שאלון---הייתי חייבת

לייינוש

New member
שאלון---הייתי חייבת

שאלון קצרצר -מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? -אם כן, איזה? -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? -מה חיפשת? אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? תענו :)

L D N

New member
../images/Emo15.gif אנייייייי

מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? פיט או פטריק [נו אנ'לא יכולה לבחור!!!!] (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? dance dance -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/מסן שירים וקישרוים שלהם -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? השלישי -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא -אם כן, איזה? לא -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? פיט & פטריק!!! ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? לא :| (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? כע -מה חיפשת?תמונות אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? אין לי כוח חחחח מחר יש מבחן בלשון

mili2828

New member
נאי נאי ואני!1

מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? אמ... או פיט או אנדי (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? אני לא בטוחה =/ דאנס דאנס? -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? כמו שוקלוד (אוהבת שוקולד--מאוד!!! |מאוהב" 1.פוסטרים בכול החדר אחד ענק (בתמונה) 2.תקיה רק שלהם בMP3 ברור!!!!!1 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם הרבה פעמים 4.כול התשובות-- אהה זה לא שאלון של שורות?!?! טוב... :0 -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? infinity on high -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא- שמעתי את שוגר לפני זה -אם כן, איזה? עכשיו של MCR, לפני זה שוגר -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? הייתי ונגמלתי מפיט ואם זה בן תתעלם... אני בת !!!11 גם אתה יכול לענות עניתי :) -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? לא.... נכנסתי לאתרים אחרים (טוב אני כן) למה? -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? דאאאאאאאאאא -מה חיפשת? הכל אני מקווה תמונות :) גם :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? אמ........ שניייה אין לי כי אני תמיד מוצאת ממכם =)

Fall In Girl IM

New member
ME

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? (רק 1 מהם) פטריק -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? Thnks Fr Th Mmrs -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? כולם חוץ מה ראשון
-ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? כן -אם כן, איזה? Get Busy Living Or Get Busy Dying -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? פיט ופטריק -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? לא צריכה (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? בבבבררררוווורררר -מה חיפשת? מה לא?
אני מקווה תמונות :)

64 panic girl

New member
אני!!

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו?פטריק (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? דונט יו טינק הו אי טינק איי אמ -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות 1.2. -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? פרום דה אנטר... -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? כן! -אם כן, איזה? דונט יו טינק הו איי טינק אימ -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות?לא קשות אוהבת את פיט ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים?כן11 (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY?כן -מה חיפשת?תמונות אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? אין לי משהו מיוחד...:\

shaharyy

New member
עונהנה

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו?
פיטר
(רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה?הממ.. אין כזה אבל אם כבר THNK FR TH MMRS -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? אמ... עושה חולצות שלהם ומורידה פווללל תמונות...שומדבר ממה שיש למטה... 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? ברוררר -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB?כןןן -אם כן, איזה? אה ליטל לס סיקסטין -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? פייייייייייייייייייטרררררררררררר ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? אממ... לא...רק ת'מילים כי אני לא מבינה הם אומרים =P..עכשיו אני מבינה (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? כןןן -מה חיפשת? תמונות בעיקר אבל גם ת'אתר שלהם...זה עוד היה בהתחלה אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? אממ.. יש לי רק בבאזנט של פיטר

כשמשעמם

New member
XD

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? פטריקקקקקקקקקקקקק
-איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? dance.. הוא קפיצי -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 2.תקיה רק שלהם בMP3 -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? לע -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לע -אם כן, איזה? לע -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? אפחד. ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? חחח כע (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? ממממ פעם -מה חיפשת? ת'פורום XD וגם תמונות :] אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? ששש.. תענו :)

גזניוס

New member
עונה

מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו?אמ זה קשה..פיט (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה?thnks fr th mmrs -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים של 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB?from under the cork tree -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB?לא -אם כן, איזה? -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות?אמ לא עד כדי כך. ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים?לא (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY?כן -מה חיפשת?לא זוכרת אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון?לא תודה:)

נ ו י ע

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? (רק 1 מהם) אמממ ,, עם פיט, כי הוא ממש נשמע מצחיק..כל פעם שעושים איתו ראיון, הוא פשוט מדברת שטויות xD -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? נמממ thriller ו one and only וגם dance הם קופצניםי כאלה :] -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות 5.אחר - פשוט שומעת אותם בכל רגע נתון :) -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? נממ לא קניתי ולא הורדתי דיסקים שלמים.. -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא שומעת שום שיר -אם כן, איזה? -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות כולם
-נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? (טוב אני כן) בטחחח!!! -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? -מה חיפשת? אני מקווה תמונות :) תמונות
ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון?לא...

