שאלון היכרות

שאלון היכרות

אוקיי,אני יודעת שכבר עשיתם את זה כאן,אבל זה היה די מזמן יחסית,ומאז באו חדשים,וגם אני באתי ואני מתה להכיר אתכם אז: 1.שם 2.גיל 3.מקום מגורים 4.תחביבים 5.תוכניות לעתיד 6.באיזו כתה אתם? 7.התכונה הכי דומיננטית שלך? 8.עובדה מעניינת על עצמך? 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב? 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב? 11.איזו מגמה אתה? 12.צבע אהוב? 13.מה אתה הכי אוהב לאכול? 14.מה אתה הכי אוהב לשתות? 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט? תודה מראש לכל העונים!

טיקיי

New member
אני אענה...

1.שם: יובל. 2.גיל: 14. 3.מקום מגורים: ראשון לציון. 4.תחביבים: מחשב ולהיות עם חברים. 5.תוכניות לעתיד: למות. 6.באיזו כתה אתם? עולה לט'. 7.התכונה הכי דומיננטית שלך? דומיננטי זה בולט? אם כן, אז סקרנות, קצת תמימות ואני מאוד קשה הבנה. 8.עובדה מעניינת על עצמך? אני קשה הבנה ומי שמכיר אותי יגיד שכל דבר אני ממציא, וגם יש לי אף שמדמם כל שניה, מאז ששברתי אותו בגיל שנה, אבל זה לא כל כך מעניין. 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב? אלה שאני לא שונא. 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב? אלה שאני שונא. 11.איזו מגמה אתה? מה? 12.צבע אהוב? שחור. 13.מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה, פסטה וקוביות קרח שמרוב שהן קרות זה כואב. 14.מה אתה הכי אוהב לשתות? קולה ושוקו. 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט? לא סופר, אבל הרבה.

Kenny Girl

New member
מי טורן

1.שם-כריסטינה 2.גיל-12 3.מקום מגורים- ישראל, סביון 4.תחביבים-לישון, לצייר, לשיר, לרקוד, לשחק דרמה, לראות טלויזיה... ולהיות אני עצמי 5.תוכניות לעתיד- מממ... לעבור ביצפר? 6.באיזו כתה אתם?- ו-1 7.התכונה הכי דומיננטית שלך?-מזה דומיננטית? 8.עובדה מעניינת על עצמך?- אני... עצבנית בטרוף? 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב?- אלה שהם עצמם ולא מנסים להיות מישהו אחר 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב?- כאלה שמנסים להיות מישהו אחר 11.איזו מגמה אתה?- דרמה ומחול? 12.צבע אהוב?- שחור! 13.מה אתה הכי אוהב לאכול?- סלט 14.מה אתה הכי אוהב לשתות?- קולה ואייס קפה 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט?- הרבה...

digiken

New member
דומיננטי זה-->

דומיננטי זה בולט, שולט. אם נגיד בבגדים שלך יש הרבה אדום (נעלים, סרט בשיער, חולצה, גרבים) אז הצבע הדומיננטי בבגדים שלך הוא אדום.

digiken

New member
../images/Emo66.gif

1. שם- שני 2. גיל- 15 3. מקום מגורים- בת-ים 4. תחביבים- ספרים, פלייסטשין, קצת טלוויזיה והרבה אינטרנט. 5. תוכניות לעתיד- עדיין אין.... 6. באיזה כתה אתם?- עולה ל-י' 7.התכונה הכי דומיננטית שלך? אמ...עדינות... 8. עובדה מעניינת על עצמך?- אמממ... (אתם עושים לי חיים קשים! מה אני כבר יכולה לכתוב??) אני שונאת טלנובלות... (מספיק מעניין?) 9. סוג אנשים שאתה הכי אוהב? מלאי חוש הומור וחביבים. 10. סוג האנשים שאתה הכי לא אוהב? פרחות וערסים. ונודניקים. 11. איזה מגמה אתה? כרגע אני בעיוני, עם שפה שניה ספרדית. 12. צבע אהוב? אדום וורוד. 13. מה אתה הכי אוהב לאכול? קורנפלקס! 14. מה אתה הכי אוהב לשתות? לימונדה או מים. 15. כמה זמן ביום אתה באינטרנט?- הרבה, אבל אני כל פעם הולכת לעשות משהו חוזרת לשעה חצי שעה וככה זה, הולכת חוזרת הולכת חוזרת וכן הלאה וכן הלאה...

גם אני אענה

1.שם-לא אומר עד שאני אדע את השמות של כולם 2.גיל-14 3.מקום מגורים-ז"י 4.תחביבים-לגלוש באינטרנט, לכתוב בוורד, לראות טלוויזיה, לקרוא 5.תוכניות לעתיד-גנטיקה, כימיה, ביולוגיה. לשפר את העולם. 6.באיזו כתה אתם? עולה ל-ט' 7.התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יודע 8.עובדה מעניינת על עצמך? אני מנסה ללמוד שתי שפות חדשות: יפנית, שאותה אני כבר די יודע, ולטינית. 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב? נאמנים, אמינים, אמיתיים 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב? צבועים, שקרנים, רמאים, בוגדים 11.איזו מגמה אתה? WTF?! 12.צבע אהוב? ירוק וכחול 13.מה אתה הכי אוהב לאכול? המון 14.מה אתה הכי אוהב לשתות? מים? 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט? הרבה

טיקיי

New member
נולי???

