שאלון היכרות!

שאלון היכרות!

יאללה, סופשבוע ואין לכם מה לעשות אז תענו! (ותודה לפורום בנים בלבד על התרומה
) 1 שם 2 גיל 3 עיר מגורים 4 בארון / לא בארון 5 תחום עיסוק 6 לבד או בזוגיות? 7 למה בחרת בכינוי הזה? 8 תכונה טובה 9 תכונה רעה 10 כאב 11 משאלה 12 זיכרון רע 13 זיכרון טוב 14 זיכרון ילדות 15 געגוע 16 פחד 17 הקמע שלי 18 חג אהוב 19 חג שנוא 20 אוכל מועדף 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל 22 שתיה 23 קינוח 24 ממתק/חטיף 25 צבע 26 חיה 27 ספורט 28 מספר מזל 29 ספר 30 סרט 31 שחקן/ית 32 זמר/ת 33 תוכנית בטלוויזיה 34 מקום אהוב בארץ 35 המעשה הכי נועז שעשית 36 המעשה הכי טיפשי שעשית 37 עונה אהובה 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? 39 שקיעה או זריחה? 40 בעד או נגד בליינדטיים? 41 בעד או נגד סטוצים? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? 43 גי'נס או סתם מכנס? 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? 45 בזבזן או חסכן? 46 חוף או הרים? 47 שיר שגורם לי לצחוק 48 שיר שגורם לי לבכות 49 השיר של כל הזמנים 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? 53 תכונות אופי שיש בי 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים 55 באילו אתרים אתה גולש? 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה?

