שאלון היכרות....

שאלון היכרות....

והפעם אני אנסה לעשות אותו ארוך מאוד... שם פרטי: שם אמצעי: כינוי: שם משפחה: אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: עיר מגורים: מעו"ז: מרחק מהבית למעו"ז: מרחק מהמעו"ז לבית: כמה חברים יש לי: כמה חברים במעו"ז: כמה חברים לא במעו"ז: לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": גיל: מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: המאכל שבחיים לא תאכל: המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: השתיה האהובה עליך: מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... החבר הכי טוב שלי: החברה הכי טובה שלי: הפדיחה הכי גדולה שלי: הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: מי יותר מצחיק - חזי או משה את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? מסר לאומה: מסר למישהו ספציפי: ד"שים: שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: איך תקרא לבן שלך ולמה ? איך תקרא לבת שלך ולמה? דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר עד כמה אתה מצחיק עד כמה אתה יפה עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו עד כמה אתה חושב שהחיים יפים תמונה שאתה רוצה להעלות.... המשאלי שלי לחודש הנוכחי.... ולשורה תחתונה__________________________________________________________________- ---השאלון מנוסח בלשון זכר, אך הוא מיועד לשני המינים

אני

שם פרטי: הדר שם אמצעי: כינוי: ביטנוש,הדרוש,הדרי,הדרושקה שם משפחה: ביטן אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: דון עיר מגורים: בית שמש מעו"ז: בית שמש מרחק מהבית למעו"ז: 6 קילומטר מרחק מהמעו"ז לבית: 6 קילומטר כמה חברים יש לי: לא חשוב הכמות אלא האיכות
, ואין לי מספיק אצבעות לספור אותם . כמה חברים במעו"ז: כמה חברים לא במעו"ז: לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": אף אחד גיל: 15 מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): מממממ המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: קרח חח המאכל שבחיים לא תאכל: חזיר המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: אוכל אכיל לא כמו שנה שעברה חח המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: של שנה שעברה השתיה האהובה עליך: ענבים מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ .....: הכול אותו דבר רק שיהיה קר החבר הכי טוב שלי: דרור,שלומי החברה הכי טובה שלי: ליטל הפדיחה הכי גדולה שלי: נפלתי מהדרכה לכביש והנהג צחק עליי חח הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: החופש הזה הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: המעבר מבית שמש לירושלים בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם....: אף אחד למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: לי!!! מי יותר מצחיק - חזי או משה : משה!! את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים : אור אלכס
מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? בשבת מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? אף פעם חח מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? אף פעם חח מסר לאומה: כואב לי הראששששששש
מסר למישהו ספציפי: ליטל, תלמדי להסתכל מי נכנס לשיחות במסנג'ר לפני שאת פולטת :p ד"שים: ליטל אני מאוהבת בך
שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: I WILL ALWAYS LOVE YOU - לליטל השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: שנאל השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: מוריאל איך תקרא לבן שלך ולמה ? שלומי, בתקווה שיצא מדהים חח איך תקרא לבת שלך ולמה? ליטל, באותה תקווה חח דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר-8 עד כמה אתה מצחיק-5 עד כמה אתה יפה: -100 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו -3 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים - 9 תמונה שאתה רוצה להעלות....הדבר היפה הזה שנקרא ל-י-א-ן בן מוחה המשאלה שלי לחודש הנוכחי.... שאני אצליח לעמוד בתקציבים חח ולשורה תחתונה_____ליטל אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתת בך___-

