שאלון היכרות!

שאלון היכרות!

טוב, יש פה די הרבה חדשים וגם רובנו לא מכירים עדיין, אזזזז תענו: *שם: *מקום מגורים: *תאריך לידה: *תחביב/ עיסוק אהוב: *מאכל אהוב+משקה: *מוזיקה: *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: *תמונה:
ותענו כ-ו-ל-כ-ם

:]]../images/Emo110.gif

*שם: מיכל *מקום מגורים: ת"א *תאריך לידה: 30.4 *תחביב/ עיסוק אהוב: הממ לישון.. ולצלם:) *מאכל אהוב+משקה: קולה.. ונממ.. פירה/שניצל/צ'יפס/מרק?P: *מוזיקה: אני אוהבת כמעט הכל חוץ ממזרחית ודכאון.. בעיקר רוק [לא מהכבד כבד] *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: המממ מפחדת.. בגרויות וזה.. אבל סבבה ככל שעוברים יותר יותר מתקרבים לסוףP: *תמונה: אינלי חדשות נורמליותP: מי שרוצה מסן- [email protected]

עדידוש

New member
תורי../images/Emo9.gif

*שם: עדי *מקום מגורים: חיפה *תאריך לידה: 15.5 *תחביב/ עיסוק אהוב: מוזיקה, צילום, עיצוב, סימסססס, סרטים[קולנוע] *מאכל אהוב+משקה: קולה ומאכל אני חושבת סיני P: ויש לי חולשה לעוגות *מוזיקה: כל הסגנונות, חוץ ממטאל ודיכאון בעיקר רוק בלדי *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: כן מאוד..מהכל *תמונה: לא רוצה
מי שרוצה מסן- [email protected]

johnny dude

New member
תורי

שם: יוני *מקום מגורים: כפר סבא
*תאריך לידה: 13/9/92 *תחביב/ עיסוק אהוב: לנגן *מאכל אהוב+משקה: בשר, מכל סוג וצורה ושתיה אממ נראה לי שספרייט *מוזיקה: ג'אז
*מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: הממ די, יש כיתה חדשה צריך לעשות רושם טוב, ויש הרבה לחץ
*תמונה: עזבו, לא כדאי לכם... מסנג'ר למי שבא [email protected]

johnny dude

New member
אני? ציניות? מה פתאום!

אני ציני רק כשאני צריך
(מה שמסתבר שקורה יותר מידי...)

.....

*שם: נגה *מקום מגורים: כפר סבא *תאריך לידה:25/12/1992 *תחביב/ עיסוק אהוב: תיאטרון *מאכל אהוב+משקה: הממ.. פסטה וקולה? ואוו כמה נדוש
*מוזיקה: רוב הסוגים
*מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: הממ מהמעבר בכללי סתם כי אני שונאת לשנות שגרה... ומבגרויות וכאלה כי אני לא רואה את עצמי לומדת בשיט
*תמונה:אין לי כ-לוום על המחשב הזה. ומסן.. [email protected]

גמני [אתם מבאסים P:]

כולה תמונה. טוב גמני: • שאלון היכרות!ו Starving for truth ו 17:17 | 11/07/07 טוב, יש פה די הרבה חדשים וגם רובנו לא מכירים עדיין, אזזזז תענו: *שם: עטר *מקום מגורים: מרכז *תאריך לידה: 8.4.92 *תחביב/ עיסוק אהוב: ציור [יש עוד אבל זה הכי] *מאכל אהוב+משקה: אממ משתנה. קולה נראלי *מוזיקה: רוק
*מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: אממ כע. אנשים חדשים וזה. לחץ :0 *תמונה: נו אפחד לא שם. נלך עם הזרם.

עדידוש

New member
סתיו ../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif

*שם: סתיו *מקום מגורים: חיפה *תאריך לידה: כמעט 15 *תחביב/ עיסוק אהוב: משחק..
*מאכל אהוב+משקה: פיצה / סיני מיץ תפוחים / פסיפלורה *מוזיקה: הכל *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: כן מאוד.. כי זאת התחלה חדשה.. והתחלות חדשות זה טוב

abs7

New member
אניייייייי :p

*שם: אריאליייייייי :] *מקום מגורים: נתניה. ואני לא ערסית
*תאריך לידה: 27.3 *תחביב/ עיסוק אהוב: אממ וואלה אין משהו מיוחד... *מאכל אהוב+משקה: איזה המבורגר well-done של הבורגוס (מסעדה) *מוזיקה: וואלה הכל מהכל :) *מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: לא... יותר חוששת מהבגרויות וזה אבל לא יותר מזה :] *תמונה: לא רוצה

SecondFace

New member
די חדשה כאן..

שם:מיכל מקום מגורים:ת"א תאריך לידה:22.12.91 תחביב/ עיסוק אהוב: לשיר,לצייר,לצלם ועוד.. מאכל אהוב+משקה: אוכל ביתי ודיא קולה או אייסקפה מוזיקה: מה שבא בטוב. מתרגש לקראת שנה הבאה? וממה?: מעבר לבציפר חדש התרגשות גדולה CAN'T WAIT
תמונה:נפלאות הפוטושופ והנה יש לי פתאום אודם,ניסויי צילום.

למעלה