FRAIFY

New member
טוב הנה אני:{הודעה2 שלי בפורום}

1}ניר. 2}18 וחודש. 3}שיקגו-אלינוי{אני צריך לעדכן את הכרטיס אישי שלי}. 4}לא בארון. 5}בנתיים עבודות מזדמנות אבל בעיקר מכירות בדוכנים,והובלות-לפחות עד שאני אתגייס. 6}חחחח אין חברה,אני חדש בארה"ב אני אפילו לא יודע איך להתחיל עם אמריקאית באנגלית. 7}טוב אז ככה-שם המשפחה שלי הןא FRAIFELD והכינוי שלי בארץ ע"י רוב החברים היה:"פרייפי"-באנגלית FRAIFY.{מקווה שברור עכשיו. 8}שאפתן. 9}שאנן. 10}לא הבנתי את השאלה. 11}למצוא אמריקאית ולהתחתן איתה{חחח אל תצחקו,אני חולם לגרין כארד}. 12}לפני הטיסה שלי מישראל לארץ רבתי עם חברים שלי על כל מיני נושאים{זהו זיכרון רע מאוד,וגם הגעגועים למשפחה בארץ}. 13}לראות את ניו יורק מהאוויר,ולהרגיש את ארה"ב כמרכז העולם. 14}לא זוכר. 15}חברים בארץ.... 16}משטרת ההגירה{כשויזת התייר שלי תגמר עוד 3חודשים}. 17}אין לי. 18}חנוכה{בחג הזה נולדתי}. 19}אין לי חג שנוא. 20}כמובן אוכל של אמא,אבל המזון מהיר{מקדולנדס}מאוד טעים. 21}כל המאכלים התימנים שהם מכניסים מעיים ומוח ועמוד שדרה לתוך סיר ואוכלים-אני בחיים שלי לא ייגע בזה,גם אם אני אהיה בשבי של החיזבאללה ויאימו עליי. 22}קולה ברור. 23}גלידה בטעם וניל. 24}לא יודע יש המון. 25}כחול{כמו העיניים}. 26}כלב{ידידו הטוב של האדם לא?היה לי לברדור בארץ}. 27}כדורסל. 28}25. 29}כל הספרים של טולקין{סילמרליון,אחוות הטבעת שני הצריחים שיבת המלך}. 30}לב אמיץ סרט טוב. 31}מל גיבסון. 32}ניינט טייב{חחח סתם,יש זמרת ששכחתי את השם שלה אבל היא הכינה את פסקול הסרט ה-1 של שר הטבעות,אני חודש שקוראים לשיר:MAY IT BE-בכל אופן אני מכור לשיר הזה. 33}אני אוהב סדרות ריאלטי. 34}אזור הגליל העליון-להרגיש את השקט והריח של הטבע. 35}קפצתי עם אח שלי הגדול מצוק בגובה של 20 ומשהו מטר-כמובן ש10 דקות לאחר מכן שט אליו דבור של חיל הים ולקח אותנו לשיחה(אחרי 3דקות שיחררו אותנו)-אגב זה היה בראש הנקרה מי שמכיר את המקום יש שם רכבל ולידו צוק מאוד גבוה כיום זה ליד הגבול עם לבנון לכן זה מקום מאוד רגיש ואסור בשום פנים ואופן לקפוץ למים. 36}זה משתייך למעשה הכי נועז שעשיתי לא? 37}חורף-הכי כייף בעולם זה להתכרבל במיטה עם מזגן על חום,אבל לצערי זה לא כמו בארץ לפחות כאן בשיקגו יש עכשיו מינוס 20 ומשהו מעלות. 38}בוקר אתה הכי רענן ולא עייף. 39}זריחה-התחלה של יום חדש. 40}עוד לא יצא לי לעשות בלינדייט לכן אני לא יכול לומר אז אני מניח שאני בעד. 41}כמובן שבעד. 42}מאמין. 43}בדר"כ ג'ינס. 44}טריקו-מכופתרת ביציאות. 45}חסכן. 46}חוף. 47}לא מכיר. 48}כשהייתי צעיר אחרי שראיתי את הסרט:"טיטאניק" כל פעם שההיתי שומע את השיר נזכרתי מה עלה בגורלו של ליאונרדו דה קפריו ואז ההיתי מתחיל לבכות. 49}May it be. 50}לא קיים. 51}בשום פנים ואופן לא יושמע שיר בלוויה שלי. 52}מה שבאמת חשבו עליי. 53}נחוש. 54}אמינות. 55}בעיקר אתרים ישראלים כדי להיות כמה שיותר מחובר לארץ. 56}מה זאת לעזעזל השאלה הזאת?כבר אמרתי שאני לא בארון נכון? 57}עיניים קודמות לכל. 58}כנראה,אני בדר"כ מתחבר עם כל אחד,וכשההיתי בארץ היו לי חברים כל-כך טובים עד כדיי כך שהתייחסתי אליהם כמו אל אחים. 59}יוצא מהמיטה. 60}מכין את הכל למחר. 61}J.R.R TOLKIN וואלה ההיתי מדבר איתו שעות,הדמות שהכי ההיתי רוצה לפגוש{לצערי הוא ז"ל כעת}. 62}א-ערכת השרדות.ב-מחשב נייד שעובד על אנרגיה סולארית+חיבור לאינטרנט לוויני.ג-גלולת ציאניד{תמיד צאריך להתכונן לגרוע מכל}. 63}חחח כשטסתי מישראל לארה"ב פשוט באתי עם המון כסף ואוליי 6ג'ינסים וכמה חולצות את הרוב אני קונה בארה"ב. 64}ציפור-אתה חופשי לעוף לאן שאתה רוצה בעולם בלי שום דאגה. 65}אין לי חפץ ספציפי. 66}נראה לי לפני איזה שנה. 67}לא יודע,אני מרוצה מכל תקופת חיי אני לא רוצה לחזור לגיל מסויים. 68}אני בארה"ב :\. 69}אף פעם. 70}לחבר לא,לאח או בן משפחה אחר כן.

FRAIFY

New member
ב"ה....

אם הכוונה במכר זה למשפחה או חברים אז לפני הטיסה לניו יורק אמרתי לאמא שלי שאני אוהב אותה,כמובן עם דמעות בעיניים ולב צורב,כנ"ל לחברה שהיתה לי שנתיים וחצי.

feeler

New member
אז ככה...

