שאלון הטארוט העדכני :)

taroboy

New member
שאלון הטארוט העדכני :)

1): כמה פריסות פרסתם/ן בשבוע האחרון? 2): האם אתם נוהגים לפתוח לפני משפחה בקלפים? 3): האם פעם הייתה לכם פשלה בקריאה? 4): באיזה מצב אתם לא תפתחו בקלפים? 5):איך אתם מטהרים את הלקפים? 6):האם אתם מטהרים את הלקפים אחרי כל פריסה? 7): האם אתם חוזים את העתיד בקלפים,או נותנים הכוונה ויעוץ? 8:שאתם פותחים בקלפים,יש טקסים מיוחדים שאתם עושים לפני/אחרי? 9:שאתם פותחים בקלפים זה רק אתם הקלפים וההשואל או שיש גם חפצים אחרין כגון : פסלונים,נרות וכו? שבוע טוב^^

דרומית50

New member
תשובות

השבוע פרסתי כמלמדת יחד עם התלמידה שלי וכן לבתי הבוגרת ולעצמי.כמו כן התבקשתי לענות דרך האינטרנט ופרסתי ועניתי.*אני פורסת לבני המשפחה בקלפים.לילדי הבוגרים זה ממש מעניין וגם מוסיף לקשר.*לא היתה פשלה בקריאה .אבל יש קריאות בהחלט זורמות יותר .תלוי באנרגיות שנוצרות ובמצב השואל *לא אפתח בקלפים אם השאלות חוזרות או אם בזמן קצר נשאלת אותה שאלה .צריך להיות רווח של לפחות כמה חודשים בין קריאה לקריאה באותה שאלה.*את הקלפים אני מעבירה מעל להבת נר קדימה ואחורה שלוש פעמים .לפעמים מחלקת לחפיסות רבות ואחכ טורפת את הקלפים שוב.אני לא מטהרת את הקלפים אחרי כל פריסה אלא לפי תחושה או במקרה יוצא דופן שואל בעל אנרגיות סוערות...נותנת הכוונה וייעוץ.עונה תשובות של כן ולא ואם הקלפים לא עונים נעזרת במטוטלת*הטכס הוא מקלחת בדרך כלל,קטורת בכיוון השעון שלוש פעמים.מדיטציה עם הקלפים,.החפצים הנוספים הם פמוטים,קטורת,קריסטלים.שבוע מצויין...

taroboy

New member
תשובות שלי,ותענו בניאדם

1): כמה פריסות פרסתם/ן בשבוע האחרון? בערך עשר פריסות 2): האם אתם נוהגים לפתוח לפני משפחה בקלפים? אם הם רוצים כן 3): האם פעם הייתה לכם פשלה בקריאה? לא 4): באיזה מצב אתם לא תפתחו בקלפים? שאני לא ארגיש טוב 5):איך אתם מטהרים את הלקפים?קטורות,מדיצטיה 6):האם אתם מטהרים את הלקפים אחרי כל פריסה? לא 7): האם אתם חוזים את העתיד בקלפים,או נותנים הכוונה ויעוץ?הכוונה ויעוץ. 8:שאתם פותחים בקלפים,יש טקסים מיוחדים שאתם עושים לפני/אחרי? בד"א נח לפני 9:שאתם פותחים בקלפים זה רק אתם הקלפים וההשואל או שיש גם חפצים אחרין כגון : פסלונים,נרות וכו? אהמ,אני שם נרות וקטורות. ^^

רשף כשף

New member
נו טוב

1): כמה פריסות פרסתם/ן בשבוע האחרון? כ 10. 2): האם אתם נוהגים לפתוח לפני משפחה בקלפים? כן. 3): האם פעם הייתה לכם פשלה בקריאה? כן. 4): באיזה מצב אתם לא תפתחו בקלפים? כאשר לא בא לי לפתוח. 5):איך אתם מטהרים את הקלפים? בערבוב לפני קריאה. 6):האם אתם מטהרים את הלקפים אחרי כל פריסה? כן, הערבוב מטהר. 7): האם אתם חוזים את העתיד בקלפים,או נותנים הכוונה ויעוץ? מייעצת. 8): כשאתם פותחים בקלפים,יש טקסים מיוחדים שאתם עושים לפני/אחרי? לא (אלא אם כן לומר : "תחצה את החבילה" נחשב טקס). 9): כשאתם פותחים בקלפים זה רק אתם הקלפים וההשואל או שיש גם חפצים אחרין כגון : פסלונים,נרות וכו? אני השואל והקלפים.