בישי89

New member
שלי

שם פרטי: אבישג שם אמצעי: אין כינוי: בישי, שגי שם משפחה: זליגמן אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: כבר התרגלתי לשם שלי, לא הייתי משנה עיר מגורים: רעננה מעו"ז: רעננה מרחק מהבית למעו"ז: רבע שעה בהליכה מרחק מהמעו"ז לבית: שעה וחצי הליכה (עם התמהמהות של שעה בארומה
) כמה חברים יש לי: יותר משאני יכולה לספור כמה חברים במעו"ז: כל המעו"ז כמה חברים לא במעו"ז: יותר משאני יכולה לספור פחות כל המעו"ז לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": לאף אחד מהם
, תמיד חשבתי שזה קצת קריפי לקרוא לחברים "אבא" או "אמא" גיל: 18 וחצי מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): זאת השנה הראשונה שבכלל נזכרתי בתשעת הימים. לא אכלתי בשר בכלל. המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: לחם טבול בפרילי (בעיני זה נורמלי לחלוטין אבל אחותי החליטה שזה לא טבעי) המאכל שבחיים לא תאכל: כבד
המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: לחמנייה עם שוקו
כמו בקייטנה המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: כל דבר בעל צורה חשודה ויותר מכף שמן השתיה האהובה עליך: קוקה קולה (אם ניתן היה לקרוא לשתייה קלאסיקה. קוקה קולה הייתה הראשונה לקבל את התואר) מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... מי עדן החבר הכי טוב שלי: שימי (הפלאפון שלי) החברה הכי טובה שלי: ביז הפדיחה הכי גדולה שלי: יש לי מנגנון הדחקה בראש. אני שוכחת את כל הפדיחות שלי. הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: קניתי חולצה ממש יפה במנגו (כן כן, אני יודעת... אני רדודה בטירוף...
) הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: ראיתי הארי פוטר הרביעי היום כדי להיזכר קצת מה היה לפני שאני אראה את החמישי.... סדריק מת
וזה היה עצוב
כל כך עצוב
בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... עצמי למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: יש סיבה למה הסקרים האלה אנונימיים... אבל ברור שהצבעתי לעצמי
חלילה שאני אפרגן למישהו אחר... מי יותר מצחיק - חזי או משה אף אחד מהם
את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים את המשיח מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? הדתיה שבי תהיה חייבת להגיד יום ראשון.... |הגדש|מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? שלשום, כשמצאו אצלי בבגאז' שק של הירואין מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? לפני שבוע הלכתי לבקר את החברה הכי טובה שלי גנגה. הכרתי את גנגה כשהייתי בכלא לפני שנתיים. בחורה מגודלת עם שפם. שמרה עליי מכל הזונות מסביב. אוי גנגה... איך אני מתגעגעת לגנגה שלי
... ללילות המשותפים בתא הקר.... למקלחות המשותפות.... לליטופים שלה..... *אהמ* כן, איפה היינו?
מסר לאומה: eat, drink and be merry for tomorrow we die מסר למישהו ספציפי: מישהו ספיצי- הישאר ייחודי וספציפי כפי שהינך! ד"שים: לציפי נשמתי, אי שם בלונדון שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: את השיר "אני אוהב שוקולד" (של יהונתן גפן מתוך "הכבש ה-16") לכל חברי הפורום השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: שלישיית בנים- גדליה, אלי משה ואפרים השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: איתנה (אחות של השלישייה) איך תקרא לבן שלך ולמה ? הארי פוטר. אני גם אעשה לו צלקת בתקווה שזה יגרום גם לו להרוויח 14 מיליון דולר לסרט....
איך תקרא לבת שלך ולמה? דריה (לה לה לה לה לה, לה לה לה לה לה) דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר תלוי בשעה עד כמה אתה מצחיק תלוי בקהל עד כמה אתה יפה היופי הוא בעיני המתבונן עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו. אין לי איסיקיו... עד כמה אתה חושב שהחיים יפים 5 תמונה שאתה רוצה להעלות.... אבל אני לא רוצה להעלות שום תמונה
המשאלה שלי לחודש הנוכחי.... לקרוא מחשבות של אנשים אחרים ולשורה תחתונה__________________________________________________________________- משפט סיני עתיק: "כשגדלים, הגוף גדל, וגם התחת גדל... אבל התחתונים לא גדלים"

CHEN106

New member
אני

חן, (אין אמצעי) זיסו כינוי: זיסו שם שהייתי רוצה: חנצ'וק בנצ'וק ראשל"צ מעו"ז: עדיין לא סגור... כמה חברים לא במעו"ז: מי סופר? לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": אנשים אשקרה עושים דברים כאלה?! בחודש אב: וואי אפשר להגיד ששרדתי בעיקר על פיצות? מאכל מוזר שאני אכול: אממ...חביטה עם קבנוס לא אוכל אף פעם: ירקות/פירות מאכל בקורסים: קובה!!! שלא יגישו בקורסים...סנדביצים עם יותר מידי ירקות וביצה או טונה (בעעע) שתייה אהובה: קולה/לגונה כחולה מים: מי עדן או נביעות...לא כזה משנה.. החבר הכי טוב שלי: (לא מבית"ר) אריה זמורה החברה הכי טובה: אממ...אין חברה אבל יש ידידות טובות... פדיחה הכי גדולה: לרדת על אנשים כשהם מאחוריך? דבר משמח שקרה לי החודש: קרעו לי ת'תחת באימוני כושר קרבי. דבר עצוב שקרה לי החודש: וואי זה די קשה...סבתא נכנסה לבית חולים בזמן שאני עונה על השאלון אף אחד לא ער לדבר איתו, רק רואה אסקימו לימון ^^ בסקר האחרון הצבעתי לאור אלכס לא מכיר את משה... את מי אני רוצה לראות בקורסים? לא מישהו מיוחד כדי לבקר בראשון כדי לכבד את הדתיים בתנועה מתי ביקרתי בתחנת משטרה: וואי מזמן כשגנבו לנו ת'דלקן... בכלא: ?! אני?! אני אדם תמים מסר לאומה: מוות לערבים!! (בית"ר י-ם רולס ^^) מסר לאדם ספציצי: תמיר אח שלו אתה מלך ד"שים: לאנשי הגימנסיה הראלית ראשל"צ שיר להקדיש: LADY IN RED למעיין צ'ביק השם הכי מוזר ששמעתי לבן: נוי/גדיאל/ורד/אדר (רק תבקרו בעבודה של אבא שלי ותבינו הכל) שם מוזר לבת: כל השמות בסדר... שם לילד שלי: יהו (על שם המלך הישראלי שרצח את נביאי הבעל) או בר (נשמע כמו דוב באנגלית וזה על שם סבא שלי זכרונו לברכה) שם לבת שלי: אני מאוד אוהב את השם אריקה או מעיין עד כמה אני חופר? תלוי לפעמים 10 לפעמים 3 עד כמה אני מצחיק: 4.5 עד כמה אני יפה: 3 אווי באיסיקיו: 1 החיים יפים: 6 המשאלה שלי לחודש הנוכחי: לאוגוסט? לעבור בכיף את קורס ההדרכה ולהכיר חברים חדשים לשורה תחתונה: וואי חזי איך היה לך כוח לכתוב את כל זה?

