שאלון הופעות!

שאלון הופעות!

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 2.איפה? 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים? 4.באיזה הופעה הכי נהנת? 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? אני עונה! 3.1 2.בפסטיגל, בלב המפרץ, ובנהריה 3.בפסטיגל אתם יודעים, בלב המפרץ הוא הופיע עם שירלילילו, ובנהריה עם שירלי ושמעון טפטה! 4.הכי נהנתי בנהריה 5.אין הופעה שאני מתכונת ללכת

1 shiran 1

New member
עונה

1) 4 2)בפסטיגל ובגני התערוכה וכל מיני הופעות שהיו לו במעלה אדומים 3)בפסטיגל עם כל המשתתפים בגני התערוכה עם סקעת והופעה אחת במעלה אדומים על שירלי טפטה אוריאל שאלטיאל (נראה לי ככה) וזהו אני חושבת 4)גני התערוכה 5)ביינתים לא

נ ר ו ש

New member
../images/Emo27.gif ושבת שלום לכולם../images/Emo9.gif

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 2
2.איפה? אחת באילת
וכמובן בפסטיגל....
3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים? בפסטיגל אתם יודעים ובאילת עם עדי כהן והרא סקעת
4.באיזה הופעה הכי נהנת? בהופעה באילת
בפסטיגל הוא שר שיר אחד וגם ישתי על המדריגות והסתירו לי כל שניה והיה צפוף
באילת הייתה איזו שנייה שתיים שהוא הסתכל עליי (כי תרחתי כמו חולת מפש
) וחייך ופרש ככה ת'יידיים...
5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? אממ.. כשיהיה בירושליים אז ללא ספק

עונההה../images/Emo26.gif

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 3.
2.איפה? פסטיגל, קרית שמונה {למרות שבהופעה עצמה לא הייתי
} ונהריה..
3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים? בפסטיגל ידועע לכם, בקרית שמונה ונהריה עם שירלילו ושמעון.
4.באיזה הופעה הכי נהנת? נהריההה
. אבל גם בפסטיגללל
, בקרית שמונה לא הייתי בהופעה עצמה..
אבל הגשמתייי שם חלוםםםםםם
5
.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? כן
ב"ה, בחופש הגדול בקאנטרי בנהריההה
משהי פה רשמה שיש שם הופעה, וכמובןןןן שהראלוששש יהיה שם..

שמיינס

New member
עונה:

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 7!!! 2.איפה? גני יהושע- פסטיבל יס פסטיגל קניון ארנה- פעמיים בת ים בית דני- היום הכי מושלם בחיים שלי!!!
גני התערוכה 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים? גני יהושע- עם כל כוכבי כוב נולד2. פסטיגל- אתם יודעים. ארנה- עם סקעת. בת ים- עם סקעת. בית דני- לבד!! גני התערוכה- עם סקעת. 4.באיזה הופעה הכי נהנת? בבית דני!!! 4 נשיקות קיבלתי ממנו!!! ברור שהכי נהינתי שם!! 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? בנתיים לא!! כי אין לו הופעות באזור שלי!!

מאי 406

New member
עונה->>>

1. בכמה הופעות של הראל הייתם? 6 2.איפה?
קניון הדר ירושלים, קניון לב-תלפיות ירושלים, גבעת-זאב, מעלה אדומים, הופעה של כ"נ 2 בבנייני האומה, ופעמיים פסטיגל.
3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים?
בד"כ עם סקעת 4.באיזה הופעה הכי נהנת?
בגבעת זאב היה הכי יפה
(וכמובן שגם בקניון לב-תלפיות כי עליתי לשיר איתו
) 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת??
הלוואי שהוא היה בא לבקר אותי... אבל הוא כנראה שכח מאיפה הוא בא, הבוגד!

שששששלליייי

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 2 2.איפה?בהופעה בבת ים ופעמים בפסטיגל 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים?בפסטיגל אתם יודעים ובבת ים עם סקעת 4.באיזה הופעה הכי נהנת?פסטיגל 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? נתניהההההההה זה ביום שהוא טססס בואו כולם

agsn

New member
תשובותתת =)

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 2.איפה? 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים? 4.באיזה הופעה הכי נהנת? 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? תשובות : 1. רק 1 =( 2. בנהריה 3. עם שירלי לילו ושמעון טפטה 4. חח רק בנהריה =) 5. בקאנטרי עברון ( ב"ה ) => coming soon

TalOsh17

New member
שלייייייייייייי

1.בכמה הופעות של הראל הייתם? 3 2.איפה? לב המפרץ , נהריה , ופסטיגל 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים? נהריה- עם שמעון ושרילי , לב המפרץ עם שירלי ופסטיגל עם עוד אומנים 4.באיזה הופעה הכי נהנת? נהריה 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת?? כן בקאנטרי גן עברון ( וגם לפגוש אותו
)

עונה../images/Emo26.gif

1. 3 2.בפסטיגל בגני התערוכה ובתל אבגיב 3.עם עוד אומנים 4. בכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 5. כפר קוקה קולה אני יודעת שיש עוד זמן אבל אז מה? אני מתכתננת על זה חח יש עוד מישהוא שבא???

bratz girl

New member
עונה../images/Emo13.gif

1.בכמה הופעות של הראל הייתם?-אמממ בערך 4 או 5 2.איפה?-רמלה ,תל אביב,ראשון 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים?-חלקם לבד חלקם לא 4.באיזה הופעה הכי נהנת?כל ההופעות נהניתי!!! 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת??-מחר יש בנתניה!

ע=ו=נ=ה ../images/Emo26.gif

1.בכמה הופעות של הראל הייתם
אממ...6 - בלי המפגש פורום 2.איפה
רעננה , נופית , פסטיגל, לב המפרץ, קריית ים , טירה . 3.הראל הופיע לבד או עם עוד אומנים
עם עוד 4.באיזה הופעה הכי נהנת
ת'אמת כולם !! חחח כי בכולם ההיתי שורה ראשונה ...חוץ מקריית ים ... 5.יש הופעה שאתם מתכונים ללכת
ההיתי צריכה לנתניה...אבל אני ל==א יכולה...סעמ עמממממממממממממממממממק !! בעזרת השם יהיו עוד ...

למעלה