איך הגעת לנולי?! אני זוכר בפעם הראשונה שדיברתי איתו באייסיקיו, הוא עשה לי משחק שהייתי צריך לנחש את האותיות בשם שלו וכשהיו לי את כל האותיות, חשבתי שקוראים לו מייל... אבל איך הגעת לנילי ונולי?

אממ רייסטלין מאגר....

אם אתה לא רוצה שיידעו את השם שלך,למה אתה מרשה לליסטה להגיד אותו כאן כל הזמן?הרי נדמה לי שכולם כאן יודעים את השם שלך....אני לא אגיד אותו אבל עכשיו זה די ברור,במיוחד אחרי כל הרמזים שנתתם כאן.אין לי שום בעיה עם אלמוניות באינטרנט אבל אתה לא יכול להסתיר שם אחרי שהוא כבר נחשף.

Digi Lista

New member
אני יודעת את הסיבה...

הוא עצבני קצת כי נייקו ואני(וגם את
)לא חושפות את השם האמיתי שלנו אז הוא מנסה לעשות דווקא ולא לגלות לנו
...

אה טוב.אין לי בעיה עם זה.אני לא

מכריחה אף אחד להגיד מה השם שלו.להיפך,רוב הזמן אני פשוט קוראת לאנשים בכינוים שלהם.זה היתרון של האינטרנט על פני המציאות.אבל,נראה לי אחרי שאני אכיר אתכם יותר טוב אז כולם כאן כבר יידעו את השם שלי.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

גם אני קוראת לאנשים באינטרנט בדרך כלל בכינויים שלהם,ככה פשוט יותר נוח לי לזכור,אם נגיד הם מחליפים כינוי או מבקשים שם אחר(נגיד חושפים את שמם)לוקח לי זמן להתרגל... אגב,נשמח שגם תתחילי להכיר את הסדרה(העונה הרביעית מתחילה שבוע הבא בפוקס קידס)-אותנו את כבר בערך מכירה(בעיקר אותי
),הגיע הזמן לשלב הבא,לא?
סתם,מקבלים אותך בכול מצב

אמממממ

לא קבענו שאני מתחילה לראות דיג'ימון אם את מתחילה לראות "משחק החיים"?חח סתם.... האמת היא שפשוט אין לי פוקס קידס.ברצינות,אין לי את הערוץ הזה.אז אני לא יכולה לצפות....ושבוע הבא אני במילא לא יכולה לצפות בגלל הלחץ בלימודים.אז אני שמחה שאתם מקבלים אותי בכל מצב.וכן,אני בערך מכירה כאן את כולם,בעיקר אותך ליסטה(בעצם לא,תזכירי לי מי את?
ובקשר לשמות->זה מה זה לא משנה לי..אני אקרא לכל אחד איך שהוא רוצה שאני אקרא לו,ואתם תקראו לי איך שאתם רוצים לקרוא לי.(רק בלי קללות כן?
) ואני בינתיים מכירה את הסדרה מהסיכומים הנהדרים שלכם,אני מקווה שאני גם אוכל לצפות בה בקרוב ואז להיכנס לכאן ולספר לכם מה ראיתי ולבקש שתסבירו לי.ורק רציתי לציין שאני מתה עליכם,וזאת לא התחנפות ,באמת אתם נראים לי אנשים ממש נחמדים.אני מקווה שבמהלך החופש הגדול נכיר כולנו יותר טוב וכולנו נהפוך לחברים טובים.(חח כמעט שרתי את שיר הנושא של שכנים מרוב התלהבות....)
תשמרו על עצמכם,מתה עליכם עם דיג'ימון או בלי.אתם אחלה! אוהבת,

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif

האמת שראיתי לאחרונה דיי הרבה מ'משחק החיים',למעשה ראיתי רק את הרגעים שאחי קרא לי בגלל מישהו מסויים(הקטע עם הליצן היה ענק,איזה אידיוט
),מסקנה אני חצי קיימתי את ההסכם(מתוך אינטרסים...)...
איזה לחץ בלימודים יש לך?התחיל החופש!!! השמות באמת לא משנים שום דבר
כבוד גדול שאנשים שלא אוהבים/מכירים את הסדרה נשארים כאן בפורום,זה אומר שאנחנו באמת נחמדים,אחרת איך אנשים שאין להם טכנית מושג בנושא הפורום נמצאים בכול זאת?
בעצם למה לא לקבל אנשים בכול מצב(ועוד חברות ותיקות של זאת שבכחול
)?חלק מזה(מתהליך הקבלה) מוסבר בסדרה בצורה טובה מאוד. גם אני מקווה שתוכלי מתישהו לצפות בסדרה(יש לי קלטות מכול מה ששודר עד עכשיו,אני מוכנה לשלוח לך או לבוא אישית ולערוך מרתון
)ככה בטח תרגישי עוד יותר שייכת(כי סביר להניח שהמון דברים כאן נשמעים לך כמו סינית...)והמטרה היא כמובן שתרגישי כאן כמו ב
נזכרתי שאני כול יום מנסה להיכנס לפורום של שכנים אבל אני לא מצליחה לכתוב הודעות משום מה,טוב לפחות אני מצליחה לקרוא מה הולך
ורציתי לציין שגם אנחנו(אם לא אנחנו אז אני)מתים עלייך איך שיוצא לך!באמת מכול ה
והנשמה ומקווים שתישארי כאמור עם או בלי דיג'ימון

למעלה