HERE ARE THE RESULTS OF THE TURKISH VOTES

שם פרטי: חזי שם אמצעי: ---- כינוי: חז שם משפחה: ברסי אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: יפתח עיר מגורים: לוד מעו"ז: אין פיזית....אבל בית שמש לנצח... מרחק מהבית למעו"ז: 20 דקות מרחק מהמעו"ז לבית: 30 דקות(כי יש חושך...) כמה חברים יש לי: בין 2-10 תלוי במצב רוח כמה חברים במעו"ז: היה לי את אסתר ואת משה, אבל אסתר כבר לא אוהבת אותי.... כמה חברים לא במעו"ז: בין 2-8 תלוי במצב רוח.... לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": לשניים...אחת לאמא האמיתית שלי כי כשלא היו לי חברים בכיתה ג' היא הייתה שם בשבילי, ולאחת שמחנכת אותי באוניבריסיטה... גיל: אם מעגלים כלפי מעלה- אז 20 מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): הרבה ביצים.. המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: שוקולית עם גבינה לבנה מעורבב (ציפי אומרת שכולם אוכלים את זה. האמנם?) המאכל שבחיים לא תאכל: חזיר המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: מה אכפת לי ? המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: מה אכפת לי ? השתיה האהובה עליך: קולה מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... הכל אותו חרטא החבר הכי טוב שלי: מי שאני לא אגיד כאן אעלב ומי שחבר טוב יודע (אבל עומר אומר שאני אף פעם לא רושם אותו, אז נרשום,אבל הוא לא היחיד) החברה הכי טובה שלי: כנ"ל (חוץ מהקטע של עומר, למרות שהוא לעתים מתנהג כמו אישה) הפדיחה הכי גדולה שלי: ידידה שלי (שאולי יהיה מעבר לזה) תחקרה אותי על האם יש לי חברה, והאם ידידה מסוימת שלי שהיא ראתה היא חברה שלי, ואחרי שהכחשתי הלוך וחזור, אמא שלי קראה לידידה ה-1 בשם של ה-2.... הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: סימתי עם אנגלית למשך כל חיי !! הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: נכשלתי במקרו וזה גורר אותי למועד ב' בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... אף אחד. אני כל כך נושא שאפילו עומר מסנן אותי...(סתם,סתם, מה אני לא אעשה בשביל פאנץ'?) למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: ספיר דנינו (אבל זה לא משנה, גם ככה אני אחליט מי יהיו הדמויות בלי קשר לסקר) מי יותר מצחיק - חזי או משה: משה (אני נותן כבוד למי שמגיע...) את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים: לאוניד מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? אני שואל אתכם- מתי כדאי לבוא ?? מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? לפני שנתיים שמפקד משטרת לוד רצה לגייס את החבר'ה שלי למשמר אזרחי בתמורה ל"קיצור הליכים באישור אירועים" מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא- זה כזה מביך....לפני 7 שנים בערך שהלכתי להפגין נגד זה שאריה דרעי בכלא (זה לא שידעתי מה הוא עשה, פשוט מאוד אהבתי את השיר "הוא זכאי" של בני אלבז) מסר לאומה: לעולם אל תפקירו פצועים בשטח, גם אם זה יגרום לכם להיפצע מסר למישהו ספציפי: אור, תודה על נבואת השמחה ש"אם לא תבוא איתי, אתה תיכשל במבחן שאתה לומד אליו..." ד"שים: למיקה הרי מכוכב נולד - איך הלכת מעולמנו ככה ?? שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: "הניחי לי" לאבישג זליגמן... השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: נחל (יענו יובל אבל אשכנזי) השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: לא זכור לי... איך תקרא לבן שלך ולמה ? פעם אהבתי את יוני , עכשיו זה נשחק לי... איך תקרא לבת שלך ולמה? לא יודע מה, אבל זה יהיה במלרע ....ולא כמו שאסתר נוהגת להגיד.... דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר :ברגעי השיא 10 עד כמה אתה מצחיק: ברגעי השיא 10 עד כמה אתה יפה: ברגעי השיא 10 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו: ברגעי חוסר חיים 3 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים: 10 (חוץ מהפעמים בהם אני מאיים על ציפי שאני חותך ורידים) תמונה שאתה רוצה להעלות....אין לי תמונת על המחשב...אני על הלפטופ.... המשאלה שלי לחודש הנוכחי.... שייגמרו המבחנים הקשים ויתנו לי קצת חופש!! ולשורה תחתונה__________________________________________________________________-