1 שם - ניצן 2 גיל - 15 ןחצי 3 עיר מגורים - בתסדה, מרילנד, ארה"ב 4 בארון / לא בארון - סטרייטית, סורי 5 תחום עיסוק - עצמי 6 לבד או בזוגיות? - לבד, ודי חבל שכך 7 למה בחרת בכינוי הזה? - כי רציתי feel כמו השיר של רובי וויליאמס, אבל היה תפוס 8 תכונה טובה - אני אחזור אליכם עם זה 9 תכונה רעה - תבחרו. 10 כאב - לב. 11 משאלה - להיות מאושרת. 12 זיכרון רע - שברתי את היד בגיל . אני יכולה לראות את התמונות מול העיניים. 13 זיכרון טוב - קטס סיום כיתה ח'. 14 זיכרון ילדות ראה מס' 12 15 געגוע - חברים, בית 16 פחד - מעצמי 17 הקמע שלי - תליון בצורת לב שעונדות גם החברות הכי טובות שלי 18 חג אהוב - יול 19 חג שנוא - טו בשבט 20 אוכל מועדף - גלידה 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל - חצילים 22 שתיה - צ'רי קולה 23 קינוח - לא אוכלת קינוח בד"כ, אבל - עוגת גבינה עם גודייבה של cheese cake factory 24 ממתק/חטיף - twix 25 צבע - תכלת 26 חיה - כלבים. או חתול, אם אני אמצא לי familiar 27 ספורט - התעמלות מכשירים 28 מספר מזל - אין. 29 ספר - אורי 30 סרט - אישה יפה, ריקוד מושחת 31 שחקן/ית - המממ.... שון פטריק תומס 32 זמר/ת - שינייד אוקונר 33 תוכנית בטלוויזיה - ne tree hill, gilmore girls, everwood 34 מקום אהוב בארץ - ביפו יש מקום מקסים עם טיילת, ממש בסוף טיילת ת"א, שאני ואמא היינו הולכות אליו הרבה. גם החדר של ירדן עושה לי את זה 35 המעשה הכי נועז שעשית - המממ.... כלום?? 36 המעשה הכי טיפשי שעשית - החיים שלי, בערך 37 עונה אהובה - קיץ. כי בכל השאר פשוט קר לי, וכי היומולדת שלי בקיץ 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? - ערב 39 שקיעה או זריחה? - זריחה, אבל תלוי עם מי 40 בעד או נגד בליינדטיים? - לא ניסיתי 41 בעד או נגד סטוצים? - לא ניסיתי 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? - לא 43 גי'נס או סתם מכנס? - ג'ינס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? - תלוי למה, תלוי לאן 45 בזבזן או חסכן? - מצחיק... תלוי - כסף שלי או של ההורים? 46 חוף או הרים? - חוף
47 שיר שגורם לי לצחוק - שיר שאבא שלי שר, על קוזאקים 48 שיר שגורם לי לבכות - din't speak, הקיץ האחרון, חורף 73 49 השיר של כל הזמנים - nothing compares to you 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב goo goo dolls - iris 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי - הקיץ האחרון 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? - את האמת עליי 53 תכונות אופי שיש בי - יותר מדי. אני קרובה לפיצול אישיות בצורה מסוכנת 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים - כנות. לא סובלת שקרנים 55 באילו אתרים אתה גולש? - תפוז, אימייל, לא יותר מדי. קצת דברים של wicca 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? כשאני אמצא אני אגיש לכם. 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? כשאני אמצא אני אגיד לכם. 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? - כן. האחיות שלי אחלה אנשים... 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר - חוזרת לישון. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון - חושבת על כל מיני כלום 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? - אישיות מוכרת?? למה שאני ארצה אותם איתי? 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? - הממ... ספר טוב, מוזיקה, וכלי כתיבה 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? פלאפון 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? כלבה. מתאים לאופי שלי בכל מקרה 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? - התליון שלי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? - עוד בארץ... נל"נ 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 3 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב - הממ??? איך זה מתאים לנוער בחו"ל
אני בארה"ב, בכל מקרה 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" לא יודעת. לא אומרת את זה הרבה 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? - תלוי איזה חבר/ה... ירדן, חדווה ואנה - כן.

