~~~~~שאלון היכרות ארוך~~~~~

m L m

New member
~~~~~שאלון היכרות ארוך~~~~~

לקוח מפורום בנות גילמור אבל קיצצתי חלק
קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו

m L m

New member
התשובות שלי.... ../images/Emo13.gif

קצת בכללי שם: מירי פירסינג: לא - אבל אוהבת... קעקועים: לא- אבל מאוד אוהבת! גובה: 1.56 - כן, נמוכה
מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור- אבל במקור בלונדיני אחים/אחיות: 4 אחים
(אבל יש לי 7.5 אחיינים
) בת כמה את נראית: 20 משקפיים? כן
גשר? לא עבר פלילי: ממש לא שפות: עברית ואנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני עכשיו קוראת את גרעינים לבנים של יוכי ברנדס סרט מושכר שראית: זהות
סרט בקולנוע: אחי הדב- עם האחיינים שלי
שיר ששמעת: The Voice Within השיר שנתקע לך בראש: Sheryl Crow & Kid Rock - Picture הדיסק שקנית: ואוו, אני ממש לא זוכרת.... הדיסק ששמעת: לרוב אני שומעת אוספים פרטיים שאני עושה. האיש שהתקשרת אליו: דודה שלי
האיש שהתקשר אליך: הדס מהעבודה
תוכנית טלוויזיה שראית: פרפיילר- אתמול בלילה איש שחשבת עליו: מיכלק
האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן- אבל בישראל! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג: הלוואי את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן- בהונגריה פורטוגל ופולין (אם פולין נקרא) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא! עישון אצל בני עשרה: אני נגד עישון גם אצל מבוגרים! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם טוב להם אז סבבה האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: ואוו, נראה לכם שספרתי?!
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סנוב ממתק: גרעיני אבטיח נקרא? סרט מצויר: יו....... אני חולה על סרטים מצויירים! כמעט כולם! קורנפלקס: לא זוכרת איזה מסטיק: must
צבע: סגול יום בשבוע: כל הימים היום הכי לא מועדף: אף יום ג'לי: לא תכשיט: רק שרשרת חורף\קיץ: חורףףףףףףףף בחדר: כן האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: האחיינית שלי
ראה אותך בוכה: אממממ.... הדס הלכת איתו לסרט: האחיינים שלי צעק עליך: אמאשלי שלח לך אימייל: נגה
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אתמול
בכית בסרט? ביום השואה היית על במה? NEVER חשבת שאת\ה הולך למות? לאיודעת - בעצם נראה לי שכל פעם כשאני על אוטובוס נכשלת במקצוע?: בתיכון... הורידו אותך כיתה? NEVER הקפיצו אותך כיתה? NEVER רצית להיות המין השני? NEVER דברים אהובים: שיר אהוב: לא נראה לי אפשרי לענות על השאלה..NEXT אוכל אהוב: פירה |יאמי| תוכנית אהובה: משתגעים מאהבה! -גאונית!!! וחברים וER ועוד ה-רבה... ספורט אהוב: התעמלות קרקע תחביב: לקרוא, לשמוע מוזיקה ואינטרנט כמובן
זמר/זמרת/להקה אהובים: שאניה, סלין, גלוריה, שריל וכמובן -הקורס עיתון אהוב: ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 15:47 תפוח או בננה? בננננננננננננננננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון
איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט ירקות תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? כן
רעש אחרון ששמעת? הרוח בחוץ
ריח האחרון שהרחת? וניל מהנר שיש לי ליד המחשב
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "כבר שלוש בבוקר. כמעט שעה שלמה מאז שקרל כיבה את המחשב , צופה... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי כמעט לכל אחד שמתקשר רינגטון אחר
אבל העיקרי הוא של שאניה ka-ching במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אין לי מבחנים
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו מיכלק

cosefi15

New member
והרי התשובות..