אנייי ../images/Emo204.gif

שם פרטי: ליטל שם אמצעי: כינוי: טלטול, טולטול, טול , ליטלוש, ליטלי וכו' כו' חחח שם משפחה: בן מוחה אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: ממממ לא יודעת עיר מגורים: בית שמש מעו"ז: בית שמש מרחק מהבית למעו"ז: 10 דקות הליכה זה ירידה חח מרחק מהמעו"ז לבית: 20 דקות זה עליה חח כמה חברים יש לי: שתיים :'( כמה חברים במעו"ז: אף אחד כמה חברים לא במעו"ז: שתיים לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": מממממממ גיל: 17 ו.. מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר):ממממ לא יודעת, אמא וההמצאות שלה חח המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: אין דבר כזה, אני אוכלת רק דברים נורמלים חוץ מנמלים
המאכל שבחיים לא תאכל: חזיר, ודגים למינהם המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: מממ זה לא משנה כבר שנתיים אתם אומרים שהאוכל ישתפר וכלום לא עוזר חח המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: שלא יגישו כלום שיביאו תפטל המגעיל שלהם וזהו חח השתיה האהובה עליך: פאנטה
מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... תמי 4..למרות שהכל אותו דבר החבר הכי טוב שלי: תומרררררר החברה הכי טובה שלי: הדרררר הפדיחה הכי גדולה שלי: שיש לי פה גדול חחחחחחחחחחחחחח הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: שלחתי הודעה בטעות למישהו? הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: מממממ לא זוכרת בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... אף אחד כולם ישנים למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: הדר- ברור!!1 מי יותר מצחיק - חזי או משה- חחח משה אין ספק את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים- מממ כולם מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? בשבת מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? אתמול מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? שלשום הייתי עצורה ל-4 ימים בגלל חשד לפדופיליה מסר לאומה: מסר למישהו ספציפי: הדר הדר הדר הדר את הכי מדהימה שיש ד"שים: חחחח לכולם שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: הדר- בואי ניפרד של חמי רודנר השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: הללויה השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: קיץ איך תקרא לבן שלך ולמה ?מממ אלוהים גדול עד אז איך תקרא לבת שלך ולמה? כנ"ל דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר 11 עד כמה אתה מצחיק 0 עד כמה אתה יפה -3 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו 2 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים 1000000000000 תמונה שאתה רוצה להעלות.... של אחותי כמובן המשאלה שלי לחודש הנוכחי.... מממממ שאני יצילח במה שאני רוצה =] ולשורה תחתונה__________________________________________________________________-

גם אני רוצה!

שם פרטי:שני שם אמצעי:- כינוי:שושה שנשן שנינה שנשונה שניני...וכו'. שם משפחה:משה אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: עיר מגורים:פ"ת מעו"ז:פ"ת מרחק מהבית למעו"ז:משו כמו 6 קילומטר מרחק מהמעו"ז לבית:משו כמו 6 קילומטר כמה חברים יש לי:מלא מה אני אתחיל לספור?! כמה חברים במעו"ז:7 בערך! כמה חברים לא במעו"ז:הרוב לא במעו''ז לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא":אף אחד. מה זה השאלה הזאת חזי? גיל:14 עוד 3 ימים 14 וחודש. מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): מה שרציתי. המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל:אני לא אוכלת אוכל מוזר. המאכל שבחיים לא תאכל:ממולאים, וחרקים למיניהם. המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: וואי צ'יפס ושניצל המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים:ממולאים, וחרקים למיניהם. השתיה האהובה עליך:מים. (מי עדן) מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... החבר הכי טוב שלי:- החברה הכי טובה שלי:ניצן הפדיחה הכי גדולה שלי:חחחחח לא אומרת. הדבר הכי משמח שקרה לי החודש:השגתי את מי שאני רוצה הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש:לא יודעת...ברוך ה' שלא קרה. בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם....: אף אחד אני לבד בבית :) למי הצבעת בסקר האחרון בפורום:ספיר דנינו. מי יותר מצחיק - חזי או משה: חזי. (לא מכירה את משה) את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים: את כולם. מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום?: בשבת. מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ?:אף פעם לא ביקרתי שם. מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא?גם לא. מה זה השאלות האלה?! מסר לאומה: מסר למישהו ספציפי: ד"שים:לאמא ולאבא ולברות הכי טובות שלי.... מה אני ילדה בגן? שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו:למה שאני אקדיש שיר?! השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן:שני. השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת:אוריין איך תקרא לבן שלך ולמה ?נריה בגלל שאני חולה על השם הזה. איך תקרא לבת שלך ולמה?לא יודעת לא הוחלט עם בעלי. דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר-4 עד כמה אתה מצחיק-8 עד כמה אתה יפה- 7 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו-7 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים-6 תמונה שאתה רוצה להעלות....לא רוצה המשאלה שלי לחודש הנוכחי....מממ...שאני אצליח ואהנה בקורסים. (יש במה להצליח?) ולשורה תחתונה__________________________________________________________________-

קריסי

New member
לא נכון! XP

אלף אני בטוחה שיותר חברים! ובית טעות יש לך שלוש! אותי :) חחח היי אני הדר חח את עדין לא מכירה אותי אפילו! :) לא נורא ! :)

אחח השיעמום הזה..מוציא מאיתנו דברים..

