שאלון - הידד!

dafnaleh

New member
שאלון - הידד!

לא יודעת מה אתכם, אני אוהבת שאלונים. שם: תאריך יום ההולדת: שעת יקיצה טבעית מועדפת: עיסוק: מיקום: בילוי מועדף: מתנה מועדפת ליום ההולדת: הספר האחרון שקראת: הסרט האחרון שצפית בו: ספר עובדה רנדומלית אודותיך: הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? איפה היית רוצה לבקר לראשונה? איפה היית רוצה לבקר בשנית? חג אהוב: חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: משחק מחשב ישן אהוב: משחק מחשב חדש אהוב: מוזיקה מועדפת: גלידה מועדפת: תוכנית ילדים מועדפת: -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? PC או מקינטוש? כלב או חתול? מכונית מועדפת: תוכניות טלויזיה אהובות: נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? תנוחת שינה מועדפת: מנגן על כלי כלשהו? שיר שלא תוותר עליו בחתונה: השאלון מנוסח בלשון זכר אך לא מצביע על העדפות כלשהן.

chatenoire

New member
אני מתה על שאלונים =)

תמיד עושים אותם בפורומים שאני לא ממש חברה בהם אז לא נעים להדחף לענות. עכשיו כן! שם: אביב תאריך יום ההולדת: ארבעה במאי שעת יקיצה טבעית מועדפת: אזור העשר עיסוק: עיצוב אתרים / איור קומיקס מיקום: תל אביב, בין הים לדיזנגוף סנטר =) בילוי מועדף: תלוי במצב רוח. כנראה שסרט קולנוע מלווה בארוחת סטייק טובה לוקח סטטיסטית. מתנה מועדפת ליום ההולדת: מארז הקרקס המעופף/באפי, כל ספר קונספט ארט או קומיקס שאין לי. הספר האחרון שקראת: הארי פוטר 7 זומג! הסרט האחרון שצפית בו: לא ראיתי סרט יותר מדי זמן. האחרון היה...יש מצב שהארי פוטר 5. coincidence?... ספר עובדה רנדומלית אודותיך: יש לי שני חתולים שלא נותנים לי לישון. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: ראיתי מערכון סטנד אפ על הפגנה. יאפ, אני אקטיביסטית כזו. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? רק ב-25 במאי. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? יפן. איפה היית רוצה לבקר בשנית? לונדון
חג אהוב: פורים חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: האלווין =) משחק מחשב ישן אהוב: סיימון שוליית המכשף משחק מחשב חדש אהוב: לא יוצא לי לשחק במחשב היום לצערי. אני אלך על קונסולת ה-Wii של נינטנדו באופן כללי. מוזיקה מועדפת: רוק, אני מניחה. לא טובה בחלוקה לז'אנרים. גלידה מועדפת: שוקולד לבן עם פקאן וקרמל כשאני מוכנה לשוגר ראש שיבוא אח"כ; משהו פירותי אם כבד בפה. תוכנית ילדים מועדפת: פוני קטן, כנראה רק בגלל שלא ראיתי אותו מאז שהייתי בגן. הנוסטלגיה נשארה בשלמותה. - ::קיטורים:: אין לי טלויזיה, וגם כשהייתה התמקדתי בעיקר בחברים/סאות פארק. עכשיו אני רק חוזרת להורים בשביל חווית הטופ מודל הבאה של אמריקה המשותפת שלנו. ::קיטורים:: - ת"א או ירושלים? ת"א. PC או מקינטוש? PC. כלב או חתול? חתווווול. מכונית מועדפת: אין לי כזו, אבל נגיד שהפז'ו 206 של אמא. תוכניות טלויזיה אהובות: פיירפליי (
), חברים, אבודים, גיבורים, סימפסונים ועוד דברים שמסתיימים ב-ים. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? פעם כן, היום אני מקווה שלא. תנוחת שינה מועדפת: על הצד, מכורבלת בשמיכה, עדיף פוך ומומלץ בחורף. מנגן על כלי כלשהו? הלוואי. חלילית מכיתה ב', אבל לא באופן שאפשר להאזין לו באמת. שיר שלא תוותר עליו בחתונה: Crush של דייב מת'יוז. בחיי, נראה לי שהרגע בחרתי את שיר הריקוד הראשון לחתונה שלי. וויי, זה היה כיף.

