שאלון היכרות

M o J o Jo Jo

New member
שאלון היכרות../images/Emo13.gif

שנגנב בברוטאליות מפורום מחול. שם: גיל: איזור בארץ: כמה שנים אתה רוקד? באיזה סטודיו? היית לפניו בעוד סטודיואים? אילו סגנונות אתה לומד? איזה סגנון אתה הכי אוהב [לכתוב שניים לכל היותר]? ואיפה אתה מרגיש שהכי קשה לך [לאו דווקא הכי פחות אוהב]? השלם את המשפט בשלוש דרכים שונות- מחול זה... אתה מרגיש שהמחול תופס לך הרבה זמן מהחיים? איך התחלת לרקוד? אסוציאציות- במה- בלט- רקדן- פציעה- בלט- היפ הופ- ג'אז- מודרני- לירי- סטודיו- מוזיקה- מימיקה- גמישות- חוזק-

best in me

New member
חחחח איזה גנובה את..

שם: הדר גיל:17 איזור בארץ:י-ם כמה שנים אתה רוקד? מאז שאני זוכרת את עצמי באיזה סטודיו? כבר לא רוקדת בסטודיו היית לפניו בעוד סטודיואים?לא אילו סגנונות אתה לומד? למדתי התעמלות אומנותית, ג'אז, היפ הופ ומחול מודרני איזה סגנון אתה הכי אוהב [לכתוב שניים לכל היותר]? היפ הופ ומודרני ואיפה אתה מרגיש שהכי קשה לך [לאו דווקא הכי פחות אוהב]? השלם את המשפט בשלוש דרכים שונות- מחול זה... הדבר הכי כיף ל-ע-ש-ו-ת אתה מרגיש שהמחול תופס לך הרבה זמן מהחיים? לא איך התחלת לרקוד? באירועים משפחתיים כשהייתיק טנה חחח אסוציאציות- במה- תהילה בלט- משעמם רקדן- אני פציעה- אווצ' חחח בלט- עוד פעם היפ הופ- ה-ח-י-י-ם ג'אז- וואלה נחמד מודרני- פשוט יפה לירי- לא ניסיתי סטודיו- הבית השני מוזיקה- הטעם לחיים מימיקה-מה זה? גמישות- יש חוזק- דרוש שיפור

M o J o Jo Jo

New member
חחח יאפ..

למה את כבר לא רוקדת בסטודיו,אם אפשר לשאול? אני כל כך מקנאה בך שלמדת התעמלות אומנותית. חחחח אהבתי את האסוציאציות
היפ הופ ומודרני

best in me

New member
כי אין לי זמל .. והזמן היחידי שיש לי זה פעם

בשבוע וזה ממש לא מספק אותי ככה שאני רוקדת לבד.. הכי כיף הכי סבבה חחחח גם אני רוצה לחזור להתעמלות אומנותית!! זה מה שנתן לי את הגמישות שלי שאגב נשארה אצלי עד היום

אומנם אני לא רוקדת יותר אבל ...

בגלל ש ג'ו-ג'ו ביקשה יפה ... שם:אניה איזור בארץ:חיפה כמה שנים אתה רוקד?(רקדתי , אני מבקשת)-4 וקצת באיזה סטודיו?של אירה חייקין היית לפניו בעוד סטודיואים?לא אילו סגנונות אתה לומד?(למדתי)-בלט , ג'אז , מודרני ,היפ הופ , מחזה וכו' איזה סגנון אתה הכי אוהב [לכתוב שניים לכל היותר]?היפ הופ !! ואיפה אתה מרגיש שהכי קשה לך [לאו דווקא הכי פחות אוהב]?מודרני השלם את המשפט בשלוש דרכים שונות- מחול זה...אחזור עם התשובה מאוחר יותר אתה מרגיש שהמחול תופס לך הרבה זמן מהחיים?תפס הרבה .. בגלל זה כבר לא בחיי :( איך התחלת לרקוד?בכוח .. העיקר לא להסתובב בחוץ אסוציאציות- במה-פחד בלט-איכס רקדן-חזק פציעה-כואב? בלט-בלאט ! (לא היה כבר?) היפ הופ-זה אני ! ג'אז-לא מדבר אלי מודרני-קשה לירי-משעמם סטודיו-מרחב מוזיקה- מימיקה-מי .. מה ?! גמישות-גם אני חחח... רבותי תמונות תמונות !!!

M o J o Jo Jo

New member
ווואו

גם את מהממת! הפורום מלא בבנות מדהימות,מה זה אמנם הוא לא מלא כלכך,אבל למה להכנס לקטנות חח... וואו,כמה סגנונות למדת.איזה כיף.. למה את לא רוקדת יותר? בגלל החוסר זמן?

