שאלון החלפות

שאלון החלפות../images/Emo180.gif

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? -היית מחליף את צבע השיער שלך? -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? -ותמורת 1,000,000? -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? נכתב על ידי: מוי מוי כיף 19:54

עונה לעצמי.

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?אממ..לא משנה לי. -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?יש הרבה. קרן\אלמוג\ליאן\מאיה\ויש עוד אבל הם לא עולים לי בראש -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?ת"א -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?דור שלישי :) -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?כן -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית.משפחה גדולה.שיהיו לי 2 אחיות ואח. ולא משפחה פולנייה כמו עכשיו
-היית מחליף את הבית ספר שלך?כן -היית מחליף את צבע השיער שלך?כן -אם כן,לאיזה צבע?בלונדיני.או חום בהיר -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?כן -אם כן,אז עם מי? אוי יש מלא. בעיקר אנשים מפורסמים עשירים
-כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? כן -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) קלפים..פוגים..מדבקות חח -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל?לא -ותמורת 1,000,000?אולי -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד?כן -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? חח אממ..לא יודעת נכתב על ידי: מוי מוי כיף 19:54

רקפת89

New member
עונה.

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? אב זה סבבה. -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? רקפת זה גם סבבה. -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? הייתי מחליפה פאנל.. :) -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? לא מה פתאום.
-במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? לא. -היית מחליף את צבע השיער שלך? לא. -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? לא. אני די מרוצה מהחיים שלי.. חח -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? ען. -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) מכתביות!
-היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? -ותמורת 1,000,000? -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? ממש לא.. צריך לנקות מדי פעם. :) -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? אני לא לובשת גרביים בד"כ. אבל אם כן.. חח שאלה מוזרה.. כשאני מורידה את הנעליים.. כשאני מרגישה שאני צריכה..

talush2005

New member
עונה

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? אפריל -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? עמית -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? איפה שאני גרה היום :) -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? נוקיה 61280 לא בטוחה בשם הדגם,זה שאורמים בפרסומת-עם הסליידר המפתה או לפלאפון עם הרדיו של נוקיה. -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? בחיים לא! -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך? לא -היית מחליף את צבע השיער שלך? לא -אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? לא -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? מדבקות בעיקר -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל?לא -ותמורת 1,000,000? אולי :) -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? כל יום

עונה

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?: יולי -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?: יעל -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?: בהרצליה -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?: הפלאפון החדש של פלאפון!!=] הורוד הנחמד -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?: ברור!! -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית: איך היא הייתה נראית? יענו השם משפחה???? -היית מחליף את הבית ספר שלך?כן!!=] לתלמה ילין אבל אף פעם אני לא יתקבל מוחעחעחעחעחחעחע -היית מחליף את צבע השיער שלך?כן -אם כן,לאיזה צבע?: זהוב או בלונדיני או שטני -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?כן -אם כן,אז עם מי?: אושרי כהן המושלם -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? :חחח יכול להיות? אני זוכרת? -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...): טחעחעחעחעע לא זוכרת -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל?: לא -ותמורת 1,000,000?: ברורררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד?לא -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים?כל פעם שאני מזיע בהן

מ א מ י2

New member
עונה:]../images/Emo219.gif

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?אני אוהבת את החודש שנולדתי בו,גם בשנה החדשה וגם באביב-נפלא בעיניי -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?אוריאן או מוראל או ניצן -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?ת"א או ב"ש -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?אוהבת את מה שיש לי -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?חס וחלילה! -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית.-כמו שעכשיו,שמחה מספיק -היית מחליף את הבית ספר שלך?כן -היית מחליף את צבע השיער שלך?כן -אם כן,לאיזה צבע?לויודעת,העיקר אחר -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?כן -אם כן,אז עם מי?
-כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? כן
-מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...)מדבקות
-היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? -ותמורת 1,000,000? -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים?

My self and i

New member
../images/Emo54.gif

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? נובמבר. נולדתי בנובמבר אבל לא משנה
-אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? נועה!!!1 דפנטלי. -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? חחח פה 3: -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? שקט! הפלאפון שלי חדש וסקשע
-אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? חס וחסות. -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. - -היית מחליף את הבית ספר שלך? כן, תודה {: -היית מחליף את צבע השיער שלך? אממ, אולי ליותר בהיר. -אם כן,לאיזה צבע? שטני. -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? נופ, תודה. -אם כן,אז עם מי? - -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? חחחחחח כן בחוברת המדבקות.. -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) מדבקות XDD -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? לא! -ותמורת 1,000,000? לאאאאאאאאא!!!!!1 [זה מפתה, אבל לא
] -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא. -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? כל יום? D:

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההההההההההההההההההההה

ה-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד? ביוני [חוץ מזה שבכל מקרה נולדתי ביוני...] -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? יוני [כמו החודש] -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור? בהרצליה פיתוח -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף? נוקיה 6280 או נוקיה 6111 -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה? אולי לא יודעע -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית: - -היית מחליף את הבית ספר שלך? כןן לבצפר פרי -היית מחליף את צבע השיער שלך? כןן -אם כן,לאיזה צבע? לא יודעע אבל כן [XD] -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו? לאא -אם כן,אז עם מי? לאא -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? כןן -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) הההההההההההכככככככלללללל -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? לאאאאאאא -ותמורת 1,000,000? כןןןן [חחחחחח] -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לאאאאאאא -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? חח כל יומיים בערךך