הא הא!

ידעתי שמישהו בעולם הזה בטח מכיר את סיימון. הצלחת לסיים אותו? אחותי טוענת שבגרסה שלנו היה באג שמנע ממנה לסיים את המשחק ואני טענתי שהיא סתם גרועה.

dafnaleh

New member
כיף

שם: דפנה תאריך יום ההולדת: 14 בספטמבר שעת יקיצה טבעית מועדפת: 12:00-14:00 עיסוק: סטודנטית לתקשורת חזותית מיקום: ירושלים בילוי מועדף: קולנוע, מסעדות, טיולים, בית. מתנה מועדפת ליום ההולדת: Wii, לוח וואקום, דיוידי של פאמילי גאי או משהו דומה. הספר האחרון שקראת: מעשי כשפים של טרי פראצ'ט הסרט האחרון שצפית בו: בקולנוע- רטטוי, לא בקולנוע- Chasing Amy (ששנאתי). ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני עושה עכשיו בייביסיטינג לכלבה של אחות של החבר שלי. ג'יפסי, הכלבה שלי, לא מסתדרת איתה. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: תרמתי לאגודת כלבים שהיתה בסכנת סגירה האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? כבר לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? אירלנד וניו זילנד (חרוז!) איפה היית רוצה לבקר בשנית? יש לי אובססיה לא בריאה לדיסניוורלד (עוד 25 ימים...!), וגם איטליה ושווייץ חג אהוב: פורים, שבועות, סוכות, חנוכה. אפילו פסח, מדי פעם. חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: כריסטמס והלווין משחק מחשב ישן אהוב: אלאדין, Golden axe, סם ומקס, volfied, Jill of the jungle, וPrehistorik המצויין. וגם Lemmings. משחק מחשב חדש אהוב: אין כזה. מוזיקה מועדפת: רוק, ג'אז, 60'-70', רוק "אלטרנטיבי". גלידה מועדפת: בצק חצי אפוי של עוגיות שוקולד צ'יפס של בן וג'רי תוכנית ילדים מועדפת: נעלולים, דובוני אכפת לי, רובוטריקים -ארררררר! התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ירושלים PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? כלב מכונית מועדפת: Crysler Cruiser. קיבלנו אותה כשכרנו רכב בארה"ב לפני שלוש שנים במקום יונדאי אקסנט, והיא יפה ומגניבה לגמרי. תוכניות טלויזיה אהובות: סיינפלד, האוס, הקרקס המעופף, פאמילי גאי, סאות' פארק, משפחת סימפסון, המשרד (הגרסה האמריקאית) ועוד. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? כן, גם לדבר וגם ללכת. כולל לצאת מהבית. תנוחת שינה מועדפת: בדר"כ על הבטן, לפעמים על הצד. מנגן על כלי כלשהו? קצת על פסנתר שיר שלא תוותר עליו בחתונה: אוו, יש כמה. ode to a superhero- של ווירד אל, sit on my face של מונטי פיית'ון, do you love me של הבלוז בראדרס.

Skyller

New member
הזוי לחלוטין...

