קצת מפחידה אבל יש להם ים של מעריצים בארץ במשנה האחרונה אפילו יש לי כמה חברות שחטאו בזה...

noa0912

New member
באמת?!?!?!

לשחור הקטן והמכוער הזה יש מעריצות??? כמה עלוב...

נעמצי

New member
כן....

הוא לא לרמה שלי ועם כל הכבוד לא הייתי מקדישה שיר לשרת החינוך.. אבל חפיף

noa0912

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!!! איזה מצחיק זה לקרוא את זה, ולשייך את זה למערכת יחסים של אשים שהכרת... ראסמי, הוא זבל של בנאדם... הוא התייחס אליה ממש מגעיל, ולקרוא לה פיתה, זה באמת לא יפה... אגב, אתה יודע מה קורה איתם? הוציאו דיסק? משו? כי אני הייתי הולכת להופעות בשלבים שהקהל היה מורכב רק מאנשים מהבי"ס. נוסטלגיה...

אסף 8

New member
יותר מצחיק פשוט לשמוע את זה....

הבנאדם הזה חולה... אבל השירים שלו משעשעים... חוץ מזה שגם יש לו איזה כמה שירים טובים... כן הוא באמת נשמע כזה מניאק כזה.... אבל משעשע though... יש להם דיסק אחד מניו יורק לרפיח אבל אני מוריד את השירים

kit k@t

New member
טובנו,

1 שם קטי 2 גיל 18 3 עיר מגורים אושנסייד 4 בארון / לא בארון אמממ, שאלה טובה... 5 תחום עיסוק בטלנית, תלמידה, מחפשת עבודה בתכלס. 6 לבד או בזוגיות? זוגיות :))) 7 למה בחרת בכינוי הזה? אממ, מישהי שאני לא ממש אוהבת הציע לי לשים את הכינוי הזה באייסי, ומאז אני משתמשת בו בכל מקום. 8 תכונה טובה אני כנה. 9 תכונה רעה אני חסרת טאקט 10 כאב אמממ, כואב לי כשאנשים שאני אוהבת פוגעים בי, אבל למי לא? 11 משאלה להיות מאושרת. 12 זיכרון רע כשאמא אמרה שהיא ואבא מתגרשים. 13 זיכרון טוב למרבה הפלא, לעזוב את הארץ. 14 זיכרון ילדות מגלשה צהובה, ושלולית מול הבית. 15 געגוע שלומי :)) נטי, אלון, יערה. 16 פחד נורא קל להפחיד אותי. תעמדו מולי, תעשו לי "בו" ואני אקפוץ ואצרח... 17 הקמע שלי פנטאגראם שיש לי תמיד על הצוואר. 18 חג אהוב קריסמס. 19 חג שנוא ת'נקסגיבינג. 20 אוכל מועדף שרימפס, קראב לגס, טיק טאק. 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל חצילים, חומוס, טחינה. 22 שתיה קוקה קולה. 23 קינוח למון מרנג פאי.. 24 ממתק/חטיף גלידה סניקרס. 25 צבע שחור, איזו צפויה אני... 26 חיה חתול. MEAW! 27 ספורט רולרבליידס. 28 מספר מזל 5 29 ספר הטרילוגיה של המוסד. 30 סרט ספרות זולה. 31 שחקן/ית לא יודעת. 32 זמר/ת דייויד בואי. 33 תוכנית בטלוויזיה אמממ, מה זה טלויזיה? אבל אם כבר באפי. 34 מקום אהוב בארץ באיזו ארץ? ישראל? הבית של החברה ההכי טובה שלי. בארה"ב? פילדלפיה :) 35 המעשה הכי נועז שעשית היה לי פירסינג בגבה, אבל זה לא ממש נועז... עשיתי כל מיני דברים בכל מיני מקומות ציבורים...י 36 המעשה הכי טיפשי שעשית --חסוי-- 37 עונה אהובה חורף, סתיו. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? לילה. 39 שקיעה או זריחה? זריחה. 40 בעד או נגד בליינדטיים? אני מניחה שבעד, אממ, אם רואים תמונות אז זה גם בליינדייט? 41 בעד או נגד סטוצים? לא יודעת, אני מניחה שאני אצטרך לנסות כדי לדעת.. 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא ממש. 43 גי'נס או סתם מכנס? מכנס משובץ! או ג'ינס כחול כהה יפה כזה שקנו לי :) 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? אממ, טריקו ועליה מכופתרת. 45 בזבזן או חסכן? אני לא מבזבזת, אבל ם יש לי כסף בכיס אני אבזבז. פשוט כי בדרך כל אני יודעתש מותר לי. 46 חוף או הרים? הרים. 47 שיר שגורם לי לצחוק Nelly The Elephant 48 שיר שגורם לי לבכות אין ממש. 49 השיר של כל הזמנים Space Oddity 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב A Perfet Circle - Judith 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי Green Day - Time Of Your Life. 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? Here sleeps a cat. 53 תכונות אופי שיש בי אממ, כנה, פתוחה, אוהבת, מוזרה (היועצת שלי אמרה את זה, לא אני!), בוגרת. 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים אוהב, כנה, חזק. 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז, ישראבלוג. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? עיניים, ידיים. 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? פנים. 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? אני חייבת לומר שכן. מאז שעברתי לפה אני ואחי הגדול התקרבנו מאד. 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר מדליקה MSN ומדברת עם שלומי. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון כותבת אימייל לשלומי.. 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? דיויד בואי. 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? מחשב, גנרטור שעובד על אנרגיה סולרית, ופלאפון לוויני. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? טיק טאק. 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? חתולה, כאילו דה! 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? לוח שנה שהיה שייך לסבא שלי עד שהיא נפטרה. 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? זה היה כי הייתי חייבת... לפני שבועיים בדיוק. 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? שום גיל, טוב לי איך שאני עכשיו. 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ כלומר, אם לא היית בארה"ב עכשיו איפה הייתי? הייתי בפראג. 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" אממ, לפני כמה ימים. 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? קשה לומר, זה תלוי בהרבה גורמים. קאט