קצת בכללי שם: ספי ( סף ) פירסינג: לא מממש מממש לא! קעקועים: כנ"ל גובה: 181 מידת נעליים: 48 כן כן .. אני יודע מה אומרים צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות - רוני בת כמה אתה נראית: 17 משקפיים? משקפיים ועדשות גשר? לא עבר פלילי: לא עדיין לא ( בצחוק ) שפות: עברית, אנגלית ( ואני לומד ערבית - זה נחשב? ) הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: וואלה .. שאלה קשה.. סרט מושכר שראית: גותיקה סרט בקולנוע: צ'ק פתוח .. שיר ששמעת: כל שירי שאניה טווין נחשבים?? השיר שנתקע לך בראש: Don't Be Stupid הדיסק שקנית: שאניה טווין... COME ON OVER זה היה האחרון וזה היה ממזמן הדיסק ששמעת: כל הדיסקים של שאניה לדורותיהם.. האיש שהתקשרת אליו: מזה השאלות האלה? האיש שהתקשר אליך: כנ"ל! תוכנית טלוויזיה שראית: אודטה... נו פתחתי את הטלוויזה וזה מה שהיה שם!! מה אתם רוצים?! איש שחשבת עליו: היו הרבה.. האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: למה לא? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לעולם לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: היו הרבה .. ניו יורק , ואירופה .. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: זה תלוי מי.. עישון אצל בני עשרה: נגד נאוד נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: יותר נגד מהקודם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד יעשה מה שכיף לו .. זה אומר בעד? האם את\ה אי פעם בכית על בת: אני חושב בשכן אבל אני לא זוכר אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אבל שקרים לבנים!! אי פעם נעצרת: לא! אני לא פושע! כמה פעמים היית מאוהב: פעמיים , כרגע גם נשבר לך הלב: פעם אחת.. שברת לבבות: אני שובר לבבות?! אני שובר דברים אחרים.. פלא שהמחשב עובד עדיין השם שלך הופיע בעיתון: הלוואי.. אבל ברדיו אמרו אותו! נחשב? התחרטת על דברים שעשית: היו כמה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חשבתם שאני אגיד love? אז לא .. אושר .. כי עם זה גם באה האהבה ממתק: שוקולד , איך לא?! סרט מצויר: סייפיס ג'אם - לא ממש ממש מצויר אבל השילוב מגניב .. אני מת על טאז מהלוני טונס! קורנפלקס: דבר חביב , קורנפלקס זה כדאי,לא יותר מדי..אבל אם כבר אז תלמה מסטיק: אורביט! הכחול.. אחלה של מסטיק צבע: מממ קשה .. אני אוהב שניים כחול ואדום יום בשבוע: שישי! - תראו לי אחד שאומר יום אחר?! היום הכי לא מועדף: שבת בערב - מוצ"ש ג'לי: איכסה! תכשיט: לא אוהב חורף\קיץ: קיץ שולט , מה לא? בחדר: התומנה שלי עם יעל בר זוהר המדהימה! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ורק אני! ראה אותך בוכה: מתי בכיתי פעם אחרונה, תזכירו לי?... אבל כזה היה בטח הייתי קטן נראה לי אמא.. מאז אני לא ממש בוכה ואם כן אז אף אחד לא צריך הלכת איתו לסרט: חברים מהכיתה... צעק עליך: או או .. היו הרבה... כנראה אני באמת שובר הרבה דברים ( מי שעקב עד עכשיו יודע לע מה אני מדבר! ) שלח לך אימייל: וואלה דווקא את זה אני זוכר! מיכלי ! קוראים לה מיכל.. אבל אני לא חשוף יותר פרטים.. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמא, אני אוהב אותך! (סתם בצחוק) .. כן,אמרתי.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא ... עדיין לא בכית בסרט? רק כשהייתי בן חמש .. ראיתי 5 פעמים ( בקולנוע!! חישוב מהיר - 150 שקל הההורים שלי הוציאו על זה!! ) מלך האריות ובכיתי כשמופאסה נרצח! היית על במה? כן .. זה כן חשבת שאת\ה הולך למות? שיט! יש לי מבחן מחר בכמיה! הנה לכם! אני הולך למות! נכשלת במקצוע?: כן ..זה קרה .. לצערי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: די זה קשה..! אבל יש אחד ממש יפה שנקרא LightHouse Family- High אני ממליץ לכולם! אוכל אהוב:על האש, כמו ישראלי טוב! זמן הפטריוטיות הגיע ! 56 לישראל! תוכנית אהובה: פעם היתה תוכנית בערוץ .. לא זוכר .. עם רפי גינה! פוקוס נדמה לי.. ועכשיו אני אוהב בשידור חוקר.. ספורט אהוב: כדורסל.. תחביב: לישון/לאכול/ להתבטל .. הם באים ביחד.. זמר/זמרת/להקה אהובים: נו באמת.. כאילו שאני בפורום הזה סתם! עיתון אהוב: ידיעות אחרונות ( או - אל תעשה דרמה מכל דבר! עיתון דרמטי מדי ) וסתם: מה השעה עכשיו? 16:31 תפוח או בננה? תפוח ידעתם שבמילה הזאת יש פתח בח'??! כחול או אדום? כחול, לא רגע.. אדום.. אממ.. טוב נו לא יודע! גם וגם , הכי טוב גם וגם.. סתיו או אביב? אביב לחלוטין מסנג'ר או אייסיקיו? איי סייי קיו.. אבל מסנג'ר גם בא בחשבון.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד למבחן.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. פרגיות.. ממ היה טעים.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון עדיין אתה משועמם/ת?אם אני כותב את זה ... אני מניח שכן, לא? רעש אחרון ששמעת? הרוח שבחוץ .. תגידו מזה הרוחות האלה?! ריח האחרון שהרחת? פרגיות .. עדיין מארוחת צהריים.. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? brilliance - noun - בוהק , ברק , זוהר כישרון מבריק! טוב נו אז מה לעשות שאוקספורד היה לידי.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אומנם הוא לא פולופוני.. יענו מונופוני אבל עדיין נחמד - ניין טו פייב - דולי פארטון .. משום מה זה נדפק כשאני כותב את זה באנגלית.. אגב שיר נהדר.. במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר, בכמיה! כבר אמרתי שאני לא יודע כלום?! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו : לך מירי! אז לכולם .. אני מקווה שתקראו את זה, נכון אז מה, אז אתם באמת משועממים אם אתם קוראים את זה .. אבל זה מאוד נחמד ... זה עוזר לדעת על כל אחד קצת יותר פרטים חדשים.. והחיבוק מוקדש למירי בגלל השאלון המגניב ..
תעשו את זה .. זה ממש כיף יום משויאן!

YLgirl

New member
והרי התשובות שלי....

