שאלון הזוי

שאלון הזוי

כמה עגבניות אכלתם היום? כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? כמה עגבניות ריסקתם? כמה שקשוקות הכנתם? כמה עגבניות חתכתם? כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו אוהבים לאכול עגבניה? האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים) ומספיק עגבניות להלילה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו על שם מה קרוי רחוב סומסום? טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? ראיתם פעם ניצוצות? נפגשתם עם גמד אמיתי? נפגשתם עם ענק אמיתי? למה קוראים לגוליבר גוליבר? מה ההבדל בין גמד לננס? האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת?

דנטל

New member
הזוי

כמה עגבניות אכלתם היום? 0, לא כולל אלה שריסקו בשביל הפיצה שאכלתי כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? 0 כמה עגבניות ריסקתם? 0 כמה שקשוקות הכנתם? היום או בכלל? בכל מקרה 0 כמה עגבניות חתכתם? היום 0, אבל בכלל הפסקתי לספור כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? 0 איכ למה קוראים לעגבניה עגבניה? זה מהשורש עגב שהפירוש הוא פלירטוט וזה בגלל שבאירופה קוראים לה "תפוח אהבה", תראו בויקיפדיה אוהבים לאכול עגבניה? כן האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? נראה לי שהיתה איזו חתולה שאהבה, אבל לא זוכרת האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים): לא ומספיק עגבניות להלילה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? לא יודעת, ישר לחצתי על האיקס מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו: רמקול חיצוני זה האלה שמונחים על השולחן ופנימי זה אלה שיש בתוך המסך או בתוך המחשב והם נשמעים רע מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו: ברוק יש יותר גיטרות ולרוב יותר איכות, פופ זה בדרך כלל קיטש אלקטרוני מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו: ריקוד הורה זה אחד מריקודי העם הקיימים והוא ישראלי על שם מה קרוי רחוב סומסום? על שם התוכנית המקורית, רחוב סומסום האמריקאי טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? לא ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? לא עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? כן האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? לא ראיתם פעם ניצוצות? כן נפגשתם עם גמד אמיתי? נמוכי קומה הם מאוד אמתיים נפגשתם עם ענק אמיתי? לא למה קוראים לגוליבר גוליבר? כי ככה ג'ונתן סוויפט החליט וזה בכלל שם המשפחה שלו מה ההבדל בין גמד לננס? אלה מלים נרדפות, אבל נראה לי שננס זה יותר קטן האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? טוב שלא גנבו לו נ' כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? יותר ממה שאני מקלידה ואני מקלידה 70 כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? יותר ממה שאני קוראת כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? תלוי באורך השירים לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? F4

מ א מ י2

New member
הזוי ביותר ../images/Emo122.gif../images/Emo219.gif

כמה עגבניות אכלתם היום?0 כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו?0 כמה עגבניות ריסקתם?0 כמה שקשוקות הכנתם?0 כמה עגבניות חתכתם?0 כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם?0 למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו-האמ,לא יודעת. אוהבים לאכול עגבניה? לא ממש האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה?האמת,נתתי כשהייתי קטנה לאוגר שלי עגבניית שרי,אח"כ הוא היה חולה
האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים)-יש איזה מישהו חולה נפש שקוראים לו עגניה [הוא התכוון עגבניה] אבל אין לי כוח לחפש ת'ניק שלו ומספיק עגבניות להלילה-טוב מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף?"אוהבים נקניקיות?" למרות שזו לא ממש פרסומת P: מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו-רמקול פנימי-יש מצב שזו בטן מקרקרת? :|. רמקול חיצוני נדמה שהוא רגיל P: מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו-בדיוק כמו שדנטל אמרה. חוצמזה,פופ זו מוזיקה נזקקת ומפגרת יחסית. וכמעט כל אחד ששר פופ הוא פקאץ/ה מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו-לא רוצה :$ על שם מה קרוי רחוב סומסום?על שם הסומסום שהיה בכל הרחוב טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה?קיר טיפוס נחשב? כי אם כן-עד סופו P: ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? כן עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב?כן האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים?לא ראיתם פעם ניצוצות?כן נפגשתם עם גמד אמיתי?תאמינו לי,כן [ילדה אחת בכיתה שלי] נפגשתם עם ענק אמיתי?היי
. למה קוראים לגוליבר גוליבר?כי הוא אהב לשחק גולות מה ההבדל בין גמד לננס?ננס זה כמו גזר ננסי וגמד זה כמו המעדן גמדים האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס?לא,זה גזר!!! כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה?המון. כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה?לא הרבה. כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה?0 וחצי לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת?אין כזה

