שאלון - הידד!

trillian

New member
בלה

שם: ציפי תאריך יום ההולדת: 8.4 או י"ז ניסן, למיטיבי לכת שעת יקיצה טבעית מועדפת: 10 וחצי עיסוק: חיילת מיקום: נתניה או בבסיס בילוי מועדף: קולנוע מתנה מועדפת ליום ההולדת: ספר או דיסק מגניב כלשהו. אבל כל דבר מגניב ומשונה כלשהו יקודם בברכה. הספר האחרון שקראת: Last Chance To See של דאגלס אדמס. ממש מקסים ומעורר מחשבה וקצת דכאון. הסרט האחרון שצפית בו: בקולנוע? סימפסונס. ספר עובדה רנדומלית אודותיך: יש לי פלטפוס רק ברגל אחת - שמאל. מרתק. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: פעם הייתי אקטיביסטית מאוד, אבל הצבא מחק לי את הזמן הפנוי. אז אני מניחה שצבא זה מספיק אקטיביזם חברתי. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא ממש. אפילו לא ביום המגבת הבינלאומי. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? יפן איפה היית רוצה לבקר בשנית? לא הייתי יותר מדי פעמים בחו"ל, חוץ מפולין. ושם לא הייתי רוצה לבקר בשנית. אז אני אבחר ביפן שוב. חג אהוב: פסח (מומולדת) חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: אה... לא יודעת. חגים של נוצרים הם לא משהו, ואני לא מכירה מספיק חגים של בודהיסטים וכאלה. גם מוסלמים לא מעניינים כ"כ. או משהו אצטקי. משחק מחשב ישן אהוב: מונקי איילנד 1-3 (מצטערת על ההעתקה הבוטה, תמר :) ) משחק מחשב חדש אהוב: עוד לא שיחקתי בסם ומקס החדש, אבל אני בטוחה שאהנה לכשיעלה בידי. מוזיקה מועדפת: רוק, ג'אז, קלאסי ואוונגרד מוזר לפעמים גם. גלידה מועדפת: גלידה טוני תוכנית ילדים מועדפת: פינקי והמוח, בילי ומנדי, סמוראי ג'אק, לוני טונס, אנימניאקס, ועוד ועוד ועוד. ת"א או ירושלים? ירושלים PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? אפשר גם וגם? מכונית מועדפת: מאזדה 323F, עם הפנסים שעולים ויורדים - כמו בדלוריאן! תוכניות טלויזיה אהובות: תיקים באפלה, בבילון 5, המשרד (אמריקאי - לא יצא לי לראות את הבריטי), ננס אדום, פאמילי גאיי, פיוצ'רמה, אמריקן דד, סימפסונס, סיינפלד... פיו, יש יותר מדי. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא שידוע לי. לרוב אני ישנה כמו בול עץ, או קצת נוחרת - למיטב ידיעתי. תנוחת שינה מועדפת: על הגב, כמו גופה. מנגן על כלי כלשהו? חליל צד שיר שלא תוותר עליו בחתונה: "נוף אחר" של יוני בלוך? לא יודעת, אני פשוט שומעת אותו עכשיו. הוא די נחמד.

תשובון - האח!

שם: עידן תאריך יום ההולדת: 25ץ12 שעת יקיצה טבעית מועדפת: מ-א-ו-ח-ר. בין 10 ל-11. אבוי. עיסוק: סטודנט מיקום: אוסטרליה בילוי מועדף: לא חשוב, רק שיהיה עם אשתי. מתנה מועדפת ליום ההולדת: עז. בינתיים אני מתאכזב כל פעם מחדש שלא מנחשים. הספר האחרון שקראת: theory and Reality, מבוא לפילוסופיה של המדע. הסרט האחרון שצפית בו: משהו עם ג'ון קיוזאק ובית-משפט. ספר עובדה רנדומלית אודותיך: פגשתי פעם זוכה פרס-נובל. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: הלכתי מכות עם גדר. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? כן! אפילו יש לזה סיבה מוצדקת! איפה היית רוצה לבקר לראשונה? בטאזמניה. אני נוסע לשם מחרתיים. איפה היית רוצה לבקר בשנית? ניו-זילנד. חג אהוב: חנוכה. בלי מתחרים. חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: האורגיות לכבוד האלים בדתות עתיקות מסויימות. משחק מחשב ישן אהוב: Sun Tzu's Ancient Art of War משחק מחשב חדש אהוב: Doom II. אני יודע- גם זה ענתיקה, אבל אני לא מתעדכן מהר. מוזיקה מועדפת: הכל, עם נטייה קלה לבלוז-פולק מודרני ומוזיקה אירית. גלידה מועדפת: יש בפיצריה לידי גלידה בטעם לקריץ. חולה על זה. תוכנית ילדים מועדפת: "ראש כרוב". זה היה מזמן... -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ברוך השם, אנ לא ילד היום, לא צריך לסבול את הזבל ההיפראקטיבי הזה. ת"א או ירושלים? ירושלים, בגדול. PC או מקינטוש? PC. אומרים שהמק ידידותי, אבל אותי אישית הוא כנראה לא אוהב. כלב או חתול? חתול, אבל אני לא דוגמאטי בעניין
מכונית מועדפת: רק שתיסע, יותר מזה לא איכפת לי כלום. תוכניות טלויזיה אהובות: כרגע? The Chaser's war on everything נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא, אבל אני מדבר כל-כך הרבה כשני ער שזה מפצה על זה. תנוחת שינה מועדפת: מחובק. מנגן על כלי כלשהו? גיטרה שיר שלא תוותר עליו בחתונה: אבל כבר התחתנתי. ולא ניגנו בכלל שירים עם מילים.