kit k@t

New member
מוזר....

39. אני נשבעת שהתכוונתי לרשום שקיעה.... קאט

k e r e n l

New member
אני....../images/Emo13.gif

1 שם- קרן 2 גיל- 15וחצי 3 עיר מגורים- ליד מיאמי 4 בארון / לא בארון.... 5 תחום עיסוק- תלמידה 6 לבד או בזוגיות? לבד 7 למה בחרת בכינוי הזה? השם שלי עם האות הראשונה של השם משפחה 8 תכונה טובה- נדיבה, לא מוותר מהר 9 תכונה רעה- זוכרת דברים קטנים מיותר מידי מזמן ועוד כמה תכונותת..חחח 10 כאב-
11 משאלה- שהתקופה הלא נחמדה נקרא לה שאני עוברת עכשיו תגמר.. עוד כמה משאלות...
12 זיכרון רע- המון 13 זיכרון טוב- המון.. כמו שאמרתי אני זוכרת יותר מידי דברים 14 זיכרון ילדות- יאווו ה=מ=ו=ן
, 15 געגוע- לארץ
16 פחד- גבהים, מהמוות... 17 הקמע שלי- יש לי מלא אבנים לנגד עין רעה וכאלה 18 חג אהוב- פסח, פורים 19 חג שנוא- לא שונאת שום חג 20 אוכל מועדף- של סבתא, סיני 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- אממממ... בחיים לא להגיד בחיים... חחח.. 22 שתיה- קולה ומיץ תפוזים 23 קינוח- גדליה, או עוגת שוקולד חמה עם גלידה ליד.... 24 ממתק/חטיף- קשה לבחור 25 צבע- סגול וקצת ורוד 26 חיה- אריה וכלב 27 ספורט- אירובי, שחיה 28 מספר מזל- אין לי 29 ספר- לא אוהבת לקורא 30 סרט- אמממממ.... 31 שחקן/ית- גו'ליה רוברט, בן אפלק 32 זמר/ת- אין מעודפ/ת 33 תוכנית בטלוויזיה- חברים 34 מקום אהוב בארץ- הבית שלי בארץ, אילת, כינרת 35 המעשה הכי נועז שעשית- כלום... 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- הרבה חחחחח 37 עונה אהובה- קיץ 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? ערב 39 שקיעה או זריחה? זריחה 40 בעד או נגד בליינדטיים? עוד לא ניסיתי ככה אין לי תראומה או משהו אז בעד 41 בעד או נגד סטוצים? כנ"ל 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? כן 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? חסכנית 46 חוף או הרים? חוץ 47 שיר שגורם לי לצחוק- אמממ.. לא נראה לי שיש 48 שיר שגורם לי לבכות- עם אשכרה דמעות
לא נראה לי שיש אבל יש המון שירים שעושים לי משהו כזה.. 49 השיר של כל הזמנים- אממממ..... 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב- אממממממ.... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי- לא רוצה לחשוב על זה 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? כנ"ל 53 תכונות אופי שיש בי- אמינות, כנות 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- אמינות, כנות 55 באילו אתרים אתה גולש? ישראלים 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? העיניים, הבטן 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? לא נמשכת אליהן... 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? יכול להיות, הן אחלה, כייף לי לדבר איתן 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- מצחצחת שיניים 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- חושבת על היום שלי 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? אני יכולה לקחת כמה
62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? משפחה, חברים ומחשב נראה לי 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? מפתח, פלאפון 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? לא יודעת....
65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אין משהו צפציפי, אולי האלבום תמונות שלי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? צופים... כל הזמן 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לא יודעת... שהייתי בארץ נראה לי, גיל ספציפי? לא יודעת... 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב- אני לא בארץ.. אני בארה"ב.... 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"- כל הזמן לחברים ומשפחה, אני אומרת להם כמה אני מתגעעת ואוהבת אותם.. מאז שעברתי הבנתי עד כמה הם חשובים לי... ועד כמה אני צריכה אותם (המשפחה וחברים) אותם איתי... 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? תלוי....