שם פרטי: לינוי שם אמצעי: כינוי: השחורה שם משפחה: יעקב אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: ים..חחח עיר מגורים: פ"ת מעו"ז: פ"ת מרחק מהבית למעו"ז: 10 ד'ק הליכה סבבה 7 ד'ק הליכה מהירה מרחק מהמעו"ז לבית: אותו דבר אני מאמינה כמה חברים יש לי: אי לי חברים חחח כמה חברים במעו"ז: כולם חברים כמה חברים לא במעו"ז: כבר ציינתי שאין לי.?? לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": למה שאני יקרא לחברים לי אבא או אמא!?!? גיל: 18 ו..4 ימים מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): אמממ פיצה?! המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: המאכל שבחיים לא תאכל: אממ.. המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: לא משנה מה אבל שיהיה אכיל..א-כ-י-ל המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: כל הדברים מפלסטיק שהם חושבים שזה אכיל וזה ממש לא. השתיה האהובה עליך: נסטי מנגו אננס..וגם האפרסק מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ .....מים בטעם אפרסק החבר הכי טוב שלי:... החברה הכי טובה שלי:... הפדיחה הכי גדולה שלי: ואואואווו יש אחת מזההה חח אבל עזבו פדיחות.. הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: יומולדת 18 כמובן.!! הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש:..היו רק דברים טובים ברך השם.. בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם....שני ואסתר. למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: כמובן ש.. מי יותר מצחיק - חזי או משה אף אחד מהם. אבל אני מעדיפה את משה. חזי אוהבים אותך. את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים: את אסתר אבל היא לא באה הליצ'י הזאת.!! מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? ברור שבשבת וכמובן שרצוי מאוד להיות בטקס סיום. מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? אממממ לא ביקרתי.. מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? גם לא.. מסר לאומה: תאמינו בעצמכם.!! מסר למישהו ספציפי: סמכי עליי. ד"שים: לכווווולם.. שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: יהיה טוב..לכולכם. השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: ווובה השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: סלעית איך תקרא לבן שלך ולמה ? כשיהיה אחד כזה בע"ה אני כבר יחליט איך תקרא לבת שלך ולמה? כשיהיה אחד כזה בע"ה אני כבר יחליט דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר 3 עד כמה אתה מצחיק מאמינה ש..8 עד כמה אתה יפה 5 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו 5 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים אמממ תלוי מתי עכשיו 9 תמונה שאתה רוצה להעלות.... אם הייתי יודעת איך לעלות פה תמונות הייתי מעלה. המשאלי שלי לחודש הנוכחי....להנותתתתתתתת וכמה שיותר.. ולשורה תחתונה________________________________אוהבת אותכם.______________________-

sapirdanino

New member
גם אני!!

שם פרטי: ספיר שם אמצעי: ----- כינוי: ספי ...ספירוש...פירושש ספ סיפ....דניניתושש ועוד המון חח... שם משפחה: דנינו אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: אממ לא יודעת טוב לי בשם שלי חח.... עיר מגורים: פתח תקווה מעו"ז: פתח תקווה=שליטה!! חח מרחק מהבית למעו"ז: 20 דקות הליכה... מרחק מהמעו"ז לבית: 20 דקות הליכה... כמה חברים יש לי: הממווןן!! כמה חברים במעו"ז: אממ 7 ככה... כמה חברים לא במעו"ז: לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": למה שאני אקרא לחברים שלי אמא או אבא?!?!?!?!?!?! גיל: 14... מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): פיצההה!! המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: אני לא הולכת דברים מוזרים חח.... המאכל שבחיים לא תאכל: יש הרבהה... המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: לפי כול מה שאמרו לי על האוכל משנים קודמות אז אני מקווה שיהיה אוכל אכיל!! אבל אם כבר אומרים אז צ'יפסס...!! המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: ---- השתיה האהובה עליך: אממ... קוללההה..!! יאמייי.. מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ .....אם זה מים אז מי עדןן ברור... החבר הכי טוב שלי: --- החברה הכי טובה שלי:---- הפדיחה הכי גדולה שלי: חחח לא הייתה עדיין ואני מקווה שלא תהיה....: ) הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: אממ.... הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: לא היה....ואני מקווה שלא יהיהה...= ] בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... אפחד... למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: להדרוש ביטן... מי יותר מצחיק - חזי או משה אני בקושי מכירה את חזי....אז אני אכיר את משה! את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים: כולם... מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? שבת... מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? אפעם... מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? אפעםם... מסר לאומה:--- מסר למישהו ספציפי:---- ד"שים: --- שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: לא רוצה להקדיש לאפחד שיר חח... השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: עדי... השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: מוראל.. איך תקרא לבן שלך ולמה ? לא יודעת... איך תקרא לבת שלך ולמה? דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר חחחח...6 עד כמה אתה מצחיק 7 עד כמה אתה יפה: לא יודעת תאמרו אתם חח... עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו 7... עד כמה אתה חושב שהחיים יפים 6... תמונה שאתה רוצה להעלות.... הבאתי לשני תמונה שלי עם קריסי...ואז היא ערכה אותה בשביליי חח איזה יפהה!! המשאלי שלי לחודש הנוכחי.... ולשורה תחתונה חזי ? כמה זמן לקח לך לרשום את השאלות הזה ואואואואו חח!!

