שאלון היכרות!

היי :)

*שם: קרן *מקום מגורים: ר"ג *תאריך לידה: 16.5 *תחביב/ עיסוק אהוב: תאטרון *מאכל אהוב+משקה: שוקולד ואייס קפה [בריאווות] *מוזיקה: המון דברים *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: אממ לא במיוחד.. שנה שנייה בתיכון אז אין את פחד האנשים החדשים. אבל בגרויות וזה...

שירקי 1

New member
אניי../images/Emo41.gif

*שם:שיר *מקום מגורים:מרכז *תאריך לידה:20.6.1992 *תחביב/ עיסוק אהוב:מחשב,טלוויזיה,אופניים,לרקוד,לשיר.. *מאכל אהוב+משקה:אוכל של אמא וסבתא כמו קוסקוס,מפרום למי שמכירר...:p:p ומשקה קולה אבל אסור לי בגלל הגשר=/הוא לא מסכים ליי *מוזיקה:כמעט הכול חוץ מדיכאון כבדדד כבדד שומעת דיכאון אבל לא כבד אני פשוט אוהבת ת'מיליםם... *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?:כן,מאודד...אני מתחילה בצפר חדש,קשה לעבור אבל התחלה חדשה,מקווה להצליח,מהגרויות אני חוששת קצת ואני מקווה שתהיה שנה טובה בע"ה ואני יצליח.. *תמונה:לא כאן:]

Miss RockRose

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

*שם:לוטם *מקום מגורים:חיפה
(השם והכבוד
) *תאריך לידה:3.4.92 *תחביב/ עיסוק אהוב:מוזיקה וסרטים
*מאכל אהוב+משקה:שניצל של אמא
, מנגו ומשקה נסטי (כל סוג) אני מכורה
*מוזיקה:הכל!!!! *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?:אני מתה לדעת איזה ילדים איתי בכיתה ובכלל כל העניין הזה של תיכון, מדברים הרבה על תיכון ליאו באק...
*תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

*שם: סתיו *מקום מגורים: חיפה *תאריך לידה: 14.10.1992 *תחביב/ עיסוק אהוב: משחק
*מאכל אהוב+משקה: מיץ ענבים ופיצה נראלי חח *מוזיקה: קרן פלססססססס
*מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: כן
ולא יודעת מבצפר חדש ואנשים חדשים.. *תמונה: עדיף שלא

גמניי

*שם: יעל *מקום מגורים: פ''ת *תאריך לידה: 19.5.92 *תחביב/ עיסוק אהוב: לנגן בגיטרה, ללכת להופעות,לצאת, ולקטר.. (כן, הפכתי את זה לתחביב) *מאכל אהוב+משקה: שניצל!! ו.. נביעות בטעמים חח אפרסק *מוזיקה: רוק
ברור.. אימו-פאנק-אינדי וכו'.. וגם פופ וארנבי *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: כן, זה מעבר לתיכון שאני לא מכירה. מתה להכיר חברים חדשים *תמונה:בהזדמנות.. מסן- [email protected]

DEANC

New member
../images/Emo13.gif

שם: דין.
מקום מגורים: ת"א.
תאריך לידה: 22/3/1992
תחביב/ עיסוק אהוב: אממ...אין לי תחביב
להיפגש עם חברים נחשב?
מאכל אהוב+משקה: המאכל הוא קישקע כמובן (
), המשקה הוא כנראה אייס קפה/מילקשייק.
מוזיקה: רוק/פאנק-רוק.
מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: לא.
תמונה: בהזדמנות
MSN: [email protected]

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ד"א זה המזל הכי נמרץ ותחרותי כביכול מכולם.. חח

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעונה

*שם:בן *מקום מגורים:חיפה *תאריך לידה:11.6.92 *תחביב/ עיסוק אהוב: טלוויזיה!! *מאכל אהוב+משקה: שוקולד
וקולה! *מוזיקה: ישראלי *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?:אין מי שלא מתרגש
בכל זאת, זה משהו חדש *תמונה: קלואי סאליבן

Meitarii

New member
(:)

*שם: מיתתתתתתתתתתר *מקום מגורים: ראשון *תאריך לידה: 27.8.92 *תחביב/ עיסוק אהוב:לא משו מיוחד *מאכל אהוב+משקה:סיני ומיםם אפרסק :) *מוזיקה:קצת מהכל.. בעיקר כאלה שקטים באגלית *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?:אממ לא כ"כ.. אותו ביצפר והכל אותם אנשים *תמונה:יום אחר P:

shani0007

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שם: שני מקום מגורים: חיפה תאריך לידה: 11.8 *תחביב/ עיסוק אהוב: מוזיקה
, סימס, שופינג, סרטים... מאכל אהוב+משקה: אוכל אטלקי ומיץ תפוחים מוזיקה: באמת שהכל חוץ מדכאון מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: אממ אפשר להגיד.. לימודים חברים מתמטיקה תמונה:
מסן עם רוצים לדבר: [email protected]

למעלה