הנני ../images/Emo75.gif

שם: ניצן תאריך יום ההולדת: 29.6.88 שעת יקיצה טבעית מועדפת: יקיצה טבעית? מה זה? עיסוק: חיילת מיקום: כרגע, אריאל בילוי מועדף: שינה, סרטים ישנים בוידאו, אוכל ולישון. מתנה מועדפת ליום ההולדת: ליום הולדת האחרון שלי קנו לי את האנפלאגד של נירוונה ואני מרוצה ממנו עד מאוד הספר האחרון שקראת: לפני כמה ימים סיימתי את הה"פ האחרון הסרט האחרון שצפית בו: בקולנוע? חיים של אחרים ספר עובדה רנדומלית אודותיך: מיום ראשון הולכים להיות לי חניכים
הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: לא נראה לי שיש משהו. אני בחורה אגואיסטית האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? אפילו שתיים איפה היית רוצה לבקר לראשונה? קרואטיה. ועוד הרבה מקומות איפה היית רוצה לבקר בשנית? ונציה. ועוד הרבה מקומות חג אהוב: סוכות וחנוכה. איזה כיף שהחגים כבר כאן
חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: אין. אולי כל ה"חג אמצע החורף/קיץ" האלה של הפגאנים. רק לא חגי שמאלץ נוצרי משחק מחשב ישן אהוב: הורדס, קין, סיימון המכשף משחק מחשב חדש אהוב: אני לא מעודכנת בשיט, בערך מאז שיצא טומב ריידר 3 מוזיקה מועדפת: רוק, אייטיז וכל דבר שנשמע לי טוב גלידה מועדפת: מה שבא. הגלידה החדשה של פסק זמן זה משהו בן זונה תוכנית ילדים מועדפת: בולי איש השלג, המומינים -פשוט זוועה תוכניות הילדים של היום, גועל נפש. תאמינו לי, לילדים שלי אני לא ארשה לבהות כל היום בטלוויזיה, לא רוצה שהם יצאו דפוקים בשכל. פלא שהדור של היום נראה ככה- ת"א או ירושלים? ירושלים, בלי שום ספק. אבל אם כבר אז חיפה. PC או מקינטוש? אין לי מושג מה ההבדל כלב או חתול? גם וגם מכונית מועדפת: כזאת שלא מזהמת תוכניות טלויזיה אהובות: לא יוצא לי באמת לראות טלוויזיה נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא שידוע לי תנוחת שינה מועדפת: אני זזה כל הלילה אז אין לי באמת אחת, אבל בדר"כ אני נרדמת עם הזרוע מכסה את העיניים. מנגן על כלי כלשהו? לא שיר שלא תוותר עליו בחתונה: עטור מצחך (אלוהים, אני כזאת זקנה!)

לא קשור, אבל בא לי להידחף קצת..

שם: תומר תאריך יום ההולדת: 21.12.היום הקצר בשנה. שעת יקיצה טבעית מועדפת: 13:00 זה על הכיפאק עיסוק: חייל.. מיקום: ת"א בילוי מועדף: הופעות.. מתנה מועדפת ליום ההולדת: כמה שיותר דיסקים יותר טוב.. הספר האחרון שקראת: מיינסטרים..הארי פוטר 7.. הסרט האחרון שצפית בו: בקולנוע : הסימפסונס..בדי וי די : דג ושמו ונדה(ג'ון קליז!) ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני נדחף לשאלונים בפורומים שלא מכירים אי בהם הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: מתבייש להגיד שלא יצא לי.. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? רק בימים שאני הולך לחדר כושר..נחשב? איפה היית רוצה לבקר לראשונה? אממ אפשר כמה?דרום אמריקה,ג'מייקה ואוסטרליה. איפה היית רוצה לבקר בשנית? ניו יורק.. חג אהוב: יום העצמאות חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: קריסמס,אלא מה.. משחק מחשב ישן אהוב: סיימון,כמו שאמרו פה הרבה משחק מחשב חדש אהוב: אמממ...מנג'ר? מוזיקה מועדפת: מה לא..ישראלי ישן וגם קצת חדש, שב"ק ס', היפ הופ אלטרנטיבי ורוק על כל סוגיו מכל הזמנים גלידה מועדפת: צ'אנקי מאנקי של בן אנד ג'ריס עולה לראש.. תוכנית ילדים מועדפת: אמממ..לא מועדפת אבל הראשונה שעולה לראש : משלים שועליים.אולדסקול! -איפה הקלאס,איפה העדינות,איפה התחכום?אחח,הדור הולך ופוחת..- ת"א או ירושלים? תל אביב בכל יום PC או מקינטוש? PC, אבל רק בגלל ההרגל כלב או חתול?כלב מכונית מועדפת: לא יודע מה מועדף, אבל אני מרוצה עם הדייהטסו סיריון שלי. תוכניות טלויזיה אהובות: אוז, רצח מאדום לשחור.. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא יודע,אבל אם יש מישהי שרוצה לדעת..
סתם, אין לי מושג.נראה לי שמדבר. תנוחת שינה מועדפת: על הבטן? מנגן על כלי כלשהו? על הבטן? סתם, לא :) שיר שלא תוותר עליו בחתונה:אמממ..השיר שילווה אותי לחופה(אם תהיה אחת) הוא Here,There & Everywhere של הביטלס.מקרטני עושה את מה שהוא עושה הכי טוב מכולם.. שמחתי להכיר.. הדרקון

למעלה