שאלון היכרות לסופ"ש:

d r o r y

New member
שאלון היכרות לסופ"ש:

היי חבר'ה.אני יודע שזה לא קשור לנושא הפורום,אבל הנה שאלון היכרות לכל המעוניין,שהעתקתי(מעצמי!!) מפורום אחר!!סתם שנוכל להכיר קצת יותר אחד את השני.אשמח לתגובות. השאלות הן בנוסח זכר רק לצורך הנוחות.כמובן אין לענות תשובות מתחכמות,אלא מה שאתם באמת חושבים.אז הנה: -שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.לחם או מצות? 5.אהבה או כבוד? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? 13.אתניקס או תיסלאם? 14.אושר או עושר? 15.יגאל בשן או אייל גולן? 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: 2.סיפוק: 3.שמחה: 4.זמן: 5.לילה: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה... 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? 8.תחנת הרדיו האהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב? 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:

שיר 6 6

New member
תשובות...

-שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? הייתי בוחרת שאני אוכל לקרוא מחשבות של אנשים אחרים, אני חושבת. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך, האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? זה היה נפלא לחיות את החלום, אבל אני חושבת שהייתי מעדיפה לחזור לחיים המציאותיים כי בחלום הכל יפה ומושלם כל כך ואין לאן לשאוף ולהתקדם. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? האמת היא שלא. אם זו עבודה שאני נהנית ממנה אז אולי, אבל עדיף לנצל את החיים. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך, האם היית עושה את זה? לא. כל החכמה היא ללמוד ולא לרמות. אולי הייתי מעתיקה רק את הבגרות במתמטיקה, זה היה פותר לי המון דמעות ותסכולים. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא, אין מצב. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? בלי לחשוב פעמיים- לאמא שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכלת כמה שיותר, בעיקר שטויות. פשוט כל מה שבא לי. ממתקים, סנדוויצ'ים, חביתות, שוקולד. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? חחח לא נראה לי... התפקיד פשוט לא בשבילי. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך? איך העולם היה נראה? אני רק יודעת שהיו לי חברים בעלי חיים. זה הכי טוב, ממש מושלם. חברים בלי אינטרסים. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים שומרים :) 3.שתייה קרה או חמה? תלוי בעונה. 4.לחם או מצות? מצות. 5.אהבה או כבוד? כבוד זה מעל הכל. 6.סבתא או סבא? שניהם :) 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות. 8.סוודר או מעיל? סוודר. 9.שקט או רעש? תלוי מתי, במצברוח וכו'. 10.מרק או דייסה? התגעגעתי לדייסה של סבתא, אז דייסה. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה. 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הלו, אני בעצמי בחורה! לא יודעת, בנים יגידו שהישבן, אז כנראה. 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס. 14.אושר או עושר? אושר, ברור!
15.יגאל בשן או אייל גולן? אייל גולן. 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? השנייה אולי. -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: לילה. 2.סיפוק: המצלמה הדיגיטלית שלי. 3.שמחה: חיוך. 4.זמן: שעון. 5.לילה: חושך. 6:מוזיקה: חיים. 7.בעלי חיים: ליידי 8.ג'ינס: משו בסט :) 9.חיים: אין אסוציאציה... החיים זה דבר מורכב מדי. 10.מוות: גלגול נשמות. 11.אהבה: חיים. 12.שינאה: אין אסוציאציה 0_O 13.ילדים: חיים. 14.הורים: חיים. 15.חברים: חיים. 16.רדיו: גלגל"צ. -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? ברנפלקס. 2.שתייה אהובה? xl. 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? אמה שפלן, מוקי, היהודים, אביב גפן ועוד הרבה. 4.עונה אהובה? קיץ בעיקר. 5.צבע אהוב? לבן וחום. 6.רגש אהוב? אהבה. 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? זה משתנה כל הזמן, קשה לי להחליט... בעיקר שירים של שלמה ארצי. 8.תחנת הרדיו האהובה? גלגל"צ. 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא, אחותי ושלוש חברות קרובות. 10.סרט אהוב? אין סרט מועדף. 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? אבודים (למרות שראיתי רק את הפרק הראשון בנתיים). -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: חלמתי שמתתי והיה לי קשה נורא לעזוב את העולם, התגעגעתי לכל המשפחה והחברות ורציתי לחזור. בחלום הייתי רוח וראיתי את כולם, אבל לא יכלו לראות אותי ולשמוע אותי. זה היה חלום טראומטי. 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: כשהתאהבתי בפעם הראשונה, אני לא אשכח את הרגע שבו היינו חברים. 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים: קרו לי שתי מקרים מיסטים ומוזרים והשני ארוך מדי וקשה להסברה, אבל הראשון הוא שנכנסתי למטבח אצל סבתא שלי ועמדתי לקחת את השלט ולהדליק ערוץ 24, והטלוויזיה נדלקה בעצמה בלי שאף אחד היה שם ונגע בשלט. מוזר לאללה 0_O

