שאלון החופש הגדול

שאלון החופש הגדול

שאלון לכבוד החופש הגדול.... כללי
שם: גיל: כיתה: עיר: כינוי שחברים קוראים לך: האם השם שלך הוא על שם מישהו? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: צבע שיער: אוהב אותו? צבע עיניים: אוהב אותן? עדה: צבע עור: האם אתה..
מצפה לחופש הגדול? כבר מתגעגע לבית-ספר? אוהב ים? אוהב בריכה? אוהב אבטיח? אוהב גלידה? אם כן, איזה טעמים? מעדיף חופש או לימודים? התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? מוזמנים לענות איך שבא לכם
חופש נעים

../images/Emo110.gif

שם
מיכלל גיל
13 ושבועיים וחצי חחחח כיתה
עולה ל-ח' עיר
ת"א כינוי שחברים קוראים לך
יש מליון האם השם שלך הוא על שם מישהו
לא שם אהוב לבנים
לאדעת יש הרבה שם אהוב לבנות
כנ"ל צבע שיער
חום אוהב אותו
צבע עיניים
חום אוהב אותן|
עדה
חיחי מסובך צבע עור
רגיללל האם אתה.. מצפה לחופש הגדול
ציפיתי לוו המון כבר מתגעגע לבית-ספר
ממש לא חחח אוהב ים
לא כ"כ אוהב בריכה
מאווווד
אוהב אבטיח
כע אוהב גלידה
ככה ככה אם כן, איזה טעמים
רק שוקולד
מעדיף חופש או לימודים
חופפפששש
התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש
חחחחחח כעע

Thade

New member
../images/Emo13.gif

כללי שם: דריה. גיל: 14. כיתה: היום סיימתי את ח'. עיר: ראשל''צ. כינוי שחברים קוראים לך: אין. האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא. שם אהוב לבנים: טימותי. שם אהוב לבנות: אודרי. צבע שיער: שטני. אוהב אותו? כן. צבע עיניים: חום. אוהב אותן? כן. עדה: רוסיה נחשב לעדה? צבע עור: חיוור. האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? כן. כבר מתגעגע לבית-ספר? יאק,לא. אוהב ים? לא. אוהב בריכה? לא. אוהב אבטיח? לא. אוהב גלידה? תלוי איזו גלידה. אם כן, איזה טעמים? שוקולד,וניל,ועוד כל מיני שאין לי כוח להיזכר בהם. מעדיף חופש או לימודים? חופש. התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? כן.

נופררר

New member
../images/Emo175.gif

כללי שם: נופר גיל: 14.9 כיתה: עולה לט' עיר: קיבוץ כינוי שחברים קוראים לך: נופי, נופקה, נופ.. האם השם שלך הוא על שם מישהו? ממ לא נראה לי. שם אהוב לבנים: עידן. שם אהוב לבנות: מאי, חן. צבע שיער: שטני אוהב אותו? לפעמים צבע עיניים: ירוק אוהב אותן? יאפ עדה: חצי ארגנטינאית חצי אממ.. מסובך P: צבע עור: לבן
האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? הוא כבר הגיע :) כבר מתגעגע לבית-ספר? פחח אוהב ים? מאוד אוהב בריכה? פחות אוהב אבטיח? מאוד!
אוהב גלידה? יאפ
אם כן, איזה טעמים? אוהבת את כולם כמעט =]. הכי ריבת חלב, אני חושבת. מעדיף חופש או לימודים? נו באמת :/ התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? החודש הראשון ממש עמוס לי... הולך להיות אחלה חופש!

coullette

New member
FOD

כללי שם:קשקבל גיל:21 כיתה: עיר:ראשלצ כינוי שחברים קוראים לך: האם השם שלך הוא על שם מישהו? כן על שם גבינה. שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: צבע שיער: חום אוהב אותו? כן צבע עיניים: ירקרק אוהב אותן? כן עדה: שיכנז צבע עור: white trash האם אתה.. מצפה לחופש הגדול?לא כבר מתגעגע לבית-ספר?לא אוהב ים?לא אוהב בריכה?לא אוהב אבטיח?כן אוהב גלידה?כן אם כן, איזה טעמים?וניל עוגיות מעדיף חופש או לימודים?חופש דה! התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש?ללמוד למועדי ב

Invisible Eden

New member
דה.