קצת בכללי שם: יסמין (זה היה אמור להשאר חסוי, אבל מכיוון שחצי פורום יודע את זה אין טעם לנסות להסתיר). פירסינג: המממ.. לא יודעת. אני מפחדת לעשות (וההורים שלי יזרקו אותי מהבית אם אעשה). קעקועים: לא. גובה: 153 (אני שונאת להיות נמוכה!!). מידת נעליים: 37. צבע שיער: חום כהה-שחור (אתמול גיליתי שיערה בלונדינית. תחליטו אתם אם זה טוב או רע!). אחים/אחיות: 2 אחים קטנים. וכלב. בת כמה את נראית: אני חושבת ש14 באמת... דודות אומרות שאני נראת יותר מזה. משקפיים? לצערי הרב - כן! גשר? הורידו לפני שנה. עבר פלילי: הברזה משיעורי ספורט נחשב? שפות: עברית, אנגלית, ערבית (המקצוע היחיד שאני מקבלת 100+ כל הזמן) וכמה קללות בהונגרית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הממממ.. אני קוראת עכשיו את "סודות נעורים 4" של חני נחמיאס סרט מושכר שראית: אף פעם בחיים שלי לא עשיתי דבר כזה.. חחח סרט בקולנוע: הממממ.. "שישי הפוך", זה היה לפני כמה חודשים. שיר ששמעת: Play של ג'ניפר לופז. השיר שנתקע לך בראש: יש המון שירים כאלה.. נראה לי שכרגע זה no one needs to know, אתם בטח יודעים של מי. הדיסק שקנית: the woman in me (קיבלתי ליומולדת לפני חודשיים). הדיסק ששמעת: the woman in me. האיש שהתקשרת אליו: החברה הכי טובה שלי. האיש שהתקשר אליך: החברה הכי טובה שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות, אם זה נחשב. איש שחשבת עליו: ג'ניפר לופז. האם את/ה דלוקה על מישהו: כן!! את/ה רוצה לגור במקום אחר: הממממ.. לא יודעת! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש. בכל מקרה זה לא עובד מניסיוני. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד??? את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ניסיתי. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא. יש לי הורים קמצנים. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לי אישית זה לא נוח.. אבל מי שיצליח סבבה לו. להרוג אנשים: תלוי מי האנשים.... עישון אצל בני עשרה: לא ממש גיבשתי דעה.. אני בכל מקרה הייתי שמחה לנסות (כלומר סיגריות). נסיעה במכונית אחרי ששתית: אמא'להההה.... ממש לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד! חחח האם את\ה אי פעם בכית על בת: מה הכוונה? אי פעם בכית על בן: כן, לפחות פעמיים (וזה היה טיפשי מצידי) אי פעם שיקרת: לא שזכור לי, אבל אני בטוחה שכן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: אין לי מושג מה זה מאוהב. אני חושבת שזה לא קרה לי. נשבר לך הלב: לא קרה. שברת לבבות: לא שידוע לי. השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת (השם של אמא שלי הופיע בעיתון כמה פעמים!) התחרטת על דברים שעשית: המון פעמים. אין יום שזה לא קורה לי! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אני לא אוהבת מילים! ממתק: הממממ.. כל ממתק שאין בו יותר מדי קלוריות סרט מצויר: אין קורנפלקס: תלמה. מסטיק: כל מסטיק מנטה שהוא דל קלוריות. צבע: כחול, אדום, ורוד. יום בשבוע: שבת כאילו דהה! היום הכי לא מועדף: שני (בגלל הבצפר, יש לי מערכת דפוקה באותו יום). ג'לי: אין. תכשיט: לא אוהבת תכשיטים, לא נוח (יש עליי עגילים קטנים.. שעושים לי מלא דלקות). חורף\קיץ: בכל עונה אני מעדיפה את העונה השניה. בחדר: המממממ... לא יודעת. כל החדר. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: הכלב שלי (אם זה נחשב "איש"), לפני שנתיים. ראה אותך בוכה: אבא שלי. הלכת איתו לסרט: החברה הכי טובה והבת דודה שלה. צעק עליך: המורה ל... לא זוכרת. מורה כלשהי. שלח לך אימייל: פרסומות חחחחחחח. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא. הופעת בציבור בפיג'מה? להביא קניות מהאוטו בפיג'מה... חחחח פאדיחה. בכית בסרט? אני בקושי רואה סרטים.. אבל נראה לי שבכיתי. היית על במה? במסבית סיום של כיתה ו' (היה לי תפקיד ראשי באחת הסצנות). חשבת שאת\ה הולך למות? קרה הרבה פעמים בכבישים! המשוגעים האלה שלא יודעים לנהוג מפחידים אותי רצח!! נכשלת במקצוע?: כן, חצי מהמבחנים בחינוך גופני. הורידו אותך כיתה? חס וחלילה. הקפיצו אותך כיתה? חס וחלילה. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: דייייי! יש כך כך הרבה....! אוכל אהוב: מה שעולה לי עכשיו בראש זה ג'חנון, אבל כבר הרבה זמן שלא אכלתי (בגלל הקלוריות....) תוכנית אהובה: כלבוטק. חחחחחח. ספורט אהוב: אני שונאת ספורט! אני הולכת לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע, וזהו! תחביב: לישון. זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'ניפר לופז ושאניה טווין. עיתון אהוב: ראש1. וסתם: מה השעה עכשיו? 17:08 תפוח או בננה? תפוח (יש בו פחות קלוריות) כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? חדר כושר עם אבא/חברה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים.. שניצלים וברוקלי מגעיל בטירוף! תיכון או אוניברסיטה? חט"ב. אתה משועמם/ת? יש לי דוקטורט בזה! רעש אחרון ששמעת? אחים שלי. ריח האחרון שהרחת? חחחחחח.. לא ריח נחמד כל כך... וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "ואיפה שלמדתי לתפור המורה שלי היתה ממטרסדורף..." (ד"א זה הספר שאמא שלי כתבה על ניצולות שואה). איזה רינגטון יש לך בפלאפון? baby boy של ביונסה (כבר עשורים שאני רוצה להחליף אותו, אבל לא מצאתי משהו נחמד. חוצמזה זה די יקר). במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אני חושבת שספרות... אין לי מושג מתי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: יש מישהו כזה אבל אני מנועה מלספר עליו... חחחחחח. חחחחח איזה שאלון נחמד! באמת עוזר נגד שיעמום...

לפחות בשרשור הזה אגיב...