עכשיו אני ../images/Emo9.gif

1 שם - אמילי 2 גיל- 19 3 עיר מגורים -פריז, יו נואו צרפת. 4 בארון / לא בארון- אין לי ארון 5 תחום עיסוק- סטודנטית (או לפחות עושה כאילו) 6 לבד או בזוגיות? לבד. לא מטריד אותי במיוחד... 7 למה בחרת בכינוי הזה? כי למדנו על סמים בביולוגיה וזה השיעור היחיד שהקשבתי בו (אנג'ל דאסט זה סם למי שלא יודע) 8 תכונה טובה- בלונדינית 9 תכונה רעה- לירון אומר בלונדינית. זה בכלל לא רע. 10 כאב -יש לי פצע בלשון והוא נורא כואב (כן, התחמקתי מהשאלה) 11 משאלה- לעבור את השנה המגעילה הזאת מתישהו. 12 זיכרון רע- לחזור לפריז השנה 13 זיכרון טוב- יש הרבה! 14 זיכרון ילדות- ששמתי לאחותי מלח בשוקו (במשך שבוע) והכריחו אותה לשתות את זה 15 געגוע- להרבה יותר מדי אנשים. 16 פחד- בלונים 17 הקמע שלי- השרשרת שלי (לא יודעת איך להסביר) 18 חג אהוב- פסח וכריסטמס 19 חג שנוא- פורים והאלווין 20 אוכל מועדף- אורז 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- חומוס, מלפפונים חמוצים וסלטים למיניהם. 22 שתיה- מים או קפוצ'ינו 23 קינוח- גלידת פסיפלורה 24 ממתק/חטיף- סקיטלס 25 צבע- סגול 26 חיה- כריש 27 ספורט -קיק בוקסינג! 28 מספר מזל- אין 29 ספר- החוף ובית האלוהים 30 סרט -10 דברים שאני שונאת אצלך, almost famous 31 שחקן/ית -ג'וליה סטיילס, הית' לדג'ר 32 זמר/ת -עברי לידר, לין מרלין, לארה פביאן 33 תוכנית בטלוויזיה- חברים וסקס והעיר הגדולה 34 מקום אהוב בארץ- תל אביב 35 המעשה הכי נועז שעשית- נזם באף כשהייתי בת 12. (היה משעשע לראות את הפרצוף של אמא כשחזרתי הביתה) 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- המון דברים אבל אני מדחיקה 37 עונה אהובה- קיץ 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? לילה, למרות שאני גם אוהבת בוקר. צהריים זה מגעיל 39 שקיעה או זריחה? זריחה 40 בעד או נגד בליינדטיים? נגד 41 בעד או נגד סטוצים? בעד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 43 גי'נס או סתם מכנס? מה זה סתם מגנס? 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? לא זה ולא זה 46 חוף או הרים? חוף! 47 שיר שגורם לי לצחוק כרגע? fuck it של eamon 48 שיר שגורם לי לבכותkiss the rain ויש עוד הרבה 49 השיר של כל הזמנים- לא יודעת, יש הרבה 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב יש המון 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי- מה אכפת לי. מצידי שישימו טראנסים וירקדו, גם ככה אני לא אהיה שם. 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? BRB 53 תכונות אופי שיש בי- לא יודעת 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים - שיהיו קלילים, מצחיקים, וכיפיים בעיקר. 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז, תפוז, ותפוז (וישרא) 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? עיניים 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? לא יודעת 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? ברור שלא. אני ואחותי כל כך שונות אחת מהשניה שאם לא היינו אחיות סביר להניח שלא הייתי סובלת אותה. 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- מצחצחת שיניים 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- מכבה את האור 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? הית' לדג'ר 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? ספר, דיסק של דישוואלה ומישהו נחמד (הית' לדג'ר?) 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? מברשת שיניים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? חתול, אחחח לא לעשות כלום כל היום! 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? השרשרת שלי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? מתי בפעם האחרונה הקהילה תרמה לי? 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 16 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב אבל אני לא בישראל. אבל בטח הייתי באוסטרליה, או בישראל 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" משפחה או חברים? כי לאחותי אמרתי אתמול (היא הכריחה אותי!) וחברים, לא זוכרת 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? תלוי איזה חבר.

