שאלון הטארוט [המעודכן]

taroboy

New member
שאלון הטארוט [המעודכן]

1:פעם לפני שהתחלתם על כל הנושא של הטארוט,היה לכם זלזול קל? 2: מאיזה גיל לדעכתם מותר להתחיל ללמוד טארוט? 3:איזה פריסה חביבה עליכם? 4:מתי קניתם את החפיסה הראשונה שלכם,ואיזה היא הייתה? 5:האם היה לכם מצב שפרסתם פריסה ושפוט לא התחברתם אליה? 6: הקלף שהכי קשה לכם לפרש? 7: הקלף שהכי קל לכם לפרש אותו 8: מה אתם מעדפים הארקנה הבכירה או הארקנה הזוטרה? 9:החפיסה שאין לכם ואתם חושקים בה? 10: במה אתם מאכסנים את הקלפים? 11: מה האמונות שלכם בקשר לקלפים? 12:את כמה את אוהבים את הטארוט מ1-10 13: שאתם נוסעים לנסיעה,חופשה וכו' הטארוט באים איתכם? 14:מה הגבולות שלכם בקשר לטארוט? 15: מהו לדעתכם המקום הכי טוב לפתוח בו בקלפים? יוםטוב^^

אני אוהבת שאלונים/סקרים ../images/Emo9.gif

1:פעם לפני שהתחלתם על כל הנושא של הטארוט,היה לכם זלזול קל? לא. ממש לא. אני חושבת שבכלל לא הייתי מודעת אליהם. 2: מאיזה גיל לדעכתם מותר להתחיל ללמוד טארוט? התלמידה הכי צעירה שלי היתה כבת 20, חיילת לפני שחרור. כעיקרון אני לא אלמד מתחת לגיל 18 אבל לכל עיקרון יש גם יוצא מן הכלל. 3:איזה פריסה חביבה עליכם? הנוסח של הקלטית שלי וכן פריסת הדרכה רוחנית. 4:מתי קניתם את החפיסה הראשונה שלכם,ואיזה היא הייתה? בשנת 1995 רכשתי את חפיסת ריידר, הראשונה שלי ואיתה אני משתמשת עד היום. 5:האם היה לכם מצב שפרסתם פריסה ושפוט לא התחברתם אליה? כן. קרה פעם או פעמיים. 6: הקלף שהכי קשה לכם לפרש? אולי שישה גביעים... לא כל כך מתחברת לקלף הזה. 7: הקלף שהכי קל לכם לפרש אותו אין אחד ספציפי. 8: מה אתם מעדפים הארקנה הבכירה או הארקנה הזוטרה? בכירה. 9:החפיסה שאין לכם ואתם חושקים בה? הילד הפנימי, טבעת הפיה והן בדרך אלי.... 10: במה אתם מאכסנים את הקלפים? קלפי הריידר איתם אני קוראת מאוכסנים בקופסת עץ יפיפיה שבעלי הביא לי מהודו לפני כמה שנים. שאר הקלפים - ארקנה בכירה - מאוכסנים יחד בקופסת פיות שאני צריכה דחוף להחליף ! 11: מה האמונות שלכם בקשר לקלפים? לא עולה לי משהו. 12:את כמה את אוהבים את הטארוט מ1-10 עשר, עשר, עשר :) 13: שאתם נוסעים לנסיעה,חופשה וכו' הטארוט באים איתכם? בד"כ כן. 14:מה הגבולות שלכם בקשר לטארוט? לא לקרוא בעניני בריאות, לא לקרוא על נושא זוגיות לכלה במסיבת רווקות. 15: מהו לדעתכם המקום הכי טוב לפתוח בו בקלפים? בכל מקום שבו אני מרגישה נעים וטוב.

דרומית50

New member
אף פעם לא הסכמתי ללכת

אל קוראת בקלפים.וכשבן דודי אמר לי שכדאי לי לנסות כי יש לי את זה דחיתי זאת שנים רבות.ודאי היה כאן איזשהו זלזול לפחות קל.ללמוד טארוט ניתן לדעתי ברגע שמישהו מעוניין אפילו הוא ילד.הרי זה כלי תקשור וכשיכולת זאת מגיעה אפשרי גם דרך הטארוט לכל החש בכל גיל שהוא רוצה לאחוז בהם לקבל הבנות.אין לי פריסה חביבה.יש לי חביבות לפריסות ההיכרות שם אני פותחת כספר את חיי השואל.קלפי ריידר נתנו לי במתנה מבן דודי.כשאיני מתחברת לפריסה אני בודקת מה קורה ביני לבין השואל.מה חוסם.ומנסה לעזור לשנינו.לא קשה לי עם אף קלף.לכל אחד מהארקנות יש תפקיד משלו.כך שאף אחד לא עדיף על פני אף אחד בעיני.החפיסה של מערכת החינוך שדרכה עוזרים לילדים.מחפשת.בתוך קופסת עץ אחר כבוד יושבים קלפי.האמונה שלי שהקלפים הם כלי לתקשור ויעוץ נפלא ואי אפשר בלעדיו אחרי שהתוודעת אליו.131....ויותר...אהבתי אותם.הטארוט תמיד על לוח ליבי.הכי טוב לפתוח קלפים תמיד ובכל מצב בו הם עוזרים למישהו.ביי...