אוי, משעשע

אתם יכולים לוותר על השאלה ה4, פשוט העתקתי את זה מהפורום ולא מחקתי אותה.

EROTOMANIA

New member
כיף!

1 שם: קריסטין. 2 גיל: 16 וחצי. 3 עיר מגורים: O-town baby. [אורלינס, מסצ'וסטס, ארה"ב] 4 בארון / לא בארון: חחחח... 5 תחום עיסוק: תלמידה? 6 לבד או בזוגיות? לבד. סניף סניף. 7 למה בחרת בכינוי הזה? כי הייתה לי אובססיה לדרים ת'יאטר פעם. 8 תכונה טובה: אופטימית. 9 תכונה רעה: טיפשה. 10 כאב: בתחת. 11 משאלה: אושר. 12 זיכרון רע: פליפה. 13 זיכרון טוב: המסיבה ביום חמישי. 14 זיכרון ילדות: נרדמתי על האסלה. 15 געגוע: ישראל. 16 פחד: איידס. 17 הקמע שלי: אונס. 18 חג אהוב: כריסמס. 19 חג שנוא: ולנטיין... כל הוורוד הזה בעיניים... 20 אוכל מועדף: שוקולד. יאמי. 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: מקקים מטוגנים. איכס. 22 שתיה: קפה. קולה. 23 קינוח: גלידה. קרפ. אוח עכשיו אני רעבה. 24 ממתק/חטיף: שוקולד. 25 צבע: כחול. שחור. 26 חיה: PUG 27 ספורט: Bad mintons חחחח! 28 מספר מזל: 2 29 ספר: הארי פוטר :) 30 סרט: thirteen סרט קורע לב. שר הטבעות [כל הטרילוגיה] ו.. לא יודעת מה עוד. 31 שחקן/ית: אני. 32 זמר/ת: אני במקלחת. 33 תוכנית בטלוויזיה: סקס והעיר הגדולה, חברים, פיר פקטור. 34 מקום אהוב בארץ: דיזינגוף סנטר :) 35 המעשה הכי נועז שעשית: Good drunk sex. 36 המעשה הכי טיפשי שעשית: Good drunk sex. 37 עונה אהובה: אביב. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? ערב נראה לי... 39 שקיעה או זריחה? שקיעה. 40 בעד או נגד בליינדטיים? נגד... 41 בעד או נגד סטוצים? גם וגם. 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי. 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס. 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? מכופתרת. שקסי. 45 בזבזן או חסכן? חסכנית. 46 חוף או הרים? חוף כמובן. 47 שיר שגורם לי לצחוק: NOFX - my heart is yearning 48 שיר שגורם לי לבכות: נו אין לי כוח לחשוב. 49 השיר של כל הזמנים: בלה. 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: ________ 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: דיי עם השירים כבר! 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?: לא יודעת. 53 תכונות אופי שיש בי: חסרת ביטחון, אנאערף. 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: כנות. 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז, ישראבלוג, BME 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?: זין. 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? נשים לא מושכות אותי. 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? אח שלי בן פאקינג 9.. 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: ביד. סתם, מכינה קפה. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: עוצמת עיניים. 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? קיאנו ריבס :) 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? את מייק. לא צריך יותר. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? גלולות. 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? דולפין. 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אממ.. 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? שבוע שעבר. 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? Oo 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו?.. 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"? יום חמישי. 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? לא יודעת, מה בא אחרי המוות?

FRAIFY

New member
קריסיטין סתם שאלה?

לא לקחת שום דבר לפני שענית על השאלות נכון?