אהבתי ../images/Emo13.gif

שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? הממ.. נראה לי שתקשור 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לא יודעת... זה מפתה להשאר בחלום, אבל עדיף להתעורר. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, אבל באופן שונה- רק באופן שאני אהנה מהעבודה עצמה. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? קשה.. משפחה... חברות.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... שאלה קצת טריגרית
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? אולי מחלק, אבל אני קצת לא מאופסת אז לא ממש
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אני לא חושבת שהן לא, באדם הוא זה ששולט, זה לא אומר שהוא חכם יותר. אם הן היו שולטות.. אולי העולם היה נשמר יותר טוב, פחות זיהום, יותר הרמוניה. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? הממ
אני אוהבת ציורים של פיות אבל מתחברת יותר לרעיון של מלאכים. 3.שתייה קרה או חמה? תלוי מתי, ואם קרה אז רק מיים 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? אי אפשר. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות
8.סוודר או מעיל? הממ בד"כ סוודר 9.שקט או רעש? שקט, אבל לפעמים גם רעש לא מזיק 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? שילוב? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? לא יודעת.. 13.אתניקס או תיסלאם? משינה.. 14.אושר או עושר?אושר 15.יגאל בשן או אייל גולן? אף אחד 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"?אף אחד -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:שוקולד 2.סיפוק:חיבוק 3.שמחה: 4.זמן: 5.לילה: 6:מוזיקה:ישראלית בעיקר 7.בעלי חיים: הכלב שלי 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? שוקולדדדד, פשטידות, ממולאים 2.שתייה אהובה? צ'יקו 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה... משינה, גלי עטרי, יהודית רביץ, עברי לידר, חמי רודנר... 4.עונה אהובה?אביב 5.צבע אהוב? כרגע טורקיז 6.רגש אהוב? נראה לי שאני עוברת כאן את גבול הקיטש, אז אני אדלג
7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? כרגע- החידוש ל"על כל אלה" (אדי בטלר), "השיר שיביא לך אהבה"(גלי עטרי), "איש יקר" (עברי לידר), "באה מאהבה"(יהודית רביץ) מת מת (יובל בנאי) אבל הם משתנים כל הזמן
" 8.תחנת הרדיו האהובה? רשת גימל, ובלילה רדיו דרום 9.חמש האנשים האהובים ביותר? המשפחה שלי (4) והחמישי... לא יודעת... קשה להחליט. 10.סרט אהוב?אין כרגע... 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים?אין -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:

תשובות ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? יכולת תעופה באוויר. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? בוחרת להתעורר לחיי. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כנראה שהייתי ממשיכה לעזור לאנשים בדרכים שונות. לאו דווקא ישירות. למשל, אולי מממנת ויוצרת מקומות שונים עבור אחרים. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אחותי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... בטח הייתי אוכלת יותר ממתקים. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כנראה שלא
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא יודעת.

שאלות זה או זה

1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים. 3.שתייה קרה או חמה? קרה. 4.לחם או מצות? לחם. 5.אהבה או כבוד? אהבה. 6.סבתא או סבא? סבתא. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות. 8.סוודר או מעיל? סודר. 9.שקט או רעש? שקט. 10.מרק או דייסה? מרק כמובן. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה. 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגלים נראה לי. 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס. 14.אושר או עושר? א-ו-ש-ר!!! 15.יגאל בשן או אייל גולן? איל גולן. 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? הראשון בבידור.

שאלות אסוציאציות

1.חלום: חופש מלא 2.סיפוק: עזרה לאחרים 3.שמחה: ריקודים 4.זמן: ניהול זמן 5.לילה: ערב 6:מוזיקה: דאנס 7.בעלי חיים: חתולים 8.ג'ינס: כחול 9.חיים: עוצמתיים 10.מוות: אין 11.אהבה: שלמה 12.שינאה: רגש 13.ילדים: חמודים 14.הורים: מקסימים 15.חברים: מדהימים 16.רדיו: רשת ג'

דברים אהובים

1.מאכל אהוב? סלט יווני 2.שתייה אהובה? תפוזים סחוט 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה... יש שירים שאוהבת: "דרך המלך" ו"אמן" למשל. 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב? כחול, סגול,לבן 6.רגש אהוב? אהבה, שמחה 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? אין 8.תחנת הרדיו האהובה? אין 9.חמש האנשים האהובים ביותר? הם יודעים מי הם
10.סרט אהוב? מטריקס 1. 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? מכושפות!!!!

ולסיום

1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: חלום בו לא הצלחתי להתעורר בהתחלה מכיוון שנכנסתי לחלימה ארוכה וחסרת אחריות עם יצורים לא אורגנים. 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: כשהייתי מודעת לעצמי ברמה עמוקה והרגשתי את עצמי. 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים: כשביקשתי מהיקום לפגוש מישהו משמעותי, והייתי רחוקה מהמרכז, ופגשתי את החבר שלי לשעבר.

למעלה