כללי שם: עדן גיל: 13 כיתה: עולה לח' עיר: ממממ.... כינוי שחברים קוראים לך: עדנה האם השם שלך הוא על שם מישהו? אהא שם אהוב לבנים: אלכס ודרור שם אהוב לבנות: בר ותום צבע שיער: חום אוהב אותו? סביר צבע עיניים: חום אוהב אותן? סביר עדה: מממ.... כל מיני חרא. צבע עור: רגיל.. האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? בלע. יהיה חם. כבר מתגעגע לבית-ספר? לא מתגעגעת אוהב ים? לא אוהב בריכה? לא אוהב אבטיח? בסדר אוהב גלידה? בערך אם כן, איזה טעמים? כלמיני מעדיף חופש או לימודים? לימודים התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? אהא. לישון.

Swid666

New member
מעי

כללי שם: נענע גיל: 15 וקצת כיתה: עולה ל-י' עיר: רמת גן כינוי שחברים קוראים לך: נייניי, נען, זנות... האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא ^&^ שם אהוב לבנים: כל מיני שם אהוב לבנות: אע כנ"ל צבע שיער: חום בהיר-שטני אוהב אותו? לא ממש אבל הוא בסדר ^^ צבע עיניים: כחול אוהב אותן? כן עדה: שיתקו גזענים!
מעורבת
צבע עור: לבן האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? הוא כבר הגיע! כבר מתגעגע לבית-ספר? לא אוהב ים? מאוד אוהב בריכה? לא אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? גלידת סויה אלוהית
אם כן, איזה טעמים? אילו לא?
מעדיף חופש או לימודים? חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? לא

ססליה

New member
../images/Emo105.gif

שם: לא רוצה גיל: 18 כיתה: יב עיר:לא רוצה כינוי שחברים קוראים לך: לא רוצה האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא שם אהוב לבנים: אופק שם אהוב לבנות: ליהי צבע שיער: חום אוהב אותו? מסמפט צבע עיניים:ירוק אוהב אותן?כן עדה: אשכנז צבע עור: ירוק האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? כן כבר מתגעגע לבית-ספר? לא אוהב ים?לא אוהב בריכה? לא אוהב אבטיח?לא אוהב גלידה?כן אם כן, איזה טעמים? תות ותפוח מעדיף חופש או לימודים? חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? קצת

D o o S h a

New member
עונההה

שם: גיל: 14 כיתה: סיימתי ט' עיר: השרון כינוי שחברים קוראים לך: דידי, דידוש האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא שם אהוב לבנים: עידו שם אהוב לבנות: מעיין צבע שיער: חום אוהב אותו? לפעמים צבע עיניים: חום אוהב אותן? כנ"ל עדה: צבע עור: לא'ידעת להגדיר! היה שאלון כזה בדיוק... או שהוא העתיק ממך? האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? כבר כאן כבר מתגעגע לבית-ספר? לא... רק לחברים אוהב ים? יסס אוהב בריכה? כןן אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? יאמיי אם כן, איזה טעמים? הכל כמעט מעדיף חופש או לימודים? נחשו? חופששש נו במת! התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? לא... כדאי שאני יתחיל באמתץ

nni8

New member
עונהה

שאלון לכבוד החופש הגדול.... כללי שם:אנה גיל:14 כיתה:עולה לט עיר:בשרון=\ כינוי שחברים קוראים לך:נושי האם השם שלך הוא על שם מישהו?כן שם אהוב לבנים:נדב אביעד שם אהוב לבנות:ממ... צבע שיער:בלונד אוהב אותו?לא צבע עיניים:ירוק אוהב אותן?פיכסי עדה:מעורבת טחחח צבע עור:אממ.. האם אתה.. מצפה לחופש הגדול?כן כבר מתגעגע לבית-ספר?לא אוהב ים?כן אוהב בריכה?כן אוהב אבטיח?כן אוהב גלידה?כן אם כן, איזה טעמים?תות חמוץ עוגיות מעדיף חופש או לימודים?חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש?כן מוזמנים לענות איך שבא לכם חופש נעים

la nana 2004

New member
עונה

שם: מרווה גיל: 15 כיתה: ט' עולה ל- י' עיר: מודיעין כינוי שחברים קוראים לך: פרווית או מרוונת האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא שם אהוב לבנים: אריאל שם אהוב לבנות: מור או טלי צבע שיער: חום אוהב אותו? כן צבע עיניים:חום אוהב אותן? לא עדה: אשכנזית צבע עור: בהיר האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? מאוד!!! כבר מתגעגע לבית-ספר? ממש ממש ממש לא! אוהב ים? לא אוהב בריכה? כן אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? כן יאמי! אם כן, איזה טעמים? פסיפלורה וריבת חלב מעדיף חופש או לימודים? חופש!!!!! התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? אולי לטוס לחו"ל