תשובות

1): כמה פריסות פרסתם/ן בשבוע האחרון? 2. בדרך כלל פורסת אחרי חלימת חלומות שמותירים בי תחושה מוזרה (בד"כ חלומות נבואיים) 2): האם אתם נוהגים לפתוח לפני משפחה בקלפים? לא 3): האם פעם הייתה לכם פשלה בקריאה? כן 4): באיזה מצב אתם לא תפתחו בקלפים? שלא בא לי 5):איך אתם מטהרים את הלקפים? מערבבת 6):האם אתם מטהרים את הלקפים אחרי כל פריסה? ר 7): האם אתם חוזים את העתיד בקלפים,או נותנים הכוונה ויעוץ? עוד לא החלטתי (כבר עברו 10 שנים). לפעמים אני חולמת את העתיד, אבל זה לא משהו שאני מזמינה מראש או על נושא שאני בוחרת... ואז אני נעזרת בקלפים כדי להבין טוב יותר מה חלמתי... 8:שאתם פותחים בקלפים,יש טקסים מיוחדים שאתם עושים לפני/אחרי? לא 9:שאתם פותחים בקלפים זה רק אתם הקלפים וההשואל או שיש גם חפצים אחרין כגון : פסלונים,נרות וכו? רק אני והשואל אן רק אני עם עצמי

צ ל י ל 8

New member
אם כבר אז כבר... ../images/Emo6.gif

1): כמה פריסות פרסתם/ן בשבוע האחרון? תלוי איך מסתכלים על זה.. אם הכוונה בפריסות-אז 2-3.. אם בפרשנויות לפריסות-אז אני לא מסוגלת אפילו לספור..
2): האם אתם נוהגים לפתוח לפני משפחה בקלפים? כן, אם מבקשים ממני. לא לבעלי, כי שם תמיד הכל יוצא לא נכון
3): האם פעם הייתה לכם פשלה בקריאה? כן. 4): באיזה מצב אתם לא תפתחו בקלפים? כשאני עייפה או לא מתחשק לי 5):איך אתם מטהרים את הקלפים? לא מאמינה שיש צורך, לכן כמו הרוב-ערבוב פשוט בין שאלה לשאלה 6):האם אתם מטהרים את הלקפים אחרי כל פריסה? כן. 7): האם אתם חוזים את העתיד בקלפים,או נותנים הכוונה ויעוץ? גם וגם. אני חושבת שגם בהכוונה יש חיזוי. אי אפשר האחד בלי השני. 8): כשאתם פותחים בקלפים,יש טקסים מיוחדים שאתם עושים לפני/אחרי? ממש לא. 9): כשאתם פותחים בקלפים זה רק אתם הקלפים וההשואל או שיש גם חפצים אחרים כגון : פסלונים,נרות וכו? שום דבר. אין לי בעיה של מקום או של חפצים מגבילים.

אמרתי שאני אוהבת שאלונים ?

1): כמה פריסות פרסתם/ן בשבוע האחרון? וואו המון ! מאה נראה לי... 2): האם אתם נוהגים לפתוח לפני משפחה בקלפים? כמעט ולא. משתדלת שלא. 3): האם פעם הייתה לכם פשלה בקריאה? פעם אחת כן. אני זוכרת אותה היטב, ממש לא הבחנתי במשהו שהיה לי מול העיניים. 4): באיזה מצב אתם לא תפתחו בקלפים? כשאין לי חשק/כח/מצברוח או שאני לא מרגישה טוב או שהשואל מביע זלזול כזה או אחר. 5):איך אתם מטהרים את הלקפים? לא מטהרת. 6):האם אתם מטהרים את הלקפים אחרי כל פריסה? כנ"ל 7): האם אתם חוזים את העתיד בקלפים,או נותנים הכוונה ויעוץ? הכוונה וייעוץ. 8:שאתם פותחים בקלפים,יש טקסים מיוחדים שאתם עושים לפני/אחרי? לא. 9:שאתם פותחים בקלפים זה רק אתם הקלפים וההשואל או שיש גם חפצים אחרין כגון : פסלונים,נרות וכו? בד"כ נר ואם זה במסיבה אז נרות, אבן האמטיסט ופית הזכוכית שתמיד איתי. יש עוד שאלונים ? זה כיף :)

taroboy

New member
איזה כיף לשמוע שאת אוהבת אותם [:

בהחלט אני אעשה עוד שאלונים [: אל דאגה. ד"א ראיתי באירוחים בתפוז בתמונות באתר שלך את החצפים שאת מוסיפה לקריאה זה ממש מיוחד ,ומיסטי ומוסיך אווירה ממש טובה^^

צ ל י ל 8

New member
רק הערה קטנה

לרברבנים שטוענים שהם לא טועים.. לפחות תהי אמיתיים עם עצמכם! ומאוד כדאי גם לשמור על אחידות ועיקביות בתשובות בפורום. והמבין יבין.

הם הולכים איתי כבר שנים....

האבן היא מתנה מבעלי שהביא לי מרומניה. הפיה היא גם כן מתנה משואלת שהיא למעשה יותר מכרה ולא הסכימה שלא לשלם אז הביאה לי את הפיה העוצמתית הזו כמתנה . ו... תודה :)

dmmr

New member
גם אני ....

פריסות בשבוע האחרון: הרבה , פרשניות לפריסות ? מאות..... לבני משפחה: נדיר ביותר... פאשלה בקריאה: יותר פיספוס מממש פאשלה ,אבל בוודאי! לא אפתח בקלפים: בהריון הראשון שלי לא פתחתי ,אך עכשיו זה עניין של תחושה. איך מטהרים: מסדרת את הקלפים לפי הסדר המקורי שהוא מופיע בחבילה המקורית, במקרים נדירים ביותר. לרוב פשוט מערבבת. אחרי כל פריסה: ממש לא.... חוזים או מייעצים: מייעצים ,אני בכלל מטפלת דרך ובעזרת הקלפים. טקסים: מזמן כבר לא..... בדרך כלל זה אני ,השואל ומקסימום נר....בעיקר בשביל האוירה....

למעלה