כללי: שם: אנדי ג'וליאן רדולסקו פירסינג וקעקועים: חס וחלילה! מכער את הגוף! גובה: לפי צה"ל 1.72 מטר. צבע שיער: חום כהה+ג'ל=שחור. לאחרונה צצו כמה שערות לבנות מקדימה... אחים/אחיות: אין בן כמה אני נראה: תלוי על הבגדים ועל הגילוח באותו יום. בד"כ באיזור הגיל שלי (19). משקפיים: כן גשר: היה לפני הרבה מאוד שנים עבר פלילי: עוד לא. שפות: עברית, רומנית, אנגלית הדברים האחרונים שעשיתי: ספר שקראתי: המאהב/א.ב. יהושע סרט מושכר: אדון ומפקד סרט בקולנוע: קיל ביל שיר ששמעתי: Anastacia - Left Outside Alone שיר שנתקע לי בראש: אני בטכניון! איפה אני ואיפה מוזיקה? האיש שהתקשרתי אליו: סופי האיש שהתקשר אלי: יונתן תוכנית טלוויזיה: חדשות שבת איש שחשבתי עליו: קרין האם... אני דלוק על מישהי? כרגע לא רוצה לגור במקום אחר: לגור רק בת"א! שונא את חיפה! אהבה וירטואלית? לא נראה לי... עוד פירסינג? לעולם לא! רכבת הרים? מפחד פחד מוות! חו"ל: רחבי אירופה, ארה"ב, מקסיקו, קנדה בעד/נגד מערכת יחסים ממרחק: תלוי בגופו של עניין. להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: רק אם יכולים להפסיק. נסיעה אחרי שתיה: ברור! נהיגה אחרי שתיה: רק אחרי שפותח סף אלכוהול. הומואים/לסביות/ביסקסואלים: שיעשו מה שהם רוצים, רק אני מעדיף שהומואים לא יתחילו איתי. האם אני? בכיתי על בת: כן בכיתי על בן: לא שיקרתי: ברור, אבל לא לאנשים קרובים. נעצרתי: לא כמה פעמים? הייתי מאוהב: 2 שברו לי את הלב: 2 שברתי לבבות: אף פעם השם שלי הופיע בעיתון: עיתון ביה"ס נחשב? התחרטתי על דברים שעשיתי: כן, מן הסתם. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אוטו ממתק: גלידה סרט מצויר: באגס באני קורנפלקס: איכס! מסטיק: מנטה-דבש Airwaves צבע: כחול יום בשבוע: שישי יום שנוא: ראשון ג'ל: כן תכשיט: שרשרת עם האות A קיץ!!! בחדר: מיטה האיש האחרון ש: ישן במיטה שלי: אני ראה אותי בוכה: אילן הלכתי איתו לסרט: קרין צעק עליי: אבא שלי שלח לי אי-מייל: מזכירת הפקולטה להנדסה אזרחית בטכניון האם אי פעם אמרתי "אני אוהב אותך" והתכוונתי: כן הופעתי בציבור בפיג'מה: אף פעם בכיתי בסרט: אף פעפ הייתי על במה: כן, בטקסי סיום חשבתי שאני הולך למות: אף פעם נכשלתי במקצוע: בטח! הורידו אותי כיתה: לא הקפיצו: לא רציתי להיות המין השני: לא דברים אהובים: שיר: The Verve - Bittersweet Symphony אוכל: לזאניה תוכנית: 24 ספורט: כדורגל תחביב: אוטובוסים זמר: Shania עיתון: פנאי פלוס סתם: 19:10 בננה כחול אביב ICQ אלך לאכול ארוחה אחרונה: שניצל ופשטידה תיכון!!!!! (למרות שאני באוניברסיטה) משועמם? הלוואי! רעש אחרון: סגירת דלת ריח אחרון: דיאודורנט אדידס רינגטון: Laava - Wherever You Are מבחן הבא: שישי הבא - מבוא להנדסת חומרים מישהו שבא לי לחבק: אמא

Eilleen

New member
כמה משעמם לכם???