swirrrly

New member
שלי יותר הזוי ../images/Emo4.gif

כמה עגבניות אכלתם היום? אפס כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? אפס כמה עגבניות ריסקתם? אפס כמה שקשוקות הכנתם? אפס כמה עגבניות חתכתם? אפס כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? אפס למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו. כי היא אדומה אוהבים לאכול עגבניה? כן האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? ממש לא מעניין אותו (כלב) האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים). יכול להיות ומספיק עגבניות להלילה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? פרסומות
מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו. רמקול פנימי זה של מחשבים סכיזופרנים ורמקול חיצוני זה לאנשים חסרי חוש פרטיות וענווה מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו. שאחד מעצבן והשני מעצבן ... פחות. או שזה היה יותר?
מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו. אוקי זה מתחיל לעצבן אותי השאלות האלה על שם מה קרוי רחוב סומסום? על שם המיץ של העגבניה טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? לא ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? חחח לא עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? כן האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? לא ראיתם פעם ניצוצות? כן נפגשתם עם גמד אמיתי? לא נפגשתם עם ענק אמיתי? לא למה קוראים לגוליבר גוליבר? כי הוא אכל המון עגבניות מה ההבדל בין גמד לננס? שגמד יכול לגמד אבל ננס אוכל אננס האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? חחחחחחחחחחחחח כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? אין לי מושג כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? כנ"ל כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? אחד, במקרה הטוב לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? שאלה נחמדה מאוד. אממ, בואו נראה. האנטר

קספר07

New member
תשובות לשאלון ההזוי:

כמה עגבניות אכלתם היום? אף אחת כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? אף אחת כמה עגבניות ריסקתם? היום אף אחת אתמול חצי עגבניה כמה שקשוקות הכנתם? היום הפוך אחת אבל בכללי הכנתי לא מעט כמה עגבניות חתכתם? כנ"ל כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? איכס
בחיים לא!! למה קוראים לעגבניה עגבניה? אין לי מושג פרטו הדגימו והסבירו אוהבים לאכול עגבניה? כן האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? כן אבל היא לא אהבה האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים) ומספיק עגבניות להלילה-לא מכירה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? פרסומת ליס מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו לא יודעת מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו רוק-הדבר מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? לא יודעת פרטו הסבירו והדגימו על שם מה קרוי רחוב סומסום? נראה לי על שם רחוב סומסום לא?! טיפסתם פעם על קיר? לא עד איזה גובה? - ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? כשהעברתי אותו כן, אבל אמרו לי שזה הורס את הקלטת עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? כן האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? לא ראיתם פעם ניצוצות? כן נפגשתם עם גמד אמיתי? כן נפגשתם עם ענק אמיתי? לא למה קוראים לגוליבר גוליבר? לא יודעת מה ההבדל בין גמד לננס? לא יודעת האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? יש מצב כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? לא ספרתי כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? לפחות 200 (ספרתי) כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? אף שיר נראה לי לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? רווח ואנתר אני מאוד אוהבת