EROTOMANIA

New member
לא

אבל זה נפלא להיות ככה בטבעיות :) חוצמזה, מה כל כך מוזר בתשובות שלי?

noa0912

New member
אני....../images/Emo13.gif

1 שם- נועה 2 גיל- 20 3 עיר מגורים- טורונטו קנדה. 4 בארון / לא בארון- סטרייטית. 5 תחום עיסוק- סטודנטית באוניברסיטה של טורונטו. 6 לבד או בזוגיות? בזוגיות... 7 למה בחרת בכינוי הזה?- כי אני לא יצירתית... 8 תכונה טובה- כייפית! משוגעת בגבול הטעם הטוב. 9 תכונה רעה- עקשנית. 10 כאב- בברך(?...) 11 משאלה- שיגמר התואר מחר! 12 זיכרון רע- עזבו אותי מלהזכר עכשיו בדברים רעים. 13 זיכרון טוב- טיול לצפון עם חברים לפני הטיסה לקנדה. 14 זיכרון ילדות- הזיכרון הכי רחוק שלי: טיול בגרמניה בגיל 2- זוכרת יום אחד ספציפי, בקור בשלג בחוץ עם מעיל ורוד... שנים אח"כ אמא שלי אמרה לי שזה היה בגרמניה המזרחית... 15 געגוע- לחברים שלי בארץ. 16 פחד- לאבד את הדעת. 17 הקמע שלי- my lucky penny- קניתי תיק, שבמקרה, או לא במקרה, היה בו פני, ומאז הוא איתי... 18 חג אהוב- כל סיבה למסיבה... לא משנה איזה. 19 חג שנוא- כל חג שאין בו חופש... 20 אוכל מועדף- סושי... (בעייה קשה, אני בטיפולי גמילה, לפני פשיטת רגל...) 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- סלט חצילים... יש לזה טעם של סיגריות... ועמבה!!! איכס! זה צהוב... 22 שתיה - שוקו קררר. 23 קינוח- טרמיסו 24 ממתק/חטיף- הפסק זמן החדש, לא יודעת איך קוראים לו, אבל ניסיתי אותו בארץ, היה להיט! 25 צבע - סגול 26 חיה- כלבים בכלל, ופיני (הכלב שלי) בפרט... 27 ספורט- סקי/ סנוובורד. גם קצת טניס. 28 מספר מזל-9. 29 ספר- התחלתי אתמול ואני כבר בע"מ ה-130, מה שאומר שהספר באמת מוצלח, אז אני אמליץ עליו באותה הזדמנות: "11 דקות" של פאולו קואלו. 30 סרט- seven 31 שחקן/ית- ג'וני דפ. 32 זמר/ת- אין ממש. יש להקות רבות, אבל זמרים...? לא עולה לי בראש. 33 תוכנית בטלוויזיה- סימפסונ'ס (או שימשונ'ס בהיברו), that 70's show- תכנית ג-ד-ו-ל-ה! 34 מקום אהוב בארץ- ת"א יפו... 35 המעשה הכי נועז שעשית- אני לא יודעת אם זה יאה לפורום נוער בחו"ל.. 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- להבריז שלושה חודשים רצוף מבי"ס בי"ב... מצד שני, היה כיף... 37 עונה אהובה- בארץ- חורף, בקנדה- אביב. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?- צהריים- גם שמש, וגם כבר אפשר להתעורר. 39 שקיעה או זריחה?- זריחה... ברור! 40 בעד או נגד בליינדטיים?- נגד, ובכל הכוח! 41 בעד או נגד סטוצים?- מי שבא לו, למה לא? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?- כן... במידה מסויימת, יודעים לפני שעוד מדברים עם בן אדם, אם יש כימיה או לא... 43 גי'נס או סתם מכנס? איזו מן שאלה זו???!!! ג'ינס זה לא סתם מכנס? אני בעד כל המכנסיים שיש. 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? תלוי... מכופתרת זה למצב רוח סקסי, וטישירט סתם, למצב רוח סתמי. 45 בזבזן או חסכן? שניהם... זה בא לי בתקופות. 46 חוף או הרים? אם אפשר, אז שניהם ביחד- הכי יפה, אם לא, אז חוף. 47 שיר שגורם לי לצחוק- taquilla, it makes me happy 48 שיר שגורם לי לבכות- כל the bands של radio head. 49 השיר של כל הזמנים- stairway to heaven 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב-head over feet של אלאניס מוריסט... עזבו למה... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי- שיר? בהלוויה? אני אישית לא רוצה הלוויה, אז אין צורך. 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? ראו שאלה קודמת. 53 תכונות אופי שיש בי- שוב?!?! 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- כנות (הכי חשוב, וקשה מאוד למצוא פה), חוש הומור, שכל. 55 באילו אתרים אתה גולש? לא הרבה...- תפוז, הארץ. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?- כתפיים.(עזבו, הפרעה.) 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?- ממממ? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה?- כן... אחותי מלכה- בן אדם מדהים! אחי הקטן קצת קטן מדי, אבל נראה מה יצא ממנו, ונחזור אליכם... 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- יושבת במחשב עם קפה. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- נרדם?... 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?- טל ברמן. 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד?- פלאפון/אינטרנט, ספר טוב, מזרון נוח. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? גלולות (למרות ששכחתי כבר כמה פעמים, מאז זה יושב לי בראש כנראה, וישר קפץ לי... (כל הכבוד! נועה!)) 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? כלב. החיים הטובים, תאמינו לי, אוכל, שינה, ריצה בפארק, רחרוח כלבלבים, אוכל, שינה etc... 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אין לי כזה מסתבר... אני מנסה לחשוב, ולא הולך לי. 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? כשהייתי בארץ. 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?- 17- כיתה י"א ליתר דיוק. 68 השלם: אם לא היית ב*קנדה* עכשיו, הייתי ב ____ -כל מקום בחצי הכדור הדרומי ששמש בו וקיץ בו עכשיו. 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"- אתמול 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה?- לא

