שאלון החמישיות:

D o o S h a

New member
עונעע

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות 2.נינט או שי גבסו? נינה 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? לא'ידעתת 4.אוהב/ת את עצמך או לא? כן.. בערך 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך? טובה 2.מה השעה? 6 וחצי בערך 3.אוהב/ת את יום שישי? יאפ 4.ואת יום ראשון? למה לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? לא יודעת להגדיר... -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.65 2.משקל: לא זוכרת 3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: רגיל? 5.מצב בריאותי(בקצרה...): תקין -האם את/ה... 1.רגיש/ה? קצת 2.אוהב/ת אנשים? כן.. בדר"כ 3.אוהב/ת חיות? כוןןן אבל תלוי איזה 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? לא כ"כ

irashady

New member
אנייי

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו? נינט 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא? כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך- תקופה של התבגרות נפשית 2.מה השעה? 19:43 3.אוהב/ת את יום שישי? כן 4.ואת יום ראשון? כן 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? מעניינים -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.70 2.משקל: נסחפנו.... 3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: קצת שחום... קצת... 5.מצב בריאותי(בקצרה...): מצויין -האם את/ה... 1.רגיש/ה? תלוי באיזב מצב 2.אוהב/ת אנשים? כן 3.אוהב/ת חיות? כן 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? תלוי מתי

עונה../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות 2.נינט או שי גבסו? נינט 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא? כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? מריר -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: סתם תקופה.. 2.מה השעה? 20:5 3.אוהב/ת את יום שישי? כן 4.ואת יום ראשון? לא ממש.. 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? אגדות ומתח
-נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.52 2.משקל: 35 3.צבע עיניים: כחול 4.צבע עור: שזוף 5.מצב בריאותי(בקצרה...): טוב -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן 2.אוהב/ת אנשים? תלוי איזה 3.אוהב/ת חיות? כן 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? אממ אפשר להגיד..

UGenius

New member
תשובות

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו? גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן, ברור 4.אוהב/ת את עצמך או לא? כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה (האמת שקיים גם פרה מריר אבל לא נהיה קטנוניים) -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: חרא 2.מה השעה? 23:17 3.אוהב/ת את יום שישי? למה לא? 4.ואת יום ראשון? אני משער שכשאני אתגייס אני אפסיק לאהוב אותו...
5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? כל מיני -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 173 בערך 2.משקל: 69 3.צבע עיניים: ירוק 4.צבע עור: די בהיר 5.מצב בריאותי(בקצרה...): בריא כמו שור -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן 2.אוהב/ת אנשים? כן 3.אוהב/ת חיות? כן 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? תלוי מתי, לרוב לא

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות 2.נינט או שי גבסו? גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? אע 4.אוהב/ת את עצמך או לא? מחבב 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה, מריר זה בע! -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך. אממ, הרבה מאבקים. לא קל 2.מה השעה? 12:08 3.אוהב/ת את יום שישי? לא 4.ואת יום ראשון? לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? משהו שעושה לחשוב. -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: סנטימטר או שניים מעל 1.60 2.משקל: 50 3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: בהיר:X מאוד:X 5.מצב בריאותי(בקצרה...): אפצ'י! (מספיק קצר?) -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן 2.אוהב/ת אנשים? לפעמים 3.אוהב/ת חיות? תלוי איזה 4.אדם ישר? לאחרונה יש תחושה שלא:\ אבל כן, אני כן.. 5.אוהב/ת שקט? מאוד

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות. 2.נינט או שי גבסו? שי גבסו. 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן. 4.אוהב/ת את עצמך או לא? לא. 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? מריר. -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: מוזרה. יותרמדי לחשוב. הרבה לשנות. 2.מה השעה? 2 בצהריים. 3.אוהב/ת את יום שישי? כן. 4.ואת יום ראשון? לא. 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? חזקים. -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 160. 2.משקל: 50. 3.צבע עיניים: חום. 4.צבע עור: בהיר. 5.מצב בריאותי(בקצרה...): בסדר. -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן. 2.אוהב/ת אנשים? כן. 3.אוהב/ת חיות? כן. 4.אדם ישר? לרוב. 5.אוהב/ת שקט? לא הרבה.