דפנה, תזמיני אותי לחתונה שלך????? My turn! שם: מיקה (ידועה גם בתור מיקי או מיקמיק... או כל דבר דומה) תאריך יום הולדת: שמיני ביוני (מזל תאומים זה טוב) שעת יקיצה טבעית מועדפת: עשר וחצי. עיסוק: מאבחנת מדעי ההתנהגות (כן, אני יודעת שאף אחד בחיים לא שמע על זה!) מיקום: צפון תל אביב בילוי מועדף: קולנוע, בתי קפה. מתנה מועדפת ליום ההולדת: ספר מעניין. הספר האחרון שקראת: בשלמותו? הארי פוטר 7. עכשיו אני קוראת בו זמנית את "סופת קרח" של ריק מודי ואת Mirror mirror של גרגורי מגוויר. הסרט האחרון שראית: בקולנוע- היירספריי (מומלץ לכל!). לא בקולנוע- וואו, אני כבר לא זוכרת... ספר עובדה רנדומלית אודותיך: סיימתי לכתוב ספר שמעולם לא יצא לאור, עכשיו אני עובדת על איזה 3 בו זמנית (שגם מהם לא יצא כלום...) הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: דיברתי עם אנשים על איך נבזבז פחות דפים (או עצים) ביום-יום, והכרחתי אנשים סביבי לא לשתות מכוסות קלקר. או- וגם נכנסתי לפורום איכות הסביבה שבתפוז פעמיים. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק: פעם כן, עכשיו פחות. ביום המגבת הבין לאומי- כמובן שכן! איפה היית רוצה לבקר לראשונה? רוסיה, יפן, אירלנד, אוסטרליה. איפה היית רוצה לבקר בשנית? ניו יורק, לונדון, קניה. חג אהוב: פורים! חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: ליל כל הקדושים וחג המולד. משחק מחשק ישן אהוב: ריימן, מלך האריות. משחק מחשב חדש אהוב: DDR נחשב??? מוזיקה מועדפת: אולדי'ז כמו ביטלס ורולינג סטונס. וכמובן- אובססיה ענקית לדיסני ולמחזות זמר (Wicked rocks!), חוץ מצלילי המוזיקה ואנני- הם פשוט מעצבנים... לאחרונה אני מנסה להיפתח קצת למוזיקה קלאסית, זה לא עובד הכי טוב. גלידה מועדפת: ריבת חלב זה ה-דבר, ולא לשכוח את השוקולד הנצחי. צ'אנקי מאנקי של בן אנד ג'רי'ז זה גם חביב למדי. אבל פרוזן יוגורט הכי טוב! תוכנית ילדים מועדפת: צבי הנינג'ה, רובוטריקים. ת"א או ירושלים? אני רגילה לת"א ולא ביקרתי מספיק פעמים בבירתינו, אז סורי- תל אביב. PC או מקינטוש? לא שאני מבינה בזה משהו, אבל מקינטוש זה שם מצחיק אז יאללה... כלב או חתול: חתול! מכונית מועדפת: A flying Dolorian תוכניות טלוויזיה אהובות: (פתחתם תיבת פנדורה) האוס, סקראבס, weeds, רומא, פריי אנד לאורי, QI, ג'ונתן קריק, פרייז'ר, טווין פיקס, CSI. נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא, אף פעם לא יצא לי... תנוחת שינה מועדפת: הלוואי והייתה לי, ככה לא הייתי מתהפכת כל הלילה! מנגן על כלי כלשהו: גיטרה (חשמלית וקלאסית), אורגנית... שיר שלא תוותר עליו בחתונה: At last של אטה ג'יימס, Lets twist again, Cotton eye jo (זה אף פעם לא פאסה) ואם כבר בלוז בראזרס- Shake your tail feather, everybody needs somebody.

Skyller

New member
רגע, שחכתי משהו!

אני פשוט מרגישה שאני מקפחת את שון ספנסר... Psych זה כל כך ה-דבר! (I love Lassy)

dafnaleh

New member
למה לא, למה לא.

אזמין את כולכם לחתונתי, אחרי שאוודא שאינכם סוטי מין (במידות מוגזמות, that is). יא, כתבת ספר? איך זה שהוא לא פורסם? חוצפה! אני דווקא מאוד אהבתי את צלילי המוזיקה. התחלתי לראות weeds לאחרונה, בינתיים זה די מעניין. אני רק בעונה הראשונה.

