אני....../images/Emo13.gif
1 שם- נועה 2 גיל- 20 3 עיר מגורים- טורונטו קנדה. 4 בארון / לא בארון- סטרייטית. 5 תחום עיסוק- סטודנטית באוניברסיטה של טורונטו. 6 לבד או בזוגיות? בזוגיות... 7 למה בחרת בכינוי הזה?- כי אני לא יצירתית... 8 תכונה טובה- כייפית! משוגעת בגבול הטעם הטוב. 9 תכונה רעה- עקשנית. 10 כאב- בברך(?...) 11 משאלה- שיגמר התואר מחר! 12 זיכרון רע- עזבו אותי מלהזכר עכשיו בדברים רעים. 13 זיכרון טוב- טיול לצפון עם חברים לפני הטיסה לקנדה. 14 זיכרון ילדות- הזיכרון הכי רחוק שלי: טיול בגרמניה בגיל 2- זוכרת יום אחד ספציפי, בקור בשלג בחוץ עם מעיל ורוד... שנים אח"כ אמא שלי אמרה לי שזה היה בגרמניה המזרחית... 15 געגוע- לחברים שלי בארץ. 16 פחד- לאבד את הדעת. 17 הקמע שלי- my lucky penny- קניתי תיק, שבמקרה, או לא במקרה, היה בו פני, ומאז הוא איתי... 18 חג אהוב- כל סיבה למסיבה... לא משנה איזה. 19 חג שנוא- כל חג שאין בו חופש... 20 אוכל מועדף- סושי... (בעייה קשה, אני בטיפולי גמילה, לפני פשיטת רגל...) 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- סלט חצילים... יש לזה טעם של סיגריות... ועמבה!!! איכס! זה צהוב... 22 שתיה - שוקו קררר. 23 קינוח- טרמיסו 24 ממתק/חטיף- הפסק זמן החדש, לא יודעת איך קוראים לו, אבל ניסיתי אותו בארץ, היה להיט! 25 צבע - סגול 26 חיה- כלבים בכלל, ופיני (הכלב שלי) בפרט... 27 ספורט- סקי/ סנוובורד. גם קצת טניס. 28 מספר מזל-9. 29 ספר- התחלתי אתמול ואני כבר בע"מ ה-130, מה שאומר שהספר באמת מוצלח, אז אני אמליץ עליו באותה הזדמנות: "11 דקות" של פאולו קואלו. 30 סרט- seven 31 שחקן/ית- ג'וני דפ. 32 זמר/ת- אין ממש. יש להקות רבות, אבל זמרים...? לא עולה לי בראש. 33 תוכנית בטלוויזיה- סימפסונ'ס (או שימשונ'ס בהיברו), that 70's show- תכנית ג-ד-ו-ל-ה! 34 מקום אהוב בארץ- ת"א יפו... 35 המעשה הכי נועז שעשית- אני לא יודעת אם זה יאה לפורום נוער בחו"ל.. 36 המעשה הכי טיפשי שעשית- להבריז שלושה חודשים רצוף מבי"ס בי"ב... מצד שני, היה כיף... 37 עונה אהובה- בארץ- חורף, בקנדה- אביב. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?- צהריים- גם שמש, וגם כבר אפשר להתעורר. 39 שקיעה או זריחה?- זריחה... ברור! 40 בעד או נגד בליינדטיים?- נגד, ובכל הכוח! 41 בעד או נגד סטוצים?- מי שבא לו, למה לא? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?- כן... במידה מסויימת, יודעים לפני שעוד מדברים עם בן אדם, אם יש כימיה או לא... 43 גי'נס או סתם מכנס? איזו מן שאלה זו???!!! ג'ינס זה לא סתם מכנס? אני בעד כל המכנסיים שיש. 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? תלוי... מכופתרת זה למצב רוח סקסי, וטישירט סתם, למצב רוח סתמי. 45 בזבזן או חסכן? שניהם... זה בא לי בתקופות. 46 חוף או הרים? אם אפשר, אז שניהם ביחד- הכי יפה, אם לא, אז חוף. 47 שיר שגורם לי לצחוק- taquilla, it makes me happy 48 שיר שגורם לי לבכות- כל the bands של radio head. 49 השיר של כל הזמנים- stairway to heaven 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב-head over feet של אלאניס מוריסט... עזבו למה... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי- שיר? בהלוויה? אני אישית לא רוצה הלוויה, אז אין צורך. 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? ראו שאלה קודמת. 53 תכונות אופי שיש בי- שוב?!?! 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- כנות (הכי חשוב, וקשה מאוד למצוא פה), חוש הומור, שכל. 55 באילו אתרים אתה גולש? לא הרבה...- תפוז, הארץ. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?- כתפיים.(עזבו, הפרעה.) 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?- ממממ? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה?- כן... אחותי מלכה- בן אדם מדהים! אחי הקטן קצת קטן מדי, אבל נראה מה יצא ממנו, ונחזור אליכם... 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר- יושבת במחשב עם קפה. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון- נרדם?... 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?- טל ברמן. 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד?- פלאפון/אינטרנט, ספר טוב, מזרון נוח. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? גלולות (למרות ששכחתי כבר כמה פעמים, מאז זה יושב לי בראש כנראה, וישר קפץ לי... (כל הכבוד! נועה!)) 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? כלב. החיים הטובים, תאמינו לי, אוכל, שינה, ריצה בפארק, רחרוח כלבלבים, אוכל, שינה etc... 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אין לי כזה מסתבר... אני מנסה לחשוב, ולא הולך לי. 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? כשהייתי בארץ. 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?- 17- כיתה י"א ליתר דיוק. 68 השלם: אם לא היית ב*קנדה* עכשיו, הייתי ב ____ -כל מקום בחצי הכדור הדרומי ששמש בו וקיץ בו עכשיו. 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"- אתמול 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה?- לא