בלה
שם: ציפי תאריך יום ההולדת: 8.4 או י"ז ניסן, למיטיבי לכת שעת יקיצה טבעית מועדפת: 10 וחצי עיסוק: חיילת מיקום: נתניה או בבסיס בילוי מועדף: קולנוע מתנה מועדפת ליום ההולדת: ספר או דיסק מגניב כלשהו. אבל כל דבר מגניב ומשונה כלשהו יקודם בברכה. הספר האחרון שקראת: Last Chance To See של דאגלס אדמס. ממש מקסים ומעורר מחשבה וקצת דכאון. הסרט האחרון שצפית בו: בקולנוע? סימפסונס. ספר עובדה רנדומלית אודותיך: יש לי פלטפוס רק ברגל אחת - שמאל. מרתק. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: פעם הייתי אקטיביסטית מאוד, אבל הצבא מחק לי את הזמן הפנוי. אז אני מניחה שצבא זה מספיק אקטיביזם חברתי. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא ממש. אפילו לא ביום המגבת הבינלאומי. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? יפן איפה היית רוצה לבקר בשנית? לא הייתי יותר מדי פעמים בחו"ל, חוץ מפולין. ושם לא הייתי רוצה לבקר בשנית. אז אני אבחר ביפן שוב. חג אהוב: פסח (מומולדת) חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: אה... לא יודעת. חגים של נוצרים הם לא משהו, ואני לא מכירה מספיק חגים של בודהיסטים וכאלה. גם מוסלמים לא מעניינים כ"כ. או משהו אצטקי. משחק מחשב ישן אהוב: מונקי איילנד 1-3 (מצטערת על ההעתקה הבוטה, תמר

) משחק מחשב חדש אהוב: עוד לא שיחקתי בסם ומקס החדש, אבל אני בטוחה שאהנה לכשיעלה בידי. מוזיקה מועדפת: רוק, ג'אז, קלאסי ואוונגרד מוזר לפעמים גם. גלידה מועדפת: גלידה טוני תוכנית ילדים מועדפת: פינקי והמוח, בילי ומנדי, סמוראי ג'אק, לוני טונס, אנימניאקס, ועוד ועוד ועוד. ת"א או ירושלים? ירושלים PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? אפשר גם וגם? מכונית מועדפת: מאזדה 323F, עם הפנסים שעולים ויורדים - כמו בדלוריאן! תוכניות טלויזיה אהובות: תיקים באפלה, בבילון 5, המשרד (אמריקאי - לא יצא לי לראות את הבריטי), ננס אדום, פאמילי גאיי, פיוצ'רמה, אמריקן דד, סימפסונס, סיינפלד... פיו, יש יותר מדי. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא שידוע לי. לרוב אני ישנה כמו בול עץ, או קצת נוחרת - למיטב ידיעתי. תנוחת שינה מועדפת: על הגב, כמו גופה. מנגן על כלי כלשהו? חליל צד שיר שלא תוותר עליו בחתונה: "נוף אחר" של יוני בלוך? לא יודעת, אני פשוט שומעת אותו עכשיו. הוא די נחמד.