J0nathan17

New member
נגמר עוד סופ"ש

1 שם יונתן או יאבלי 2 גיל עוד שניה 18 3 עיר מגורים אי בודד בנורבגיה 4 בארון / לא בארון חשוך בארון 5 תחום עיסוק אין עבדה.. אין שפה.. 6 לבד או בזוגיות? קשה... קשה... 7 למה בחרת בכינוי הזה? יונתן17 אומר את עצמו. יאבלי מישהו אחר קרא לי 8 תכונה טובה אוהב לעזור לאנשים 9 תכונה רעה עצלן 10 כאב הזרת ביד שמאל 11 משאלה שלא תכאב הזרת 12 זיכרון רע לעבור לנורבגיה 13 זיכרון טוב mary jane 14 זיכרון ילדות פקאנים. הרבה פקאנים. 15 געגוע mary jane 16 פחד עכבישים 17 הקמע שלי אין 18 חג אהוב כוווווווולם! הבא נגילה ונשמחה 19 חג שנוא הפרסומות בכריסמס 20 אוכל מועדף תעבירי תסטייק יא בהמה 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל ג'וקים? 22 שתיה תפוזים עם קרח. 23 קינוח אבטיח עם בולגרית 24 ממתק/חטיף צ'יפס 25 צבע העיניים של מי שלא תהיה שיש לי קראש עליה באותו הרגע 26 חיה ידידו הטוב ביותר של האדם 27 ספורט כדורסל 28 מספר מזל אין מזל! 29 ספר שיהיה הארי פוטר 30 סרט STAR WARS 31 שחקן/ית ג'וני דפ! 32 זמר/ת לא לאברי 33 תוכנית בטלוויזיה פיוטשרמה, סאות' פארק 34 מקום אהוב בארץ איפה שלא יהיו חברים שלי 35 המעשה הכי נועז שעשית דברים שקשורים בעירום חלקי 36 המעשה הכי טיפשי שעשית לשבור תיד על סנובורד (הפעם לבוש) 37 עונה אהובה בחורף קיץ, בקיץ חורף. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? לילה. 39 שקיעה או זריחה? תלוי, תלוי 40 בעד או נגד בליינדטיים? נגד 41 בעד או נגד סטוצים? -נו קומנט- 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? מאמין באהבה? 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? למי יש זין לכפתורים? 45 בזבזן או חסכן? בא בגלים 46 חוף או הרים? בד"כ חוף 47 שיר שגורם לי לצחוקכל דבר של טניישס די 48 שיר שגורם לי לבכות big boys dont cry (זה לא שיר) 49 השיר של כל הזמנים a change of seasons 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב הרבה היהודים 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי איזה קיטשי אני - time of your life 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אממממממ תנצב"ה? 53 תכונות אופי שיש בי מה אני פרויד? 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים אנשים שיכולים לגרום לי לחייך 55 באילו אתרים אתה גולש? גמרתי את האינטרנט. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? האשה שלהם 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? חיוך, עיניים, תחת 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? אחותי בת 14. 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר חופש? חוזר לישון. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון שם שעון מעורר 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? טום האנקס שיאכיל אותי ויקרא לי ווילסון 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, גיטרה. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? את הדרך הביתה 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? אריה! 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? MY PRECIOUSSSSSSS 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? מתי הקהילה תרמה לי? 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? חייב? אז לכשרק עברנו לפה ולנסות לעשות את זה יותר טוב 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ סיני (אבל אני בנורבגיה) 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" היום 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? האנשים שהייתי מוכן למות בשבילם לא היו נותנים לי למות בשבילם.