נעמצי

New member
עכשיו אני......

1 נעמה 2 גיל 15 ( עוד מעט 16) 3 עיר מגורים מינכן- גרמניה 4 סטרייטית 5 תחום עיסוק בעצמי. בהחלט. זה תעסוקה לחודשים. 6 לבד / לא לבד- לא ברור כלום 7 למה בחרת בכינוי הזה? כי יש אנשים שאוהבים אותי וקוראים לי ככה 8 תכונה טובה- מילה שלי זו מילה 9 תכונה רעה - סגורה. 10 כאב - עבור 11 משאלה- להיות פאקינג הפי ומאושרת 12 זיכרון רע 12/6/99 13 זיכרון טוב- עד אז 14 זיכרון ילדות-הכי הכי? תחרו הראמפות הראשונה שלי 15 געגוע - עבור 16 פחד -חושך, מחשבות 17 הקמע שלי- שרשרת שקיבלתי עם מגן דוד 18 חג אהוב סוכות 19 חג שנוא פורים 20 אוכל מועדף במבה 21אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- חצילים 22 שתיה - דיאט קולה 23 קינוח - גלידה 24 ממתק/חטיף במבה 25 צבע שחור 26 חיה איגואנה ( היתה לי אחת בשם איגי וקסמן קרלי 27 ספורט קיקבוקסינג 28 מספר מזל 1, 2,5 29 ספר- כשניטשה בכה 30 סרט- מיסטיק ריבר ( לא הסרט אבל זה מה שעולה לי בראש) 31 שחקן/ית בן אפלק 32 זמר/ת -יש הרבה, אבל יש פה אחד במינכן בשם "ראקטו" שהורס 33 תוכנית בטלוויזיה- csi' חוק וסדר, חוק וסדר מדור מיוחד 34 מקום אהוב בארץ חוף הים 35 המעשה הכי נועז שעשית- חסוי. אבל מאד מאד מיוחד 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- התחברתי עם נאצים 37 עונה אהובה אביב 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? צהריים 39 שקיעה או זריחה? שקיעה, מתאים למוד 40 בעד או נגד בליינדטיים? לא גיבשתי דעה בנושא 41 בעד או נגד סטוצים? בעד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת?טריקו 45 בזבזן או חסכן?תלוי לדעת מי. לדעת הספונסר ( אבא במקרה ) או לדעתי 46 חוף או הרים?חוף 47 שיר שגורם לי לצחוקdesert queen של מיקל הרפז 48 שיר שגורם לי לבכות - עבור, לא שומעת אותו. 49 השיר של כל הזמנים you are my sunshine 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב wake up its a beautiful morning 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי -גם ככה לא ימלאו את זהאז אין טעם לכתוב 52מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? נעמה. 53 תכונות אופי שיש בי- אני לא מאלה שנהנים לחקור את האופי של עצמם 54- תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- כנות, אמת וכריזמה. אה כן, גם הבנה מעבר לשורות 55 באילו אתרים אתה גולש? 56תפוז, ישרא בלוג, כמה אתרים של חבר'ה שלי ןאימיילים. זו תעסוקה. מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? עיניים ואם אפשר להעביר להם יד בשיער. זה כיף. 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?
סטרייטית 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם?לא למה? כי הם קטנים, מעצבנים והורסים כל דבר אפשר יבאיזור ( ראה המחשב שלי, החדר שלי, השולחן שלי והטלפון שלי ) 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- מסתכלת בראי. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- חושבת 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?טל פרידמן. משעמם לא יהיה לי שם 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? תמונה, מחשב עם חיבור אינטרנט לוויני ומצלמה ( לתעד את עצמי לפני המוות ) 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? את היומן שלי 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? איגואנה 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? שרשרת זה מגן דוד שקיבלתי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? היום 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 11 וחצי 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב _( אני לא עכשיו בישראל אבל נענה כאילו... אני אהיה בניו יורק ___ 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" לא אמרתי את זה הרבה זמן 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? כן. אבל רק בשביל בן אדם אחד. גם ככה יש לי פרוטקציות למעלה