עונה

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו? שי גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא? לא 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך - בלאגן גדול, עצבות, ריקנות בדידות וגעגועים 2.מה השעה? 14:05 3.אוהב/ת את יום שישי? כלל וכלל לא 4.ואת יום ראשון? מאוד - יש אתי :) 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? מתח -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 157 - תזרעו מלח למה לא? 2.משקל: שוב תזרעו מלח למה לא - חסוי! 3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: שזוף 5.מצב בריאותי(בקצרה...): פיזי טוב - נפשי על הפנים -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן 2.אוהב/ת אנשים? בכללי לא 3.אוהב/ת חיות? מאוד 4.אדם ישר? בכללי כן 5.אוהב/ת שקט? מאוד

essit

New member
עונה.....

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?חתונות 2.נינט או שי גבסו?לא זה ולא זה 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?ואן דאם 4.אוהב/ת את עצמך או לא?כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?פרההה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך?אהמ..... 2.מה השעה?17:09 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?כל מיני... -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:1.55 2.משקל: 3.צבע עיניים:חום-שחור 4.צבע עור:באמצע... 5.מצב בריאותי(בקצרה...):בריאה ברוך ה'... -האם את/ה... 1.רגיש/ה?כן 2.אוהב/ת אנשים?כן 3.אוהב/ת חיות?כלבים... 4.אדם ישר?נראה לי. 5.אוהב/ת שקט?לפעמים

MRSHIVER

New member
אוו זה כ"כ מגניב

-זה או זה:
1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? המ.. לודע. לא אוהב ת'אירועים האלה עם המשפוחה. אם זה יומולדת עם חברים אז עדיף.
2.נינט או שי גבסו? נינה כאילו דה! :]
3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן
4.אוהב/ת את עצמך או לא? לעתים
5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? תלוי במצברוח.
-שאלות סתמיות:
1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך אוקי.. אזזזזזז החופש היה מטורף, התחרמנתי עם כל מין אפשרי.. ועשיתי המוני דברים.. חופש שלעולם לא אשכח :]
2.מה השעה? 1723 חעחע זה כמעט מסודר
3.אוהב/ת את יום שישי? כן, רק כשהוא מרגיש כמו שישי.
4.ואת יום ראשון? לא.
5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? מתח, מד"ב.
-נתונים סטטיסטיים:
1.גובה: 175 קצת יותר כנראה
2.משקל: 65 אני מניח שעליתי קצת (פעם אחרונה היה 63)
3.צבע עיניים: חום :]
4.צבע עור: לבנבן [עם שיזוף שנחשב מאוד אינטנסיבי בשבילי, אבל עדיין אומרים לי שאני מאוד לבן]
5.מצב בריאותי(בקצרה...): טוב, חוץ מהאלרגיות ומהניתוח-חניכיים שעשו לי [כחלק מהורדת הגשר] ולא הלך ממש טוב.. בעע יותר מדי מידע
-האם את/ה...
1.רגיש/ה? לפעמים לא, למרות שאומרים לי שכן.
2.אוהב/ת אנשים? בד"כ כה :]
3.אוהב/ת חיות? כנ"ל
4.אדם ישר? משתדל שלא, אבל זה יוצא :S
5.אוהב/ת שקט? לעתים רחוקות, כן.
ווא, זה היה קצר

אניאניאניאניאניאניאניאניאני../images/Emo187.gif

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?גם וגם 2.נינט או שי גבסו?שי גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?סופרמן(?!)
4.אוהב/ת את עצמך או לא?אממ..כן למה לא? 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?גם וגם -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך?למה? 2.מה השעה?שעה גדולה 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?כן 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?סוד
-האם את/ה... 1.רגיש/ה?כן 2.אוהב/ת אנשים?כן 3.אוהב/ת חיות?קצת 4.אדם ישר?אממ כן 5.אוהב/ת שקט?כן

למעלה