דללה

New member
../images/Emo122.gif

כמה עגבניות אכלתם היום? 2.. הכנתי שקשוקה
כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? אף אחת כמה עגבניות ריסקתם? לא ריסקתי.. כמה שקשוקות הכנתם?
איזה צירוף מקרים
כמה עגבניות חתכתם? 2 כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? לא אוהבת מיץ עגבניות למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו כי היא כזאת עגבניה! אוהבים לאכול עגבניה? כן האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? אין לי חית מחמד.. האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים) - ומספיק עגבניות להלילה סבבה.. מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? הפרסומת הזאת בתפוז "מי את בכלל?" משהו כזה
מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו שרמקול פנימי הוא בפנים ורמקול חצוני הוא חיצוני?
מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו רוק זה צעקות ופופ זה כושיות שיודעות להזיז את התחת כמו שצריך
מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו תגידו לי.. מה נסגר איתכם?? על שם מה קרוי רחוב סומסום? עם שם הסומסום? טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? הלכתי על התקרה.. ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? לא.. עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? אולי עם האוטו כשהייתי צריכה לאסוף אנשים
האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? כן!! חשבתי שרק אני ראיתי את זה!!! ראיתם פעם ניצוצות? אחרי שהחיצים עברו הגיעו הניצוצות.. נפגשתם עם גמד אמיתי? לא.. אבל גמד לא אמיתי בא לבקר אותי אתמול בלילה.. נפגשתם עם ענק אמיתי? כן.. הוא בא עם הגמד אתמול למה קוראים לגוליבר גוליבר? כי ככה אמא שלו רצתה! מה ההבדל בין גמד לננס? גמד אוכל גמדים וננס אוכל אננס
האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? דיי לגנוב לי בדיחות!
כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? יותר מדי.. כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? יותר מדי.. תשאלו את חברים שלי
כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה?
לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? אנטר.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

mad artichoke

New member
עגבניות../images/Emo2.gif

כמה עגבניות אכלתם היום? לא אכלתי, אבל היי, היום עדיין לא נגמר
כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? כנ"ל. כמה עגבניות ריסקתם? כנ"ל. כמה שקשוקות הכנתם? לא הכנתי ולא אכין
כמה עגבניות חתכתם? לא יצא לי לגעת/לראות/לבצע מעשים מגונים בעגבניה היום, מצטערת. כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? P: למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו: לחץ חברתי. כולם קוראים לה ככה, אם אסרב לקרוא לה ככה יחרימו אותי, יכו אותי עד זוב וירקו עליי! O: אוהבים לאכול עגבניה? זה נחמד. האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? לא נראה לי, אבל אם כן בטח בשמחה, ליצ'י אוכל כל [תרתי משמע] D: האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים) לא
ומספיק עגבניות להלילה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? לא זוכרת S: מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו. אה לא, זה מתוחכם מדי בשבילי. מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו: ובכן, אלו שני סגנונות מוזיקה שונים- הכלים איתם משתמשים, מילות השירים, מבנה השירים ובד"כ גם המראה של האמנים והקול שלהם. אה וכמובן, הקהל מעריצים
מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו: X_< על שם מה קרוי רחוב סומסום? על שם רודן אכזר ששלט על הרחוב [שמו היה סומסום]. הוא מת ך טוענים כי רוחו עדיין מסתובבת ברחוב ומפחידה עוברי אורח. טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? לא נראה לי
ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? כן. עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? כן
האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? לא
ראיתם פעם ניצוצות? לא נראה לי. נפגשתם עם גמד אמיתי? כן, עם כמה
נפגשתם עם ענק אמיתי? לא. למה קוראים לגוליבר גוליבר? אני חוששת שתצטרכי לשאול אותו. מה ההבדל בין גמד לננס? הם אמנם באותו גובה, אבל לגמד יש כובע והוא בד"כ על סמים
האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? כן. כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? לא יודעת O: כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? לא יודעת O: כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? פחות מאחד, רוב השירים שאני שומעת נוטים לעבור את הדקה. לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? \!