lernery

New member
תשובות

שם: יוסי תאריך יום ההולדת: 24.7 שעת יקיצה טבעית מועדפת: 10:00 עיסוק: סטודנט מיקום: ירושלים בילוי מועדף: פאבים\בתי קפה מתנה מועדפת ליום ההולדת: שונא מתנות הספר האחרון שקראת: ביוגרפיה של ליאונרדו דה-וינצ'י הסרט האחרון שצפית בו: לא זוכר כבר ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני מרכיב עדשות כל הזמן ולפעמים גם ישן איתן הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: הייתי בי"ז בתמוז ביום עיון של "מעגלי צדק" בגן-הורדים האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא איפה היית רוצה לבקר לראשונה? באנגליה :( איפה היית רוצה לבקר בשנית? לא זכור לי מקום כזה כרגע חג אהוב: פורים. חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: חג המולד (בעיקר שיהיה שלג) משחק מחשב ישן אהוב: civilization 2 משחק מחשב חדש אהוב: civilization 3 מוזיקה מועדפת: מן הסתם מה שרוב יושבי הפורום שומעים גלידה מועדפת: סורבה תות תוכנית ילדים מועדפת: רובוטריקים \ כוח המחץ!!!!!! שולתות -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- מעפאנות לחלוטין, לא מתקרבות בכלל לרובוטריקים וכוח המחץ ת"א או ירושלים? ירושלים PC או מקינטוש? לא עבדתי יותר מדי עם מקינטוש בחיי כלב או חתול? חתול!!! (ולעניות דעתי מי שמעדיף כלבים לא ראוי להיקרא אנגלופיל) מכונית מועדפת: שתהיה לי אחת, לא משנה מאיזה סוג תוכניות טלויזיה אהובות: judge john deed,, עוד מלא תוכניות שאהבתי בBBC Prime ואין לי כוח להיזכר בשמות שלהן, little brittain, ולסיום משהו אמריקאי אבל עם שחקן בריטי - האוס נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא תנוחת שינה מועדפת: על הגב מנגן על כלי כלשהו? גיטרה שיר שלא תוותר עליו בחתונה: לא רואה חתונה על הפרק כרגע

matt white

New member
עונה

שם: רועי תאריך יום ההולדת: 11.8 שעת יקיצה טבעית מועדפת: כמה שיותר מאוחר, יותר טוב עיסוק:תלמיד מיקום:רעננה בילוי מועדף:קריאת ספרים מתנה מועדפת ליום ההולדת:יש יותר מדי אפשרויות הספר האחרון שקראת:Heartbreak & Triumph - של אהרון פייגנבורג הסרט האחרון שצפית בו:מיליונר מי שגומר ראשון - היום, אם הכוונה לקולנוע אז הסימפסונים ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני חגורה ירוקה-כחולה בג'ודו הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: דיברתי עם חברים :p האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? מסתובב? ב25.5 אני גם משוויץ בה! איפה היית רוצה לבקר לראשונה? הכותל איפה היית רוצה לבקר בשנית? ארה"ב חג אהוב: פסח חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: אולי ספרינג ברייק :p משחק מחשב ישן אהוב: WWF רסלמניה משחק מחשב חדש אהוב: Extreme Warfare Revenge מוזיקה מועדפת:לפעמים קלאסית ולפעמים פאנק רוק. גלידה מועדפת:שוקולד תוכנית ילדים מועדפת: "זים הפולש" אה... התוכניות של היום לא משהו ת"א או ירושלים? ירושלים PC או מקינטוש? PC כלב או חתול? כלב מכונית מועדפת: אאודי תוכניות טלויזיה אהובות: חברים, סיינפלד, סימפסון אבל במיוחד מלקולם באמצע נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? אם מקימים אותי, אז אני יכול לנדוד לבד לעיתים תנוחת שינה מועדפת: תנוחת עובר, אין לי מושג למה מנגן על כלי כלשהו? על הפה, אני שר שיר שלא תוותר עליו בחתונה: שבכוח אני אגיד Fuck Christmas? לא יודע...

