היה קשה, היה ארוך, אבל עשיתי זאת..:
1 שם- אחינועם 2 גיל- 16 3 עיר מגורים- מושב בדרום (בארץ...) 4 בארון / לא בארון- אממ...תשמעו, עם כל הצער והכאב, אין לי שום קטע עם בנות... 5 תחום עיסוק- תלמידה, זה נקרא...? זה עבודה קשה! 6 לבד או בזוגיות? תלוי מתי... 7 למה בחרת בכינוי הזה? השם שלי.. 8 תכונה טובה-אוהבת לעזור ולדעת שעשיתי טוב לאחרים, ומשתדלת לעשות את זה כמה שיותר 9 תכונה רעה- שומרת טינה 10 כאב- אממ.. נראה לי שלא בדיוק הבנתי את השאלה... 11 משאלה- אממ.. שאני יוכל ואדע להנות מכל רגע בחיים! 12 זיכרון רע- הייתי בטיול בדרום, ועלינו על הר מאוד תלול, וכמעט נפלתי, ואני יודעת שזה נשמע דבילי ומצחיק, אבל זה לא היה מצחיק בכלל... 13 זיכרון טוב-החתונה של אחותי... 14 זיכרון ילדות- הריבים עם אחותי הגדולה... 15 געגוע- לילדות, לתמימות הזאתי... 16 פחד- שמישהו שקרוב אליי ילך.. 17 הקמע שלי- אין לי ממש... 18 חג אהוב- חנוכה, שבועות, פורים, את כולם... 19 חג שנוא- אין כזה, אולי יום כיפור, אם זה נחשב חג...? 20 אוכל מועדף- ספגטי!!! 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- כל מה שקשור בסולת או אורז מלא! 22 שתיה- כמה שזה נשמע כמו איזה סבתא בת 90, אני ממש אוהבת תה... 23 קינוח- שוקולד מריר, אני יודעת שזה נשמע דוחה, אבל תנסו, זה ממש טעים מסתבר... 24 ממתק/חטיף- במבה!!! 25 צבע- כתום וורוד זוהר 26 חיה- כלב,כאילו דהה..! 27 ספורט- כדורעף וכדורסל 28 מספר מזל- אין לי בדיוק,6/12/9 29 ספר- "אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות", אבל יש עוד מלא! 30 סרט- ואיי, יש מלא! בעיקר אמריקאים קיצ'יים כלאה... 31 שחקן/ית- מאט דימון וג'וליה רוברטס נראה לי, למרות שיש עוד מלא..! 32 זמר/ת- שי גבסו!!! (כוכב נולד, למיח שלא מעודכן מהארץ...) אבל יש עוד המון!!!!!! 33 תוכנית בטלוויזיה- אקזיט! 34 מקום אהוב בארץ- הצפון!!!! 35 המעשה הכי נועז שעשית- אממ.. אין כזה במיוחד נראה לי, עשיתי נזם, אם זה נקרא... 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- יש המון כאלה! השתכרתי עם חברות, וההורים שלי כמעט תפסו אותי וזה היה קרוב מאוד להיות מצב לא נעים במיוחד... זה הדבר הכי קרוב שאני זוכרת... 37 עונה אהובה- סתיו ואביב 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?- אממ.. האמתי שאין לי מושג... 39 שקיעה או זריחה? שקיעה! כשתבואו לראות את השקיעה מהבית שלי, במדבר השומם הזה, אז תבינו מה זה שקיעה יפה!!! 40 בעד או נגד בליינדטיים? נראה לי שנגד, אבל אף פעם לא הייתי בכזה, ואני לא מכירה מישהו שהיה... 41 בעד או נגד סטוצים?- בעד... 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא במיוחד. 43 גי'נס או סתם מכנס? בד"כ מעדיפה סתם טרנינגים..! 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? האמתי שאני חסכנית... 46 חוף או הרים? הרים! 47 שיר שגורם לי לצחוק- לו הייתי בוריס, של אם.סי. מנצור והגב, שיר דבילי למדי, אבל ברגעים מסוימים הוא מצחיק... 48 שיר שגורם לי לבכות- יש הרבה, משהו שאני חושבת עליו עכשיו- 49 השיר של כל הזמנים לא יודעת, יש המון!!! 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב- לכי ילדה אהובה... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי- לכי ילדה אהובה אולי, אין לי מושג... 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אממ.. לא ממש חשבתי ל זה, "פה קבור הכלב..."? סתם...

53 תכונות אופי שיש בי- לא יודעת להגיד על עצמי... 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- אמון, נכונות לעזור, הומור, לא יודעת להגדיר את מה שאני מחפשת... 55 באילו אתרים אתה גולש? לא ממש גולשת באתרים... 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?- כמה שזה קיצ'י, אבל נראה לי שהעיניים, או הלחיים גם, כאילו, מבנה הפנים... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?- אצל נשים?? אם כבר, אז השפתיים.. 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? כן, ברור, אני מתה על האחיות שלי!! 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- משתינה... 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- בד"כ קוראת משהו... 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?- אין לי מושג... 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? אממ.. פעם הייתה לי תשובה לשאלה הזו, שכחתי אותה... 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית?- כמה שזה מתלהב וכאלה, אבל נראה לי שפלאפון... 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות?- נראה לי שכלב... 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר?- לא בטוחה שיש לי כזה... האלבום שלי אולי, אין לי מושג... 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? אני מד"צית, ככה שכל שבוןע כמעט לפחות אני תורמת לקהילה, אבל יש גם כל מיני התנדבויות 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?- 4-3 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____- הייתי רוצה להיות באוסטרליה... 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"- משפחה וחברים נקרא?, כי אם זה נקרא, אז כל הזמן...! 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה?- האמת, שאלה קשה, ובשיא הכנות, אני לא יודעת לענות עליה... חייבת ךהגיד- אחלה שאלות, חלקן קשות ולא בדיוק צפויות, אבל, עניתי, גם אם הן לא הכי מדויקות... אז ביי בינתיים, ושיהיה לכם שבוע מעולה!!!!