שם: גל בונקובסקי פירסינג: חחח לא קעקועים: לא, אבל אני עוד אעשה! (כן, בטח...) גובה:1.60 אני בכלללל לא גמדה... מידת נעליים: 37 או 8 או משו צבע שיער: שטני שתני איך שלא רושמים את זה...(שתני לא?) אחים/אחיות: אורנג' (אורן) 20 (באוגוסט בע"ה יהיה בן 21) שרון 23 וארז שהיה אמור להיות בנובמבר האחרון בן 20 בת כמה את נראית: 200? לא...נשבעת לכם אני שמנה וגמדה...אני נראית בת 200!!! משקפיים? שמה רק בבית בחוץ עם עדשות... גשר? היה, היה וניגמר. =) עבר פלילי: המורה אמרה לי להתיישר בכיסא בכיתה ה' ואמרתי לה "לא רוצה, נוח לי לשבת ככה!" נחשב???? (BTW זה באמת קרה חחח) שפות: עברית אנגלית ומחרבשת קצת צרפתית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: THE KISS של דניאל סטייל (באנגלית כפי שבוודאי הבנתם...וכן, אני מתלהבת מזה שאני קוראת את זה באנגלית!) סרט מושכר שראית: וואי אתמול ראיתי משו עם בת דודה שלי... "נוכלים ללא תואר" נדמה לי... סרט בקולנוע: "אפקט הפרפר" חזקקקקק! ממליצה אנשימים! ממליצה בחוםםם! שיר ששמעת: Rooney - I'm shakin' כן, זה עצוב, אני מודעת לזה... השיר שנתקע לך בראש: "כל העצים לבשו ירוק, אני לבשתי ג'ינס וכובע..." חחח באמת!!! הדיסק שקנית: של רפי גינת - בשביל אוריה... הדיסק ששמעת: SHANIA TWAIN - THE WOMAN IN ME חזרתי קודם מהמגן (הלך לי טוב, תודה ששאלתם...) ושמעתי את כולו - חלוםםםםם! האיש שהתקשרת אליו: ירדנאל (ירדן) האיש שהתקשר אליך: אוריה :) תוכנית טלוויזיה שראית: לא רואה טלוויזיה גם מה שהייתי פעם רואה בטלוויזיה אני רואה במחשב כשיש זמן =/ (ואין...) איש שחשבת עליו: דור *** האם את/ה דלוקה על מישהו: דלוקה? אההההה אני לא דלוקה אני אהההה מ-ש-ה-ו לא יודעת... למה לשאול שאלות קשות??? את/ה רוצה לגור במקום אחר: ניו-יורק זה החלום שלי =) אבל אין מצב שליותר מ5 שנים ואין מצב שאני אהיה יותר משנה מחוץ לישראל בלי לבקר כאילו א-י-ן מ-צ-בבבב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: חחחח מזה השאלות האלו??? את/ה רוצה עוד פירסינג: בטח! בנוסף לזה שאין לי??? את/ה אוהבת רכבות הרים: אף פעם לא ניסיתי ...=/ (כן, אני מודעת לזה שזה מ-א-ד עצוב...) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:לא (ואני מניחה שזה אפילו יותר עצוב...) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: *נושמת עמוק* *נושפת לאט* אני לא אענה על זה עישון אצל בני עשרה: אין לי דעה על זה נסיעה במכונית אחרי ששתית: NEVER!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: אה? לא שזכור לי אי פעם בכית על בן: כן, אבל הכוונה היא לא בקטע של אהבה נכון? כי אם כן אז לא... אי פעם שיקרת: שומדבר שיכול להרוס לי את המוניטין של הבן אדם הכי אמין העולם אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: NEVER (בערך) נשבר לך הלב: כמעט פעם אחת שברת לבבות: אולי אחד ולא נראה לי שהוא ממש נשבר אולי קצת נסדק השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם אבל הייתי בטלוויזיה המקומית, נחשב? התחרטת על דברים שעשית: לא הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שלום ממתק: טעמי סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: שוגי מסטיק: אורביט כחול בקפיטריה של הבצפר מרחוק איך שהמוכרים רואים אותי הם מוציאים לי אורביט חחחח צבע:שחור/לבן יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:חמישי(!!!) ג'לי: חחח מה??? תכשיט: לא אוהבת ... חורף\קיץ: חורף רולז =P בחדר: משה הדובי שלי! חחח :) האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: איציק (אני חושבת) ראה אותך בוכה: בערך כל העולם הלכת איתו לסרט: ניר (אני חושבת) צעק עליך: ונשאר חי? אההה...שרון, אחותי, "די עם המוזיקההה!!!!" שלח לך אימייל: אלה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אמרתי, אבל לא התכוונתי לזה בצורה שהוא רצה... חוץ מזה שהתפדאחתי להגיד בעברית אז אמרתי לו OK....ummmmmm...I love ya 2 הופעת בציבור בפיג'מה? כתה ד' הכריחו אותנו לבוא לבצפר בפורים בכית בסרט? במבי חחחחח הסרט היחידי שבכיתי בו היית על במה? אממממ.... חשבת שאת\ה הולך למות? בערך כל יום יש בדרך לבצפר/בדרך חזרה 47 אנשים שנראים כמו מחבלים ואני ב-----כלל לא פרנואידית :) חח נכשלת במקצוע?: מתמטיקה כמעט כל מבחן... הורידו אותך כיתה? לא, עד כמה שזכור לי הקפיצו אותך כיתה? כנ"ל רצית להיות המין השני? פעם בחודש - כל חודש- למשך כמעט שבוע דברים אהובים: שיר אהוב: Sam Brown - Stop אוכל אהוב: הכל, אני שמנההההה תוכנית אהובה: גילמור גירלזזזזזז ספורט אהוב: פינג-פונג נחשב? חחח תחביב: למוטט לאנשים ת'עצבים זמר/זמרת/להקה אהובים: SHANIA TWAIN וחוץ ממנה אין לי העדפות לזמרים/להקות עיתון אהוב: ? וסתם: מה השעה עכשיו? 19:07 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ כמובן מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הייתי אומרת לכם אבל... איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל תיכון או אוניברסיטה? אה????? אתה משועמם/ת? מה נראה לכם!?!??!???? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? על-האש אבא שלי עושה עכשיו... וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "...זר פרחים או מלת תודה. היא יודעת את זה היטב קיי. היא נוקמת בי, זה מה - שהיא עושה." איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כל מני צלצולים של משינה במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מתמטיקה נראה לי מחר...(או ביום שני לא זוכרת אם דחו בסוף, נכון שזה מ-א-ד מעניין אתכם...?!?!?!?) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו איציקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!

roniway1

New member
הנה התשובות שלי

לקוח מפורום בנות גילמור אבל קיצצתי חלק קצת בכללי שם: רוני פירסינג: לא קעקועים: לא!! גובה: 1.66 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 אחיות , אח אחד בת כמה את נראית: 21 משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית , אנגלית הדברים האחרונים שעשית :ראיתי סרט ספר שקראת: שר הטבעות סרט מושכר שראית: הצלצול סרט בקולנוע: משחק המושבעים שיר ששמעת: COME ON OVER השיר שנתקע לך בראש: FOREVER AND FOR ALWAYS הדיסק שקנית: שריל קרואו הדיסק ששמעת: UNWRAPPED (גלוריה אסטפן) האיש שהתקשרת אליו: יוסי ,חבר לעבודה האיש שהתקשר אליך: סופה ,האחיינית המתוקה שלי! תוכנית טלוויזיה שראית: תהרוג אותי וזהו איש שחשבת עליו: שאנייה טוויין האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן!!!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה (בינתיים...). בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: זה לא מעניין אותי האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב : לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בננה ממתק: שוקולד סרט מצויר: שרק קורנפלקס: תלמה מסטיק: אורביט צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: כן תכשיט: אני לא עונד תכשיטים חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני.... ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: חיים ,דוד שלי צעק עליך: הבוס בעבודה! שלח לך אימייל: חבר שלי מאשדוד האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: I'm Gonna getcha good אוכל אהוב: המבורגר תוכנית אהובה: TOP OF THE POPS ספורט אהוב: כדורסל תחביב: גלישה באינטרנט , מחשבים ,קולנוע ,מסעדות ,בתי קפה , טיולים זמר/זמרת/להקה אהובים: שאנייה טוויין , גלוריה אסטפן ,סלין דיון עיתון אהוב: ידיעות אחרונות כמובן! וסתם: מה השעה עכשיו? 19:25 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? לא יודע אתה משועמם/ת? ממש לא רעש אחרון ששמעת? הדלת ריח האחרון שהרחת? מרק טעים וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "ואם נפגשנו ,אהיה אני הדובר. - הוא ידיד של מרי ,ונהגתי לבקר אותו כאן לעיתים דחופות. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? - רגיל במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אין לי מבחנים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: שאנייה טוויין!!!!

roniway1

New member
מירי - רעיון מבריק!!!