CrazyYoYo

New member
תשובות

שם: חן גיל: 13 כיתה: סיימתי ז' עיר: רעננה כינוי שחברים קוראים לך: חןחן / הקומפקטי האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא שם אהוב לבנים: מיכאל שם אהוב לבנות: מור
צבע שיער: חום אני חושב אוהב אותו? לא צבע עיניים: חום אוהב אותן? בערך עדה: אמ צבע עור: אמ האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? הוא כבר כאן אבל כבר מתגעגע לבית-ספר?
! אוהב ים? כן אוהב בריכה? כן אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? כן אם כן, איזה טעמים? תות, וניל עוגיות, אוריאו ויש עוד מלא ]; מעדיף חופש או לימודים? .. חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? כן

רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה

אוקיי אז הנה- שם: עודד גיל: 14 כיתה: סיימתי ט' עיר:קריית אונו כינוי שחברים קוראים לך: לא בדיוק הייתי קורא להם חברים אבל יש כאלה שקוראים לי שפייצר האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא שם אהוב לבנים: בן שם אהוב לבנות: מיטל צבע שיער: חום ממש כהה אוהב אותו? הוא בסדר, אבל אני מעדיף שחור צבע עיניים: חום אוהב אותן? כן עדה: צבע עור: לבן האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? אינ כבר בו, אבל ציפיתי לפני שהוא התחיל כבר מתגעגע לבית-ספר? לא אוהב ים? מאוד אוהב בריכה? אפילו יותר אוהב אבטיח? יותר משתיהם יחד אוהב גלידה? בערך במידה של אבטיח אם כן, איזה טעמים? תות, שוקולד, וניל, מנטה וכו' מעדיף חופש או לימודים? חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? אני מקווה שאני אעבוד

Danielle b3

New member
../images/Emo181.gif

שם: דניאל
כיתה: ו' (עולה ל-ז')
עיר: יותר נכון ישוב
בת חפר
כינוי שחברים קוראים לך: דני
(או דניאל אבל במבטא אמריקאי)
האם השם שלך הוא על שם מישהו
לא
שם אהוב לבנים: תום
שם אהוב לבנות: ירדן
צבע שיער: שטני בהיר
אוהבת אותו
מאוד
צבע עיניים: ירוק בהיר
אוהבת אותן
מאוד
עדה: אשכנזיה
צבע עור: לבן בהיר
האם את..
מצפה לחופש הגדול
כן
כבר מתגעגעת לבית-ספר
בערך..
אוהבת ים
מאוד
אוהבת בריכה
כן
אוהבת אבטיח
כן
אוהבת גלידה
יאמי
כן
אם כן, איזה טעמים
תות, מסטיק, פונץ בננה
ווניל
מעדיפה חופש או לימודים
תלוי
התחלת לתכנן מה את הולכת לעשות בחופש
בערך

מתוקה777

New member
חופשששש

כללי שם:מור גיל:15.5 כיתה:ט עיר:קרוב... כינוי שחברים קוראים לך: זילקוקה (עיוות של שם המשפחה) האם השם שלך הוא על שם מישהו?לא שם אהוב לבנים:אביב שם אהוב לבנות:דניאל צבע שיער:חום אוהב אותו?כן צבע עיניים:חום אוהב אותן?כן עדה:עראקית צבע עור:לא ביר ולא קהה, באמצע האם אתה.. מצפה לחופש הגדול?כן כבר מתגעגע לבית-ספר?לא אוהב ים?כן אוהב בריכה?כן אוהב אבטיח?כן אוהב גלידה?כן אם כן, איזה טעמים?ריבת חלב, עוגיות, מקופלת מעדיף חופש או לימודים?חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש?כן