o DaNiEl o

New member
עונה../images/Emo79.gif

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? פטריק\פיט -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? THANKS FOR THE MEMORIES -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 1.פוסטרים בכול החדר
2.תקיה רק שלהם בMP3
3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? From Under the Cork Tree -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא -אם כן, איזה? - -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? נממ כולם
ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? שירונט זה לשירים בעברית לא?
וכמה מהשירים תרגמתי (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? אכן -מה חיפשת? אתרים עליהם אני מקווה תמונות :) גם ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? לא

עונה........XP

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? שוקו:p -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה?: בחירה קשה אבל THIS AINT A SCENE עשה לי את זה..... -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? אמ....אין לי עדיין פוסטרים שלהם בחדר אבל יש לי תקייה ענקית במחשב :D אז חוץ מהפוסטרים כל התשובות נכונות חחח.. 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB?: האחרון ....את השאר לא קניתי כי עדיין לא הכרתי אותם..
-ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? איך ידעת -אם כן, איזה?: WERE IS YOUR BOY -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? סליחה לכל הבנות שאכפת להן מהשיוויון בין חבריי הלהקה אבל פיט..IמאוהבI -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? לא לשירונט למה יש שם דבר כזה?.. -כתבת בגוגל FALL OUT BOY?: מלא פעמים... -מה חיפשת? הכל את האתר הרשמי ותמונות.
אני מקווה תמונות :):כה ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? :אין לי ממש כוח אבל סבבה קבלו תמונה שעיצבתי [אני חדשה בקטע של העיצוב אז פרגנו חח]זה לא משו אבל שיהיה חח

AdiA12

New member
עונה.

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? פיט -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? טנקס פור דה ממוריס וסטארדיי -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 2.תיקיה רק שלהם בMP3 -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? infiniti on high אבל גם שירים מהקודם. -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא, אין לי זמן, אני חייבת לטוס לבצפר -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? פיט ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? לא, לא ידעתי שהם מתרגמים, זה עיזור לי בעבודה, תודה. (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? כן [= -מה חיפשת? תמונות אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? אני אשים אולי אח"כ אני חייבת לטוס.

fall out girll

New member
../images/Emo99.gifאנייי

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו?1 ? אוי פאקק אמממ ניראה לי שפטריק... :S (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה?אממ.... כולםםם -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? כל התשובותת 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB?אמ... לא אני מכירה אותם רק חודשש... -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? כועב לי הראש ואני חולה .... אז אני לא שומעת שירים ברגעע זהה : )) -אם כן, איזה? - -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות?פטריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? נווו בטחח -מה חיפשת?תמונות, מילים לשירים, מידעע הכללללללללללללללללללללללללללללללל

Fall Out Liel

New member
../images/Emo192.gif

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? פיט, לנסטי. (רק 1 מהם) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? אף אחד, אבל הם גרמו לי [כל השירים] להתנוענע על הכיסא
-איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 1.פוסטרים בכול החדר 2.תקיה רק שלהם בMP3 3.שולחת לכול הרשימה באייסי/אמסן שירים וקישרוים שלהם 4.כול התשובות 1 ו-2 -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? הורדתי שירים, את דיס איינט א סין. -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא, אני שומעת שירים באמטיוי -אם כן, איזה?-- -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? מעניין באמת
ואם זה בן תתעלם... גם אתה יכול לענות -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? איך אפשר לתרגם שירים בשירונט? (טוב אני כן) -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? לא, חיפשתי את fall out boy [יש הבדל, מי שמנחשת זוכה בקרדיט] -מה חיפשת? כל מיני אני מקווה תמונות :) ועכשיו אפשר לתת קישורים של FOB לתמונות,כתבות הכווול כאילו לא חייבים אם רוצים ורוצים נכון? בגיליון תקבלי

הדר 52

New member
עונה..

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? ג'ו... הוא ממש חמוד... :) -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? TFTM -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? 4. כול התשובות -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? החדששש...דרך אגב הוא מדהים! -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? לא.. -אם כן, איזה? אני שומעת עכשיו פאניק! אט דה דיסקו... -מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? תנחשו?! (( פיט...כמו כולן..)) -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? יאפפ -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? ברור..! -מה חיפשת? תמונות של פיט!

עונה..../images/Emo109.gif

-מFOB מי הייתם יושבים לקפה/תה/שוקו? נראה לי ג'ו :] -איזה שיר ששמעתם של FOB גרם לך לאהוב אותם עד שבא לקפוץ על המיטה? שוגר וי גוינג. -איך את מביעה את ההערצה שלך לFOB? פוסטרי בחדר. וMP לא כי אני אוהבת לקנות דיסקים :]] -הדיסק הראשון שקניתי/הורדתי ששיך לFOB? from ander the ... -ברגע הזה ממש אתם שומעים שיר של FOB? עכשיו אני שומעת 30STM -אם כן, איזה? Oblivion- מחברי הלהקה במי את מאוהבת קשות? ג'ו, יש פה בים בכלל? -נכנסת לשירונט כדי לתרגם את השירים? לעיתים.. -כתבת בגוגל FALL OUT BOY? תמונות:]] תמונה שלי ---->

למעלה