גם אני רוצה!

שם פרטי:מיכאל שם אמצעי:סטלה כינוי:מחבל שם משפחה:אביטן אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה:שני אומרת שיש לי שם יפה אז ...לא צריך עיר מגורים:שקד מעו"ז:שקד מרחק מהבית למעו"ז:דקה הליכה מרחק מהמעו"ז לבית:דקה הליכה כמה חברים יש לי:כל ישראל חברים. כמה חברים במעו"ז:כל החניכים כמה חברים לא במעו"ז:כל ישראל חברים לא?! לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא":5 גיל:עוד שנה 17 לאוניד יש מחשבונים אל תסתבך מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר):לא אכלתי בשר אכלתי רק חזיר סתאםםםםםםם. המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל:מלוואח עם ביצה בפנים זה הדבר הכי טעים שיש. המאכל שבחיים לא תאכל:צדפות המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים:(חוץ מהג'חנון של חזי!) צלחת חומוס פול פיתות והרבה בשר שהוא אכיל כמובן! המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: כל דבר שהיה שנה שעברה חוץ ממלח. השתיה האהובה עליך:פאסטי מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ .....-קוקה קולה החבר הכי טוב שלי:הדי וי די שאני שומע בו מוזיקה החברה הכי טובה שלי:שני כפרה עלייך. הפדיחה הכי גדולה שלי:שאלתי ערבי :" מה אתה ערבי?" הדבר הכי משמח שקרה לי החודש:חתונה וקיבלתי את שני! אהה ונדב התגייס. הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש:לא אכלתי בשר ולא הייתי בבריכה. בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם....-שני היפה שלי למי הצבעת בסקר האחרון בפורום:לשני. מי יותר מצחיק - חזי או משה-אחי הגדול חזי. את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים: חוץ משני את חזי והג'חנונים. מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום?בשבת. מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ?לפני 4 חודשים מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא?אתמול מסר לאומה:חזי אתה תהיה בריא יהיה בסדר אל תדאג. מסר למישהו ספציפי:שני אני אוהב אותך. ד"שים:לאחי הגדול שמתחתן מזל''ט לנד תרוץ תרוץ. שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו:תשאירי לי פרח מוקדש לשני. השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן:בן. השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת:אהרונה איך תקרא לבן שלך ולמה ?אל תשאלו אותי תשאלו את שני. איך תקרא לבת שלך ולמה?אמרתי את שני.! דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר-0 עד כמה אתה מצחיק-10 עד כמה אתה יפה-8 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו-10 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים-2(תלוי מה מעשנים). תמונה שאתה רוצה להעלות....תמונה שלי עם דגל בית''ר כתום ביד דורך על הראש של נסראללה או יוסי שריד המשאלה שלי לחודש הנוכחי....-שיהיה כיף ב3- ויהיה טעים בקורסים. ולשורה תחתונה_________מיכאל, אני אוהבת אותך___משני!______________________________________________________-

לשני תודה רבה.. כמה תיקונים:

גיל:עוד שנה 17 לאוניד יש מחשבונים אל תסתבך [ההית אמורה לרשות עוד שנה וחצי] השתיה האהובה עליך:פאסטי ***פסטיס*** ד"שים:לאחי הגדול שמתחתן מזל''ט לנדדדב תרוץ** רדו למטה שני גם אני חחחחחחחחחולללה עליך חזי שתוק..

למיכאל...

מאמי אני מצטערת חחחח...לא ידעתי שאתה רוצה שכל הפורום ידע שאנחנו חברים אבל אם כבר אז כבר!!! אני ומיכאל חברים!!!! :p מיכאל אני אוהבת אותך

CHEN106

New member
מזל"ט!!!

הרשו לי לצאת פאקצה ולאחל לכם הרבה מטוס זעיר ללא טיס

אני...