אסף 8

New member
נו, נניח שגמני....

1 שם: אסף 2 גיל: עוד 8 ימים 15 3 עיר מגורים: ריצ'מונד, BC, קנדה. 4 בארון / לא בארון: סטרייט. 5 תחום עיסוק: מובטל 6 לבד או בזוגיות: אני מניח שלבד... 7 למה בחרת בכינוי הזה: כי פאקינג לקחו את כל האספים האחרים, ואני אוהב את המספר 8 8 תכונה טובה: אני יכול להיות נחמד
9 תכונה רעה: עצלן... 10 כאב: כאב? אני מניח שהיד, חטפתי מכה בהוקי... 11 משאלה: גול גול גול, בבקשה כבר גול.... אני נחנק עם כל השוערים האלה... 12 זיכרון רע: הייתה לי ידידה שמתה כשהייתי בגן... 13 זיכרון טוב: חנוכה 14 זיכרון ילדות: בעעע.. אמ... אני מניח שאיזה ריב שלי ושל דוד שלי על למה קוראים לחופש הגדול החופש הגדול... 15 געגוע: לארץ... 16 פחד: שישכחו אותי בארץ... 17 הקמע שלי: קמע? נניח מגן דויד... 18 חג אהוב: X-mas, ארוך, באמצע הלימודים, כולם במצב רוח טוב ו... כרטיס טיסה לארץ. 19 חג שנוא: יום כיפור, WTF?! 20 אוכל מועדף: פיצה!!! 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: סושי 22 שתיה: מים 23 קינוח: אמממ.. עוד פיצה? 24 ממתק/חטיף: במבה! 25 צבע: ירוק 26 חיה: כלב 27 ספורט: הוקי 28 מספר מזל: 8, לא שאני מאמין בזה אבל חפיף, אני אוהב את המספר הזה... 29 ספר: קו הזמן, 1 מתוך ה-5 ספרים שהם אשכרה ספרים ולא קומיקס או בדיחות שקראתי... 30 סרט: אין ממש סרט אהוב... 31 שחקן/ית: לא ממש הולך על מי משחק בסרט... 32 זמר/ת: ... 33 תוכנית בטלוויזיה: לא רואה כמעט טלוויזיה, אבל אם יוצא לי, אז סימפסונס 34 מקום אהוב בארץ: אילת 35 המעשה הכי נועז שעשית: מאיפה אני זוכר... אמממ... עשיתי הרבה דברים דפוקים בחיים.... כל מיני קפיצות ממקומות גבוהים... 36 המעשה הכי טיפשי שעשית: סיים... 37 עונה אהובה: חורף! 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? לא אכפת לי... 39 שקיעה או זריחה? שקיעה אני שונא פחות, כי בזריחה זה קרוב לשעה של לקום
40 בעד או נגד בליינדטיים? ... 41 בעד או נגד סטוצים? ... 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? נופ 43 גי'נס או סתם מכנס? מה שאני רואה על הרצפה 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? לא סובל מכופתרות 45 בזבזן או חסכן? באמצע 46 חוף או הרים? חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק: שוקי, של אינפקציה 48 שיר שגורם לי לבכות: לא סובל שירים דיכאוניים... 49 השיר של כל הזמנים: אמממממ.......................... זה משתנה כל יום... 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: אין שיר כזה... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: את דומה לפיתה, שייגעצ 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? נו, הנה הלך עוד אחד... 53 תכונות אופי שיש בי: אמממ.. תשאלו מישו שמכיר אותי, לא יודע... אני כבר לא מכיר את עצמי
54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: שיהיו פסדר 55 באילו אתרים אתה גולש? מה שיוצא... 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?
57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? הרבה 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? נופ... כי ככה 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: מנסה להרדם שוב.... 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: מכבה את האור 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? מישו שידע איך לחלץ אותי... 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? מטוס כזה של מים, טייס ודלק. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? מברשת שיניים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? דוב, לישון הרבה... 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? המחשב שלי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? מזמן... אם בכלל... אה רגע היה את המשכיני שלום הזה בכתה ו', שכולם הלכו כי הבטיחו שיראיינו אותנו ל-TV 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לא לחזור, לעבור - 21! 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי בריצ'מונד 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכרה שלך "אני אוהב אותך"... היום בבוקר... 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? פאק, קשה, אני לא אוכל לחיות עם עצמי אם אני אשאר בחיים אבל אני לא כל כך אחיה עם אני אבחר באפשרות השניה... אבל עדיין, כנראה שאני אעדיף להשאר בחיים.... בעעעעעעע... אני משועמם....