עגבניות../images/Emo122.gif ../images/Emo14.gif

כמה עגבניות אכלתם היום? 3, אבל זה עגבניות שרי.
כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? 0.
כמה עגבניות ריסקתם? 0.
כמה שקשוקות הכנתם? 0.
כמה עגבניות חתכתם? 0.
כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם? בכל החיים שלי לא שתיתי.
למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו תגיד/י לי, אני נראת לך אליעזר בן יהודה?!
אוהבים לאכול עגבניה? רק בסלט.
האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? לא נתתי לו.
האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים) לא חושבת שאני מכירה.
מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? לפני שתי דקות,שיחקנו צפרדע.
מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו
מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו רוק זה יותר גזעי, או משהו
.
מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו הורה זה של הסקוטיים ועם זה של כל עם
.
על שם מה קרוי רחוב סומסום? על סומסום.
טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? מצטערת, אני לא ספיירדמן.
ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? אולי.
עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? אולי.
האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? לא. יש לך בעיה?
ראיתם פעם ניצוצות? כן, של האש.
נפגשתם עם גמד אמיתי? לא.
נפגשתם עם ענק אמיתי? כן, בחלומות שלי.
למה קוראים לגוליבר גוליבר? כי הוא אמיץ או משהו.
מה ההבדל בין גמד לננס? מה ההבדל בין מטומטם לטיפש?
האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? אולי.
כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? בערך 50.
כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? כנ"ל.
כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? חצי שיר.
לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? ! הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

כמה עגבניות אכלתם היום?אפחת כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו?אפחת כמה עגבניות ריסקתם? אפחת כמה שקשוקות הכנתם?אפחת כמה עגבניות חתכתם? אפחת כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם?אפחת למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו לא יודעת אוהבים לאכול עגבניה? לא האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה?לא האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים)לא ומספיק עגבניות להלילה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף?אמממממממ מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו רוק זה שווה ופופ זה פחות מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו על שם מה קרוי רחוב סומסום?על סומסום בייגלה טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה?לא ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? לא עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב?כן האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים?כן!!! ראיתם פעם ניצוצות?כן נפגשתם עם גמד אמיתי?לא נפגשתם עם ענק אמיתי?לא למה קוראים לגוליבר גוליבר?כי הוא גדול מה ההבדל בין גמד לננס? האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה?60 כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה?60 כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה?1 לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת?ח

talush2005

New member
חחחחחחח...

כמה עגבניות אכלתם היום? אכלתי ממש קצת סלט שהיה בו עגבנית אז אני משעכרת שזה יוצא פחות מחצי עגבנייה כמה עגבניות זרקתם היום על מישהו? 0 כמה עגבניות ריסקתם? 0 כמה שקשוקות הכנתם?0 כמה עגבניות חתכתם?0 כמה כוסות של מיץ עגבניות שתיתם?0 למה קוראים לעגבניה עגבניה? פרטו הדגימו והסבירו-ככה אוהבים לאכול עגבניה? כן האם אי פעם נתתם לחיית מחמד שלכם לאכול עגבניה ואם כן איך היא הגיבה? כן והיא מתה על זה האם אתם מכירים ניק בתפוז עם קשר כלשהו למילה עגבניה אם כן צרפו לינק לעולם שלו (אם הוא מסכים) לא ומספיק עגבניות להלילה מה הפרסומת האחרונה שקפצה לכם מול הפרצוף? עם החסידות שאומרים תודה לעובדים של קופת חולים מאוחדת מה ההבדל בין רמקול פנימי לרמקול חיצוני פרטו הסבירו והדגימו -לא יודעת מה ההבדל בין רוק לפופ פרטו הסבירו והדגימו - רוק מוזיקה רועשת יותר מה ההבדל בין ריקוד הורה לריקוד עם? פרטו הסבירו והדגימו - שאלות קשות על שם מה קרוי רחוב סומסום? על קיפי הקיפוד חחח טיפסתם פעם על קיר? עד איזה גובה? לא ראיתם פעם סרט מהסוף להתחלה? חח לא עשיתם סיבובים סביב אותו רחוב? כן האם עברו לכם מול הפרצוף ברגע זה ממש שני חיצים? לא ראיתם פעם ניצוצות? לא נפגשתם עם גמד אמיתי? לא נפגשתם עם ענק אמיתי? לא למה קוראים לגוליבר גוליבר? על שם הנקניקיות מה ההבדל בין גמד לננס? אין הבדל האם ננס הוא בעצם אננס לשעבר ובגלל שגנבו לו את ה א הוא נהפך לננס? כנראה כמה מילים אתם יכולים לקרוא בדקה? 40 בערך כמה מילים אתם יכולים להגיד בדקה? חח איזה 400 כמה שירים אתם יכולים לשיר בדקה? אפילו לא אחד לסיום מהו המקש האהוב עליכם במקלדת? אנטר!

למעלה