כן .. זאת..

סיבה עיקרית למה אני לא רוקדת . אמא החליטה שזהו צריך ללמוד , תכלס צודקת אבל מצד שני כ"כ לא הוגן !! גם התחלתי לעבוד עקב עזיבה שלי . יש עוד דברים חוץ מלימודים ! לפחות נרוויח קצת כסף ...

M o J o Jo Jo

New member
באמת צודקת

גם ככה קשה להספיק הכל. הלימודים לוקחים חצי מהיום,עבודה,יש כאלו שלומדים נהיגה...קשה לשמור על חיי חברה כמו שצריך,אז למצוא זמן לרקוד זה ממש קשה.

me MAYself n i

New member
ME ME ME ../images/Emo13.gif

וואי כמה זמן לא כתבתי פהההה.. SO שם: מעין גיל: 17.5+ >< איזור בארץ: צפון כמה שנים אתה רוקד? ממ בחישוב מהיר 4 באיזה סטודיו? לא סטודיו.. קשה להסביר היית לפניו בעוד סטודיואים? X אילו סגנונות אתה לומד? רק היפ הופ
HELL YEAHHHH איזה סגנון אתה הכי אוהב [לכתוב שניים לכל היותר]? נו זה ברור חח ואיפה אתה מרגיש שהכי קשה לך [לאו דווקא הכי פחות אוהב]? X השלם את המשפט בשלוש דרכים שונות- מחול זה...החיים שלי, הדרך הכי טובה להשתחרר, הדבר הכי טוב שיש
אתה מרגיש שהמחול תופס לך הרבה זמן מהחיים? לצערי פחות מידי ממה שאני רוצה.. יש לי יותר מידי דברים על הראש ולצערי זה דוחק את זה לצד וזה ממש מבאס
איך התחלת לרקוד? אני רקדתי ביסודי את כל הריקודי עם וזה, תמיד הייתי טובה בזה ומאז אני אהבתי את זה.. ויותר מאוחר בכיתה ח'-ט' התחלתי לחפש מקום לרקוד בו היפ הופ.. וזהו :) אסוציאציות- במה- התרגשות בלט- ברבור רקדן- ברייקר פציעה- באסה אשש בלט- שוב?! חח היפ הופ- THE BESTTT ג'אז- נחמד מודרני- סביר.. לירי- not my cup of tea סטודיו- B
סתם עשינו שם לא מזמן סדנא חחח וציפיתי להרבה יותר.. אבל היה שם איזה רקדן תותח מחו"לללל אז נהנתי עדיין :):) מוזיקה- אי אפשר בלעדייה מימיקה- ?!?! חחחח גמישות- יש ועובדים על זה :) חוזק- נופ.

M o J o Jo Jo

New member
חחח כן..

הפורום קצת מת. מקווה שהוא יגיד לנסיונות ההחייאה שלי. אני מה זה מבינה אותך. יש הבדל עצום בהרגשה שלי בשבוע פחות עמוס,שיש לי זמן לרקוד,לעומת שבוע מלא כזה שאני לא מספיקה לעשות כלום,בטח שלא למצוא זמן לריקוד..כאילו משהו חסר.חוסר אנרגיה... מעצבן ממש. חחחח יואו,הריקודי עם ביסודי העלית לי נשכחות

me MAYself n i

New member
חחחחח כןןןן

הייתה לי מורה מצחיקההה קראו לה פולינה והיה לה חזה ענקקקקקקקקקקקקקקקקק יעני באמתת.. וכל הזמן היא קפצה והציצים שלה קפצו אחרייה ואת יודעת היינו ילדים קטנים וזה היה כזה מצחיקק כל הבנים חיכו לשיעורים שלה וכאלה חחח היא לימדה אותנו גם על קסילופון וזהה
וואי היו ימיםםם ואם המעגל לא היה עגול היא עושה "מה זה זה לא עגבנייה, זה מלפפוןןן!!" חחחחח אני מתגעגעת

M o J o Jo Jo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif !!

וואי...חחחחח הרגת אותי! גם למורה שלי היה חזה ענק....נראה לי שזה חלק מהמקצוע:p כן,בהחלט מעלה געגועים חחח

רק שלי הייתה שטוחה ?!../images/Emo2.gif

חח סתם . את המורה שלי ממש אהבתי היא גם הייתה מורה לספורט... ולא מזמן ראיתי אותה, לא השתנתה !מוזרר...

למעלה