A Hi n o A m

New member
היה קשה, היה ארוך, אבל עשיתי זאת..:

1 שם- אחינועם 2 גיל- 16 3 עיר מגורים- מושב בדרום (בארץ...) 4 בארון / לא בארון- אממ...תשמעו, עם כל הצער והכאב, אין לי שום קטע עם בנות... 5 תחום עיסוק- תלמידה, זה נקרא...? זה עבודה קשה! 6 לבד או בזוגיות? תלוי מתי... 7 למה בחרת בכינוי הזה? השם שלי.. 8 תכונה טובה-אוהבת לעזור ולדעת שעשיתי טוב לאחרים, ומשתדלת לעשות את זה כמה שיותר 9 תכונה רעה- שומרת טינה 10 כאב- אממ.. נראה לי שלא בדיוק הבנתי את השאלה... 11 משאלה- אממ.. שאני יוכל ואדע להנות מכל רגע בחיים! 12 זיכרון רע- הייתי בטיול בדרום, ועלינו על הר מאוד תלול, וכמעט נפלתי, ואני יודעת שזה נשמע דבילי ומצחיק, אבל זה לא היה מצחיק בכלל... 13 זיכרון טוב-החתונה של אחותי... 14 זיכרון ילדות- הריבים עם אחותי הגדולה... 15 געגוע- לילדות, לתמימות הזאתי... 16 פחד- שמישהו שקרוב אליי ילך.. 17 הקמע שלי- אין לי ממש... 18 חג אהוב- חנוכה, שבועות, פורים, את כולם... 19 חג שנוא- אין כזה, אולי יום כיפור, אם זה נחשב חג...? 20 אוכל מועדף- ספגטי!!! 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- כל מה שקשור בסולת או אורז מלא! 22 שתיה- כמה שזה נשמע כמו איזה סבתא בת 90, אני ממש אוהבת תה... 23 קינוח- שוקולד מריר, אני יודעת שזה נשמע דוחה, אבל תנסו, זה ממש טעים מסתבר... 24 ממתק/חטיף- במבה!!! 25 צבע- כתום וורוד זוהר 26 חיה- כלב,כאילו דהה..! 27 ספורט- כדורעף וכדורסל 28 מספר מזל- אין לי בדיוק,6/12/9 29 ספר- "אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות", אבל יש עוד מלא! 30 סרט- ואיי, יש מלא! בעיקר אמריקאים קיצ'יים כלאה... 31 שחקן/ית- מאט דימון וג'וליה רוברטס נראה לי, למרות שיש עוד מלא..! 32 זמר/ת- שי גבסו!!! (כוכב נולד, למיח שלא מעודכן מהארץ...) אבל יש עוד המון!!!!!! 33 תוכנית בטלוויזיה- אקזיט! 34 מקום אהוב בארץ- הצפון!!!! 35 המעשה הכי נועז שעשית- אממ.. אין כזה במיוחד נראה לי, עשיתי נזם, אם זה נקרא... 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- יש המון כאלה! השתכרתי עם חברות, וההורים שלי כמעט תפסו אותי וזה היה קרוב מאוד להיות מצב לא נעים במיוחד... זה הדבר הכי קרוב שאני זוכרת... 37 עונה אהובה- סתיו ואביב 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?- אממ.. האמתי שאין לי מושג... 39 שקיעה או זריחה? שקיעה! כשתבואו לראות את השקיעה מהבית שלי, במדבר השומם הזה, אז תבינו מה זה שקיעה יפה!!! 40 בעד או נגד בליינדטיים? נראה לי שנגד, אבל אף פעם לא הייתי בכזה, ואני לא מכירה מישהו שהיה... 41 בעד או נגד סטוצים?- בעד... 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא במיוחד. 43 גי'נס או סתם מכנס? בד"כ מעדיפה סתם טרנינגים..! 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? האמתי שאני חסכנית... 46 חוף או הרים? הרים! 47 שיר שגורם לי לצחוק- לו הייתי בוריס, של אם.סי. מנצור והגב, שיר דבילי למדי, אבל ברגעים מסוימים הוא מצחיק... 48 שיר שגורם לי לבכות- יש הרבה, משהו שאני חושבת עליו עכשיו- 49 השיר של כל הזמנים לא יודעת, יש המון!!! 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב- לכי ילדה אהובה... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי- לכי ילדה אהובה אולי, אין לי מושג... 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אממ.. לא ממש חשבתי ל זה, "פה קבור הכלב..."? סתם...:) 53 תכונות אופי שיש בי- לא יודעת להגיד על עצמי... 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- אמון, נכונות לעזור, הומור, לא יודעת להגדיר את מה שאני מחפשת... 55 באילו אתרים אתה גולש? לא ממש גולשת באתרים... 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?- כמה שזה קיצ'י, אבל נראה לי שהעיניים, או הלחיים גם, כאילו, מבנה הפנים... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?- אצל נשים?? אם כבר, אז השפתיים.. 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? כן, ברור, אני מתה על האחיות שלי!! 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- משתינה... 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- בד"כ קוראת משהו... 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?- אין לי מושג... 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? אממ.. פעם הייתה לי תשובה לשאלה הזו, שכחתי אותה... 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית?- כמה שזה מתלהב וכאלה, אבל נראה לי שפלאפון... 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות?- נראה לי שכלב... 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר?- לא בטוחה שיש לי כזה... האלבום שלי אולי, אין לי מושג... 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? אני מד"צית, ככה שכל שבוןע כמעט לפחות אני תורמת לקהילה, אבל יש גם כל מיני התנדבויות 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?- 4-3 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____- הייתי רוצה להיות באוסטרליה... 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"- משפחה וחברים נקרא?, כי אם זה נקרא, אז כל הזמן...! 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה?- האמת, שאלה קשה, ובשיא הכנות, אני לא יודעת לענות עליה... חייבת ךהגיד- אחלה שאלות, חלקן קשות ולא בדיוק צפויות, אבל, עניתי, גם אם הן לא הכי מדויקות... אז ביי בינתיים, ושיהיה לכם שבוע מעולה!!!!