מנסה לענות../images/Emo9.gif

שאלה 1 ממש לא תמיד זה סיקרן אותי וכשכל מיניי אנשים היו מזלזלים תמיד אמרתי לך ללמוד קודם ורק אחר כך תגיב..וזה מה שעשיתי בסוף,,זה היה לפניי כ-15 שנה.. שאלה 2 18-20 כי אז אנו מגובשים יותר ויותר נבין מה זה. שאלה 3 פריסת השם המבורך,זו פריסה שאני עושה ראשונה להתחברות שלי את הלקוח,וזה בעצם אומר לי כבר הכל..למרות שאני עושה עוד שניי פריסות ,אבל כבר שום דבר לא מתחדש לי,,,ובזמו האחרון אני לומדת את הפריסה הכוכב של מיקי שהיא גם מאד חזקה... שאלה 4 בזמן הלימודים שלי שאלה 5 לא שאלה 6 קלפי החצר שאלה 7 את כל הסדרה הראשית שאלה 8 הארקנה הבכירה מאד מתחברת אליה שאלה 9 אין דבר כזה שאלה 10 עם בד משי שחור או סגול שאלה 11 שקלפים זה דבר מאד חזק.. שאלה 12 10 שאלה 13 פעם הייתי לוקחת אותם תמיד ,אבל היום לא כי לא נותנים לי לנוח וכולם מבקשים פריסה.. שאלה 14 לעולם לא אגיד מוות,כי אני חושבת שאין לנו זכות לזאת ואנו עוד לא יודעים מספיק כדיי לומר דבר כזה.,גם שאני רואה איזה אסון אזהיר בצורה עדינה שאלה 15 בכל מקום שמרגישים בו טוב...

batgalim

New member
מעניין...

1:פעם לפני שהתחלתם על כל הנושא של הטארוט,היה לכם זלזול קל? מעולם לא זלזלתי, פרסו לי בפעם הראשונה בהיותי בת 19, הקוראת קלעה בול למהלך חיי בעת ההיא. 2: מאיזה גיל לדעכתם מותר להתחיל ללמוד טארוט? בכל גיל שבו מרגישים מחוברים ניתן ללמוד כי מעבר לייעוץ שיכולים לתת הקלפים - יש את הסיפורים, התמונות, המיתולוגיה - שמאד מעשירים את הידע הכללי. בענין מתן ייעוץ באמצעות הקלפים, אני חושבת שצריך להיות בשל ובעל נסיון לפני שמייעצים למישהו אחר... 3:איזה פריסה חביבה עליכם? הקלטית המורחבת. 4:מתי קניתם את החפיסה הראשונה שלכם,ואיזה היא הייתה? רכשתי את החפיסה הראשונה שלי בגיל 26, הריידר, שמלווה אותי עד היום. 5:האם היה לכם מצב שפרסתם פריסה ושפוט לא התחברתם אליה? כן.. קורה. 6: הקלף שהכי קשה לכם לפרש? אין כזה קלף. יתכן ובפריסה עצמה שאני נתקלת בקלף שאינו מתחבר לי לפירוש, אז אני לוקחת נשימה עמוקה, מסתכלת על שאר הקלפים ונוצרת לי תמונה אשר דרכה משמעות הקלף מתבהרת. 7: הקלף שהכי קל לכם לפרש אותו בעקרון, אם מכירים את משמעות הקלפים - אז קל לפרש את כולם באותה מידה... 8: מה אתם מעדפים הארקנה הבכירה או הארקנה הזוטרה? הבכירה... כמובן. 9:החפיסה שאין לכם ואתם חושקים בה? פנימיאלים. 10: במה אתם מאכסנים את הקלפים? עטופה בבד משי, בתוך קופסאת עץ. כשאני לוקחת את החפיסה איתי - מעבירה אותה לתיק בד. 11: מה האמונות שלכם בקשר לקלפים? מאמינה שכשפורסים את הקלפים, חשוב לבקש מהיקום / מהמדריך / מה' / מהקוסמוס - כל אחד על פי אמונתו - לעזור ולסייע לשואל לטובתו האישית והעליונה. אני מאמינה שאנו שליחים שתפקידנו להעביר מידע רלוונטי שיעזור לזה שמולנו לבחור בדרך הנכונה לו, ועל כן הפירוש צריך להגיע ממקום של טוהר ללא משוא פנים. 12:את כמה את אוהבים את הטארוט מ1-10 אין 11??? 13: שאתם נוסעים לנסיעה,חופשה וכו' הטארוט באים איתכם? תמיד! 14:מה הגבולות שלכם בקשר לטארוט? לא אספר על מוות, הפלות, מחלות קשות. אפנה לרופא. 15: מהו לדעתכם המקום הכי טוב לפתוח בו בקלפים? בכל מקום בו יש משטח חלק להניח עליו את הקלפים, וקיימת אפשרות לשיחה דיסקרטית.