גם לך מגיע חיבוק
שאלון מעניין!

veish

New member
מתה על הדברים האלה! ../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם: שני פירסינג: אין קעקועים: אין בנתיים גובה: 1.63? מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחות בת כמה את נראית:
בת כמה אני נראית משקפיים? אין גשר? לא עבר פלילי:חחחחח שפות: עברית אנגלית ו-2 מילים בערבית נחשב
הדברים האחרונים שעשית: הייתי עם חברות ספר שקראת:באדולינה? נראה לי היחידי... סרט מושכר שראית: ממממ לא זוכרת...הרבה זמן לא ראיתי סרט מושכר סרט בקולנוע: גם שם לא שיר ששמעת: היהודים-לא קל השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע! הדיסק שקנית: חח מי קונה דיסקים.. הדיסק ששמעת: היהודים-מציאות נפרדת האיש שהתקשרת אליו: שני האיש שהתקשר אליך: מיכל תוכנית טלוויזיה שראית:לא ראיתי היום טלויזיה בגרוש... איש שחשבת עליו: יותר מידי האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי אחד מה עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים:חח נראה לי... את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן-בלגיה, הולנד, לונדון פריז-הכל ביחד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: מה?! לא...?! עישון אצל בני עשרה: למה לא... נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן האם את\ה אי פעם בכית על בת: מה!? אי פעם בכית על בן: שוב-מה?! אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא שאני זוכרת... כמה פעמים היית מאוהבת: ? נשבר לך הלב: ? שברת לבבות: ? השם שלך הופיע בעיתון: חח אף פעם התחרטת על דברים שעשית:לא נראה לי יש משו...אולי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חח שאלון מוזר...תפוח? ממתק: שוקולד סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט ירוק צבע: אדום שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: ?! תכשיט: צמיד חוטים! חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: מי זוכר... הלכת איתו לסרט: ממממ בן ויפתח? צעק עליך: אמא? שלח לך אימייל: נטע האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא שזכור לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים: שיר אהוב:מממ....קשה...אולי פינק פלויד-high hopes אוכל אהוב:המבורגר עסיסי של מקדונלד'ס! תוכנית אהובה:אין לי מושג...רן וסטימפי? מרקו? ספורט אהוב:מי עושה ספורט?! תחביב:לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים:פינק פלויד היהודים פרל ג'אם שנאיה (
) ויש עוד הרבה עיתון אהוב:ידיעות אחרונות? וסתם: מה השעה עכשיו? עשרה ל-11 תפוח או בננה?תפוח...אבל ירוק! כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשוטט ברחבי האינטרנט! חח סתם לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת? של הפרסומת במחשב!!! שונאת את זה! זה עם שקע ותקע! קרציות. ריח האחרון שהרחת?הנרות של מעין וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם?פתרון: ואז יש תרגיל... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סתם משו שהיה בפלאפון כבר במה המבחן הבא שלכם, ומתי?לשון ב-30 לחודש מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו יותר מידי

roniway1

New member
כמובן שכן - ככה מכירים יותר../images/Emo13.gif

הרעיון של מירי הוא רעיון מצוין!! ככה נוכל להכיר האחד את השני טוב יותר , גם אני נותן למירי ח"ח על היוזמה היפה הזאת.

S c a r l e t t

New member
שלי....

קצת בכללי שם: סיגל פירסינג: אצל אחרים
קעקועים: לא גובה: 1.55 כן גם אני מאוד גבוהה מידת נעליים: 38 ולפעמים גם 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים: גיל ואייל בת כמה את נראית: אממ אני בת 17 אבל נראית בכיתה ד' (הכל מתחיל מהגובה שלי...) משקפיים? לא גשר? היה לפני ה-מ-ו-ן זמן עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית וצרפתית הדברים האחרונים שעשית בשבוע האחרון רק למדתי אז.... ספר שקראת: הספר של ג'רי סיינפלד
סרט מושכר שראית: ספיישל סרטים ישנים עם חברות: גריז וריקוד מושחת סרט בקולנוע: וואו...אמממ לאהבה אין תנאים (עם ג'ק ניקולסון) שיר ששמעת: unforfatable השיר שנתקע לך בראש: up הדיסק שקנית: the woman in me שוב... הראשון נהרס לי
הדיסק ששמעת: the woman in me האיש שהתקשרת אליו: שרון האיש שהתקשר אליך: שרון נשמתי תוכנית טלוויזיה שראית: היפים והאמיצים איש שחשבת עליו: בריג'יט האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, בלוס אנג'לס את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא תודה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא (פחד גבהים!) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: באפריקה ובצרפת (כמה פעמים) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אצלי להרוג אנשים: אנשים שמגיע להם- כן עישון אצל בני עשרה: לא סובלת סיגריות! נסיעה במכונית אחרי ששתית: בחיים לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה בראש שלהם האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: חכו עוד כמה שנים...תשמעו עליי כבר התחרטת על דברים שעשית: המון באמת שאני כבר לא עוקבת דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיים ממתק: ש-ו-ק-ו-ל-ד ההתמכרות שלי! סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קלוגס, איזו שאלה! מסטיק: מאסט מנגו ואפרסק! צבע: כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא תכשיט: עגילים מתנה מהאבא המקסים שלי חורף\קיץ: קיץ!!! ואגב, אולי שיגיע כבר הקיץ?? נמאס לי! בחדר: הדיסקים שלי כמובן האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: חנה, המלאך השומר שלי הלכת איתו לסרט: שרון צעק עליך: רות היום בבוקר (שונאת אותה!!) שלח לך אימייל: ילנה, החברה הכי טובה שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, כשאני אומרת זה רק עם כוונה הופעת בציבור בפיג'מה? עוד לא בכית בסרט? תמיד! אני הכי בכיינית בעולם היית על במה? כן, בערב צרפתית בבית ספר שלי חשבת שאת\ה הולך למות? לפני חודש בערך שהייתי במכונית עם הבנאדם הכי חולה נפש בעולם ואני לעולם לא יעשה את זה יותר נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: you're still the one אוכל אהוב: שוקולד נחשב? אם לא אז קוסקוס של סבתא תוכנית אהובה: היפים והאמיצים (כן! אני מכורה!) ספורט אהוב: ריצה תחביב: ריצה, מוזיקה וטלפון נחשב תחביב? כי אם לא צריך לעשות משהו בקשר לזה זמר/זמרת/להקה אהובים: שאנייה (מאמינים?), סלין דיון, דולי פרטון, בובי איקס, לורי מורגן.... עיתון אהוב: ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 21:45 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמממ...להמשיך לגלוש מן הסתם איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט ממש טעים תיכון או אוניברסיטה? תיכון (אני עדיין שם אמנם, אבל כיף לי, תאמינו או לא) אתה משועמם/ת? קצת... רעש אחרון ששמעת? הטלפון ריח האחרון שהרחת? הבושם של אמא וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אמון בסיסי הוא הרגשה שאנשים אחרים הם טובים אפשר לסמוך עליהם והם אינם מנסים לעולל...(מתכונת בפסיכולוגיה מחר.....) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ka ching! במה המבחן הבא שלכם, ומתי? מחר, בפסיכולוגיה!!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו חנה