noa0912

New member
"את דומה לפיתה, שייגעצ"- גדול!!!

לא ידעתי שיש מישהו שמכיר את שייגעצ מחוץ לבי"ס התיכון שלמדתי בו (מנדלסון, הסולן, היה שנה מעלי!!!)... אני מכירה את הבחורה שכתבו עליה את השיר הזה... כמה מעליב... אני זוכרת שהייתי בהופעה שלהם בבארבי בת"א והוא שר לה את השיר הזה, והיא התחילה לבכות...
תגיד, אתה זוכר את המילים?

אסף 8

New member
וואי מגניב!

אה... אופס.. כתבתי את השם לא נכון זה את דומה לכלב, פשוט השורה האחרונה זה את דומה לפיתה, וזה חבל.... בכל מקרה, מלא מכירים אותם! הם ממש טובים! חחח... אאוץ'.. לא נעים... אז זה הולך משו כזה: את דומה לכלב נובחת בלי סיבה לא רוצה להרגע גם לא לרגע כל הזמן חייבת להיות החכמה אפפם לא טועה מה שלא עשיתי לא יצא לי כלום הכל כמו מבוי סתום ועכשיו נראה לי שאין לנו ברירה מחפש לי בחורה אם תדע לחבק אותי חזק ולהיות לצידי מתי שאקרא לה אם תדע לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכריה אפילו כשלא בא לה אני עוזב אותך כי זה לאזז לשום מקום אני יודע שקשה לך אבל אין מה לעשות כי בחורות הן בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה מחפש לי בחורה את דומה לקיץ הגשם לא יורד וכל מה שזרעתי רק נובל ומתקלקל אם היית קצת חורף יכולתי להמשיך אבל כל המצב הזה אותי מביך איך לא ידעת לחבק אותי חזק ולהיות לצידי מתי שקראתי? לא ידעת לנשק לנשק אותי בחושך ולתת לי סוכריה אפילו כשביקשתי אני עוזב אותך היום כי זה לא זז לשומקום אני יודע שקשה לך אבל אין מה לעשות כי בחורות הן בחורות ואם הן לא נותנות אז אני בבעיה מחפש לי בחורה... את דומה לפיתה... וזה חבל....

למעלה