שאלון החמישיות:

d r o r y

New member
שאלון החמישיות:

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? 2.נינט או שי גבסו? 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? 4.אוהב/ת את עצמך או לא? 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך 2.מה השעה? 3.אוהב/ת את יום שישי? 4.ואת יום ראשון? 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 2.משקל: 3.צבע עיניים: 4.צבע עור: 5.מצב בריאותי(בקצרה...): -האם את/ה... 1.רגיש/ה? 2.אוהב/ת אנשים? 3.אוהב/ת חיות? 4.אדם ישר? 5.אוהב/ת שקט? זהו לבינתיים.

טוב.. עונהנהנהנהנהנהנהנהנהנהננהנהנה

1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?חתונות 2.נינט או שי גבסו?יהודה סעדו?! 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?דייי אם זה כבר! אפחד בסדר? 4.אוהב/ת את עצמך או לא?לא 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: מגעילה..ביותר..שתיגמר כבר 2.מה השעה?20:46 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?פילוסופיה -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:1.78 2.משקל:** 3.צבע עיניים:שחור 4.צבע עור:בהיר 5.מצב בריאותי(בקצרה...):טוב -האם את/ה... 1.רגיש/ה?מאוד 2.אוהב/ת אנשים?כן 3.אוהב/ת חיות?כן..חוץ מחתולים 4.אדם ישר?מאוד 5.אוהב/ת שקט?לא תמיד

../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? לאדעת
2.נינט או שי גבסו? נינט, ברור שנינט!! 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? אני אוהבת את וואן דאם 4.אוהב/ת את עצמך או לא? לפעמים 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה, אח"כ אני גם ניראית ככה אבל..
-שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: בסדר מינוס 2.מה השעה? 21:57 3.אוהב/ת את יום שישי?
4.ואת יום ראשון? || 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? סיפורים על יעל
-נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.54 2.משקל: 40 ומשהו
3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: נורמלי
5.מצב בריאותי(בקצרה...): בסדר -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן, אבל לא מאוד 2.אוהב/ת אנשים? אוהבת את יעל
3.אוהב/ת חיות? לא ממש, אבל מסתדרת איתם 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? לפעמים

אחלה רעיון

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?של חתומות 2.נינט או שי גבסו? 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?ברוס לי 4.אוהב/ת את עצמך או לא?כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?מריר!!!מתה על זה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך?תקופה קצת משעממת אבל בעיקרון שורדים את הכול...אין בררה 2.מה השעה?11 ורבע בערך.. 3.אוהב/ת את יום שישי?מאוד! 4.ואת יום ראשון?לאאאאא! 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?כלום בעיקרון -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:לא זוכרת 2.משקל:כנל 3.צבע עיניים:חום 4.צבע עור:לא בהיר מדי ולא כהה מידי משהו באמצע 5.מצב בריאותי(בקצרה...):בריאה לחלוטין -האם את/ה... 1.רגיש/ה?לא ממש,כן לפעמים כן! 2.אוהב/ת אנשים?כן 3.אוהב/ת חיות?כן 4.אדם ישר?כן 5.אוהב/ת שקט?כן

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונה =]

זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו?סעדו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?מממ.. סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא?כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך?תקופה מ-ע-ו-ל-ה 2.מה השעה?11:17 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?כן 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?צ'יזבטים -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:1.62 איזה גמדה אני 2.משקל:42 3.צבע עיניים:חום 4.צבע עור:כהה 5.מצב בריאותי(בקצרה...):טוב -האם את/ה... 1.רגיש/ה?לא ממש 2.אוהב/ת אנשים?תלוי איזה 3.אוהב/ת חיות?|הדגש כן 4.אדם ישר?כן 5.אוהב/ת שקט?לא ממש

אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?חתונות 2.נינט או שי גבסו?נינט 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? 4.אוהב/ת את עצמך או לא?כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?שוקולד פרה במילוי קרם לבן[?] נראה לי..אין לי כוח לבדוק
-שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך 2.מה השעה?23:57 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?פחות 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?הרבה -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:1.60 2.משקל:38 3.צבע עיניים:חומות 4.צבע עור:בהיר 5.מצב בריאותי(בקצרה...):בסדר גמור טפוטפו -האם את/ה... 1.רגיש/ה?כן 2.אוהב/ת אנשים?כן 3.אוהב/ת חיות?מאוד
4.אדם ישר?כן
5.אוהב/ת שקט?אממ מדי פעם אבל זה לא כיף שקט כל הזמן=[

האממ../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

השעון שלי מקדים קצת.. עכשיו אצלי זה 23:59.. ואצל תפוז כבר 00:02 דקות.. סתם רציתי לכתוב את זה

עוד..