cosefi15

New member
תגידו לי משהו!

מאיפה כולם מורידים קא ג'ינג לפלא?! גם אני רוצה!

YLgirl

New member
איזה קטע.. כולם (כמעט) נמוכים

כנראה לאות הזדהות עם שאניה...

GuItAr2

New member
הנה תשובות שלי!

שם: נופר פירסינג: אין... קעקועים: אין... גובה: 1.63 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום....בעע רוצה שחור! אחים אחיות: אחות ואח בת כמה את ניראת?:15 משקפיים: ישם... גשר: אין... עבר פיליל: איןץ.... שפות: אנגלית ועיברית... ספר שקראת:אמממ לא ממש זוכרת... סרט מושכר שראית: לא מושכר... סרט בקולנוע: 12 במחיר 1 שיר ששמעת: מאיה בוסקילה השיר שנתקע לך בראש: של מדונה!! החדש... לאב פרופיוסון הדיסק שקנית: ווסטלייף האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת... האיש שהתקשר אלייך: אבא.. תוכנית טלויזיה שראית: אריזה משפחתית.. איש שחשבת עליו: אין... האם את דלוקה על מישהו?:לא... אתה רוצה לגור במקום אחר: כן, בארה"C את מאמינה בהאהבה וירטואלית?:לא... אתה רוצה עוד פירסינג?: אני רוצה!ס את אוהבת רכבות הרים?:הלוואי והייתי אוהבת... אתה היית בחול? נולדתי...בארה"C מערכת יחסיםפ ממרחקים: לא יודעת... להרוג אנשים: אם זה את הבנות בכיתה שלי אז בטח שאני בעד! עישון אצל בני עשרה: נגד... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים הומואים לסביות ועוד: לא מתנגדת.. לא... על בן בכיתי?...לא אי פעם שיקרת?: כן... אי פעם נעצרת?:לא... כמה פעמים היית מאוהבת?:אף פעם נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא, אני נשברת ולא שוברת.. השם שלך הופיע ביעיתון: לא.. התחרטת על דברים שעשית: אני רוצה להחזיר את הזמן אחורה!! מילה בת 4 אותיות: כלב/ה ממתק: פסק זמן! סרט מצוייר: היפה והחיה... קורנפלקס: רגיל... מסטיק: תות צבע: שחור יום בשבוע: עכשיו יום שלישי\! אבל גם יום שישי! היום הכי לא מועדף: יום שני ושלישי בבי"X ג'לי: אמ...לא נגד... תכשיט: לא אוהבת! אם כבר...אז טבעת.. חורף או קיץ? חורף בחדר: מה הכוונה? האיש האחרון שיש במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: לא זוכרת... הלכתי איתו לסרט: חברה.. צעק עלייך: אמא שלי... שלח לך אימייל: חברה.. האם איי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת?:לא.... הופעת בציבור בפיג'מה?: לא... בכית בסרט: כן... היית על במה: לא חשבת שאת הולכת למות?:כן... נכשלת במקצוע: כן... הורידו אותך כיתה: לא! הקפיצו אותך כיתה: לא... רצית להיות המין השני: לא... דברים אהובים: שיר אהוב: יש המון!! אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהוב: אנג'ל!!!!!!!!!!!!!!!!
ספורט אהוב: כדורסל....הכי נורמלי... תחביב: מחשב... זמר: אנריקה איגלסיס זמרת: אבריל לאבין, ג'ניפר לופז, שאניה טווין!!!!!!!!!! להקה: אטומיק קיטן, עיתון אהוב: ראש 1 מה השעה עכשיו?:8 בערב... תפוח או בננה?:בננה... כחול או אדום?:אדום! סתיו או אביב: סתיו... מסנג'ר או אייסיקיו?:אייסיקיו.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיימי?:הולכת להליכה... איזה ארוחה אחרונה אכלת?:ערב... תיכון או אוניברסיטה: אוניברסיטה.. אתה משועמםפ?:כן...מאוד! רעש אחרון ששמעת: טלויזיה.. ריח האחרון שהרחת: לא יודעת... רינגטון: בריטני ספירס טוקסיק מבחן הבא...אנגלית.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק: לא יודעת....

הגר לי

New member
בד"כ אני לא מתייחסת לשאלונים האלה..

