~~~~~שאלון היכרות ארוך~~~~~

GuItAr2

New member
ta ga da??????????!!!!!

עליתי על זה וסבלתי מליון שנה מכאבי גב נוראים!

הגר לי

New member
דווקא g00gle מתאים לי../images/Emo70.gif

אולי במקום לקרוא את השורה הראשונה תמשיך לקרוא עד הסוף במקום להתעצל
נהיית קטנוני כמעט כמו מירי....

m L m

New member
גם אני קראתי את הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא סתם פולניה

הגר לי

New member
לקרוא שורה פה שורה שם זה לא נחשב!

וחוץ מזה - אני לא פולניה
את האשכנתוזית ביננו....

mmhbk

New member
שלי

קצת בכללי שם: גדי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.70 מידת נעליים: 42 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות בן כמה אתה נראה: 18 משקפיים? נראה לי בקרוב אצטרך משקפיים גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, רוסית, אנגלית, איטלקית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: בית של חול וערפל סרט מושכר שראית: אין סרט בקולנוע: סיפורי דגים שיר ששמעת: Black Eyed Peas - Shut Up השיר שנתקע לך בראש: Hey Mama הדיסק שקנית: Janet Jackson - Damita Jo הדיסק ששמעת: Janet Jackson - Damita Jo האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: ג'יי לנו איש שחשבת עליו: ג'ניפר אניסטון האם את/ה דלוקה על מישהי: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא, בהתחשב בעובדה שאין לי כאלה את/ה אוהבת רכבות הרים: אין לי דעה בנושא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אוקראינה (לפני שעליתי לארץ ומאז לא יצאתי מפה) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: אם הם רשעים - בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא יודע השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: בלתי ניתן למניה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ???? ממתק: שוקולד סרט מצויר: דיסני קורנפלקס: רגיל של קלוגס מסטיק: לא אוהב מסטיקים צבע: אדום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הרבה אנשים שאני לא מכיר, כשיצאתי מהקרנה של "21 גרם" הלכת איתו לסרט: בליינד דייט צעק עליך: זה היה לפני כמה שנים, לא זוכר כבר. בטח אמא. שלח לך אימייל: ידידה האם אי פעם אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן, אתמול. לקחתי מונית והנהג חשב שהאוטו זה פלייסטיישן. נכשלת במקצוע?: לא בבית ספר, אבל כן בטכניון הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: כמעט כל השירים של מייקל ג'קסון אוכל אהוב: בשר, פיצה (לא ביחד) תוכנית אהובה: חברים (אבל אם רייצ'ל תהיה עם ג'ואי בסוף, זה יהרוס הכל), זהות בדויה, תיקים באפלה ספורט אהוב: ספינינג תחביב: טלויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים: מייקל ג'קסון, שאניה טווין וג'ול, נו דאוט עיתון אהוב: בתור מעריץ של מייקל ג'קסון אני שונא עיתונים כי הם משקרים, אבל מעדיף את "פנאי פלוס" וסתם: מה השעה עכשיו? 23:46 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים , אבל אכלתי אותה בערב. תיכון או אוניברסיטה? תיכון יותר קל אבל באוניברסיטה יש יותר חופש פעולה. אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? של המחשב ריח האחרון שהרחת? תפוז וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? יש שם רק 10 שורות כי זה התחלה של פרק חדש ויש תמונה שלוקחת חצי עמוד. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? קאנטרי במה המבחן הבא שלכם, ומתי? 11 במאי, איטלקית מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: כרית

למעלה