Mi RoNi

New member
עונה../images/Emo59.gif

אם היו נותנים לך לבחור: באיזה חודש היית בוחר להיוולד
ינואר. מומלץ 1 לינואר
.
אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך,איזה שם היית בוחר
אגם. בעיניי זה שם מקסים.
אם יכולת להחליף כתובת, איפה היית רוצה לגור
טוב לי איפה שאני גרה עכשיו.
אם יכולת להחליף פלאפון, לאיזה פלאפון היית מחליף
אני לא רוצה עכשיו. שידרגו לי לא מזמן וטוב לי עם החדש.
אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך, היית מחליף אותה
ברור שלא.
במידה וכן, תאר איך היא הייתה נראת.
-.
היית מחליף את הבצפר שלך
אכן כן
.
היית מחליף את צבע השיער שלך
כן.
אם כן, לאיזה צבע
שטני.
היית רוצה להתחלף עם מישהו בחיים שלו
דווקא כן
.
אם כן, אז עם מי
לא מגלה
.
כשהיית קטן היית עושה "החלפות"
כן
.
מה היית מחליף
מדבקות
.
היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל
100 שקל? זה קצת מדי!
. סתם. סתם. ברור שלא.
ותמורת 1,000,000
לא.
היית מחליף את פסח תמורת חג המולד
הייתי מחליפה את ט"ו בשבט (אם זה נקרא בכלל חג) תמורת חג המולד
.
כל כמה זמן אתה מחליף גרביים
כל יום
.

cohenet91

New member
אז מה אם יש לי דיליי?

-אם היו נותנים לך לבחור, באיזה חודש היית בוחר להיוולד? יולי. -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר? רותם/יולי (וזה לא שיש לי איזה אובססיה ליולי או משהו
). -אם יכולת להחליף כתובת, איפה היית רוצה לגור? בת"א. -אם יכולת להחליף פלאפון, לאיזה פלאפון היית מחליף? הי, רק לפני שבוע קניתי אותו, כבר להחליף?!
-אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך, היית מחליף אותה? אולי.. \= -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית? את השאלה הזאת אני אשאיר לפסיכולוגית שלי, תודה
-היית מחליף את הבית ספר שלך? לא נראה לי. -היית מחליף את צבע השיער שלך? אולי שיהיה טיפה יותר בהיר, אבל אני דווקא אוהבת אותו. -אם כן,לאיזה צבע?
-היית רוצה להתחלף עם מישהו בחיים שלו? אממ.. אולי. -אם כן,אז עם מי? --- -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ? לפעמים. -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...) לפעמצים מדבקות. -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? חחחחחחחחחחח לא! -ותמורת 1,000,000? לא נראה לי. -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד? לא. -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים? נו באמת..

linoy pal

New member
עונה../images/Emo26.gif

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?אמ..בחודש שלי -אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?אמ...לשם יותר יפה..אמי כבר יחזוב על משהוו -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?אמ...בבניין הזה ליד הים -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?הורוד הדקק הוא כזה יפההה -אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?כן... -במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית.שקטה כזאת שלא מעירה אותך ולא מתעצבנת עיךךך -היית מחליף את הבית ספר שלך?דההה -היית מחליף את צבע השיער שלך?ברוררר -אם כן,לאיזה צבע?חום אדום כזה -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?לא -אם כן,אז עם מי?אבל לאאא -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ?חח כן -מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...)מדבקות עם חברות שליי -היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל?לא -ותמורת 1,000,000?יש מצב חח -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד?לאאאא -כל כמה זמן אתה מחליף גרביים?כל פעם שאני לובשת נעליים כאילווו

אני../images/Emo3.gif

-אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?טוב לי ככה
-אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?כנ"ל.. -אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?כנ"ל.. -אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?הכי חדשני נראה לי
-אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?בחיים לאא
-במידה וכן,תאר איך היא הייתה נראית. -היית מחליף את הבית ספר שלך?יש מצב
-היית מחליף את צבע השיער שלך?לא
-אם כן,לאיזה צבע? -היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?אולי בגלגול הבא או משו בסגנון.. -אם כן,אז עם מי? -כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ?כן
-מה היית מחליף?(מדבקות,פוגים,בולים וכו'...)אממ..מלא דברים, כולל מה שרשום בסוגריים
-היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל?NEVER -ותמורת 1,000,000?NEVER -היית מחליף את פסח תמורת חג המולד?לא
, מה הקשר
-כל כמה זמן אתה מחליף גרביים?כל יום, ולפעמים אפילו פעמיים ביום..

עונה לשאלון

אם היו נותנים לך לבחור.באיזה חודש היית בוחר להיוולד?אלול זה אחלה חודש להיוולד בו. אם היו נותנים לך להחליף את השם שלך..איזה שם היית בוחר?הייתי מוסיפה לא מחליפה.. השם שהייתי מוסיפה זה ליה. אם יכולת להחליף כתובת.איפה היית רוצה לגור?בירושלים אם יכולת להחליף פלאפון.לאיזה פלאפון היית מחליף?לא הייתי מחליפה.. אין כמו אורנג'. אם היית יכול להחליף את המשפחה שלך.היית מחליף אותה?לא, למרות שלא בחרתי אותם אין החלפות. היית מחליף את הבית ספר שלך?לא, למרות החסרונות כי אני לא שוכחת את היתרונות שעולים על החסרונות. היית מחליף את צבע השיער שלך?אולי ליום אחד.. הייתי רוצה להיות עם שיער שחור או ג'ינג'י. היית רוצה להתחלף עם מישהוא בחיים שלו?לא.. כשהיית קטן (אלא אם כן זה עכשיו) היית עושה "החלפות" ?לא שזכור לי.. היית מחליף את החבר הכי טוב שלך תמורת 100 שקל? -ותמורת 1,000,000?לא.. גם לא תמורת דולרים. היית מחליף את פסח תמורת חג המולד?ממש לא.. אני גאה להיות יהודיה. כל כמה זמן אתה מחליף גרביים?כל כמה זמן שצריך..

למעלה