A Hi n o A m

New member
שכחתי את השיר שגורם לי לבכות-

יש הרבה כאלה, (יותר מדי..) אבל בין השירים הכי יפים בעולם, שברגעים מסוימים הוא באמת גורם לבכות זה 74'-75' the connells אהה.. וש גם את השיר של ארמגדון! ויש לי עוד משהו להגיד- קראתי עכשיו את השאלון, אני מודעת לזה שאני לא סגורה על עצמי ברוב התשובות וכאלה, בל סורי, כי האמתי שאני אף פעם לא סגורה על עצמי, כאילו אני תמיד מתלבטת, אין לי ממש עמדה פוליטית קבועה ואפשר לשנות את דעתי בקלות, אז- צ'טערת...

okts

New member
תורי

1 אולגה 2 18 3 Lake Hiawatha 5 סטודנטית 6 לבד 7 ראשי תיבות של השם שלי 8 נדיבה 9 עקשנית 10 לפני שבוע גיליתי שחבר שלי במשך 4 שנים שיקר לי ובגד.... 11 שלום בישראל 12 השנה הראשונה שלי בארה"ב, מנסה לא להזכר בזה 13 המילניום 14 שהיה לי כזה צעצוע כמו תנור והיה בו אש.....לא יודעת למה אבל עד עכשיו אני זוכרת את עצמי משחקת עם זה. 15 לחוף הים והחברים בישראל 16 להשאר בלי ההורים 17 אין לי 18 פסח 19 האלווין 20 CHERRY 21 פטריות, לשון של פרה (איייוווו), חזיר 22 דיאט קולה 23 שוקולד או גלידה 24 ביסלי גריל 25 אין מועדף 26 דולפין 27 טניס 28 אין לי 29 הארי פוטר חצי להיום......השאר מחר.......חחחחח

okts

New member
המשך.....