קצת בכללי: שם: נלך על השלילה: לא הגר... פירסינג:
קעקועים:
נראה לי מפחיד בגיל 80 להיות עם קעקוע (בכל אופן, נראה לי מפחיד להיות בגיל 80 גם בלי קעקוע...) לא משנה בכל אופן לא בעד! גובה: 1.72 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת. קטנה ממני בשנה ו-8 חודשים. בת כמה את נראית: מאיפה לי לדעת? אני מניחה שבגילי המופלג פחות או יותר. משקפיים?
גשר? היה היה עבר פלילי: לא. שפות: עברית, אנגלית, ערבית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: מבוא לכלכלה - מאקרו סרט מושכר שראית: לא זוכרת. סרט בקולנוע: לא זוכרת איך קראו לו... שיר ששמעת: As I Lay Me Down / Sophie B. Hawkins השיר שנתקע לך בראש: lose again / Alison Krauss הדיסק שקנית: מזמן כבר לא קניתי דיסק לעצמי... הדיסק ששמעת: של שאניה. באוטו כמובן. האיש שהתקשרת אליו: אסתי. מהאוניברסיטה. האיש שהתקשר אליך: אסתי. מהאוניברסיטה. (טוב נו מה אתם רוצים יש לה מבחן ביום ראשון...
) תוכנית טלוויזיה שראית: The "L" Word איש שחשבת עליו: יעל. האם את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. לא מאמינה באהבה בכלל. זה דבר חולף. את/ה רוצה עוד פירסינג: נוסף ל-80 שיש לי כבר
את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה ככה. לא כל כך. יותר כיף ה- TA-GA-DA את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן: בשוויץ, צרפת, הולנד, בלגיה, גרמניה, ארה"ב, קנדה, לונדון ואירלנד. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: שיהיה. אני לא יודעת עד כמה זה יחזיק... להרוג אנשים: לא. אבל אני בעד לאמץ קטע מהשיטה של איראן על אנסים (השיטה מדברת על לחתוך לאנשים את החלק בגוף שעשה את הפעולה האסורה...אף פעם לא הבנתי למה לא מיישמים את זה על אנסים) עישון אצל בני עשרה:
פשוט לא! נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
בוודאי. האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן. וזה אפילו קרה לא כל כך מזמן. אי פעם בכית על בן: לא. הם פשוט לא שווים את זה. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים היית מאוהבת: פעם אחת. נשבר לך הלב: כן. אבל פעמים ספורות בלבד. שברת לבבות: לצערי כן, וזה היה לא נעים. ועכשיו נזכרתי שהייתה פעם אחת שבכיתי על בן וזה היה בסיטואציה הזו. השם שלך הופיע בעיתון: אני לא זוכרת אם אוזכר שמי אבל תמונה כן. התחרטת על דברים שעשית: כן. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יעלי. ממתק: שוקולד. והרבה. סרט מצויר: בת הים הקטנה כמובן. אני מכורה לזה עד עכשיו. קורנפלקס:
בריא מדיי.... מסטיק: רק כשאני מעוצבנת. צבע: שחור כמובן. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: רביעי (יש לי סטטיסטיקה וכל שבוע אני בדיכאון מזה, בקיצור אם אתם בוחרים יום לדבר איתי יום רביעי זה בטח לא היום) ג'לי:
אבל ממש לא. תכשיט: השרשרת שלי. חורף\קיץ: קיץ. בחדר: המחשב שלי. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: חברה שלי. ראה אותך בוכה: ראתה - אסתי. שמעה - מירי. הלכת איתו לסרט: תומר/יונית אני לא זוכרת מי בא קודם... צעק עליך: אם כבר, אני זאת שצועקת. שלח לך אימייל: המרצה שלי. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, ואם אני אומרת אני תמיד מתכוונת לכך. הופעת בציבור בפיג'מה? עד כמה שזה ישמע פסיכי אז כן. ישנתי אצל חברה וב-6:00 בבוקר (אכזריות לשמה) הייתי צריכה להעביר את המכונית שלי לחנייה באוניברסיטה. בקיצור: שעה 6:00, אחרי לילה לבן, אני הרוגה והכי גרוע חברה שלי ממשיכה לישון כמו תינוק ואני צריכה לקום. לא היה לי כוח להתלבש וגם ככה הייתי צריכה לחזור לישון יצאתי עם הפיג'מה ושמתי עלי מעיל עור (!) ולבשתי את כפכפי הזברה (!) של חברה שלי (כי לא היה משהו אחר בסביבה....) והלכתי להחנות את האוטו. עד עכשיו צוחקים עליי ואומרים לי שפיתחתי אופנה חדשה כשיצאתי עם מעיל עור ופיג'מה: "ספורט אלגנט". בכית בסרט? כן. אבל זה מ-א-ו-ד נדיר. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. ובזמן האחרון יותר מדיי.... נכשלת במקצוע? בקרוב מאוד. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? למה מה אני אינשטיין? רצית להיות המין השני? כן. פחות צרות להתמודד איתם. דברים אהובים: שיר אהוב: זה משתנה אין לי שיר קבוע. אוכל אהוב: אורז (רק של אמא) תוכנית אהובה: הכי גאים שיש. ספורט אהוב: שחייה. תחביב: לאכול. זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר - אין חיה כזאת. זמרת - שאניה טווין (יש עוד אבל אין לי כוח לפרט...) להקה - הקורס. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. וסתם: מה השעה עכשיו? 21:40 (השעון שלי מדוייק בכלל?) תפוח או בננה? השאלה הזאת בכוונה? אני לא אוכלת את שניהם. כחול או אדום? שחור. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו. למרות שבמסנג'ר יש אייקונים שווים יותר. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא הספקתי כל כך לאכול כמו שצריך אז...רק אורז. תיכון או אוניברסיטה? תיכון - בגלל הפשטות. אוניברסיטה - בגלל יעל. אתה משועמם/ת? תלוי מתי. אני מבינה שכולכם הייתם פה איתי בשיעור במאקרו? רעש אחרון ששמעת? אחותי שהעירה אותי. ריח האחרון שהרחת? לא זכור לי... וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? השפעת שער הריבית על רמת הצריכה המתוכננת של משק הבית. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? I'm gonna getcha אבל יש לי גם את ka-ching במה המבחן הבא שלכם, ומתי? במחשבים. אבל למה לזרות מלח על הפצעים? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: יעל.

למעלה