בטטהמן

New member
שאלון! לא מסוגל להתנגד...עונהההההההההההה

שם: סיר בטטה בטטוביץ' ה-IV
תאריך יום ההולדת: 31/13
שעת יקיצה טבעית מועדפת: oh my, אם לא היו ממציאים את השעון המעורר הייתי ישן לעד
עיסוק: מבדר את שערי ברוח
בילוי מועדף: רכיבה על גמלי שלמה
מתנה מועדפת ליום ההולדת: a horse of course of course
הספר האחרון שקראת: אנשי המשמר / טרי פראצ'ט
הסרט האחרון שצפית בו: סימפסונס
ספר עובדה רנדומלית אודותיך: יש לי <צונזר>
הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: הפגנתי נגד וועדת שוחט (ואפילו קיבלתי חולצה)
האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? רק כשאני הולך לים
איפה היית רוצה לבקר לראשונה? אלפא קנטאורי
איפה היית רוצה לבקר בשנית? ניו-יורק
חג אהוב: סוכות (אייקון
)
חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: צום הרמדאן
משחק מחשב ישן אהוב: סופר מריו
משחק מחשב חדש אהוב: הממממממ, סופר מריו 3D?
מוזיקה מועדפת: רק לא מזרחית, רק לא מזרחית!
גלידה מועדפת: פצפוצי שוקולד
תוכנית ילדים מועדפת: רובוטריקים, דרדסים, זרבובים וכל מה שמסתיים ב-ים
-מקום לקיטורים על התוכניות של היום- בוז! בוז לתוכניות של היום!
ת"א או ירושלים? קואלה לומפור
PC או מקינטוש? סוס ועגלה
כלב או חתול? כלבתול
מכונית מועדפת: קורקינט
תוכניות טלויזיה אהובות: פסוקו של יום (עמנואל הלפרין, תעשה לי ילד)
נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? המממ, אף פעם לא הייתי ער בזמן שישנתי בשביל לבדוק את זה. כנראה שתאלצי לישון איתי כדי לגלות...
תנוחת שינה מועדפת: על הראש
מנגן על כלי כלשהו? בטח! אני מנגן על העצבים
שיר שלא תוותר עליו בחתונה: ספיידר-פיג הודגש באמצעות מדגישומטיק

gaspode

New member
הוי

שם: תמר. מישהו בכלל קורא את התשובונים עד הסוף? תאריך יום ההולדת: 14/10. דפנה! איזה צירוף מקרים! שעת יקיצה טבעית מועדפת: 9:00 - 10:00 עיסוק: סטודנטית. גם כן עיסוק. מיקום: ישראל, קריות, ליד המחשב. בילוי מועדף: החתונה של אחי. מתנה מועדפת ליום ההולדת: מסיבה או משהו מתכלה אחר שניתן מתוך רגש אמיתי. הספר האחרון שקראת: קוראת - את פאוסט-אריק הסרט האחרון שצפית בו: הגביע הקדוש, של נו...מה שמם... ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני נוהגת לפקוק את בהונות ידיי ורגליי לפחות פעם ביום. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: מה זה בדיוק אקטיביזם חברתי? אני שואלת ברצינות, ורוצה תשובה מלאה. האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? כן, אבל בד"כ אחת כזאת דחוסה שמחלקים במטוס. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? באיטליה ו/או אירלנד. איפה היית רוצה לבקר בשנית? קודם כל במדבר יהודה ואח"כ בדיסנילנד, במדורדם, בסין, בקנדה למען האמת - בכל המקומות שכבר הייתי בהם, אבל הפעם בלי ההורים. חג אהוב: כולם ובמיוחד סוכות. חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: חגיגות השנה החדשה בסין. משחק מחשב ישן אהוב: אי הקופים 1-3. משחק מחשב חדש אהוב: אני לא בחורה מודרנית, רק נוסטלגיה בשבילי. מוזיקה מועדפת: רוק, מטאל, קלאסי, קאנטרי. גלידה מועדפת: גלידת תות של הרבה אחוזי שומן, אנה זה הלכת ממדפי הסופרמרקטס הקרובים לביתי? תוכנית ילדים מועדפת: סיפורי עמים. אין מספיק שידורים חוזרים של שאלתיאל קוואק. לאן נעלמה רכבת ההפתעות? איפה המומינים? ת"א או ירושלים? ירושלים. PC או מקינטוש? אנשי מקינטוש נראים חביבים יותר. לפחות כשהם לא בהתקף אמוקינטוש. כלב או חתול? חתול לשעות אחר הצהריים המנומנמות ולמשחקי עכברים, כלב לטיולים וריצות ליליות ובקרים טלולים. מכונית מועדפת: צהובה (מיני מיינור, חדשה או ישנה, אני לא בררנית). תוכניות טלויזיה אהובות: המומינים, שאלתיאל קוואק, CSI, החבובות, אקס-מן, סיפורי עמים, מונטי פייתון צריך לכתוב? נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? לא שידוע לי. תנוחת שינה מועדפת: שרועה על הבטן עם רגל אחת מקופלת לצד, או מכורבלת על הצד. מנגן על כלי כלשהו? חליל צד, קצת אורגן, קצת מפוחית פה. שיר שלא תוותר עליו בחתונה: Past the point of no return מתוך פנטום האופרה. אולי.