30 Elf, paycheck, the last samorai 31 ג'וליה רוברטס 32 אין לי 33 חברים 34 אילת 35 ואללה לא זוכרת 36 גם את זה לא זכור לי 37 קיץ 38 ערב 39 שקיעה 40 בעד 41 נגד 42 כבר לא 43 גי'נס 44 חולצת טריקו 45 חסכנית! 46 בטח שחוף 47 "הרגו את הכושי" ברוסית 48 אין כזה 49 At First i was afraid ....... 50 לורן היל- I LOVE YOU BABE 51 לא יודעת לא מתכננת למות עדיין 52 Come back later, i'm busy now 53 כנה 54 הבנה, יכולת הקשבה, כנות-שונאת שקרנים 55 תפוז ולילה 56 עיניים- כחול/ירוק 58 לא נראה לי, אחותי היא לא בן אדם מאוד חברותי ונעים לסביבה....חחח 59 מסתרקת 60 מכבה את הטלויזיה 61 את הבחור ההוא מ- One Tree Hill 62 מחשב, פלאפון, ואת הכרטיס האשראי 63 מברשת שיניים 64 דולפין 65 המחשב כמובן, נו והאוטו 66 בכיתה י' 67 לא יודעת, לא עולה לי שום גיל טוב כרגע... 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ניו זילנד 69 אתמול 70 תלוי מי החבר

ציקהלה

New member
תשובה

1 שם אייר 2 גיל 17 3 עיר מגורים יוסטון 4 בארון / לא בארון אני לא הומו 5 תחום עיסוק לא עובד בקביעות אבל ליפעמים מועדון צלילה 6 לבד או בזוגיות? תלוי בתקופה של השנה חחח 7 למה בחרת בכינוי הזה? לא זוכר שאלא טובה 8 תכונה טובה מצחיק 9 תכונה רעה פיוז קצר 10 כאב כאב? כואב לי לפעמים הגב אחרי צלילה אם זה מה שאת מתכוונת 11 משאלה לשבוב את שיא העולם בצלילת מכשירים 12 זיכרון רע פינוי הגופה הראשונה שלי מאיזה צלילה פויה! 13 זיכרון טוב החברים מהארץ 14 זיכרון ילדות הדובי הצהוב 15 געגוע חברים מהארץ 16 פחד לא מפחד ממה שאני עושה 17 הקמע שלי תמונה מהחברים בארץ והרסטה של דן מהארץ 18 חג אהוב חנוכה 19 חג שנוא הרבה למעשה הרוב 20 אוכל מועדףשרימפס 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל ג'וק 22 שתיה מים 23 קינוח שוקולד 24 ממתק/חטיף במבה 25 צבע ירוק 26 חיה כלב 27 ספורט פוטבול 28 מספר מזל 7 29 ספר הזקן והים לא יודע למה 30 סרט מטריקס אני חשוב 31 שחקן/ית אין 32 זמר/תאין 33 תוכנית בטלוויזיה אין מה לראות בארצות הברית 34 מקום אהוב בארץהמידבר 35 המעשה הכי נועז שעשיתקפצתי מקומה 3 36 המעשה הכי טיפשי שעשית יש הרבה 37 עונה אהובה הכל 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? לילה לישון זה טוב 39 שקיעה או זריחה?שניהם 40 בעד או נגד בליינדטיים? איכס 41 בעד או נגד סטוצים? לא איכפת לי 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא יודע 43 גי'נס או סתם מכנס?סתם אחד 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? הרוב מכופתרות 45 בזבזן או חסכן? חושב חסכן 46 חוף או הרים?חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק שיר ששמעתי על תרי פורנו ברדיו 48 שיר שגורם לי לבכותאין 49 השיר של כל הזמנים לא יודע 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב כל השירים של משינה בערך 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי אני לא ימות 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?עדיין חיי 53 תכונות אופי שיש בי אופטימי 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים בני אדם 55 באילו אתרים אתה גולש? הרבה אבל מי שתוהה לא אתרי סקס 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?אני בן... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?איפה פגשתי אותה לפעמים זה המראה החיצוני וליפעמים זה השכל 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם?עם אח שלי אולי עם אחותי לא למה לא עם אחותי? כי היא צריכה למות! 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר שם מיכנסיים 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישוןעצם עניינים 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? מיקל ג'קסון בישביל הבידור הוא ממש מצחיק אותי משום מה האף שלו דומה לאף של קוף 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? מטוס והספקת דלק לכל החיים והספקת ציוד צלילה לכל החיים ומזון 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? מברשת שיניים ותחתונים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? נימו 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? התמונה של החברים שלי מישראל והרסטה של דן כהנא 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? כשעזבתי את ישראל 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? טוב לי עכשיו 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו,אני לא בישראל באמת אני ביוסטון חחח 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" בחיים לא 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? תלוי מי הוא עם הוא חבר קרוב שלי אילו לא הייתי חושב פעמים וזה היהיה כן

למעלה