אז גם אני מצטרפת לשאלון

:פעם לפני שהתחלתם על כל הנושא של הטארוט,היה לכם זלזול קל? לא. מרגע שראיתי פעם ראשונה את הקלפים זה הידליק אותי. 2: מאיזה גיל לדעכתם מותר להתחיל ללמוד טארוט? לא לפני גיל 18, רצוי מאוחר יותר. 3:איזה פריסה חביבה עליכם? השם המפורש ופריסת שאלה. הכי פרקטי עבורי. 4:מתי קניתם את החפיסה הראשונה שלכם,ואיזה היא הייתה? את הראשונה קיבלתי מחברה, אחרי שנים שחיפשתי (לא היו אז בכלל חנויות מיסטיקה, אפילו בת"א), וזה היה אצלה בארון, מתנה ממישהו, והיא אפילו לא ידעה שאני מחפשת. סתם שלפה יום אחד ואמרה "אני לא אעשה עם זה כלום, אבל את בטוח כן תעשי, אז קחי". זאת היתה חפיסת ריידר. כשסיימתי את הלימודים קיבלתי, שוב במתנה, את החפיסה שבה אני משתמשת עד היום, קלפי ווירת'. 5:האם היה לכם מצב שפרסתם פריסה ושפוט לא התחברתם אליה? קורה לי מדי פעם, בעיקר בפריסות שאלה נקודתיות, אני בוהה בקלפים ולא יודעת מה התשובה באמת. 6: הקלף שהכי קשה לכם לפרש? אין קלף קשה כשלעצמו, זה תלוי במיקום בפריסה. 7: הקלף שהכי קל לכם לפרש אותו כנ"ל, כמו 6. 8: מה אתם מעדפים הארקנה הבכירה או הארקנה הזוטרה? ארקנה ראשית. 9:החפיסה שאין לכם ואתם חושקים בה? אין כזאת. לא אוהבת להחליף ולקנות אלף חפיסות. משתמשת באותה אחת מיליון שנה, ורק קונה חדשות (של אותו דבר) כשהישנה נשחקת. 10: במה אתם מאכסנים את הקלפים? בד=קופסת עץ מעוטרת שעיצבה עבורי חברה טובה. 11: מה האמונות שלכם בקשר לקלפים? לא לפתוח כשאני עייפה, חסרת חשק או מסטולית. 12:את כמה את אוהבים את הטארוט מ1-10 בלי מספרים - אוהבת מאוד. 13: שאתם נוסעים לנסיעה,חופשה וכו' הטארוט באים איתכם? ממש לא. פעם הייתי עושה את זה, היום אין לי חשק. 14:מה הגבולות שלכם בקשר לטארוט? בשום אופן לא לילדים מתחת לגיל 18, ולא לשני אנשים ביחד - זוג, חברות, הורה ובן וכולי. 15: מהו לדעתכם המקום הכי טוב לפתוח בו בקלפים? אצלי בסלון, רצוי על השטיח (עם הלקוח עומד בישיבה על הרצפה).

רשף כשף

New member
answering from USA

1:פעם לפני שהתחלתם על כל הנושא של הטארוט,היה לכם זלזול קל? yes 2: מאיזה גיל לדעכתם מותר להתחיל ללמוד טארוט? every age is good 3:איזה פריסה חביבה עליכם? my 5 card spread 4:מתי קניתם את החפיסה הראשונה שלכם,ואיזה היא הייתה? rider-wait, 2002, in the internet 5:האם היה לכם מצב שפרסתם פריסה ושפשוט לא התחברתם אליה? yes, especially when i open the cards for myself 6: הקלף שהכי קשה לכם לפרש? NONE 7: הקלף שהכי קל לכם לפרש אותו? NONE 8: מה אתם מעדפים הארקנה הבכירה או הארקנה הזוטרה? both 9:החפיסה שאין לכם ואתם חושקים בה? NONE, if I want something- i buy it. I have many but only use 1 10: במה אתם מאכסנים את הקלפים? wooden box 11: מה האמונות שלכם בקשר לקלפים? I believe in myself, not in the cards 12:את כמה את אוהבים את הטארוט מ1-10 don't know... I don't think that love is the right word 13: שאתם נוסעים לנסיעה,חופשה וכו' הטארוט באים איתכם? sometimes, not this trip 14:מה הגבולות שלכם בקשר לטארוט? NOT opening with questions about: death, health, 2 people at once 15: מהו לדעתכם המקום הכי טוב לפתוח בו בקלפים? everywhere Shalom from charlotte, north carolina, USA

ההיי רשף מה שלומך מה את עושה שם???

למעלה