dafnaleh

New member
מטאל?

דורון סוף סוף גוט טו יו? גם אני רוצה להוסיף ל"בילוי המועדף" שלי את החתונה של אח של תמר! ואגב, כן, אני קוראת את התשובות של כולם. לול, אמוקינטוש.

gaspode

New member
אחרי שקראתי את התשובון שלך

אני גם רוצה להוסיף דובוני אכפת לי, משפחת סימפסון ונעלולים. דורון גוט טו מי א לונג טיים אגו. איט ווסנט סו הארד, ביקוס איי אלווייס לייקד רוק מוזיק. יו סי?

Drorchiklil

New member
05:43. אוי.

שם: דרור תאריך יום ההולדת: 8.11 שעת יקיצה טבעית מועדפת: לעולם לא (ואני לא אימו, אני סתם פדלאה). עיסוק: תלמידה מיקום: המקום הזה שליד תל אביב, נו. בילוי מועדף: תל אביב זה תמיד טוב. וגם הפארק בסדר. מתנה מועדפת ליום ההולדת: כסף.
הספר האחרון שקראת: הביוגרפיה של לנין. הסרט האחרון שצפית בו: ספיידרמן. ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני ממש היסטרית כרגע כי אין לי מושג מה המערכת שלי למחר. סליחה, היום. בעוד שעה וחצי. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה:
האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? חזרתי היום מרוסיה, כך שממש אין תלונות.0: איפה היית רוצה לבקר בשנית? אה, לא יודעת. לונדון? ניו יורק? חג אהוב: פורים. גם חנוכה נחמד. חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: סיינט פטריקס דיי! או סתם האלוווין או קריסמס. משחק מחשב ישן אהוב: סופר מריו ופיפוש. משחק מחשב חדש אהוב: חה. מוזיקה מועדפת: רוק וקלאסית. גלידה מועדפת: תות, אבל אני חוזרת לשורשי הוניליים לאחרונה. תוכנית ילדים מועדפת: שאלתיאל קוואק. -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- יפנים עם דיבוב מחורבן. ת"א או ירושלים? ת"א. PC או מקינטוש? PC. כלב או חתול?
, אבל אף חתול לא ישתווה לליידיל'ה. מכונית מועדפת: תוכניות טלויזיה אהובות: The Mark Steel lectures נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? מסתבר שאני מדברת מתוך שינה מדי פעם. תנוחת שינה מועדפת: על הצד עם הפנים לקיר. מנגן על כלי כלשהו? חליל צד ובאס (גיטרה, לא קונטרה.) שיר שלא תוותר עליו בחתונה: Run for your life.

gaspode

New member
כולנו נאלצים לחזור לוניל

זה כי אין גלידת תות ראויה לשמה (ז"א מכילה מספיק אחוזי שומן) במחיר סביר ברשתות השיווק. אישית, אני מעדיפה לחזור לשורשיי הויניליים. הא הא.

