שאלון היכרות

outcider

New member
וואו

אני חושב שהצלחת לנסח את הדילמה הדתית של הרבה הומואים דתיים במשפט אחד קולע: בעז"ה אני עומד לצאת בשאלה... כל מלה נוספת מיותר.

טיףטף2

New member
../images/Emo45.gif

מראה רק כמה מטבעו הוא רוצה את הקב"ה,אבל קשה לו עם הסתר הפנים. כך לדעתי.

היי

בן 30+, סטודנט לתואר שני במשפטים, דתי אוהב ה' (ממש מצטער כשאני חוטא), אוהב לקרוא, לאפות, לבשל, והכי מוזיקה (ישראלי ישן - http://www.youtube.com/watch?v=EjfnyTqk7fI, שחורה, ובקיצור מלודיקה). בגיל 30 וויתרתי על החלום להינשא לבחורה וכל זאת בגלל הבעסה מהחלפת הקידומת ושבת הו"ד שהיתה מדהימה. עברו כמה חודשים, הבעסה נרגעה, פרופורציות התקבלו והחלטתי לתת צ'אנס נוסף למצוא את האחת לה אמשך ובה אתאהב. חבר (מצומצם) בצוות הו"ד. מוקיר ומודה לרב רון ולצוות על עבודת הקודש (ללא כל שכר) ועל הנעת הגלגלים מתחת לפני השטח (ללא כל שכר) בכדי שחברי הקהילה שלנו ביום מין הימים יתקבלו באהבה ובהבנה.

ועכשיו תורי ובהסתר פנים...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifחידה קצרה: שמי כשם מלך בישראל שבנו יביא את הגאולה שכולנו כל כך מצפים לה (וגם אני בתוכם- מצפה לגאולה), גילי ב"ה מתקדם - מעל יובל שנים והיד עוד נטויה (אודה לאל על השנים היפות שנתן וייתן לי) אבל צעיר מאוד ברוחי ובנפשי ותמיד אמצא את עצמי ומקומי בחברת צעירים ממני (כדומיני אני נמשך לצעירים). מבחינה דתית אני דתל"י ומתחזק (קרוב לחרד"ל) הרב המנחה את דרכי מבחינת ההלכות הוא הרב עובדיה יוסף שליט"א, אוהב את הסגנון של ר` נחמן (במיוחד נושא השמחה והתקווה - אין ייאוש בעולם כלל). אוהב מוסיקה ים תיכונית דתית וחסידית. והמוטו שהוא נר לרגליי: "ואהבת לרעך כמוך" - אוהב מכל הלב, דוגל ב: חייך ותן לייק לחיוך!!! מאמיןן באמונה שלמה שאם הקב"ה ברא אותנו כפי שאנחנו ואלו נטיות לבנו, בטוח שיש לו סיבה לכך ונקבל הכל באהבה. רואה בחוש את השילוב הנפלא בין חיי הדת וקיום מצוות לבין החיים הומוסקסואלים. החיים ניתנו לנו במתנה ועלינו להודות למי שנתן לנו אותם ולחיות אותם מתוך שמחה, שלווה, תקווה ואהבה.

ואיך שכחתי...

זכיתי להיות בכמה מפגשים: הקרנה מיוחדת של הסרט "עיניים פקוחות" בסינימה סיטי בהרצליה (גלילות) - זו הייתה חוויה לראות כ100- הודי"ם והתפללנו ערבית לאחר הסרט בלב המרכז ההומה, חוויה מרנינה. הייתי במפגש של חברי הפורום בפארק גני יהושע. זכיתי להיות בשבת הו"ד באי שם, הייתה מאלפת ומקסימה. לראות 40 הודי"ם עם כיפות סרוגות וחלקם עם ציציות משתלשלות מבגדיההם, תפילות, סעודות, דברי תורה וורטים ופעילות חברתי כולל דיונים במהות חיינו עם הרב רון יוסף. היה מדהים ומחכים לשבת הו"ד הבאה (מה קורה הרב רון, דרור וצוות הו"ד היקרים והאהובים), ולאחרונה הייתי במפגש הו"ד בתל אביב - היה טוב ונהיתי מהשיחה של הרב רון והמשיחות האישיות עם חברים ותיקים מהפורום וחברים חדשים שהכרתי והתרשמתי מהם מאוד. מומלץ מאוד להגיע למפגשים, שהם דיסקרטיים ולא צריך חשש של חשיפה. ומי גמוני דיסקרטי, עמוק בארון בשל נסיבות חיי המיוחדות ובכ"ז אזרתי אומץ והגעתי למפגשים הנ"ל. אם אני יכול - כל אחד יכול!!!

Nחמן

New member
אינני נוהג לחשוף את אישיותי בפורם

אבל טיף טף מבקש אז רבים נענים. אז ככה: שמי הוא חלק מכינויי, גילי הוא כמחצית ממה שאנשים רגילים לאחל זה לזה, זרם ביהדות: דת"ל קרוב לחרד"ל, הגעתי לרוב מפגכשי הו"ד ולכמה מפגשים של חברותא, וכפי שכתבתי בעבר: למרות המחלוקת השולית בדעות, שביני לביו חברותא, אני חייב להודות, שחברותא ביצעה פריצת דרך חברתית חשובה מאוד. לכן נהניתי מכל המפגשים, שבהם השתתפתי. ומה עם הו"ד? אני נמצא בקשר שוטף עם הרב רון ועם דרור ואף השתתפתי כמעט בכל המפגשים ובכל השבתות ונהניתי מכל רגע. אני חייב להודות, שהו"ד ביצעו תפנית חדה מאוד בייחס שבין הציבור הדתי לקהילה ההו"דית. אין לי רב מובהק ואילו אני עצמי עמוק בארן ואין לי כוונה לצאת ממנו בשישים השנים הקרובות. אמונתי רבה היא והיא אשר נתנה לי כוח לעבור את התקוןפה הקשה מאז התאונה.

גנימדס

New member
נעים מאד

אומרים שאני בן שלושים, אבל אני לא מכיר במספר המפחיד הזה. ממרכז הארץ, גר עם בן זוג אוהב ארבע שנים. פעם נהגתי להגיע למפגשי פורום וואלה, ויורשיו, ,עם הזמן הפסקתי להגיע ,מסבות אישיות. (ולא שום דבר נגד הארגונים השונים. עלו והצליחו, חיזקו ואימצו) לא הדתי הכי טוב בעולם, ולא איש ההלכה המובהקת. התאכזבתי מאד מרבנים ואינני מחפש מישהו ללכת בדרכו. אלוקים ואני זה כמו חברים טובים שרבו- פעם היינו מאד קרובים ועכשיו הקשר יותר עומד על ניד ראש במקרה שאנחנו נתקלים זה בזה.

למעלה