שאלון היכרות:

0o0o loren o0o0

New member
שאלון היכרות:../images/Emo39.gif

שם:
שתייה אהובה:
מאכל אהוב:
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:
עוד על עצמי:
תמונה אהובה של עידנושששששש: תגיבווו=]]

0o0o loren o0o0

New member
ועונה לעצמי:../images/Emo39.gif

שם:לורןן
עולה לכיתה:ח'
שתייה אהובה:מיץ תפוזיםם
מאכל אהוב:פיצה
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:השיר שלנו
, כוכב נולד
, פלוריסיינטה
עוד על עצמי:אין לי מההההה=] אני מתה על עידנוש, על הראל סקעת על דניאל זילברשטיין ועל רן דנקרררר
תמונה אהובה של עידנוש:

../images/Emo41.gifעונהה

שם:רחלי
עולה לכיתה:סימתי יב'
שתייה אהובה:מנגו, וקוקה קולה
מאכל אהוב:צ'יפס
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: רבלדה,האלופה,וכוכב נולד
עוד על עצמי:חולה על עידנושש,
תמונה אהובה של עידנושששששש:קבלו

ביתרית

New member
עונה...

שם: יראת גיל: 18.5 עולה לכיתה: סיימתי י"ב תודה לאל! שתייה אהובה: מים מאכל אהוב: יש הרבה סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: השיר שלנו! עוד על עצמי: אוהדת בית"ר תמונה אהובה של עידנושששששש: יש הרבה

עונההה

שם: דניאל גיל: 16 עולה לכיתה: יא' שתייה אהובה: דיאט ספרייט מאכל אהוב: שניצל סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: ה-א-ל-ו-פ-ה עוד על עצמי: מתהההה על עידנו'ש!!!! תמונה אהובה של עידנו'ש: כ-ו-ל-ם!!!

willo1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם: שירן
עולה לכיתה: סיימתי תיכון! *איזה חלום להגיד את זה!*
שתייה אהובה: מים
מאכל אהוב: סלט
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: queer as folk!!!
תמונה אהובה של עידן

אני

שם: לירז גיל: עוד חודשיים 13 עולה לכיתה: ח' שתייה אהובה: תות-בננה מאכל אהוב: שניצל תירס סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: אהבה מעבר לפינה, האלופה, פלוריסיינטה ויש עוד... עוד על עצמי: אני מוד אוהבת את אגם רודברג את שרית חדד ואת עידן יניב... תמונה אהובה של עידנושששששש:

QUEEN5

New member
עונה

שם:רננה,רני גיל:17 עולה לכיתה:יב' שתייה אהובה:קולה,מים מאכל אהוב:קובה,פרגיות,סמבוסק סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:רולאבוגן,האלופהה עוד על עצמי:חברותית מאוד תמונה אהובה של עידנושששששש:

עונה.. ../images/Emo13.gif

שם: ליטל גיל: 17 עולה לכיתה: י'ב שתייה אהובה: קולה מאכל אהוב: שניצל תירס.. סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: o.c.. השיר שלנו.. עוד על עצמי: אמממ סתם אין משהו מיוחד.. ביישנית בטירוף.. תמונה אהובה של עידנושששששש: בצד..

עונה!

שם: נופר גיל: 15 וחצי עולה לכיתה: י'א שתייה אהובה: מיייייייייים :]] מאכל אהוב: פוטטוס וצ'יפס :) סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: האלופההה וכוכב נולד!! עוד על עצמי: אמממ... תמונה אהובה של עידנושששששש: כ-ו-ל-ן!

עונהה

שם:אתי גיל:10 וחצי עולה לכיתה:ה שתייה אהובה:קולה מאכל אהוב:פיצה סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:האלופה עוד על עצמי:חולה על עידנושש תמונה אהובה של עידנושששששש:ה-כ-ו-ל

עונה

שם: סהר גיל: 16 עולה לכיתה: י"א שתייה אהובה: קולה מאכל אהוב: במבה סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות: כוכב נולד, האלופה

עונהה

שם:ליאור גיל:14 עולה לכיתה:ח' שתייה אהובה:מנגוו מאכל אהוב:צ'יפס סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:השיר שלנו3. עוד על עצמי: מעריץ מספר 1 של עידן... תמונה אהובה של עידנושששששש:ה-כ-ו-ל

Romario 11

New member
הנה שליי

שם:אייל גיל:24 עולה לכיתה:... שתייה אהובה:רד בול וודקה או נסטי אפרסק מאכל אהוב:קובה סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:חברים וכדורגל עוד על עצמי:אנא עראףף

West Doll

New member
עונה...../images/Emo9.gif

שם:חן.
עולה לכיתה:י"ב בעז"ה..סופסוףףף!!
שתייה אהובה:תפוזים
מאכל אהוב:צ'יפס
סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:"נמלטים", "עקרות בית נואשות" ועוד הרבה...אין לי כוח לכתוב
עוד על עצמי:משוגעת....
תמונה אהובה של עידנושששששש:יש כ"כ הרבה....אני לא יכולה להחליט, הוא כזה מושלם!!

עונה..

שם:מירב גיל:15 עולה לכיתה:י' שתייה אהובה:תות בננה מאכל אהוב:פיצה סדרות טלוויזיה/תוכניות אהובות:היכל התרבות,השיר שלנו 3. עוד על עצמי:אממ... תמונה אהובה של עידנושששששש:הכל....

למעלה