webrain

New member
../images/Emo26.gif

כמה אריות יש כאן שם: ירון תאריך יום ההולדת: 31.7.76 גם אריה שעת יקיצה טבעית מועדפת: 11 בבוקר עיסוק: מהנדס אלקטרוניקה מחשבים מיקום: בילוי מועדף: הופעות חיות מתנה מועדפת ליום ההולדת: כל דבר מהלב הספר האחרון שקראת: ריפוי בנבכי הזמן הסרט האחרון שצפית בו: לא זוכר ספר עובדה רנדומלית אודותיך: הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: לפני יותר מידי זמן לדעתי האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? בחדר כושר איפה היית רוצה לבקר לראשונה? יותר מידי מקומות בגדול כל מקום באירופה דרום אמריקה או אוסטרליה איפה היית רוצה לבקר בשנית? לונדון חג אהוב: אין משהו מיוחד נגיד סוכות חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: רמאדן (סתאאאאאאאם) משחק מחשב ישן אהוב: אלכס קידד (סאגה מי זוכר) משחק מחשב חדש אהוב: לא ממש משחק מוזיקה מועדפת: רוק פופ גלידה מועדפת: כל דבר עם שוקולד תוכנית ילדים מועדפת: חולה על תוכניות ילדים יש המון -מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? ירושלים PC או מקינטוש? PC כנראה כלב או חתול? יש חתול אז נישאר נאמנים לו מכונית מועדפת: מרצדס תוכניות טלויזיה אהובות: שום דבר עדכני האמת בעיקר סדרות ברטיות ואמרקאיות ישנות נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? עוד לא תנוחת שינה מועדפת: לא לבד:) מנגן על כלי כלשהו? גיטרה חלילית שיר שלא תוותר עליו בחתונה: Omer Naber - Stop

סריגמפי

New member
../images/Emo84.gif

שם: פאינה תאריך יום ההולדת: 13 ספטמבר שעת יקיצה טבעית מועדפת: בסביבות 9 וחצי עיסוק: תלמידה מיקום: נצרת עילית בילוי מועדף: בית וגני שעשועים רנדומליים, רצוי כאלה שיש בהם נדנדות
מתנה מועדפת ליום ההולדת: לא יודעת. הספר האחרון שקראת: קוראת - 1984. האחרון שסיימתי היה כרך של כל ספרי המדריך לטרמפיסט. הסרט האחרון שצפית בו: לא זוכרת
ספר עובדה רנדומלית אודותיך: אני לומדת רק 4 ימים בשבוע השנה! 19 שעות שבועיות. זה כ"כ נחמד. הדבר הכי קרוב לאקטיביזם חברתי שעשית לאחרונה: תרמתי 10 ש"ח למתנה ליומולדת של המחנכת, ואפילו הלכתי לעזור לבחור מתנה! האם אתה נוהג להסתובב עם מגבת בתיק? לא. איפה היית רוצה לבקר לראשונה? לונדון. איפה היית רוצה לבקר בשנית? חג אהוב: כרגע ראש השנה. תמיד יש הרגשה של "יאי! שנה חדשה!". חג לא יהודי שהיית רוצה לאמץ: כל חג שמערב קבלת מתנות
משחק מחשב ישן אהוב: סימס? נו, זה ישן בשבילי. לא שחקתי בזה לפחות 3 שנים. משחק מחשב חדש אהוב: מוזיקה מועדפת: רוק, אני מניחה, אבל אין לי שום דבר נגד סגנונות אחרים. גלידה מועדפת: שוקולד
תוכנית ילדים מועדפת: אני זוכרת שאהבתי את ספיידרמן וצבי הנינג'ה. וארתור. והמומינים. ושאלתיאל קוואק. וקלימרו. אוח, הייתי ממש בטטה קטנה
-מקום לקיטורים על התוכניות של היום- ת"א או ירושלים? PC או מקינטוש? כלב או חתול? שניהם. מכונית מועדפת: תוכניות טלויזיה אהובות: באופן מאוד יוצא דופן בפורום הזה, האוס. ואממ, כאלה שממש משודרות בטלויזיה? נראה לי שזהו
נוהג ללכת/לדבר מתוך שינה? למיטב ידיעתי, לא
. תנוחת שינה מועדפת: על הצד. רצוי ימין. מנגן על כלי כלשהו? לא. אני עצלנית. שיר שלא תוותר עליו בחתונה: לא יודעת.

למעלה