שם פרטי: אור שם אמצעי: אין כינוי: אורוש, אורושית, רוסיה, אורושקה... ועוד כמה שאני מתכחשת אליהם.. שם משפחה: אלקס אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: אריאל עיר מגורים: שקד.. עלק עיר. אפילו מעבר חצייה אין פה. מעו"ז: שקד מרחק מהבית למעו"ז: חצי דקה מרחק מהמעו"ז לבית: מצחיק כאילו?! כמה חברים יש לי: חחחח חזי לא לכולם יש רק 2.. מאיפה לי לדעת מספר?! כמה חברים במעו"ז: כולם.. כמה חברים לא במעו"ז: אתה חופרררר לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": אף אחד =O גיל: עוד חודשיים 17 מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): קורנפלקס המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: לא ניראה לי שאני אוכלת דברים מוזרים.. המאכל שבחיים לא תאכל: אוכל לא כשר המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: אני מסתפקת בכל דבר שעונה לשם "אוכל". המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: את מה שהם הגישו בשנתיים האחרונות. השתיה האהובה עליך: קולה.. מן הסתם
מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... הכל חוץ מברז.. החבר הכי טוב שלי: חזי ואוריה.. החברה הכי טובה שלי: ספיר ערבה, נוי דנינו ואסתר שטרית.. הפדיחה הכי גדולה שלי: לא יודעת.. הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: יצאתי לחופש גדול.. הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: ארגנטינה.. גמר קופה אמריקה.. זה שבר את ליבי. בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... אסתר למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: הדר מי יותר מצחיק - חזי או משה: משה את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים: את רוב האנשים.. מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? ראשון.. מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? חחחחח לא ביקרתי שם אף פעם מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? גם שם לא ביקרתי.. מסר לאומה: היום יצא סיספסון לקולנועעעע מסר למישהו ספציפי: חזי, תעתיק שאלונים מפורום סקרים ושאולונים.. השאלונים שלך משעממים. ד"שים: מי שרוצה. שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: אני רוצה להקדיש לחזי איזה שיר שהוא רוצה. השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: אשד ומשב.. השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: אין כ"כ שמות מוזרים לבנות.. איך תקרא לבן שלך ולמה ? רפאל.. כי זה שם יפה ביותר. איך תקרא לבת שלך ולמה? אריאל כי זה שם יפה ביותר. דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר: 3 עד כמה אתה מצחיק: תלוי את מי.. עד כמה אתה יפה: 2 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו: 1 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים: 8 תמונה שאתה רוצה להעלות.... המשאלי שלי לחודש הנוכחי.... שחזי יעבור את המבחן שלו במיקרו.. ולשורה תחתונה___________אתה חופר_______________________________________________________- ---השאלון מנוסח בלשון זכר, אך הוא מיועד לשני המינים: טוב אחי.

חזרתי מאילת!-עונה!=]

שם פרטי: דיאנה שם אמצעי:--- כינוי:דיאנוש, דיאנוצ'קה, דידי, דיאנולי, דידוש, קוקי וכו'...חח שם משפחה: חסוי- חחח סתם-אולייניק אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: אלינור או לירון...ועוד כמה אבל לא עולה לי עכשיו... עיר מגורים: פ"ת מעו"ז: גם...פ"ת=] מרחק מהבית למעו"ז: בערך כשעתיים וחצי-אם אני נוסעת במונית...חח סתם אני גרה מול המעו"ז-2 דקות הליכה=] מרחק מהמעו"ז לבית: 3 דקות =P כמה חברים יש לי: אממ...הרבה! כמה חברים במעו"ז: כולם!משפוחה אחת גדולה!=] כמה חברים לא במעו"ז: הרבה...המון ו...הרבה לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": אההה?!מי שקורא ככה לחברים שלו-מסכן!חחח גיל: 16 בע"ה עוד מעט ב-8.8 מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): המון פיצה וצ'יפס וסלטים!=] המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: הכי מוזר זה שאני אוכלת במבה עם קולה ביחד חחח המאכל שבחיים לא תאכל: אממ...יש המון אבל אני לא אפרט... המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: משהו שיהיה טעים וניתן לאכילה... המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: שלא יגישו?!אממ..דגים!בעעע השתיה האהובה עליך: מים ו...מיץ תפוזים!הכל למען הגזרה!חח סתם פשוט זה טעים=] מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ .....מי עדן ש-ל-י-ט-ה!!! החבר הכי טוב שלי: עדיאל החברה הכי טובה שלי: עינב הפדיחה הכי גדולה שלי: אואההה כמה יש...זה מגילה לפרט את זה... הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: נסעתי לאילת!היה מדהים! הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: לא קרה ב"ה! בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם....חצי מהרשימה של האייסיקיו ועם ידיד בפון... למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: לא הצבעתי...לא היה לי זמן-צ'טערת=/ מי יותר מצחיק - חזי או משה- אממ...שניהם פשוט קורעים מצחוק!חעחעחעחעXD את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים- מיכאל, הדר ואת שאר החבר'ה ממעוז"ים אחרים!מתגעגעת... מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? שבת הכי סטייל לבוא מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? אממ לפני חודשיים ככה...אולי פחות...היה נחמד חח מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? לחצי שעה בלבד!=// מסר לאומה: תנצלו את החיים כי דקה שעוברת לעולם לא חוזרת ואל תשכחו לחייך!=] מסר למישהו ספציפי: מסר לכולם- תהנו מהחיים!כי חיים רק פעם אחת! ד"שים: לכולם! שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: את יפה- לכל הבנות פה!=] השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: אממ...לא זכור לי... השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: קורנית-שולה איך תקרא לבן שלך ולמה ? שון או תום!-מבחינתי זה ה- שמות! איך תקרא לבת שלך ולמה? יש לי הרבה בראש חחח...אבל צריך להתייעץ עם בעלי-כרגע אינלי!=/ דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר- 10.5 לא?!אבל תגידו אתם=] עד כמה אתה מצחיק- 3... עד כמה אתה יפה- אני חושבת 1 אבל תחליטו גם אתם=] עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו- 8.5 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים- 10000000000000000!!! תמונה שאתה רוצה להעלות....אמממ אין לי כרגע...אבל בהמשך בכיף... המשאלה שלי לחודש הנוכחי....שכולם יהיו מאושרים!אתה במיוחד חזקי!=] ולשורה תחתונה__א-ו-ה-ב-ת- א-ו-ת-כ-ם- א-נ-ש-י-ם-!!!=]________________________________________________________________-