מסטולית

New member
אני

שם: גילי גיל: 18 כיתה: כבר אין
עיר: צפון כינוי שחברים קוראים לך: גיל\גילצ'\גילילי האם השם שלך הוא על שם מישהו? לא שם אהוב לבנים: טל שם אהוב לבנות: עדן צבע שיער: חום בהיר אוהב אותו? כן צבע עיניים: חום אוהב אותן? בסדר.. עדה: נה צבע עור: באמצע האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? לא כבר מתגעגע לבית-ספר? כן אוהב ים? כן אוהב בריכה? לא אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? כן אם כן, איזה טעמים? וניל על כל סוגיו מעדיף חופש או לימודים? חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש ? בערך.. ללמוד נהיגה, לעבוד ואז לעבור דירה להתנקות קצת

moshit1

New member
תשובות-

שאלון לכבוד החופש הגדול.... כללי שם:הדר גיל:15 כיתה:בדרך ל-י' עיר:כוכב יאיר כינוי שחברים קוראים לך:בלונדה, קטשופ,מכוער,בלהבלהבלההה האם השם שלך הוא על שם מישהו?לא שם אהוב לבנים:עומר שם אהוב לבנות:יעל צבע שיער:היה בלונד הפך לאדום ועכשיו הוא מוזר
אוהב אותו?לא צבע עיניים:כחול אוהב אותן?בערך עדה:חצי רומניה חצי פולניה צבע עור:אממ די בהיר האם אתה.. מצפה לחופש הגדול?כה כבר מתגעגע לבית-ספר?כה אוהב ים?כה אוהב בריכה?לא אוהב אבטיח?כההה אוהב גלידה?כה אם כן, איזה טעמים?וניל, וניל עם אגוזים מעדיף חופש או לימודים?חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש?כה מוזמנים לענות איך שבא לכם חופש נעים

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif הכל אני יכול בחופש הגדול

כללי שם: אור גיל: עוד מעט 16 כיתה: י עיר: נתניה כינוי שחברים קוראים לך: אורוש, אורהל'ה האם השם שלך הוא על שם מישהו? כן על שם מישו שאחותי היתה מאוהבת בו שם אהוב לבנים: רועי
שם אהוב לבנות: אור
צבע שיער: חום אוהב אותו? כן צבע עיניים: חום אוהב אותן?לא עדה: עירקית צבע עור:שחום האם אתה.. מצפה לחופש הגדול?מאודדדדדדדדדדדדד כבר מתגעגע לבית-ספר?ממש לאאאאא אוהב ים?כן! אוהב בריכה?כן אוהב אבטיח?כן אוהב גלידה?כן!! אם כן, איזה טעמים? יש מלא מעדיף חופש או לימודים?חופשששששששששש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש?כן!

Light18m

New member
תשובות

כללי שם: אור גיל: 20 כיתה: עיר: תל-אביב והמרכז כינוי שחברים קוראים לך: פורס גאמם האם השם שלך הוא על שם מישהו? כן... שם אהוב לבנים: אור שם אהוב לבנות: ליהי צבע שיער: שתני אוהב אותו? כן צבע עיניים: ירוק אוהב אותן? כן עדה: שכנזי צבע עור: לבן אבל עכשיו אני שזוף האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? איזה חופש כבר מתגעגע לבית-ספר? לא אוהב ים? כן! והרבה! אוהב בריכה? כן אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? כן אם כן, איזה טעמים? כום אבל הכי שוקולד מעדיף חופש או לימודים? חופש התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? התנתקות

../images/Emo41.gifעונה

כללי שם: אירנה גיל: 12 כיתה: ו' עיר: כפר סבא כינוי שחברים קוראים לך: אירי ואינרה האם השם שלך הוא על שם מישהו? כן.. סבתא רבא רבא שלי זכרונה לברכה.. שם אהוב לבנים: עידו שם אהוב לבנות: מור צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? כן צבע עיניים: כחול
אוהב אותן? מאוד עדה: יהודית צבע עור: שזוף האם אתה.. מצפה לחופש הגדול? אני כבר בחופש הגדול.. כבר מתגעגע לבית-ספר? קצת.. אוהב ים? לא ממש אוהב בריכה? מאוד אוהב אבטיח? כן אוהב גלידה? כן אם כן, איזה טעמים? שוקולד וארטיקי קרח.. מעדיף חופש או לימודים? אממ.. לפעמים זה ולפעמים זה התחלת לתכנן מה אתה הולך לעשות בחופש? דברים בסיסיים.. ים בריכה חברות קנון.. סתם שטויות

למעלה