שאלון הטארוט!

taroboy

New member
שאלון הטארוט!../images/Emo140.gif

זוכרים את הפינה זו ? מזמן מזמן...^^" *השאלון מנוסח בלשון נקבה ומיועד לשני המינים כאחד. 1) כאתן פורסות בטארוט אתם שמות מוזיקה מרגיעה,קריסטלים,קטורת ? 2) האם אתן מכסות את הקלפים בבד כלשהו כשהקלפים בתוך הקופסה? 3)איפה המקום הפופלרי ביותר שאתן פותחות בקלפים? 4) מהם הגבולות שלכן בפתיחה? 5)האם אתן נוהגות לפתוח בקלפים לעצמכן? 6) צרפו תמונה של קלפכין או של פתיחה שעשיתן.* יום נפלא מלא אור ואהבה, תום

והתשובות הן....

1) כאתן פורסות בטארוט אתם שמות מוזיקה מרגיעה,קריסטלים,קטורת ? בד"כ נרות ומוזיקה. קטורת לא תמיד. 2) האם אתן מכסות את הקלפים בבד כלשהו כשהקלפים בתוך הקופסה? לא. 3)איפה המקום הפופלרי ביותר שאתן פותחות בקלפים? בכל מקום 4) מהם הגבולות שלכן בפתיחה? בריאות בריאות בריאות 5)האם אתן נוהגות לפתוח בקלפים לעצמכן? כמעט ולא. אצלי הסנדלר לא סתם הולך יחף אלא עם יבלות קשות וכואבות :) 6) צרפו תמונה של קלפכין או של פתיחה שעשיתן.* אני לא שומרת פריסות שעשיתי.

רשף כשף

New member
../images/Emo132.gif

1) כשאתן פורסות בטארוט אתם שמות מוזיקה מרגיעה,קריסטלים,קטורת ? לא 2) האם אתן מכסות את הקלפים בבד כלשהו כשהקלפים בתוך הקופסה? לא 3)איפה המקום הפופלרי ביותר שאתן פותחות בקלפים? בבית שלי 4) מהם הגבולות שלכן בפתיחה? אני לא מגדת עתידות, לא מלאך המוות ולא רופאה 5)האם אתן נוהגות לפתוח בקלפים לעצמכן? כן 6) צרפו תמונה של קלפים או של פתיחה שעשיתן.* לא הבנתי את השאלה? לא עשיתי קלפים אבל המצאתי פריסות. כרגע התמונות אינן זמינות כקובץ של תמונה, אבל אשמח לשלוח לך את המאמרים בקבצי וורד.

and the winner is

1) כאתן פורסות בטארוט אתם שמות מוזיקה מרגיעה,קריסטלים,קטורת ? אני שם חתיכת בד על השולחן. 2) האם אתן מכסות את הקלפים בבד כלשהו כשהקלפים בתוך הקופסה? לא 3)איפה המקום הפופלרי ביותר שאתן פותחות בקלפים? בכל מקום בו יש אנשים שרוצים קריאה בקלפים. 4) מהם הגבולות שלכן בפתיחה? אם הבנתי את השאלה נכון אז התשובה היא שאני נמנע מלשאול בענייני בריאות ודברים שרצוי לשאול את הרופא. 5)האם אתן נוהגות לפתוח בקלפים לעצמכן? לעיתים רחוקות. יום טוב :) מעוז

kikona126

New member
עונה רק על שאלה אחת...

האם אתן מכסות את הקלפים בבד כלשהו כשהקלפים בתוך הקופסה? בד
קופסה
האם אני פורסת לעצמי - כן חלק מהלימוד

למעלה