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו? נינט. 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן. 4.אוהב/ת את עצמך או לא? ציון עובר 56. 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? מריר, כמו נחיים. -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך.. תקופה טובה מבחינת זוגיות, מבחינת עבודה, קריירה.. קצת תקוע. כנ"ל לימודים. 2.מה השעה? חצות וחמש דקות. 3.אוהב/ת את יום שישי? אחרי העבודה, לא במהלכה. 4.ואת יום ראשון? ככה.. לא תמיד. 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? מתח, שלא נותן לי להרפות מהספר. -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 178 יש טוענים שיותר. 2.משקל: 76 ק"ג. 3.צבע עיניים: ירוק- כחול. 4.צבע עור: וניל. 5.מצב בריאותי(בקצרה...): לא מזהיר. -האם את/ה... 1.רגיש/ה? מאוד, יותר מדי. 2.אוהב/ת אנשים? כן. 3.אוהב/ת חיות? כלבים. 4.אדם ישר? יותר מדי. 5.אוהב/ת שקט? כן.

עונה

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו? גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? ברוס לי 4.אוהב/ת את עצמך או לא? כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: משעממת 2.מה השעה? 00:35 3.אוהב/ת את יום שישי? כן 4.ואת יום ראשון? לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? רומנים הסטוריים -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.58 2.משקל:%$&@#^# 3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: בהיר 5.מצב בריאותי(בקצרה...): מצוין -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן 2.אוהב/ת אנשים? כן 3.אוהב/ת חיות? כן 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? כן

Invisible Eden

New member
../images/Emo9.gif

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? שתיהן ביחד
2.נינט או שי גבסו? נינט 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא? לפעמים 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך- שאני אתחיל? 2.מה השעה? 01:27 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון? לא ממשP-: 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? חכמים כאלהP-: -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:1.53 2.משקל: אני באמת לא יודעת 3.צבע עיניים:חום 4.צבע עור:רגיל כזה 5.מצב בריאותי(בקצרה...): בעייתי בדיוק כמוני. -האם את/ה... 1.רגיש/ה? 2.אוהב/ת אנשים? 3.אוהב/ת חיות? 4.אדם ישר? 5.אוהב/ת שקט?

CAM1LA

New member
אני!

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות 2.נינט או שי גבסו? נראה לי שגבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן. יש לו כוחות 4.אוהב/ת את עצמך או לא? תלוי מתי 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: תקופה של התאהבות חדשה ושמועות מעצבנות 2.מה השעה? אין לי מושג 3.אוהב/ת את יום שישי? כן 4.ואת יום ראשון? לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? אגדות אורבניות -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.53 בערך. כן, אני יודעת, נמוכה 2.משקל: 45 3.צבע עיניים: ירוק 4.צבע עור: בהיר 5.מצב בריאותי(בקצרה...): אממ... בסדר, רגיל -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן ולא 2.אוהב/ת אנשים? לא 3.אוהב/ת חיות? מאוד 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? כן

יyלושקי

New member
עונה

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות 2.נינט או שי גבסו? אפחד. איכס. 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? אפחד -,- 4.אוהב/ת את עצמך או לא? תלוי 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרהההההההההההההה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך אחלה בחלה אגוזים! 2.מה השעה? 2 בלילה 3.אוהב/ת את יום שישי? כעע 4.ואת יום ראשון? לא! 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? אימה! -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.64 2.משקל: 44 3.צבע עיניים: כחול באור אפור כהה ב-צל. 4.צבע עור: קפה 5.מצב בריאותי(בקצרה...): אחלה בחלה אגוזים.. -האם את/ה... 1.רגיש/ה? מאוד 2.אוהב/ת אנשים? מאוד 3.אוהב/ת חיות? מאוד 4.אדם ישר? מאוד [תלוי] 5.אוהב/ת שקט? מאוד [NOT]

PUZMAK J

New member
תשובות ../images/Emo3.gif

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות...יאמי 2.נינט או שי גבסו? שי 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן הכי חזק, אבל ואן דם הכי מגניב! 4.אוהב/ת את עצמך או לא? כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: תקופה מעולה, חברה חדשה, חופש...אין יותר טוב מזה... 2.מה השעה? 01:55 בלילה 3.אוהב/ת את יום שישי? כן.. 4.ואת יום ראשון? לא...
5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? מד"ב -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:165 2.משקל:לא מדדתי מיליון שנה.. בפעם האחרונה זה היה 49 3.צבע עיניים: אפור 4.צבע עור: לבן 5.מצב בריאותי(בקצרה...): אני מעדיף שלא לפרט, תודה -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן 2.אוהב/ת אנשים? כן 3.אוהב/ת חיות? כן 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? כן

B A W

New member
עונהנהנהנה

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? ימי הולדת 2.נינט או שי גבסו? יש גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא? משתדלת 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? שוקולד פרה -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: תקופה מלאה בהתחבטויות... 2.מה השעה? 02:11 3.אוהב/ת את יום שישי? כן 4.ואת יום ראשון?כן 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? הכללללל מהכל! -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: מעל 1.65 לא יודעת כמה, אבל אני עוברת אותו 2.משקל: מעל 50 פחות מ-55 לא יודעת כמה. 3.צבע עיניים: חום, שחור, בורדו תלוי באור. 4.צבע עור: לבנבנן (אני לפעמים לא מודעת עד כמה אני לבנה) 5.מצב בריאותי(בקצרה...): מצוייייייין! -האם את/ה... 1.רגיש/ה? מ-א-ו-ד-! 2.אוהב/ת אנשים? מאוווווווווד 3.אוהב/ת חיות? כןןןןןןןןןןן 4.אדם ישר? מאמינה שכן! לפעמים זה גובל בחוסר טאקט 5.אוהב/ת שקט? כן... זהו לבינתיים.