קריסי

New member
הנה שלי! . :)

שם פרטי: הדר שם אמצעי: רחל כינוי: קריסי,קריסוש,הדרי,קריס שם משפחה: קריסי אם לא היו קוראים לך בשמך הפרטי, איזה שם היית רוצה: הא.. נקודה למחשבה. עיר מגורים: פתח תקווה מעו"ז: פ"ת שולט! :) מרחק מהבית למעו"ז: 5 מרחק מהמעו"ז לבית: חחח 10-15 דקות חח חוזרים עם כולם.. לוקח זמן! כמה חברים יש לי: אין לי כוח לספור.. אבל ברוך השם יש מספיק ומעל ומעבר כמה חברים במעו"ז: האא הרבה.. שניה.. שני ניצן יאנה דנינו דיאנה לינוי עדי חחח הרבה קיצר כמה חברים לא במעו"ז: עוד יותר הרבה!! לכמה מהחברים אתה קורא בשם "אבא" או "אמא": לאפחד .. אמא זה אמא ואבא זה אבא.. אפחד לא יחליף גיל:14 וחצי.. P: מה אכלת בזמן חודש אב(שאסור לאכול בשר): האא דברים.. המאכל הכי מוזר שרק אתה אוכל: חח יש הרבה.. אבל.. קטשופ עם חומוס. חח המאכל שבחיים לא תאכל: דגים,פלפל חריף, המאכל שתרצה שיגישו בחדר אוכל בקורסים: האא אוכל... העיקר שיהיה טעים המאכל שהיית רוצה שלא יגישו בחדר אוכל בקורסים: דייסה.. חחחח XP השתיה האהובה עליך: ענבים מים: מי ברז/מי עדן/נביעות/סן בנדטו/אקווה נובה/תמי4/ ..... - ברור שמי עדן!! החבר הכי טוב שלי: עוז חורי! [לא מכירים] החברה הכי טובה שלי: אין הכי טובה יש מלא טובות טובות הפדיחה הכי גדולה שלי: חחח לא יודעת תגידו לי אתם.. הדבר הכי משמח שקרה לי החודש: א-י-ל-ת!! ועוד משו.. ליודעים שמביניכם הדבר הכי עצוב שקרה לי החודש: לא יודעת לא נראה לי שמשו עצוב.. בזמן שאני עושה לשאלון הזה , אני מדבר עם.... חברים ! # למי הצבעת בסקר האחרון בפורום: לא הצבעתי עדין לשום סקר בפורום מי יותר מצחיק - חזי או משה - לא מכירה לא את זה ולא את זה.. נגיד חזי את מי אתה הכי הכי רוצה לראות בקורסים : לא את מי שאני כבר מכירה! אני רוצה להכיר הרבה אחרים! מתי כדאי לבוא לבקר: בשבת או בראשון בטקס סיום? : גם וגם! מתי בפעם האחרונה ביקרת בתחנת משטרה ? : חח לא ביקרתי ברוך השם מתי בפעם האחרונה ביקרת בכלא? : בחיים שלי! מסר לאומה: "צעד קטן לאדם - צעד גדול לאנושות" חח ! מתאים לא ? מסר למישהו ספציפי: אני ימסור אישית ד"שים: לכולם!!!!! שיר שאתה רוצה להקדיש למישהו: לשראל אבל אתם לא מכירים אותו.. "מי אוהב אותך יותר ממני?" השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבן: לא עולה לי עכשו השם הכי מוזר ששמעת אי פעם לבת: להב איך תקרא לבן שלך ולמה ? : תומר,אורן,ניסים,משה,חיים,יאב,חחח לא יודעת עדין! איך תקרא לבת שלך ולמה? : אם תהיה לי בת אני יקרא לה.. הפרינססה הקטנה של אמא ! :) דרג מ-1 עד 10: עד כמה אתה חופר : 10 עד כמה אתה מצחיק : 5 עד כמה אתה יפה : 2 עד כמה אתה משקיע באווי שלך באי.סי.קיו : חח 7 עד כמה אתה חושב שהחיים יפים : 10 תמונה שאתה רוצה להעלות.... : ברור שיש ! אבל לא לא באלי המשאלי שלי לחודש הנוכחי.... ? אין ולשורה תחתונה יום שעובר בלי שיגעון הוא יום רגיל : - ) ולא לזה אנחנו שואפים !! XP חולה עליכם! צ'או צ'או! :)

קריסי

New member
אוחחח תיקון עמוק!

אל תשאלו מה קרה! אבל מהמשפט הזה :: לשראל אבל אתם לא מכירים אותו.. "מי אוהב אותך יותר ממני?" שכחו , אל תשימו לב בכלל!! מותר לקלל בפורום? אם כן אז הוא חתיכת *******! הנה עשיתי את זה בעדינות!

למעלה