..

זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?שום דבר 2.נינט או שי גבסו?איכס 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא?כן 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?גם וגם -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך? תקופה נחמדה X: 2.מה השעה?חמש 3.אוהב/ת את יום שישי? לא ממש 4.ואת יום ראשון? לא 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?פנטזיה,פסיכולוגיה וכו' -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:לא יודעת 2.משקל: " 3.צבע עיניים:חום 4.צבע עור:לבן 5.מצב בריאותי(בקצרה...):בסדר -האם את/ה... 1.רגיש/ה?קצת 2.אוהב/ת אנשים?אולי 3.אוהב/ת חיות?כן 4.אדם ישר?כן 5.אוהב/ת שקט?כן

אניייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות! 2.נינט או שי גבסו? שי גבסו, כי טיפת הכבוד שהיתה לי לנינט הלכה פייפל! 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? ון דאם 4.אוהב/ת את עצמך או לא? אפשר להגיד! 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? פרההההההה! -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך: לא יודעת איך לתאר חח! תקופה טובה! 2.מה השעה? 14:21 3.אוהב/ת את יום שישי? כן.. 4.ואת יום ראשון? לאאא בעע! 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? לא אוהבת! -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 1.65 2.משקל: אין לי מושג... מזמן לא נשקלתי אני משערת שבערך 44 3.צבע עיניים: חום 4.צבע עור: כהה 5.מצב בריאותי(בקצרה...): מעולה חח! -האם את/ה... 1.רגיש/ה? קצת 2.אוהב/ת אנשים? כן 3.אוהב/ת חיות? קצת 4.אדם ישר? כן 5.אוהב/ת שקט? לפעמים כן ולפעמים לא!

מיקמיק 1

New member
עונהנה

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?חתונות 2.נינט או שי גבסו?נינט
3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?לודעת. 4.אוהב/ת את עצמך או לא?אוהבת את עצמי 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?שוקולד מריר -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך- תקופה מעולה ושמחה 2.מה השעה?14:56 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?כן 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?סיפורים מפחידים ומעניינים -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה:1.60 2.משקל:47 3.צבע עיניים:חום בהיר 4.צבע עור:חום בהיר כזה 5.מצב בריאותי(בקצרה...):מצב בריאותי טוב ומצויין -האם את/ה... 1.רגיש/ה?כן 2.אוהב/ת אנשים?תלוי אלו אנשים. 3.אוהב/ת חיות?כן 4.אדם ישר?כן 5.אוהב/ת שקט?כן זהו לבינתיים.

ady18

Well-known member
תשובות

שאלון זה יחולק לכמה קטגוריות,כשבכל קטגוריה 5 שאלות בדיוק.מפה השם "שאלון החמישיות". -זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות?אממ חתונות 2.נינט או שי גבסו?שיח גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם?סופרמן 4.אוהב/ת את עצמך או לא?לא 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר?חלב -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך לא משהו 2.מה השעה?19:31 3.אוהב/ת את יום שישי?כן 4.ואת יום ראשון?כן 5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת?אמממ דרמה ופסיכולגי -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 2.משקל: 3.צבע עיניים: 4.צבע עור: 5.מצב בריאותי(בקצרה...): -האם את/ה... 1.רגיש/ה?כן 2.אוהב/ת אנשים?כן 3.אוהב/ת חיות?כן 4.אדם ישר?כן 5.אוהב/ת שקט?לפעמים

אני..

-זה או זה: 1.ארוחות של ימי הולדת או של חתונות? חתונות
2.נינט או שי גבסו? שי גבסו 3.מי הכי חזק מבין ה 3:סופרמן,ברוס לי,או ון דאם? ברוס לי 4.אוהב/ת את עצמך או לא? לפעמים.. 5.שוקולד פרה או שוקולד מריר? מריר -שאלות סתמיות: 1.תאר/י בקצרה את התקופה האחרונה שעוברת עלייך יצאתי לטיול וחזרתי והרגליים שלי יאכ..
2.מה השעה? 8 ודקה בערב
3.אוהב/ת את יום שישי? כןןן
4.ואת יום ראשון? אה..
5.איזה סוג סיפורים את/ה הכי אוהב/ת? כשקוראים ספר? כאלה שבאמת לומדים מהם (אבל לא ספרי מדע או כאלה.. סיפורים סיפורים של סופרים שיש בהם הרבה מה להבין בין השורות) -נתונים סטטיסטיים: 1.גובה: 154 2.משקל: 51 3.צבע עיניים: כחול-ירוק 4.צבע עור: בהיר-צהבהב 5.מצב בריאותי(בקצרה...): הכל תקין מזל -האם את/ה... 1.רגיש/ה? כן
2.אוהב/ת אנשים? כן
3.אוהב/ת חיות? כן
4.אדם ישר? אה.. רוב הפעמים
5.אוהב/ת שקט? כן, אבל לא תמיד..

למעלה